|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Τρι Απρ 20 2010, 11:21 | |
| - morfeas έγραψε:
- Samis, δεν έχω τον χρόνο να ψάξω για δευτερο χέρι. παραλαμβάνω τρίτη το "λάμπο" και βλέπουμε...
και πάλι ευχαριστώ για τις συμβουλές...και αν πάτε καμμια κοντινή βότλα 1κμ με επιστροφή ,είμαι μέσα! Δημήτρη από πού το πήρες τελικά και πού τις βλέπεις τις τιμές ?? Ψάχνομαι κι εγώ να δώσω εκεί στα 250? και το Λαμπο με τα 300? είναι δελεαστικό μπορώ να πώ.. Αν μπορείς να βάλεις κανά site να δούμε και λοιπές λεπτομέρειες θα ήταν Σούπερ _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Τρι Απρ 20 2010, 11:24 | |
| www.e-biker.gr Γούναρη 41 Γλυφάδα Αττική τηλέφωνο: 210 9637938 _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
jimagic Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Ηλίου Πόλη Registration date : 18/04/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Τρι Απρ 20 2010, 11:41 | |
| απο ιαπωνας... εγινες γερμανος!!! απο γερμανος... εγινες ιταλος;;;!!! τι κατρακυλα ειναι αυτη;;;!!! θα τρελαθω... θα πηδιχτω απο το παραθυρο!!!... μητσαρα καλορυζικο το οχημα ρε!!! αντε να φερω και το δικο μου αθηνα να κανονισουμε βολτα μαρινα φλησβου και οχι μονο!!! |
|
| |
morfeas Administrator
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Τρι Απρ 20 2010, 11:43 | |
| _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
jimagic Member
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Τρι Απρ 20 2010, 11:50 | |
| |
|
| |
voliotis Member
Τόπος : volos Registration date : 27/04/2009
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Τρι Απρ 20 2010, 12:48 | |
| [quote="V.Stratos"] - morfeas έγραψε:
- Samis, δεν έχω τον χρόνο να ψάξω για δευτερο χέρι. παραλαμβάνω τρίτη το "λάμπο" και βλέπουμε...
και πάλι ευχαριστώ για τις συμβουλές...και αν πάτε καμμια κοντινή βότλα 1κμ με επιστροφή ,είμαι μέσα! Δημήτρη από πού το πήρες τελικά και πού τις βλέπεις τις τιμές ?? Ψάχνομαι κι εγώ να δώσω εκεί στα 250? και το Λαμπο με τα 300? είναι δελεαστικό μπορώ να πώ.. Αν μπορείς να βάλεις κανά site να δούμε και λοιπές λεπτομέρειες θα ήταν Σούπερ strato παρε την lambo σου και παμε καμια βολτα να σου βγαλω τα αντερα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.... στο πηιο ειμαστε που εχει και γαμο τα χοματινα κοματια για ποδιλατα.....παρε χωμτινο και θα γεινεις ανθρωπος |
|
| |
mAthosalas vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Τρι Απρ 20 2010, 13:17 | |
| Για να μην ανοιξω αλλο Τοπικ,μιας και μιλαμε για ποδηλατα. Ποια απο αυτα τα μοντελα ποδηλατων(trecking cross) μπορουν να τοποθετηθει και καθισματακι παιδικο πισω -αυτο το ειδικο να βγαζω και βολτα τη μικρη μαζι μου ;... Και μια ερωτηση ακομη...σαν το ideal megisto αλλά χωρις αναρτηση εμπρος,ποιο ειναι;... |
|
| |
morfeas Administrator
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Τρι Απρ 20 2010, 13:24 | |
| site με τιμές δυστυχώς δεν έχω βρεί, οι ιστοσελίδες που έχω βάλει στο αρχικό ποστ δίνουν πληροφορίες για το ποδήλατο, απλα εγω το αγόρασα με ανάρτηση μπροστά. οι τιμές που το βρήκα είναι απο 275ε έως 350! κατέληξα στο e-biker.gr διότι θα το πάρω την πιστωτική ....τελικά την πέμπτη θα το έχω στα χέρια μου....
