Για μενα κυριες και κυριοι αγαπητα μου παιδια Νικητης του 13ου 36ωρου ειναι ο Γιαννης ο σαρτζετακης η sartzetian στο φορουμ !!!!!!! Συγχαρητηρια Γιαννη
Θα συμφωνήσω απόλυτα με το Νίκο!!! Πολλά Συγχαρητήρια Γιάννη, και στο επόμενο με καλό!!!
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
Για μενα κυριες και κυριοι αγαπητα μου παιδια Νικητης του 13ου 36ωρου ειναι ο Γιαννης ο σαρτζετακης η sartzetian στο φορουμ !!!!!!! Συγχαρητηρια Γιαννη
Θα συμφωνήσω απόλυτα με το Νίκο!!! Πολλά Συγχαρητήρια Γιάννη, και στο επόμενο με καλό!!!
και βεβαια ο Γιάννης ηταν η απολυτη ψυχη του 36ωρου!!!
δεν ηταν μονο οτι το εβγαλε (και μαλιστα α-νε-το-τα-τα) αλλά η θετική του διαθεση αποτέλεσε απο μόνη της ΦΑΡΟ ΦΩΤΕΙΝΟ για όλους μας!!!
Φίλε Γιάννη.......1 ΜΕΓΑΛΟ
TomK8ww vstromhellasforum Enthusiast
έλα μεγάλο μπράβο στην Ελπίδα για την 4η θέση της, στους Δροσουλίτες, στο Παναγιώτη, στο Νικόλα και στο Χρήστο (που έτρεχε, ενώ είχε άλλα τρεχάματα) όπου ο καθένας απο τη πλευρά του βοήθησε στο σχηματισμό της διαδρομής.
ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην ομάδα μου, τα strom-φάκια για τις ωραίες στιγμές & ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ για την κατάληψη της 2η θέσης στο ομαδικό.
..............γιατί δεν σας ακυρώσανε???αφού ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος.........Απαγορεύονται μηχανάκια,αμφιβόλου προέλευσης......... ...
...........................πάντως ένα έχω να πω...................................μπράβο σας!!!
sakismip vstromhellasforum Fanatic
Δημητρη πανω στη λαχταρα ξεχασα να αναφερω το ονομα σου την ωρα της απονομης. Σε ευχαριστω λοιπον δημοσια απο εδω για την παρεα, την οδηγικη απολαυση και τις απιθανες στιγμες.
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
Ρε Μιλτο θα το αντεξω και αυτο το χτυπημα της μοιρας ... τι να κανεις!!!! Ουτε που το πηρα χαμπαρι, χαλαρα.. Παρεπιπτοντως το ευχαριστω πολυ δεν το εγραψα σωστα αυτο που εννοουσα ηταν.....
ΜΠΡΑΒΟ .....ΜΟΥ!!!
Rory moderator
Aστα αυτα, δημητρη εδω μαθαινουμε οτι μεγαλοι μανατζερ του εξωτερικου εχουν αναλαβει την μεταγραφη σου , υστερα απο αρθρα που γραφτηκαν στον τυπο , για την απονομη που δεν ακουστηκε το ονομα σου Λεγετε οτι ενδιαφερον εχουν δηλωσει οι ομαδες του 36ωρου , με πρωτους τους Αστραχαν τους χυμα και κοτα τους νταλτονς και ενα σωρο αλλα θρυλικα ονοματα