|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Αρκαδία κανείς??? Σαβ Ιαν 29 2011, 15:33 | |
| |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: Αρκαδία κανείς??? Σαβ Ιαν 29 2011, 15:40 | |
| |
|
| |
mavramis Member
Registration date : 01/11/2010
| Θέμα: Απ: Αρκαδία κανείς??? Σαβ Ιαν 29 2011, 16:02 | |
| |
|
| |
tezas gold member
| Θέμα: Απ: Αρκαδία κανείς??? Κυρ Ιαν 30 2011, 17:08 | |
| Πατριδα καλως ορισες, ειμαι απο τον Αγιο Ανδρεα εγω!!!! Θα κανονισουμε να τα πουμε και απο κοντα!! |
|
| |
mavramis Member
| Θέμα: Απ: Αρκαδία κανείς??? Κυρ Ιαν 30 2011, 19:29 | |
| Καλώς σας βρήκα θα τα πούμε σίγουρα, καλά να είμαστε πρώτα από όλα και να βρεθούμε και με τους Μεσσήνιους (Παράρτημα το θέλουν και αυτοί) στη πρώτη ευκαιρία |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Αρκαδία κανείς??? Δευ Ιαν 31 2011, 00:02 | |
| - mavramis έγραψε:
- Καλώς σας βρήκα θα τα πούμε σίγουρα, καλά να είμαστε πρώτα από όλα και να βρεθούμε και με τους Μεσσήνιους (Παράρτημα το θέλουν και αυτοί) στη πρώτη ευκαιρία
Καλώς ηρθες στην παρέα!!! Ειναι κάτι που το έχουμε συζητήσει με τα παιδία για συνάντηση με τους υπόλοιπους Πελοπονήσιους.Ειναι ευκαιρία να γνωριστούμε με όλους.Και το καλύτερο θα ήταν να το συνδυάσουμε με εκδρομή. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αρκαδία κανείς??? Δευ Ιαν 31 2011, 01:28 | |
| Με την πρωτη ευκαιρια να κανονισουμε κατι καιρου και Θεου θελοντος .... Αν καταφερεις να μιλησεις κ με κανα Μεσσηνιο καλο θα ηταν ..... εγω προσπαθησα μιας και κατεβαινω συχνα με τη δουλεια μηπως επινα κανα καφε μαζι τους αλλα δεν .... μαλιστα ολη αυτη τη βδομαδα ημουν κατω ..... |
|
| |
FEBU Member
| Θέμα: Απ: Αρκαδία κανείς??? Δευ Ιαν 31 2011, 07:11 | |
| Πρόταση: συνάντηση στο Πλανητέρο για πέστροφα η στο Βαλτεσινίκο, να έρθουμε κι εμείς οι Αρκάδες που μένουμε στην Πάτρα. Ειμαι από τη Μυγδαλιά Γορτυνίας. |
|
| |
v_kostas Administrator
| Θέμα: Απ: Αρκαδία κανείς??? Δευ Ιαν 31 2011, 13:13 | |
| - apk έγραψε:
- Πρόταση: συνάντηση στο Πλανητέρο για πέστροφα η στο Βαλτεσινίκο, να έρθουμε κι εμείς οι Αρκάδες που μένουμε στην Πάτρα. Ειμαι από τη Μυγδαλιά Γορτυνίας.
Super!!!!!!!! |
|
| |
mavramis Member
| Θέμα: Απ: Αρκαδία κανείς??? Δευ Ιαν 31 2011, 13:37 | |
| - Jumaru έγραψε:
- Με την πρωτη ευκαιρια να κανονισουμε κατι καιρου και Θεου θελοντος ....
Αν καταφερεις να μιλησεις κ με κανα Μεσσηνιο καλο θα ηταν .....
εγω προσπαθησα μιας και κατεβαινω συχνα με τη δουλεια μηπως επινα κανα καφε μαζι τους αλλα δεν ....
μαλιστα ολη αυτη τη βδομαδα ημουν κατω ..... Κάθε Τετάρτη μαζεύονται από τις 20:00 και μετά στο καφέ ΠΑΝΘΕΟΝ (έχω καθημερινή επικοινωνία μαζί τους, λόγω προσωπικών σχέσεων με αρκετούς από δαύτους χαχαχα! Leader του παραρτήματος ο γνωστός dottore, εκ των συντονιστών των μελών Foroum Πελοποννήσου ). Υπάρχει και σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/suzuki-v-strom-kalamatas-clubkai-alloi/104761169555564 |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αρκαδία κανείς??? Δευ Ιαν 31 2011, 14:23 | |
| - mavramis έγραψε:
- Jumaru έγραψε:
- Με την πρωτη ευκαιρια να κανονισουμε κατι καιρου και Θεου θελοντος ....
Αν καταφερεις να μιλησεις κ με κανα Μεσσηνιο καλο θα ηταν .....
εγω προσπαθησα μιας και κατεβαινω συχνα με τη δουλεια μηπως επινα κανα καφε μαζι τους αλλα δεν ....
μαλιστα ολη αυτη τη βδομαδα ημουν κατω .....