Κώστα, ανάρτηση μπροστά καλό θα είναι να έχει .... _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
morfeas Administrator
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Σαβ Απρ 24 2010, 10:56 | |
| [img] [/img] ΈΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΊΣΤΕΣ!! _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Σαβ Απρ 24 2010, 12:54 | |
| Δημητρη πόσο το βρηκες τελικα;Γιατι το ειδα κι εγω το ιδιο σε μαγαζι Πατρα...μπας και συμφερει η δικη σου "ακρη"... |
|
| |
morfeas Administrator
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Σαβ Απρ 24 2010, 13:13 | |
| 275,00EURO Συν το σταντ , συν φωτάκι και ανακλαστικό συν μια τρόμπα...300...στρόγκυλα... σε 3 μαγαζιά έψαξα ήταν ο φθηνότερος....εκεί πόσο το δίνουν...;;; _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
Nickolaos Member
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Σαβ Απρ 24 2010, 14:52 | |
| Καλοριζικο Δημητρη!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Σαβ Απρ 24 2010, 16:37 | |
| - morfeas έγραψε:
- 275,00EURO Συν το σταντ , συν φωτάκι και ανακλαστικό συν μια τρόμπα...300...στρόγκυλα...
σε 3 μαγαζιά έψαξα ήταν ο φθηνότερος....εκεί πόσο το δίνουν...;;; 350 ελεγε αρχικα...Κατοπιν "πολιτισμενου διαλογου" το αφηνει 300 κομπλε-με αυτα που λες κι εσυ+ανακλαστικα αναλαμποντα φωτα μπρος-πισω+ενα service δωρεαν μετα το καλοκαιρακι(...τι θα κανει δεν ξερω...-)και με 2-3 δοσεις ατοκες παιζει... Πορτοκαλί σαν το δικο σου ή γκρι0μολυβί σκουρο-αυτα τα χρωματα εχει... |
|
| |
morfeas Administrator
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Κυρ Απρ 25 2010, 13:38 | |
| [img]http://vstromhellas.forumgreek.com/ [/img] ότι χρώμα και να το πάρεις πίοστεψε αξίζει τα λεφτά του, σήμερα έκανα την πρώτη βόλτα αν και λίγο αδιάθετος (με 'χει πάει αίμα!!χαχα)...και νομίζω πως απέκτησα ένα νέο χόμπυ!!! η φωτό είναι απο την βόλτα στον Φλοίσβο! με το καλό η αγορά!! _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Κυρ Απρ 25 2010, 15:54 | |
| Φίλε Δημήτρη ,καλορίζικο το εργαλείο και καλές βόλτες. Πολύ όμορφο και σε καλή τιμή.
Σίγουρα θα μήνεις ευχαριστημένος,μιας και το ποδήλατο ,όποιας μάρκας και αν είναι αυτό, το βέβαιο είναι, οτι είναι απ'τα καλύτερα σπόρ-χόμπι είτε σε ομαδικό είτε σε ατομικό επίπεδο! |
|
| |
LARRY Member
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Κυρ Απρ 25 2010, 18:18 | |
