| Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τετ Μαρ 03 2010, 00:26 | |
| - V A G O S έγραψε:
- καλα θα ηταν να βγαλουμε τα χαρτακια με τελικη 220 γιατι υπαρχουν μερικοι πελατες που θα παιξουν ή ηδη εχουν πειραξει το μοτερ και τα 200 πλεον τα ξεπερνανε
ευκολα. οποτε ας το δουμε λιγο θετικα,εγω θελω 220 παντως αν και εφοσον καταληξετε σε 200αρι παλι θα ψωνισω δεν τρεχει τιποτα. +1 υ.γ. Αντώνη μεγάλη υπόθεση το άνοιγμα φίλε, 5η μέχρι τα 190+ κ μετά όλα είναι δυνατά, δρόμο να έχεις κ μπούμ το τερμάτισα το κοντεράκι κ το περασα κ λίγο, δεν είναι η πρώτη φορά... |
|
| |
mAthosalas vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τετ Μαρ 03 2010, 00:34 | |
| Aν θελουμε να δειχνει σωστα ενδειξεις τοτε θα ΠΡΕΠΕΙ να ζητησουμε αυτο που εχω ποσταρει-και φτιαχνει εως σημερα και ο ιδιος για ολους οσους τα πουλαει-,δηλαδη με ενδειξη 200κμ τελικη ταχυτητα.Σεβαστο αυτο που λετε για 220 και 240 και λοιπα,αλλά υπαρχουν-για μενα-δυο κολληματα1)Δεν θα ανταποκρινεται η ταχυτητα κοντερ στην πραγματικη.Αυτο παντα κατα την αποψη μου ειναι απλα "τονωτικη ενεση"(το να βλεπεις κοντερισια χλμ) χωρις ουσια...διοτι ΠΧ...και 250 να δειχνει στο κοντερ,αμα βλεπεις -50 στο GPS ξενερα! και 2)Αν προσεξετε στο κοντερ που μας εχει ως δειγμα η ενδειξη 200 που ειναι,τοτε για φαντασου την 220 που πρεπει να τυπωθει...Σε σημειο που η βελονα αμφιβαλλω αν πηγαινει... Προσωπικα ειμαι διατεθειμενος να προχωρησω την Ομαδικη στα μετρα της πλειοψηφιας ομως,ακομη κι αν χρειστει να βγω απο αυτη,αφου ενα κοντερ με αποκλιση και μαλιστα μεγαλυτερη κι απο το εργοστασιακο δεν θα με ενδιεφερε ως aftermarket... Αποφασιζετε και μου λετε... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τετ Μαρ 03 2010, 00:36 | |
| - V A G O S έγραψε:
- ... μερικοι πελατες που θα παιξουν ή ηδη εχουν πειραξει το μοτερ και τα 200 πλεον τα ξεπερνανε ευκολα..
Αυτο οντως ειναι ενα θεμα και σωστα σκεφτεσαι,αλλά θα πρεπει να τυπωθουν ισως για εσας...δευτερα κοντερ που σημαινει διπλο κοστος για την συνολικη παραγγελία..πιθανον! |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τετ Μαρ 03 2010, 00:37 | |
| - tazakos έγραψε:
- V A G O S έγραψε:
- καλα θα ηταν να βγαλουμε τα χαρτακια με τελικη 220 γιατι υπαρχουν μερικοι πελατες που θα παιξουν ή ηδη εχουν πειραξει το μοτερ και τα 200 πλεον τα ξεπερνανε
ευκολα. οποτε ας το δουμε λιγο θετικα,εγω θελω 220 παντως αν και εφοσον καταληξετε σε 200αρι παλι θα ψωνισω δεν τρεχει τιποτα. +1
υ.γ. Αντώνη μεγάλη υπόθεση το άνοιγμα φίλε, 5η μέχρι τα 190+ κ μετά όλα είναι δυνατά, δρόμο να έχεις κ μπούμ το τερμάτισα το κοντεράκι κ το περασα κ λίγο, δεν είναι η πρώτη φορά... Πάσο Γιάννη κι εγώ τα έχω δει αρκετές φορές λόγω μόνιμης σχεδόν χρήσης της Αττικής Οδού. Εννοείται πως αν είναι δυνατόν να γίνουν και με 220, αλλά το θέμα είναι να μην υπάρχουν τρελές αποκλίσεις. υ.γ. Με πρόλαβε κι ο Κώστας με άλλο ένα θεματάκι. |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τετ Μαρ 03 2010, 01:00 | |
| |
|
| |
Apache vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 44 Τόπος : Αχαρναί Καρπενήσι Registration date : 20/06/2009
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τετ Μαρ 03 2010, 02:16 | |
| θα προσθεσω εδω λοιπον οτι εχω δει προσφατα ενα ντοκιμαντερ στο σκαι για αναλωσιμα υλικα στο αμερικα και ετυχε να λενε πως γινετε ο πινακας οργανων των αυτοκινητων μηχανων και τα λοιπα...
