Φίλε BIG TZO ευχαριστούμε πολύ για την επιχειρηματολογία και την πλήρη ανάπτυξη της σκέψης σου η οποία συμβάλει τα μέγιστα στο διάλογο που έχει αναπτυχθεί στο φόρουμ μας αλλά και γενικότερα στο χώρο της διανόησης και φυσικά στη διατήρηση της ελληνικής γλώσσας.
Στο θέμα μας θεωρώ πως αυτοί που ουσιαστικά στους οποίους θα πρεπει να δίνουμε σημασία (δεν εννοώ να τους κάνουμε και φίλους) είναι αυτοί ακριβώς που ακόμη δεν έχουν καταλάβει πόσο χρήσιμο και σημαντικό είναι το κράνος.
Δεν κάνει κόπο να τους υπενθυμίζουμε την αξία του και πού ξέρεις μπορεί να είμαστε εμείς η αιτία που κάποια ανθρώπινη ζωή θα σωθεί.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tanouki στις Τετ Μάης 26 2010, 11:05, 1 φορά
Συμφωνώ αλλά για στρώματα μιλάμε ... συνήθως οι ηλικίες είναι πάνω από 30 ....δεν νομίζω λοιπόν κάποιος πάνω από 30 έχει πολλά ποσοστά να βάλει κράνος εάν από τα 16 οδηγά χωρίς ..... προσωπικά το έχω κάνει έβαλε σε βόλτα μαζί μας ... αλλά στη πόλη συνεχίζει να είναι χωρίς κράνος....
Συμφωνώ στα μικρά παιδιά να τους το λέμε και να τους το επιβάλουμε όσο μπορούμε.... εκεί δίνω
+650
και προσπαθώ πάρα πολύ.....
Εγώ μίλησα για το συνάφι μας ....... ηλικίες πάνω από 30......
geo vstromhellasforum Enthusiast
Δεν κατάλαβα ρε black όποιος κάθετε δίπλα μου και πίνει καφέ σημένη ότι συμμερίζομαι και την οδήγηση του η την έλλειψη κατάλληλου εξοπλισμού για την δικά του ασφάλεια , και δεύτερον ποιος από εμάς δεν φορά κράνος και δεν το έχω καταλάβει
το κράνος πάνω από όλα το βάζουμε για τον εαυτό μας..........αλλά ρωτάω και το εξής,πόσοι το βάζουν σωστά?????ξέρετε το λουράκι απο κάτω!!!!!!!!
και κάτι τελευταίο.......αν εγώ δεν φοράω κράνος και με βλέπει το παιδί να φεύγω απο το σπίτι.......τι παιδεία του περνάω????????ας το σκεφτούμε λίγο!!!!!!
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
το κράνος πάνω από όλα το βάζουμε για τον εαυτό μας..........αλλά ρωτάω και το εξής,πόσοι το βάζουν σωστά?????ξέρετε το λουράκι απο κάτω!!!!!!!!
και κάτι τελευταίο.......αν εγώ δεν φοράω κράνος και με βλέπει το παιδί να φεύγω απο το σπίτι.......τι παιδεία του περνάω????????ας το σκεφτούμε λίγο!!!!!!
και στα δύο που λέει ο σακή +650000000000000000000000
μιας και οδηγούμε και κουτάκια, να ένα ωραίο σποτάκι: (παρόμοια βλέπω και κανουν και με μηχανή )
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
κυριοι....επειτα απο συνομιλια που ειχα στο τηλεφωνο πριν απο λιγα λεπτα με τον παναγιωτη.... την κυριακη μυριζει βενζινη και ερχεται η μυρωδια απο "τυμπακι"μερια......
μιας και εφοσον...χανιοτες θα μας κανουν την τιμη να ερθουν...πιστευω οτι το λιγοτερο ειναι η συμετοχη μας.....
κυριοι....επειτα απο συνομιλια που ειχα στο τηλεφωνο πριν απο λιγα λεπτα με τον παναγιωτη.... την κυριακη μυριζει βενζινη και ερχεται η μυρωδια απο "τυμπακι"μερια......
μιας και εφοσον...χανιοτες θα μας κανουν την τιμη να ερθουν...πιστευω οτι το λιγοτερο ειναι η συμετοχη μας.....
Την Κυριακή 6 Ιουνίου στο αεροδρόμιο Τυμπακιου θα διοργανωθεί μονοήμερος αγώνας ταχύτητας αυτοκινήτων, παράλληλα θα γίνει και ο 3ος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος ταχύτητας μοτοσικλέτας.
Το Σαββατο 12 ιουνιου θα βρισκομαι Ιεραπετρα για κανονιστε ρεμαλια να βρεθουμε στο Ηρακλειο το πρωι για καφεδακι!!!!! γυρω στις 8 το πρωι που θα περασω !!!!!!!!!
έλα να παππού να πιούμε καφέ!!!!!!!!
Rory moderator