Ηλικία : 37 Τόπος : thessaloniki Registration date : 24/03/2009
Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τετ Φεβ 10 2010, 15:16
αν το κανουμε PB απο $89 εχουμε τυχη να το ριξουμε αρκετα χαμηλοτερα.... τι λετε?
mAthosalas vstromhellasforum Enthusiast
Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τετ Φεβ 10 2010, 22:07
zevgd έγραψε:
αν το κανουμε PB απο $89 εχουμε τυχη να το ριξουμε αρκετα χαμηλοτερα.... τι λετε?
Ναι αυτο εννοειται...Του εριξα και μια "ιδεα" του φιλου μας...και ειπε οκ...
paitos gold member
Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Παρ Φεβ 12 2010, 14:55
89??? Ρε παιδια καποιοι εδω εχουν τα αρχεια ετοιμα προς εκτυπωση, με διαστασεις και τα παντα Απ οτι θυμαμε 10-15 ευρω εβγαινε με το καλυτερο υλικο
Μα να μη θυμαμε???? Αλτσχαιμερ μου μυριζει Ρε ψηλε εσυ που θυμασε βρες τα info που θελουν τα παιδια, μη πετανε τσαμπα γιουρια
και στειλτε μου και μενα που σελω ασπλα ογανα
fousekis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/01/2009
Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Παρ Φεβ 12 2010, 15:09
ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.... ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ
Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Παρ Φεβ 12 2010, 17:11
paitos έγραψε:
89??? Ρε παιδια καποιοι εδω εχουν τα αρχεια ετοιμα προς εκτυπωση, με διαστασεις και τα παντα Απ οτι θυμαμε 10-15 ευρω εβγαινε με το καλυτερο υλικο
Μα να μη θυμαμε???? Αλτσχαιμερ μου μυριζει Ρε ψηλε εσυ που θυμασε βρες τα info που θελουν τα παιδια, μη πετανε τσαμπα γιουρια
Εννοειται οτι αν υπαρχουν ηδη,δεν ψαχνουμε για τιποτα.Απλα......(απλα;; περιμενουμε να μιλησει ποιος τα εχει... Μπας και τα βαλουμε και μεις...
Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Παρ Φεβ 12 2010, 21:28
paitos έγραψε:
Ρε παιδια καποιοι εδω εχουν τα αρχεια ετοιμα...
sschef
Ηλικία : 43 Τόπος : Μεταμόρφωση Registration date : 22/08/2008
Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Παρ Φεβ 12 2010, 23:24
Ερωτεύτηκα. Αν βρεθεί άκρη για λευκά όργανα ΘΕΛΩ και εγώ
MYLOPOTAMOS
Ηλικία : 40 Τόπος : ΠΕΡΑΜΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Registration date : 01/06/2009
Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Κυρ Φεβ 14 2010, 01:20
τι γίνεται που φτάνουμε;;; θέλω και εγώ
Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Κυρ Φεβ 14 2010, 12:36
MYLOPOTAMOS έγραψε:
τι γίνεται που φτάνουμε;;;
Το θυμασαι το ανεκδοτο(πικρο ανεκδοτο...) με το Χριστο φορτωμενο τον Σταυρο που ρωτησε την Παναγια "μανα που παμε;φτανουμε;"......καπως ετσι...
Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τετ Φεβ 17 2010, 21:12
Κανα νεο;;;;κανενας απο τους παλιους της "ιστοριας" μηπως θυμηθηκε κατι;Καποιος;Μπας και;...
Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τρι Φεβ 23 2010, 12:02
Λοιπον,παιρνω την πρωτοβουλια,μιας και βλεπω οτι τοσο καιρο ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θυμαται τι απεγιναν εκεινες οι μπροσουρες για να ανατυπωσουμε λευκο φοντο στα οργανα του DL650 μας,να κανουμε μια προσπαθεια μπας και τα βαλουμε τελικα...
Εχω ηδη ερθει σε επαφη λοιπον με το raceratb που ειναι ΑΥΤΟ ΕΔΩ και ο ανθρωπος ειναι εξυπηρετικοτατος και σαφεστατος... Για το ΛΕΥΚΟ φοντο που ενδιαφερομαστε δεν εχει μπροσουρα για την ωρα.Μπορει ομως να φτιαξει μου ειπε.Η τιμη ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ειναι στα 80 US$ δηλαδη γυρω στα 57 ευρω με τα μεταφορικα να περιλαμβανονται...Η τιμη φαινεται υψηλη γιατι οπως μου ειπε το υλικο κατασκευης ειναι οπως επακριβως μου εξηγησε "its not just paper, its a die cut piece of lexan that i have to airbrush and mask by hand. the production version is screen printed which is why its cheaper."
Βγαινουν σε δυο εκδοσεις.ΛΕΥΚΟ ΦΟΝΤΟ με ΜΑΥΡΕΣ ενδειξεις και ΛΕΥΚΟ ΦΟΝΤΟ με ΚΟΚΚΙΝΕΣ ενδειξεις...και ΦΥΣΙΚΑ μιλαμε για ενδειξεις σε ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ (οχι miles)!
θελω λοιπον,προκειμενου να παρουμε πολυ καλυτερη τιμη για ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ να δηλωσουμε ενδιαφερον οσοι θελετε για αγορα.θα δωσω στον φιλο μας μια λιστα πχ με ΤΟΣΑ κομματια να μας πει ΝΕΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ...Εαν παλι δεν δω σοβαρο ενδιαφερον,το αφηνουμε και προχωραμε οπως και οπου θελει ο καθενας μας...