ειναι τεραστια διαδικασια απο το σχεδιασμο το κοψιμο της μητρας και την τυπωση σε ειδικο φιλμ .... μιλαμε επαθα πλακα...
να υποθεσω οτι αυτα που θα παρουμε εμεις ειναι απλα χαρτινα ε?? θα αντεξουν σστο χρονο απο το ξεθωριασμα ??
το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι πανεμορφα... |
|
| |
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τετ Μαρ 03 2010, 07:07 | |
| Προσωπικά συμφωνώ με την άποψη του να δείχνει σωστά, χωρίς απόκλιση. Ακόμα και αυτοί που το τερματίζουν, πόσες φορές γίνεται αυτό κατά τη διάρκεια της μέρας ??? Γιατί όλες τις υπόλοιπες φορές να μην δείχνει σωστά το κοντέρ ? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τετ Μαρ 03 2010, 08:57 | |
| - V_GOURLIACE έγραψε:
- θα προσθεσω εδω λοιπον οτι εχω δει προσφατα ενα ντοκιμαντερ στο σκαι για αναλωσιμα υλικα στο αμερικα και ετυχε να λενε πως γινετε ο πινακας οργανων των αυτοκινητων μηχανων και τα λοιπα...
ειναι τεραστια διαδικασια απο το σχεδιασμο το κοψιμο της μητρας και την τυπωση σε ειδικο φιλμ .... μιλαμε επαθα πλακα...
να υποθεσω οτι αυτα που θα παρουμε εμεις ειναι απλα χαρτινα ε?? θα αντεξουν σστο χρονο απο το ξεθωριασμα ??
το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι πανεμορφα... Γιατι ΔΕΝ διαβαζετε ΟΛΟ το ποστ να δειτε ΤΙ ακριβως εχω πει για το θεμα;;;;;;ΟΧΙ,δεν θα ειναι "ενα χαρτακι",αλλά αυτα που ειδες στο...ντοκυμαντερ!Δεν θα εκανα(καναμε) τον κοπο να μπουμε στη διαδικασια ΟΜΑΔΙΚΗΣ για κατι που φτιαχναμε και μονοι μας στον εκτυπωτη μας.Ριξε μια ματια στο Τοπικ και αν δεν λυθει η απορια σου"τι αγοραζουμε" εδω ειμαι παλι να βοηθησω...ΣΕΛΙΔΑ 3 του παροντος τοπικ ελεγα: Εχω ηδη ερθει σε επαφη λοιπον με το raceratb που ειναι ΑΥΤΟ ΕΔΩ και ο ανθρωπος ειναι εξυπηρετικοτατος και σαφεστατος... Για το ΛΕΥΚΟ φοντο που ενδιαφερομαστε δεν εχει μπροσουρα για την ωρα.Μπορει ομως να φτιαξει μου ειπε.Η τιμη ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ειναι στα 80 US$ δηλαδη γυρω στα 57 ευρω με τα μεταφορικα να περιλαμβανονται...Η τιμη φαινεται υψηλη γιατι οπως μου ειπε το υλικο κατασκευης ειναι οπως επακριβως μου εξηγησε "its not just paper, its a die cut piece of lexan that i have to airbrush and mask by hand. the production version is screen printed which is why its cheaper." |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τετ Μαρ 03 2010, 09:04 | |
| |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τετ Μαρ 03 2010, 10:26 | |
