| ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
n.l Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα Registration date : 18/04/2012
| Θέμα: Απ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Παρ Ιουν 21 2013, 11:46 | |
| Αυτό κάνω και μου το βγάζει έτσι.Το ανεβάζω με την ανάλυση που μου λέτε,πάω μετα στην εικόνα,πατάω εκεί που λέει share,κάνω αντιγραφή το σύνδεσμο από το πλαίσιο που είναι για τα φόρουμ(το κάτω όχι που λέει direct) και μετά επικόλληση στο ποστ.Προεσκόπηση και το δείχνει μικρο.... |
|
| |
foteinos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΙΣΑ Registration date : 15/05/2010
| Θέμα: Απ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Παρ Ιουν 21 2013, 14:28 | |
| Εγώ η ανάλυση που χρησιμοποιώ είναι 800χ600.Εκεί την αναφέρει 800χ600(15 inc-monitor) |
|
| |
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: Απ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Παρ Ιουν 21 2013, 14:39 | |
| ανεβάζεις τισ φώτο με ανάλυση 640Χ480 (for message boards). παίρνεις μετά το λινκ από το direct link πατάς στο insert image και το κάνεις paste. insert και τέλος |
|
| |
n.l Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα Registration date : 18/04/2012
| Θέμα: Απ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Παρ Ιουν 21 2013, 15:08 | |
| σαν να το φτιαξα.ειχε κλικαρισμενο το full image.το ξεκλικαρα και κανεις αντιγραφη επικολληση απο το forums.Αυτο με το insert image δεεεεν το πιασα.Γραφω και απο το κινητο τωρα και δεν τα βλεπω... |
|
| |
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010
| Θέμα: Απ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Παρ Ιουν 21 2013, 15:12 | |
| κοίτα το όταν πας σπίτι από το πισί σου |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Παρ Ιουλ 05 2013, 13:46 | |
| - n.l έγραψε:
- Αυτό κάνω και μου το βγάζει έτσι.Το ανεβάζω με την ανάλυση που μου λέτε,πάω μετα στην εικόνα,πατάω εκεί που λέει share,κάνω αντιγραφή το σύνδεσμο από το πλαίσιο που είναι για τα φόρουμ(το κάτω όχι που λέει direct) και μετά επικόλληση στο ποστ.Προεσκόπηση και το δείχνει μικρο....
Αυτό είναι το λάθος! Χρησιμοποιούμε το direct link! |
|
| |
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Παρ Ιουλ 05 2013, 13:59 | |
| Ένας εναλλακτικός τρόπος να ανεβάζουμε φωτογραφίες στο φόρουμ είναι με την χρήση του που βρίσκουμε εδώ και είναι ΔΩΡΕΑΝ! Είναι ένα προγραμματάκι το οποίο χρησιμοποιεί το print screen κουμπί και μπορούμε να τραβήξουμε screenshots από ότι έχουμε εκείνη τη στιγμή στην οθόνη μας και να τις κάνουμε upload, από όπου θα μας δωθεί ένα link που θα παραπέμπει αυτόματα στην φωτογραφία. Η διαδικασία είναι απλή: 1. Αφού έχω εγκαταστήσει το προγραμματάκι και βλέπω ένα μωβ φτερό στο taskbar (εκεί που είναι το ρολόι), πατάω το Prt Scr 2. H εικόνα παγώνει και με το mouse επιλέγω την περιοχή που θέλω να φωτογραφηθεί. 3. Επιλέγω το συννεφάκι όπου γίνεται το upload και μετα παραλαμβάνω ένα link που αναρτώ στο φόρουμ 4. Παράδειγμα http://prntscr.com/1do104 Προσοχή: Η φωτογραφία δεν θα φαίνεται στο φόρουμ, παρά μόνο ένα link. Δεν μπορούμε επίσης αυτό το Link να το βάλουμε ανάμεσα στα [img] |
|
| |
IL SICILIANO Member
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Registration date : 09/04/2013
| Θέμα: Απ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Σαβ Μάης 01 2021, 08:26 | |
| Θα μπορούσε κανείς γνώστης να αναφέρει εκ νέου τα βήματα για ανάρτηση φώτο γιατί οι εικόνες της πρώτης σελίδας έχουν σβηστεί και δεν καταλαβαίνω και πολλά πράγματα. |
|
| |
Sifounas Administrator
| Θέμα: Απ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Σαβ Μάης 01 2021, 13:17 | |
| Καλησπέρα και καλή Ανάσταση ,ένας εύκολος τρόπος είναι ο παρακάτω: Μπαίνεις εδώ Postimages αφήνεις τις ρυθμίσεις ως έχουν ,μετά πατάς το εικονίδιο "επιλέξτε εικόνες"και επιλέγεις τις φωτογραφίες σου . Όταν ανέβουν πατάς στον φάκελο δεξιά στο Hotlink για forum(γίνεται αντιγραφή του φακέλου)και μετά κάνεις επικόλληση στο post σου! Μπορείς να ανεβάσεις πολλές φωτογραφίες . _________________ Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί. Pierre-Joseph Proudhon, 1809-1865, Γάλλος αναρχικός
|
|
| |
IL SICILIANO Member
Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Registration date : 09/04/2013
| Θέμα: Απ: ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Σαβ Μάης 01 2021, 16:06 | |
| Ευχαριστώ θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου.Καλή Ανάσταση και υγεία. |
|
| |
| ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ | |
|