Ηλικία : 39 Τόπος : Volos-Alex/poli Registration date : 03/08/2008
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Πεμ Οκτ 28 2010, 17:19
nikosv-strom έγραψε:
κοιταζοντας σημερα διαφορα απο την πανιταλικη ειδα και αυτο https://www.youtube.com/watch?v=4twMc1qqKcI στο σημειο 3:39 λεπτο του βιντεο θα διακρινετε τους Volos Riders με 1)V.stratos 2)KARA 3)Nigoutsi 4)δεν χριαζεται καποια αναφορα σε αυτον!!
μακαρι εαν διοργανωθει κατι αντιστοιχο να μπορεσω να συμμετεχω και εγω!!!!
Πάρε και τα αρχηγόπουλα σε στοπ-καρε: V.Stratos
By nigoutsi at 2010-10-28
KARA
Nigoutsi
Nigoutsi (Nikos) Member
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Πεμ Οκτ 28 2010, 17:24
Δύο καταπληκτικές συζητήσεις αντρών από την ταινία Φτηνά τσιγάρα [Cheap Smokes].
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Πεμ Οκτ 28 2010, 23:32
Βιντεοπεριγραφή της πρόκρισης των Τρικάλων στους 16 έναντι του Άρη για το Κύπελλο Ελλάδος. 1-1 Κανονική διάρκεια και 4-2 στα πέναλτι.
Πριν το ακούσεις, χαμήλωσε τον ήχο!
Βαράει κόφτες λέμεεεεεεεε
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Παρ Οκτ 29 2010, 06:03
Χρόνια πολλά, αν και καθυστερημένα, σε όλους τους Δημητράδες.
panoszan
Ηλικία : 49 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ Registration date : 05/09/2010
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Παρ Οκτ 29 2010, 08:46
καλο ρε νικο χαχαχαχαχαχαχα
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Παρ Οκτ 29 2010, 17:18
nikosv-strom έγραψε:
κοιταζοντας σημερα διαφορα απο την πανιταλικη ειδα και αυτο https://www.youtube.com/watch?v=4twMc1qqKcI στο σημειο 3:39 λεπτο του βιντεο θα διακρινετε τους Volos Riders με 1)V.stratos 2)KARA 3)Nigoutsi 4)δεν χριαζεται καποια αναφορα σε αυτον!!
μακαρι εαν διοργανωθει κατι αντιστοιχο να μπορεσω να συμμετεχω και εγω!!!!
Νίκο ήταν πολύ ωραία εμπειρία "εμπειρία ζωής" θα έλεγα απλά κατ'εμέ ήθελε μεγαλύτερη άνεση χρόνου για να το ευχαριστηθώ πιο πολύ...!!!!
Παρόλα αυτά πέρασα SUPER και θα το ξαναέκανα ΑΝΕΤΑ
Ετοιμάσου λοιπόν
panoszan
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Σαβ Οκτ 30 2010, 08:52
κερναω καφε σημερα στης 11.30 στο γηπεδο του αλμυρου,οποιος θελει ερχετε
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Σαβ Οκτ 30 2010, 18:39
Ρεμάλια σήμερα το βράδυ αλλάζει η ώρα.
Το νού σας στις υποχρεώσεις σας.....Πηγαίνουμε μία (1) ώρα πίσω.
Στις 04:00 η ώρα γίνεται 03:00
NAXOS
Τόπος : ΝΑΞΟΣ Registration date : 10/07/2009
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Δευ Νοε 08 2010, 16:02
Θεωρώ χρέος μου να σας ενημερώσω μέσω forum για τα αποτελέσματα των εκλογών, όπως αυτά διαμορφώθηκαν τις πρώτες πρωϊνές ώρες και αφορούν όλους μας.