| Κώστα μπορούμε να το προσωπικοποιήσουμε? να βάλουμε ένα περίγραμα μικρό του στρομ ή ότι άλλο θέλουμε σε όλα? εφόσων θα το κάνει σχεδιασμό για να διορθώσει την ταχύτητα μπορεί ίσως να κάνει και ντραγκ εντ ντροπ ένα σχεδιάκι που θα του δώσουμε. Τι λες? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τετ Μαρ 03 2010, 10:36 | |
| - tazakos έγραψε:
- Κώστα μπορούμε να το προσωπικοποιήσουμε? να βάλουμε ένα περίγραμα μικρό του στρομ ή ότι άλλο θέλουμε σε όλα? εφόσων θα το κάνει σχεδιασμό για να διορθώσει την ταχύτητα μπορεί ίσως να κάνει και ντραγκ εντ ντροπ ένα σχεδιάκι που θα του δώσουμε. Τι λες?
Oσο πιο προσωπικο γινει Γιαννη(εννοειται για ΟΛΟΥΣ το ιδιο)τοσο πιο πολυ 1)θα ανεβει το κοστος-λογω καστους εκτυπωσης 2)θα παρει χρονο παραπανω... Αν παντως θετε...ρωταω |
|
| |
sschef
Ηλικία : 43 Τόπος : Μεταμόρφωση Registration date : 22/08/2008
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τετ Μαρ 03 2010, 10:48 | |
| ωραίο ακουγετε και το να έχει κατι σαν λογότυπο τυπωμένο πάνω παντως. Χάνουμε κάτι να κάνουμε μια ερώτηση στον άνθρωπο αν φυσικά θέλουν και οι υπόλοιποι της λίστας κατι τετοιο αλλά πιστεύω ότι όλοι θα το θέλουν ανάλογα φυσικά και το κόστος του |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τετ Μαρ 03 2010, 10:54 | |
| Εγώ θέλω αντί για το 200 να έχει μια ΜΟΥΤΖΑ για να κόβω !!! Λοιπόν.. Είπα 220χλμ να γράφει χωρίς να έχει διόρθωση Αφού η διόρθωση είναι εφικτή,νομίζω πως πραγματικά 200χλμ λίγες φορές θα τα πιάσουμε..Αντε να πηγαίνει 205χλμ πχ. Γιατί και αυτοί που λένε ότι πάνε 220χλμ δεν είναι παραπάνω από 205χλμ Οπότε ΝΑΙ για το 200 το διορθωμένο από μένα.. Οσο αφορά την προσωποποίηση ας βάλουμε απλά το λογότυπο το αυθεντικό της V-Strom Αν όχι και στα 2 τουλάχιστον στο 1.. Και αν το τραβήξουμε κι άλλο ας μπεί και το nickname !! _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τετ Μαρ 03 2010, 11:03 | |
| Παρασκευη του καταθετω τα πρωτα 100$...τα βαζω εγω και βλεπουμε...αποφασιστε για εκτυπωση επιπροσθετη πανω στα οργανα(αυτο με το λογοτυπο vstrom σε κανενα κοκκινακι πολυ μου αρεσε παντως)...και πειτε να ρωτησω αν ειναι... |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τετ Μαρ 03 2010, 11:10 | |
| Στράτο το νικνέιμ είναι που θα ανεβάσει το κόστος ουσιαστικα....γιατί θέλει μεμονομένες εκτυπώσεις. Το να βάλουμε όμως ένα λογότυπο v-strom πιστευω δεν θα έπρεπε να έχει καν αύξηση στην τιμή μιας κ είναι δουλειά ενός λεπτού κ δεν απαιτεί εξατομίκευση... |
|
| |
V.Stratos moderator
| |
| |
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τετ Μαρ 03 2010, 11:20 | |
| |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Τετ Μαρ 03 2010, 11:45 | |
