massai gold member
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Τετ Μάης 05 2010, 14:09 | |
| - Snakeye έγραψε:
- Πέρισυ αγόρασα ενα ελληνικό ποδήλατο Orient 160? με ταχύτητες shimano, δύσκολοι καιροί για έξοδα.
Παντως την δουλειά του την κάνει μια χαρά και έχει 2 αναρτήσεις. Συνήθως βολτάρω στο πάρκο Τρίτση οπότε είναι μια χαρά.
Στις βόλτες σας καλό είναι να φοράτε ενα φωσφορίζων γιλέκο ασφαλείας για να σας βλέπουν τα ζώα.
Από που Κωστή; Αν δε θες εδώ, στείλε πιμι |
|
Marcopolo gold member
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Τετ Μάης 05 2010, 18:49 | |
| σορυ για το εκτος θεματος που θα βρω σχετικα με το ..διτροχο που εχει πανω του ...γυροσκοπιο; |
|
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Κυρ Μάης 09 2010, 14:59 | |
| - morfeas έγραψε:
- Ερώτηση
με τα "τρυφερά" τι κάνετε;;;; Πηγάινω σχεδόν μέρα παρα μέρα στην Γλυφάδα με το "λάμπο" και τα @@ τραβάν μεγάλο λούκι.... τι κι αν η σέλα έχει ζελέ τι κι αν αγόρασα έξτρα ζελεδάκι τι και αν η σέλα έχει την απαραίτητη σχιζμή για τον προστάτη.... πήγα ρώτησα σε μαγαζί μου λένε άλλαξε σέλα , μπαίνω σε σάιτ ποδηλάτων και διαβάζω διάφορα....ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΤΗΝ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ"....
Υ.Γ. Σάμη αν πεις καμμια μ.λ..α.... Από την στιγμή που το ποδήλατο είναι στο νούμερο σου για το ύψος σου,πριν αλλάξεις σέλα,παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις σέλας-τιμονιού. Α φαντάζομαι πως έχεις πάρει και κατάλληλο παντελονάκι; |
|
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Κυρ Μάης 09 2010, 15:01 | |
| Έτοιμο να βουτήξει ήταν σήμερα! |
|
tanuki Member
Registration date : 17/04/2009
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Παρ Ιουλ 16 2010, 13:40 | |
| Εγώ πριν μια εβδομάδα πήρα αυτό. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά ακόμη αλλά όσο το πήγα μαμαει |
|
mAthosalas vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Παρ Ιουλ 16 2010, 14:01 | |
| Kι εγω τελικως(εχω κανα μηνα τωρα αλλά δεν εγραψα τιποτα...)πηρα το ποδηλατακι.Ideal ezigo φουλ εξοπλισμο πολης και καθισματακι για τη μπουμπου πισω...μια χαρα! Καιει τα κερ@τα του ομως ρε γμτ...σε λαδι λιπανσης(...λιπος) και καυσιμο(...γαλακτικο οξυ),αλλά φταιει το ΔΝΤ μαλλον κι οχι η Ideal |
|