Εγώ ακόμα δουλεύω....και απο το σπίτι....έφυγα στις 7.30 απο το γραφείο, έκανα ένα μπάνιο και είμαι πάλι πάνω απο το pc και γράφω...γράφω...γράφω...Ααααχχχ περιμένω λύτρωση με κανένα βολταράκι της Κυριακής!!!
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
Άρη σπάσε τα δεσμάαααα έπρεπε να την κάνεις κοπάνα Ευκαιρία να μας συνοδεύσεις και συ σε κανα βολταράκι την Κυριακή κοντή γιορτή...... Λίγο καιρό να μας κάνει και φύγαμεεεεεεεε
FEBU Member
Είδα τις μηχανές σας έξω από την καφετέρια, αλλά ήμουν βιαστικός γιατί περίμενε το κορίτσι... Είμαστε δυνατοί για την Κυριακή, παλληκάρια; Ελπίζω τότε να έχω βάλει και να τεστάρω τα Saito
aristrom gold member
Καθάρματα η πρότασή μου για καφεδάκι την Παρασκευή είναι για kasbah.... και συγκεκριμένα εδώ http://mykosmos.gr/loc_mk/odigos-patras-link-details.asp?ID=52
Επίσης όπως έχουμε συζητήσει προτείνω να κάνουμε στέκι τη συγκεκριμένη πρότασή ή οποιαδήποτε άλλη πρόταση συμφωνήσουμε οι περισσότεροι ... ενώ επιπλέον προτείνω
να καθορίσουμε και στάνταρ μέρα συνάντησης πιθανότατα Τετάρτη ή Παρασκευή μιας και αυτές τις μέρες απ' ότι βλέπω μπορούμε οι περισσότεροι
Πείτε πρόταση ή ημέρα που βολεύει τον κάθε ένα αν κάποιος έχει κάποια προτίμηση για να μπορέσουμε να πάρουμε καλύτερη απόφαση.
Καλύτερα να συζητηθεί εδώ αν κάποιος θέλει μιας και στον καφέ δύσκολο να μπορέσουμε να μαζευτούμε όλοι.
Για Παρασκευή καφεδάκι κατά τις 19:00
1. Gandalf 2. apk 3. V_kostas 4.
FEBU Member