| Κώστα πολύ δημοκρατικός είσαι κ μας καθυστερείς... ασε τα θα πρότεινα κ πείτε κ κάνουμε, πάρε απόψεις μας δώσε απόφασή σου βασισμένη πάνω τους. Νομίζω η επιλογή που υποβόσκει ως σωστή είναι ένα λογότυπο που θα διαλέξουμε στην θέση του x1000 r/min που έχει κάτω στο στροφόμετρο. Τώρα τι θα λέει το λογότυπο...εφόσων θα είναι μονόχρωμο κόκκινο μάλλον κάτι σαν DL 650 μου ακούγεται κατάλληλο. Ή V-Strom ξέρω γω... υ.γ Ή tazakos σε όλους όμως... |
|
| |
hailander Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Σαλαμίνα-Περιστέρι Registration date : 16/06/2009
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Σαβ Μαρ 06 2010, 18:56 | |
| Σε μίλια θα τα γράφει ή σε χιλιομετρα? |
|
| |
jim1900dz Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Ανω Μελίσσια Registration date : 25/11/2008
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Σαβ Μαρ 06 2010, 19:49 | |
| - hailander έγραψε:
- Σε μίλια θα τα γράφει ή σε χιλιομετρα?
Διάβασε και λίγο ρε συ hailander πρίν ποστάρεις...Έχει απαντηθεί αυτό, Είναι δυνατόν να είμαστε στο Ελλάντα και να γράφει σε μίλια??? Αμερικανάκια θα γίνουμε??? |
|
| |
hailander Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Σαλαμίνα-Περιστέρι Registration date : 16/06/2009
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Κυρ Μαρ 07 2010, 15:38 | |
| Για το πρώτο σκέλος συμφωνώ.Έπρεπε να διαβάσω πρώτα.Για το δεύτερο διαφωνώ.Στο Ελλαδισταν όλα γίνονται. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Κυρ Μαρ 07 2010, 18:07 | |
| |
|
| |
Ilias-Patra
Registration date : 08/02/2010
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Παρ Οκτ 29 2010, 23:51 | |
| - V.Stratos έγραψε:
- α)ΛΕΥΚΟ ΦΟΝΤΟ με ΚΟΚΚΙΝΕΣ ενδειξεις
1. mAthosalas(ABS) 2. V.Stratos (ABS) 3. ...
β)ΛΕΥΚΟ ΦΟΝΤΟ με ΜΑΥΡΕΣ ενδειξεις
1.badouras 2. 3. 4.Ilias-Patra (ΑΒS) |
|
| |
badouras vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 58 Τόπος : Αγ.Παρασκευή-Αττική Registration date : 08/05/2009
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Παρ Οκτ 29 2010, 23:56 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Σαβ Οκτ 30 2010, 00:00 | |
| - Ilias-Patra έγραψε:
- V.Stratos έγραψε:
- α)ΛΕΥΚΟ ΦΟΝΤΟ με ΚΟΚΚΙΝΕΣ ενδειξεις
1. mAthosalas(ABS) 2. V.Stratos (ABS) 3. ...
β)ΛΕΥΚΟ ΦΟΝΤΟ με ΜΑΥΡΕΣ ενδειξεις
1.badouras 2. 3. 4.Ilias-Patra (ΑΒS) Κοίτα λίγο τις ημερομηνίες και θα καταλάβεις ότι είναι λίγο άτοπη η συμμετοχή σου γιατί το συγκεκριμένο project έχει τελειώσει Πάντα φιλικά.Όλοι στην αρχή κάναμε παρόμοια λάθη |
|
| |
| Λευκο φοντο στα οργανα του Vstrom;;;ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | |
|