| Καλησπέρα morfea και καλοσώρισες στον κόσμο του ποδηλάτου.Σήμερα το πρωί έκανα και εγώ τη βόλτα μου (Μοσχάτο-λίμνη Βουλιαγμένης-Μοσχάτο) αρκετά νωρίς.Ξεκίνησα 08:50 και γύρισα 10:40. Μια συμβουλή θα σου δώσω μιας και βλέπω το ποδήλατό σου: αγόρασε ένα τσαντάκι σέλας και βάλε τα απαραίτητα για ένα σκασμένο λάστιχο.Δηλαδή σαμπρέλα,λεβιέδες και γάντια μίας χρήσης.Δεν ξέρω τι διαδρομές θα κάνεις αλλά αν σου κάτσει,και είναι πολύ πιο εύκολο από ότι με τη μηχανή, καλύτερα να κάτσεις 15 λεπτά να το φτιάξεις παρά να γυρίσεις ποδαράτο.Στο youtube θα βρείς οδηγίες αν έχεις ξεχάσει πως γίνεται. Η τρόμπα ελπίζω να είναι καλή(αλουμινίου βιδωτή και όχι πλαστική κολημένη). Βάλε ποτηροθήκη και ποδηλατικό παγούρι και κουβάλα πάντα νερό. Η τρόμπα στεραιώνεται και στο κάθετο σίδερο του σκελετού.Πολύ βολικό είναι επιπλέον το τριγωνικό τσαντάκι που μπαίνει στο μπροστά τρίγωνο του σκελετού για τηλέφωνο πορτοφόλι κτλ.Αν σε πονάει ο τότε πάρε σορτσάκι με επίθεμα σιλικόνης.Υπάρχουν πολύ ωραία που δεν είναι κολάν. Καπέλο οπωσδήποτε και γυαλιά ηλίου. Ότι θέλεις μου λές... |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Κυρ Απρ 25 2010, 19:56 | |
| LARRY Μην τον ξεσηκώνεις ρε σύ..Σε λίγο είναι ικανός αυτός να ρίξει πάνω στο ποδήλατο μια περιουσία !!! Κάγκελα για σαμάρια + intiminia στις μπουκάλες + ξένον στο φως + .... + ..... +..... Αστον να χάσει κανά κιλό και αν του τύχει και κανά λάστιχο κάνει και έξτρα γυμναστική πέρνοντάς το στα χέρια !! Δημήτρη καλόβολτο να είναι,στο έφτυσα να μη στο ματιάσω !!! Στο www.e-biker.gr δεν το είδα πουθενά.. Παίζει καμμιά φωτό για το ΠΩΣ είναι το γκρι-μολυβί ?? _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Κυρ Απρ 25 2010, 23:08 | |
| Δημητρη 22'' τροχους εχει; |
|
| |
morfeas Administrator
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Δευ Απρ 26 2010, 00:03 | |
| - LARRY έγραψε:
- Καλησπέρα morfea και καλοσώρισες στον κόσμο του ποδηλάτου.Σήμερα το πρωί έκανα και εγώ τη βόλτα μου (Μοσχάτο-λίμνη Βουλιαγμένης-Μοσχάτο) αρκετά νωρίς.Ξεκίνησα 08:50 και γύρισα 10:40. Μια συμβουλή θα σου δώσω μιας και βλέπω το ποδήλατό σου: αγόρασε ένα τσαντάκι σέλας και βάλε τα απαραίτητα για ένα σκασμένο λάστιχο.Δηλαδή σαμπρέλα,λεβιέδες και γάντια μίας χρήσης.Δεν ξέρω τι διαδρομές θα κάνεις αλλά αν σου κάτσει,και είναι πολύ πιο εύκολο από ότι με τη μηχανή, καλύτερα να κάτσεις 15 λεπτά να το φτιάξεις παρά να γυρίσεις ποδαράτο.Στο youtube θα βρείς οδηγίες αν έχεις ξεχάσει πως γίνεται. Η τρόμπα ελπίζω να είναι καλή(αλουμινίου βιδωτή και όχι πλαστική κολημένη).