Κάθε Τετάρτη μαζεύονται από τις 20:00 και μετά στο καφέ ΠΑΝΘΕΟΝ (έχω καθημερινή επικοινωνία μαζί τους, λόγω προσωπικών σχέσεων με αρκετούς από δαύτους χαχαχα! Leader του παραρτήματος ο γνωστός dottore, εκ των συντονιστών των μελών Foroum Πελοποννήσου ). Υπάρχει και σελίδα στο facebook:
https://www.facebook.com/pages/suzuki-v-strom-kalamatas-clubkai-alloi/104761169555564 Εγω που δεν εχω επικοινωνια κ δεν μου απαντησαν οταν ειχα κανει post τι επρεπε να κανω ??? Να παω ετσι απροσκλητος κι οποιον δω με μποφανι μηχανης να τον ρωτω αν ειναι απο το Forum, αν εχει v-strom κι αν μπορω να κατσω ????? Δεν τα κανω αυτα εγω φιλαρακι ........ μαλιστα εσβησα και το post μηπως τους ενοχλει κ δεν το λενε. |
|
| |
mavramis Member
| Θέμα: Απ: Αρκαδία κανείς??? Δευ Ιαν 31 2011, 15:30 | |
| Εγω που δεν εχω επικοινωνια κ δεν μου απαντησαν οταν ειχα κανει post τι επρεπε να κανω ???
Να παω ετσι απροσκλητος κι οποιον δω με μποφανι μηχανης να τον ρωτω αν ειναι απο το Forum, αν εχει v-strom κι αν μπορω να κατσω ?????
Δεν τα κανω αυτα εγω φιλαρακι ........ μαλιστα εσβησα και το post μηπως τους ενοχλει κ δεν το λενε.[/quote]Φίλε Jumaru, χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω καμία κατάσταση είμαι βέβαιος ότι δεν έγινε κάτι σκόπιμα, απλά οι παλιόγεροι δεν έχουν και πολύ σχέση με την τεχνολογία (παρακολούθηση ποστ, παράθεση, απάντηση κτλ) οπότε κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το πήραν και χαμπάρι. Όσον αφορά το καφέ και εγώ δε θα πήγαινα εξυπακούεται Θα μεταφέρω τη πατάτα τους και όλα θα τα διορθώσουμε. Φιλικά και άδικα |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: Αρκαδία κανείς??? Δευ Ιαν 31 2011, 19:19 | |
| - apk έγραψε:
- Πρόταση: συνάντηση στο Πλανητέρο για πέστροφα η στο Βαλτεσινίκο, να έρθουμε κι εμείς οι Αρκάδες που μένουμε στην Πάτρα. Ειμαι από τη Μυγδαλιά Γορτυνίας.
Αγαπημενα μερη!!!!!!!!!!! [img] [/img][img] [/img] |
|
| |
skepas
| Θέμα: Απ: Αρκαδία κανείς??? Δευ Ιαν 31 2011, 20:04 | |
| |
|
| |
dottore
| Θέμα: Απ: Αρκαδία κανείς??? Παρ Φεβ 04 2011, 21:51 | |
| Φίλε Jumaru συγνώμη κατ'αρχήν που δεν σου απαντήσαμε είμαστε αδικαιολόγητοι φίλε πάντως αν βρεθείς από τα μέρη της Καλαμάτας να έρθεις από το Πάνθεον και μην ανυσηχείς θα μας καταλάβεις γιατί κάνουμε φασαρία χαχαχαχα! Τώρα συμφωνώ να κανονίσουμε όλοι μαζί μια εκδρομή να γνωριστούμε κι από κοντά και όχι πίσω από το μπλιμπλίκι. Παίδες πάντως παίζει εγώ στις 4 Μάρτη να είμαι από εκεί για το όμορφο καρναβάλι σας.Δεν είναι σίγουρο ακόμα θα δούμε.
Φιλικά και πάντα όρθιοι Γιώργος - Dottore Εκπρόσωπος Μεσσηνιας |
|
| |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Αρκαδία κανείς??? Σαβ Φεβ 05 2011, 11:30 | |
| What's this.... .aaaaaaaaaaaaaaaaaa gostttttttttttt O.K πλάκα κάνω.... Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε είτε κατεβαίνοντας εσείς προς τα εδώ είτε ερχόμενοι εμείς προς τα εκεί ή κανονίζοντας και μια εκδρομούλα με σημείο συνάντησης κάπου στη μέση |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αρκαδία κανείς??? Σαβ Φεβ 05 2011, 16:45 | |
| Οπωσδηποτε .... πρεπει να παμε και Αγ. Θεοδωρα ....
ειναι το μονο μερος στην Πελ/σσο που δεν εχω παει και εχω ακουσει τοσα πολλα !!!! |
|
| |
radiodj105
Ηλικία : 53 Τόπος : Μεγαλόπολη Registration date : 09/05/2012
| Θέμα: Απ: Αρκαδία κανείς??? Τρι Σεπ 18 2012, 00:03 | |
| - chefbf έγραψε:
- Καρύταινα πατριώτες και να μαζευτούμε για κανένα παϊδάκι σύντομα
Από Καρύταινα και Μεγαλόπολη εγώ πατριώτες. |
|
| |
DL65022001
Ηλικία : 62 Τόπος : ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ Registration date : 08/01/2018
| Θέμα: Άστρος ρε γείτονα!!! Παρ Ιαν 26 2018, 00:49 | |
| - tezas έγραψε:
- Γειά σας φίλοι μου Vstromαδες. Να ευχαριστήσω και εγώ τους οργανωτές του φόρουμ για το χώρο που μας δημιούργησαν.Μπορεί να κατοικώ στην Πάτρα τα τελευταία χρόνια λόγω εργασίας, αλλα ο τόπος μου και το σπίτι μου είναι στον Άγιο Ανδρέα Αρκαδίας. Είναι κανένας άλλος φίλος λοιπόν από τα χώματα της Αρκαδίας?
|
|
| |
|