Στην επικράτεια οι εκλεγέντες επιλέχθηκαν σχεδόν ομόφωνα και με σειρά random είναι οι εξής:
1)ΝΟΜΑΡΧΗΣ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ-ΕΧΩΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ: V-Stratos
2)ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΩΪΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ με ειδικότητα σε βιολογικές καλλιέργειες: Nasos
3)ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ με ειδική αποστολή στη διατήρηση και εξάπλωση ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ: Jamescook
4)ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ με ειδικότητα σε θέματα μόδας- έρευνας αγοράς και εξοπλισμού αναβάτη: KARA
5)ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΧΟΛΙΣΤΕΡΙΝΗΣ , ΚΡΕΑΤΟΦΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΟΣΙΑΣ: NAXOS
6)ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ με έδρα τα Βαλκάνια: spigi
7)ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ με ειδικότητα σε Η/Υ με χρήση μηχανισμών montage και mixage, βιντεοσκοπήσεις γάμων και βαπτίσεων: Nigoutsi
8.)ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΛΙΘΩΝ-Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του βασιλιά των διαμαντιών AMIN ABDUL AZIZ DADA: voliotis
9)ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ με έδρα την ιχθυόσκαλα και διατριβή στα λεκατίκια: STATHIS
10)ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ με πιστοποίηση στην ασφαλή πλεύση: MyWaY
11)ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΑΤΕΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΤΗΜΑΤΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ : nikos V-strom
12)ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΛΚΟΟΛ με ειδικότητα στο τσίπουρο: panoszan
13)ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ με αδυναμία στα SPAM: ARIWNAS
14)ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (σωματικής και ψυχικής) ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ: z0rbas
Κλείνοντας το ρεπορτάζ , αναφέρω ότι τα αποτελέσματα έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό στους κύκλους των δικυκλιστών και η ορκομωσία ΝΟΜΑΡΧΗ και ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΩΝ θα πραγματοποιηθεί με την πρώτη ευκαιρία που θα μας βολέψει όλους στο DROPS σε κλειστό οικογενειακό κύκλο προς αποφυγήν γιουχαρίσματος. Ευχαριστώ που και φέτος επιλέξατε εμένα για την αποκλειστική μετάδοση των αποτελεσμάτων...
Nigoutsi (Nikos) Member
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Δευ Νοε 08 2010, 16:16
ΕΛΙΩΣΑ.....
jamescook Member
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Δευ Νοε 08 2010, 17:17
νικο καλοοοοοοο!!!!!!ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!
panoszan
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Δευ Νοε 08 2010, 17:23
πολυ πετυχημενο φιλε μου
STATHIS Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ-ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/06/2009
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Δευ Νοε 08 2010, 18:51
Ακομη ψαχνω να βρω ποιος απο ολους ειναι αυτος που τρωει τα λεφτα(τις μιζες).Κυβερνηση ειναι δεν μπορει καποιος θα ειναι!
Πολυ γελιο να΄σαι καλα νικολα με εκανες και γελασα σε μια στιγμη που το χρειαζομουν!
N_I_K_O_L_A_S
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Δευ Νοε 08 2010, 23:01
NAXO Είσαι Θεός................... Ασχετο....τι είναι τα spam??????????? (σπασμένα πιάτα.... )
N_I_K_O_L_A_S
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Δευ Νοε 08 2010, 23:03
STATHIS έγραψε:
Ακομη ψαχνω να βρω ποιος απο ολους ειναι αυτος που τρωει τα λεφτα(τις μιζες).Κυβερνηση ειναι δεν μπορει καποιος θα ειναι!
Πολυ γελιο να΄σαι καλα νικολα με εκανες και γελασα σε μια στιγμη που το χρειαζομουν!
Σταθη μην "κοιτάς" εμενα, δεν έχω καμία σχέση με μίζες. Από μπρίζες ξέρω μόνο.........
nikosv-strom
Ηλικία : 40 Τόπος : ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Registration date : 31/08/2010
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Τρι Νοε 09 2010, 10:45
Νικολα εισαι οπως λεει και η ενοτητα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!Πολυ καλο !!!!
Και οχι μονο στις μηχανες εχω να συμπληρωσω!!!!!ξερεις εσυ!!!!
V.Stratos moderator
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Τετ Νοε 10 2010, 15:07
ARIWNAS έγραψε:
V.Stratos έγραψε:
ARIWNAS έγραψε:
Εγώ πάλι θα έχω φάει το¨"καταπέτασμα" πότε θα 'ρθώ για την "ΑΥΡΑ" μου.
Ιόλη πίνεις..
Βρε τα πάντα πίνω εγώ , μετά από ενα καλό "μαμ". Αλλά Συντονιστά για ΑΚΟΜΗ μια φορά έχεις ΔΙΚΑΙΟ
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Σαβ Νοε 13 2010, 00:28
Αφιερωμένο στον φίλο μου τον Στάθη.....
Τσού ρε.........
Nigoutsi (Nikos) Member
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Σαβ Νοε 13 2010, 00:41
KARA έγραψε:
Αφιερωμένο στον φίλο μου τον Στάθη.....
Τσού ρε.........
Απάλευτος!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Δευ Νοε 22 2010, 22:39
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ !!!!!!!
Υπάλληλος: Με συγχωρείτε Κύριε Διευθυντά, μπορώ να σας μιλήσω;
Διευθυντής: Βεβαιότατα, έλα στο γραφείο μου.
