Aσε μας ρε αλητάμπουρα .... σαν δεν ντρέπεσαι λέω εγω ???
black-v vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 02/01/2010
Θέμα: χωρίς σχόλια.... Κυρ Ιουλ 18 2010, 15:10
ο jeff και οι ρέγγες.....
Uploaded with ImageShack.us
3 κι ο κούκος .....
big......αγκαλίτσα
big......συλλογισμός
ατενίζοντας τα πιπινάκια.....
ο jeff , η κορώνα και το κόκκινο τσαντάκι....
μπορεί να μην πήρε 2ωρη αλλά πήρε μαζί και το έτερον ήμισυ....
big......ο γουρλομάτης .....
Οπως καταλάβατε δεν πήγαμε στο μπίτσ πάρτυ στην αγ. πελαγία δεν περάσαμε καθόλου καλά δεν είπιαμε , δεν γελάσαμε , δεν είχε καθόλου κόσμο και τα πρόσωπα που φαίνονται στις φωτό δεν είμαστε εμείς ..... !!!
Συγγνώμη παιδιά που δεν έκατσα πολύ στο παρεακι αλλά η δουλειά βλέπετε δεν μου το επέτρεπε ( προσέχετε τη θα πείτε εε )
ασε τα σαπια....δεν περνανε σε μενα....σε εδα εγω backstage να πειραζεις τις χορευτριες..
δεν ηρθατε σημερα απο δω......κριμα....εσεις χασατε....αν και ακουσα ενα να περναει αλλα ημουν στην πισινα και δεν μπορουσα... αυριο θα φυγω απο δω....κατα τις 8....μουχαχαχαχαχα..... βραδυνο μπανακι στην πισινα....εχει και κατι κοματια εδω...μπας και ριξουμε πραμα....αντε φιλια σε ολους...και καλη ξεκουραση για σας!!!
Rory moderator
ΥΠΟΜΟΝΗ......καποια στιγμη θα ορθοποδισουμε και θα παρουμε οτι θεμε......φραγκα να πεζουνε μονο και τα υπολιπα.... εγω παντος ειμαι χαπυ με την σουζι μου....μετα...εχει σειρα ενα ποιο στριταδικο....μαλλον νεικεντ...λαικ τζι-εσ-εξ 1300 μεταχειρα... χαλβαδιαζω εναν εδω διπλα με ενα ασπρο-μπλε...
Rory moderator
Μοιραία ήταν η απογευματινή βόλτα για ένα 42χρονο μοτοσικλετιστή ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην Εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, στο ύψος του Φόδελε, σήμερα το απόγευμα στις 5:40.
Ο άτυχος Αντώνης Σταματάκης από την Ρογδιά θέλησε να πάει βόλτα με τις μηχανές, με ένα φίλο του. Σε μια στροφή, ένα ΙΧ ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με την μοτοσικλέτα του 42χρόνου πατέρα 2 ανήλικων παιδιών.
Ο φίλος γλύτωσε στην κυριολεξία από θαύμα την τελευταία στιγμή.
Ο νεαρός οδηγός του ΙΧ από την Νάουσα, είχε έρθει στην Κρήτη για διακοπές με τους 2 συνεπιβάτες – φιλούς του, οι οποίοι όλοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου. Η τελευταία βόλτα της ζωής του έμελε να είναι η χθεσινή για έναν 42χρονο Ηρακλειώτη, που άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στην άσφαλτο. Ο άτυχος άνδρας, που είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών, σκοτώθηκε έπειτα από τη μετωπική σύγκρουση της δίκυκλης μοτοσικλέτας που οδηγούσε με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Νωρίς χθες το απόγευμα, ο 42χρονος και ένας 30χρονος φίλος του ξεκίνησαν χθες με τις μηχανές τους από το Ηράκλειο, για να κάνουν βόλτα στην περιοχή του Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στο Μπαλί. Οπως κάθε φορά είχαν φροντίσει να φορούν τις στολές και τα κράνη τους, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν λάτρεις των μοτοσικλετών και γνώριζαν καλά πώς να προστατευτούν από πιθανά ατυχήματα. Τελικά, ο εξοπλισμός και η προσεκτική οδήγηση δεν κατάφεραν να προστατεύσουν τον άτυχο άνδρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 30χρονος προπορευόταν και ακολουθούσε ο φίλος του. Ο πρώτος πρόλαβε ν' αποφύγει ένα μπλε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που κινείτο προς Ηράκλειο και είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όμως ο 42χρονος δεν πρόλαβε ν' αντιδράσει. Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τη μηχανή, με αποτέλεσμα ο οδηγός να πεθάνει ακαριαία και κατέληξε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν πέντε νεαρά άτομα που βρίσκονται στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στο σημείο έφθασαν αμέσως ασθενοφόρα και περιπολικά. Στον 42χρονο δεν μπορούσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια, καθώς ήταν ήδη νεκρός. Ο 30χρονος φίλος του ήταν σοκαρισμένος από την τραγική κατάληξη της απογευματινής τους βόλτας.