Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Πεμ Σεπ 23 2010, 01:33
Να ευχαριστήσω σήμερα μέσα από την καρδιά μου ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ που μας τίμησαν με την παρουσία τους ίσως στην πιο σημαντική ''Συνέλευση'' που κάναμε εδώ και 9-10 μήνες που λειτουργούμε επίσημα την δικιά μας πλέον ενότητα..
Να είμαστε καλά και ελπίζω η υπόσχεση όλων να γίνει πραγματικότητα Τα καλύτερα έρχονται..
Ηλικία : 40 Τόπος : ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Registration date : 31/08/2010
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Πεμ Σεπ 23 2010, 08:02
Και εμεις ευχαριστουμαι!!!!και μια εκφραση που θελω να προσθεσω που πολλες φορες εχει βγει αληθινη ( ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ )!!!Η εικονα σου ειναι ολα τα λεφτα!!!!
voliotis Member
Τόπος : volos Registration date : 27/04/2009
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Πεμ Σεπ 23 2010, 11:12
ολα οκ και παμε για καλητερες μερες κι ακομα καλητερες στιγμες
panoszan
Ηλικία : 49 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ Registration date : 05/09/2010
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Πεμ Σεπ 23 2010, 16:14
ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΝΟΙΧΤΟ,ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ),ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΝΤΟΜΠΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Πεμ Σεπ 23 2010, 22:36
Λοιπόν αφήστε τα χθεσινά ( ελπίζω και εύχομαι όλα να ήταν ΑΛΗΘΙΝΑ εχθές,ο χρόνος θα δείξει... ) και απολαύστε ταινία στο ΝΕΤ !!!
"ΟΙ ΧΑΡΛΕΑΔΕΣ"
Μακάρι όταν φτάσουμε και εμείς στην ηλικία τους να μπορούμε να καβαλάμε ακόμα και να περνάμε τόσο SUPER όσο οι πρωταγωνιστές
"Τι τρέχει με τον φίλο σας τυφλός είναι.......μπά έβλεπε όταν είρθαμε μέσα"
Απλά απίστευτη ταινία
V.Stratos moderator
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Πεμ Σεπ 23 2010, 22:58
Από τις αγαπημένες..Και να φανταστείς έβλεπα Ράμπο μέχρι τώρα !!! Εμένα μου αρέσει η 1η σκηνή που χτυπάνε χέρια καβαλητοί και ο ένας χάνει το τιμόνι..