Υπάλληλος. Όπως γνωρίζετε είμαι στην εταιρία εδώ και δέκα χρόνια
Διευθυντής. Ναι το ξέρω
Υπάλληλος. Δεν θα σας το πω δια της πλαγίας οδού αλλά θα μπω κατ'ευθείαν στο θέμα. Ζητάω αύξηση του μισθού μου.Υπάρχουν τέσσερις εταιρίες,που με κυνηγάνε αλλά ήθελα πρώτα, να μιλήσω σε σας.
Διευθυντής. Αύξηση ;; Θα ήθελα να σου δώσω αύξηση, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.
Υπάλληλος. Καταλαβαίνω την θέση σας, και γνωρίζω την υφιστάμενη ύφεση που έχει αρνητικό αντίκτυπο στις πωλήσεις, αλλά πρέπει να λάβετε όμως υπόψιν σας την αφοσίωσή μου και την σκληρή μου δουλειά επί δέκα χρόνια στην εταιρία.
Διευθυντής. Λαμβάνοντας υπόψιν μου αυτά που μου λες τελικά θα σου δώσω την αύξηση δεκαπέντε τοις εκατό και πέντε μέρες επί πλέον άδεια τον χρόνο. Πώς σου φαίνεται, είσαι ικανοποιημένος;
Υπάλληλος. Συμφωνώ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και σας ευχαριστώ !
Διευθυντής. Πριν φύγεις όμως, πες μου αν θες, ποιες είναι οι εταιρίες που τρέχουν από πίσω σου ;
Υπάλληλος. Α ! ! Είναι η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, η ΔΕΥΑΜΒ και η Τράπεζα για το καταναλωτικό μου δάνειο!.....
SOTHRHS vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 01/06/2008
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Τρι Νοε 23 2010, 01:23
butcher
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Τρι Νοε 23 2010, 15:36
KARA έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ !!!!!!!
Υπάλληλος: Με συγχωρείτε Κύριε Διευθυντά, μπορώ να σας μιλήσω;
Διευθυντής: Βεβαιότατα, έλα στο γραφείο μου.
Υπάλληλος. Όπως γνωρίζετε είμαι στην εταιρία εδώ και δέκα χρόνια
Διευθυντής. Ναι το ξέρω
Υπάλληλος. Δεν θα σας το πω δια της πλαγίας οδού αλλά θα μπω κατ'ευθείαν στο θέμα. Ζητάω αύξηση του μισθού μου.Υπάρχουν τέσσερις εταιρίες,που με κυνηγάνε αλλά ήθελα πρώτα, να μιλήσω σε σας.
Διευθυντής. Αύξηση ;; Θα ήθελα να σου δώσω αύξηση, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.
Υπάλληλος. Καταλαβαίνω την θέση σας, και γνωρίζω την υφιστάμενη ύφεση που έχει αρνητικό αντίκτυπο στις πωλήσεις, αλλά πρέπει να λάβετε όμως υπόψιν σας την αφοσίωσή μου και την σκληρή μου δουλειά επί δέκα χρόνια στην εταιρία.
Διευθυντής. Λαμβάνοντας υπόψιν μου αυτά που μου λες τελικά θα σου δώσω την αύξηση δεκαπέντε τοις εκατό και πέντε μέρες επί πλέον άδεια τον χρόνο. Πώς σου φαίνεται, είσαι ικανοποιημένος;
Υπάλληλος. Συμφωνώ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και σας ευχαριστώ !
Διευθυντής. Πριν φύγεις όμως, πες μου αν θες, ποιες είναι οι εταιρίες που τρέχουν από πίσω σου ;
Υπάλληλος. Α ! ! Είναι η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ και η Τράπεζα για το καταναλωτικό μου δάνειο!.....
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Τρι Νοε 23 2010, 17:17
καλο φιλε μου πολυ καλο
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!! Τετ Νοε 24 2010, 18:06
LORDOS έγραψε:
Παίρνω το θάρρος να γράψω και εγώ στο δικό σας section. (το ότι άρχισα να γράφω και στο δικό σας να ξέρετε ότι ΔΕΝ είναι και πολύ καλό......) ρωτήστε τα παιδιά από Λάρισα !!!!!!!!!
Σας ευχαριστούμε πολύ εκ μέρους όλων των Βορείων που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Οι ευχές που δώσατε να γίνουν πιο πυκνές οι συναντήσεις μας, ελπίζω να μην μείνουν ευχές αλλά να γίνουν πράξεις σε κάθε ευκαιρία που μας δίνετε.
ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!!!
Τελικά είσαι όντως θαραλλέο αγόρι....Να ξέρεις όμως φίλε μου ότι εμείς οι Βολιώτες δεν είμαστε σαν τους Λαρισαίους.......είμαστε χειρότεροι
Τα υπόλοιπα θα τα κανονίσουν οι δικηγόροι μας
Υ.Γ: Η επόμενη εκδρομή πότε είπαμε ότι είναι........