Ευχαριστώ! Προσπαθώ να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην πανέμορφη κοινότητα που έχουμε και αγαπάμε! Το έβαλα και στο φατσοβιβλίο για όσους το χρησιμοποιούνε!
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
ψάχνοντας και πειραματιζόμενος με ένα πρόγραμμα παρουσίασης βίντεο, δοκίμασα να φτιάξω ένα βίντεο και διάλεξα σαν θέμα την ανάρτηση φωτογραφιών! πάω να το ποστάρω και βλέπω τη δουλειά του msp... τεσπα, λέω αφού το έφτιαξα και αν δεν έχει πρόβλημα ο Μιχάλης, να το ποστάρω και να έχουμε και δεύτερο βίντεο....
Τουλάχιστον μην πει κανείς ότι δεν κατάλαβε πως να ανεβάζει φωτογραφίες!!!!!!!!!!
έντιτ: αν πιστεύετε πως όντως πλεονάζει, δεν έχω πρόβλημα να το διαγράψουμε... ούτως ή άλλως εγώ το έμαθα να το χειρίζομαι τελικά το προγραμματάκι!!!
massai gold member
Για κάποια περίοδο ίσχυε αυτό, όχι πλέον όμως. Είτε από το εργαλείο του φόρουμ είτε απ' ευθείας από το imageshack το κάνεις, τα βήματα είναι ίδια, browse, upload και αντιγραφή το πεδίο forum code. To host it που στο εμφανίζει?
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
Σε εμένα,σύμφωνα με το πρώτο ποστ, δεν μου δίνει καν την δυνατότητα να πατήσω το browse(μόλις πατήσω το εικονίδιο της εικόνας με την δισκέτα ) οπότε το πολύ καλό βίντεο του stam δεν βρίσκει εφαρμογή.Μόνο του msp βλέπω να μου ξεπλένει την μπουγάδα...Και κάτι άλλο,πως κάνεται στις φώτο σας επεξεργασία,βάζοντας βελάκια,σβήνοντας αριθμούς πινακίδων κ.λ.π?
LORDOS gold member
...Και κάτι άλλο,πως κάνεται στις φώτο σας επεξεργασία,βάζοντας βελάκια,σβήνοντας αριθμούς πινακίδων κ.λ.π?
Αυτό το κάνεις με το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας ή βίντεο. Μπορείς για τις φωτογραφίες αν δεν έχεις κάποιο άλλο ,να το κάνεις με την "ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ" που σίγουρα έχεις.
n.l Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα Registration date : 18/04/2012
...Και κάτι άλλο,πως κάνεται στις φώτο σας επεξεργασία,βάζοντας βελάκια,σβήνοντας αριθμούς πινακίδων κ.λ.π?
Αυτό το κάνεις με το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας ή βίντεο. Μπορείς για τις φωτογραφίες αν δεν έχεις κάποιο άλλο ,να το κάνεις με την "ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ" που σίγουρα έχεις.
Έφτιαξα βίδεο με τρεις τρόπους απόκρυψης πινακίδας στο paint!
Για καλύτερη θέαση δείτε το στο youtube σε πλήρη οθόνη!
LORDOS gold member
msp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 48 Τόπος : Athens, Ellas - Shantou, China Registration date : 27/10/2009
Σπαμάρω, αλλά ένας άλλος τρόπος είναι αυτός http://www.tsekouratoi.gr/2012/09/blog-post_3024.html
maragokostas
Ηλικία : 55 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης Registration date : 23/01/2013
Απο εμένα ενα μεγάλο ευχαριστώ για το βίντεο, γιατί σαν ''νέο'' μέλος στο forum με γλίτωσε απο πολλές ερωτήσεις και γράψιμο. Αν προλάβω θα ανεβάσω και φώτο.
n.l Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα Registration date : 18/04/2012
Όταν τις ανεβάζω στο ποστ τις βγαζει μικρές (σαν κουτάκι και γραφει κατι χαζα του τύπου 3640χ650χ654 λέμε τωρα).Δεν ξερω πως αλλάζει η ρύθμιση τους.Στην αρχικη του imagshak είναι επιλεγμενο το 15inch μονιτορ....τίς φταίει????Ελα και εχω να γραψω για ενα ταξιδάκι
εδιτ:σαν αυτό που τρέχει από πάνω μου,,,,χαχαχχαχα
foteinos vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΑΡΙΣΑ Registration date : 15/05/2010
Όταν τις ανεβάζω στο ποστ τις βγαζει μικρές (σαν κουτάκι και γραφει κατι χαζα του τύπου 3640χ650χ654 λέμε τωρα).Δεν ξερω πως αλλάζει η ρύθμιση τους.Στην αρχικη του imagshak είναι επιλεγμενο το 15inch μονιτορ....τίς φταίει????Ελα και εχω να γραψω για ενα ταξιδάκι
όταν ανοιγει το imagshak στην αριστερή μεριά έχει ένα κουτάκι που γράφει media upload αν το πατήσεις σε βγάζει να κάνεις νέο ανέβασμα και έχει και ρύθμιση των pixel της φωτό.
LORDOS gold member
όταν ανοιγει το imagshak στην αριστερή μεριά έχει ένα κουτάκι που γράφει media upload αν το πατήσεις σε βγάζει να κάνεις νέο ανέβασμα και έχει και ρύθμιση των pixel της φωτό.
Εκεί επιλέγεις 640x480 for message boards και είσαι κομπλέ.
δίας vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 42 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/06/2010