Εαν λοιπον ενδιαφερεστε δηλωστε το :
Πινακας Οργανων Vsτrom DL650
α)ΛΕΥΚΟ ΦΟΝΤΟ με ΚΟΚΚΙΝΕΣ ενδειξεις . 1. 2. 3. ... β)ΛΕΥΚΟ ΦΟΝΤΟ με ΜΑΥΡΕΣ ενδειξειςΣΗΜΕΙΩΣΗ:Δεν υπαρχουν πλεον οι παραπανω..
εαν εχετε ΑΒS να το γραφετε δίπλα στο nickname σας...ΜΟΝΟ εαν εχετε! Τα παραπανω ισχυουν για DL650 VSTROM...
Κραταμε λοιπον τη λιστα "ζωντανη" οσο υπαρχει ενδιαφερον και κινητικοτητα και βλεπουμε αναλογα τις συμμετοχες αν θα οργανωθει ομαδικη αγορα να προχωρησουμε (Γιαννη ταζ θα χρειαστει ισως και η πολυτιμη βοηθεια σου οταν ερθει η ωρα ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ )
Εαν λοιπον συμφωνειτε με το σκεπτικο μου...προχωραμε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mAthosalas στις Πεμ Φεβ 25 2010, 17:20, 4 φορές συνολικά
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τρι Φεβ 23 2010, 12:20
α)ΛΕΥΚΟ ΦΟΝΤΟ με ΚΟΚΚΙΝΕΣ ενδειξεις
1. 2. 3. ...
α)ΛΕΥΚΟ ΦΟΝΤΟ με ΜΑΥΡΕΣ ενδειξεις
1.badouras 2. 3. ...
KOYRKOYBINIS Member
Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τρι Φεβ 23 2010, 12:23
Αν και δεν με ενδιαφερει το θεμα,να παρατηρησω το εξης:καλο θα ηταν να αναφερθει ποσοι απο τους ενδιαφερομενους εχουν μοντελο με abs για να εχουν τα καινουργια την τρυπα για το λαμπακι καθως και την σχετικη ενδειξη ''abs''.
Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τρι Φεβ 23 2010, 12:24
KOYRKOYBINIS έγραψε:
Αν και δεν με ενδιαφερει το θεμα,να παρατηρησω το εξης:καλο θα ηταν να αναφερθει ποσοι απο τους ενδιαφερομενους εχουν μοντελο με abs για να εχουν τα καινουργια την τρυπα για το λαμπακι καθως και την σχετικη ενδειξη ''abs''.
Σωστο,να το γραφει ο καθενας δίπλα στο nicname του (ABS) εαν εχει...
Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τρι Φεβ 23 2010, 12:26
α)ΛΕΥΚΟ ΦΟΝΤΟ με ΚΟΚΚΙΝΕΣ ενδειξεις
1.mAthosalas(ABS) 2. 3. ...
β)ΛΕΥΚΟ ΦΟΝΤΟ με ΜΑΥΡΕΣ ενδειξεις
1.badouras 2. 3.
V.Stratos moderator
Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τρι Φεβ 23 2010, 12:52
Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τρι Φεβ 23 2010, 15:20
mAthosalas έγραψε:
MYLOPOTAMOS έγραψε:
τι γίνεται που φτάνουμε;;;
Το θυμασαι το ανεκδοτο(πικρο ανεκδοτο...) με το Χριστο φορτωμενο τον Σταυρο που ρωτησε την Παναγια "μανα που παμε;φτανουμε;"......καπως ετσι...
Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τρι Φεβ 23 2010, 21:50
Λοιπον ακουστε τα νεωτερα και αποφασιστε με αυτο το κριτηριο.Ο φιλος απαντησε ...φτιαχνει ΛΕΥΚΟ φοντο με KOKKINEΣ ενδειξεις[/b]...Αρα λοιπον θα τροποποιησω και το αρχικα φτιαγμενο σχετικο ποστ και οσοι ενδιαφερθουν θα ισχυσει ΜΟΝΟ για αυτα που λεμε...
Οι τιμες παιζουν για την ωρα σε σημερινη ΠΡΟΣΦΟΡΑ που μου εδωσε:
Απο 10-20 κομματια στα US$50 εκαστος δηλαδη με την σημερινη ισοτιμια 37 ΕΥΡΩ περιπου εκαστος
και απο +20 κομματια στα US$40 εκαστος δηλαδη με την σημερινη ισοτιμια 29 ΕΥΡΩ περιπου εκαστος
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ εφοσον γινει Ομαδικη.....(υπολογιστε μονο ενα μικροποσο αν χρειαστει να τα στειλω απο πατρα σε αλλες Πολεις(εκτος κι αν ο Γιαννης tazakos βοηθησει και σε αυτο )
Προχωραμε...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mAthosalas στις Παρ Φεβ 26 2010, 00:46, 1 φορά
Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τρι Φεβ 23 2010, 21:54
Παμε λοιπον εκ νεου λιστα με οσους ενδιαφερομνεους
ΛΕΥΚΟ ΦΟΝΤΟ με ΜΑΥΡΕΣ ενδειξεις
1. mAthosalas(ABS) 2.... 3...
V.Stratos moderator
Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τρι Φεβ 23 2010, 21:55