Βάλε ποτηροθήκη και ποδηλατικό παγούρι και κουβάλα πάντα νερό. Η τρόμπα στεραιώνεται και στο κάθετο σίδερο του σκελετού.Πολύ βολικό είναι επιπλέον το τριγωνικό τσαντάκι που μπαίνει στο μπροστά τρίγωνο του σκελετού για τηλέφωνο πορτοφόλι κτλ.Αν σε πονάει ο τότε πάρε σορτσάκι με επίθεμα σιλικόνης.Υπάρχουν πολύ ωραία που δεν είναι κολάν. Καπέλο οπωσδήποτε και γυαλιά ηλίου. Ότι θέλεις μου λές... τα εχω στο μυαλό μου όλα αυτά που λές...θα σε ενοχλήσω κάποια στιγμή! σήμερα η πρώτη βόλτα ήταν εδώ κοντά πήγα με το στάδιο Ειρινης και Φιλιας...μια χαρά!!! Κώστα δεν ξέρω τι σκ..α ζάντα έχει...σόρρυ...αλλά λεπτομέρεια!!χαχαχα Στράτο μονο στο σάιτ της λαμπργκίνι εχει φωτό και μονο το κίτρινο χωρίς αναρτηση..το μαυρο εχω δει και είναι πολυ όμορφο....αλλά το περτικαλοκίτρινο ειναι ακόμα καλύτερο..! _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
hargoul vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Δευ Απρ 26 2010, 00:10 | |
| |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Δευ Απρ 26 2010, 00:13 | |
| Τι 22'' 28 άρηδες έχουν τα trek. Όσο για το χρώμα είναι αυτό http://carsblognews.com/wp-content/uploads/2009/09/Lamborghini_Reventon_Roadster.jpg αλλά σε ποδήλατο. |
|
| |
jimagic Member
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Δευ Απρ 26 2010, 11:33 | |
| ππππσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!!!! αυτο ειναι ποδηλατο!!! καλορυζικο μητσο!!! ειδα την φωτο στον φλοισβο και ζηλεψα λιγο (με την καλη εννοια)!!! ωραια φαση εεε;;; λοιπον... το επομενο βημα: τσαντακι σελας και υπολογιστης ταξιδιου!!! |
|
| |
Snakeye Member
Ηλικία : 52 Τόπος : Πατήσια, ΑΘΗΝΑ Registration date : 19/01/2008
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Δευ Απρ 26 2010, 13:35 | |
| Πέρισυ αγόρασα ενα ελληνικό ποδήλατο Orient 160€ με ταχύτητες shimano, δύσκολοι καιροί για έξοδα. Παντως την δουλειά του την κάνει μια χαρά και έχει 2 αναρτήσεις. Συνήθως βολτάρω στο πάρκο Τρίτση οπότε είναι μια χαρά. Στις βόλτες σας καλό είναι να φοράτε ενα φωσφορίζων γιλέκο ασφαλείας για να σας βλέπουν τα ζώα. |
|
| |
morfeas Administrator
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Παρ Απρ 30 2010, 13:38 | |
| - Snakeye έγραψε:
- Πέρισυ αγόρασα ενα ελληνικό ποδήλατο Orient 160€ με ταχύτητες shimano, δύσκολοι καιροί για έξοδα.
Παντως την δουλειά του την κάνει μια χαρά και έχει 2 αναρτήσεις. Συνήθως βολτάρω στο πάρκο Τρίτση οπότε είναι μια χαρά.
Στις βόλτες σας καλό είναι να φοράτε ενα φωσφορίζων γιλέκο ασφαλείας για να σας βλέπουν τα ζώα.
΄ Κώστα τα είδα τα Οριεντ, αν και το δικό σου δεν μου κάνει διοτι ειναι καθαρά για βουνό , πέραν αυτού είναι πραγματικά πολύ καλά για την τιμή τους και σαφως καλύτερα απο τις παπ.ες που πουλάει μεγάλο σουπερ μαρκετ στα ίδια λεφτά. Εχθές με το που γύρισα απο Ισπανία ΄καβάλησα και έφυγα...πήγα μια καστέλα και γύρισα....παίδες έχω "φάει" κόλλημα!!! Χάρης.....όπως πάμε το bmw δεν θα το κουνάω....κοστίζει χαχαχα (μάλλον πρέπει να κλαίμε) _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
morfeas Administrator
| Θέμα: Απ: Αγορά Ποδηλάτου πόλης Τετ Μάης 05 2010, 13:48 | |
| Ερώτησημε τα "τρυφερά" τι κάνετε;;;; Πηγάινω σχεδόν μέρα παρα μέρα στην Γλυφάδα με το "λάμπο" και τα @@ τραβάν μεγάλο λούκι.... τι κι αν η σέλα έχει ζελέ τι κι αν αγόρασα έξτρα ζελεδάκι τι και αν η σέλα έχει την απαραίτητη σχιζμή για τον προστάτη.... πήγα ρώτησα σε μαγαζί μου λένε άλλαξε σέλα , μπαίνω σε σάιτ ποδηλάτων και διαβάζω διάφορα....ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΤΗΝ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ".... Υ.Γ. Σάμη αν πεις καμμια μ.λ..α.... _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
|