|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
jk_prince vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Κυρ Νοε 20 2011, 23:29 | |
| - mavras έγραψε:
- ψαχνω φορτιστη αλλα δεν προλαβα να παρω απο το Λιντλ καθως εξαντηληθηκαν σε χρονο dt.
για πειτε αλλες εναλλακτικες που εχετε αγορασει και σε τι τιμες? βαλτο στις αγγελιες ως ΖΗΤΗΣΗ ειδαλως για μενα περιμενε και το lidl καπου στο Δεκεμβρη θα βγαλει μαζι με προιοντα μηχανης μαλλον |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Δευ Νοε 21 2011, 00:21 | |
| οι όξφορντ είναι καλοί, έχει γενικούς κ έχει κ μηχανής όπως αυτός: http://www.amazon.co.uk/OXIMISER-900-MOTORCYCLE-BATTERY-CHARGER/dp/B002QR6VNA/ref=pd_sxp_f_pt |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Δευ Νοε 21 2011, 01:05 | |
| http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=TLS.050080 http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=TLS.050081 http://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=3217
|
|
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Δευ Νοε 21 2011, 03:22 | |
| σήμερα έμεινα από μπαταρία..!!!! πφφφφφ και δεν πρόλαβα την προσφορά στα lidl.. να ναι καλά ο τερίνος που έσπρωχνε...τη μηχανή..!!!! |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Δευ Νοε 21 2011, 11:41 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Δευ Νοε 21 2011, 20:56 | |
| αααα ας μου έφτιαχνες τις βίδες να έσπρωχνα εγώ.. |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Δευ Νοε 21 2011, 21:44 | |
| - nikolasr200 έγραψε:
- αααα ας μου έφτιαχνες τις βίδες να έσπρωχνα εγώ..
Είσαι προκλητικός και θα με κάνεις να σου κρεμάσω κουδούνια δημοσίως!!!!!! |
|
| |
K0k0$ vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Δευ Νοε 21 2011, 22:05 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Δευ Νοε 21 2011, 22:48 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Δευ Νοε 21 2011, 22:50 | |
| Αυτο λεω ρε μαστορα... σιγα μη σε εσπρωχνα στην ανηφορα σαν τον Κοναν το βαρβαρο... |
|
| |
to nou sou vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Δευ Νοε 21 2011, 23:02 | |
| ρε παιδια μια ερωτηση εχω αυτον τον φορτιστει: http://4uthesite.com/products.php?pid=38231&pc=1911&RC σημερα παρατηρησα οτι το οργανακι που εχει ο ενδεικτης - βελονα ειναι κολλημενος στο 12 δλδ στο μεγιστο αντι στο μηδεν... καμμενη ασφαλεια δεν εχει...ξερει κανεις γιατι εγινε αυτο...ο φορτιστης λειτουργει κανονικα και οι οδηγιες δεν λενε κατι για αυτο...ειναι φυσιολογικο? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Δευ Νοε 21 2011, 23:08 | |
| Η σου εχει κολλησει απο υγρασιες κτλ το ελασμα του δεικτη, ή εχει κολλησει η βελονα για καποιον λογο. Μου ειχε συμβει κι εμενα στο δικο μου (ακουμπουσε η βελονα στο διαφανες καλυμμα και κολλουσε). |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Δευ Νοε 21 2011, 23:10 | |
| - k0k0$ έγραψε:
- Η σου εχει κολλησει απο υγρασιες κτλ το ελασμα του δεικτη, ή εχει κολλησει η βελονα για καποιον λογο. Μου ειχε συμβει κι εμενα στο δικο μου (ακουμπουσε η βελονα στο διαφανες καλυμμα και κολλουσε).
και τωρα τι να κανω να ανοιξω το οργανο...επηρεαζει πουθενα αυτο το πραγμα γαμω το κερατο να μην τον σπασω... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Δευ Νοε 21 2011, 23:12 | |
| Ωπα ψηλε! Ηρεμα! Μπα, δε νομιζω... Αυτο απλα δειχνει την ταση στα ακρα της μπαταριας, δεν εχει να κανει με τη λειτουργια του φορτιστη. Δοκιμασε ομως την κλασσικη μεθοδο "τακ-τακ" στο τζαμακι με το δαχτυλο σου... Ξερεις, αυτη που ξεκολλαει δεικτες βενζινης, θερμοκρασιας, πιεσης λαδιου κτλ στα παλια αμαξια. Παντως εγω δε θα φορτιζα με αυτον τη μπαταρια της μηχανης... Λεει 26Αh minimum! Οι δικες μας ειναι 12-14 και θελουν φορτιση με μολις 1.4Α !!! |
|
| |
mavras vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 16/06/2010
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Δευ Νοε 21 2011, 23:44 | |
| τον παραπανω φορτιστη τον βρηκα στο Praktiker (απο eshop δεν ψωνιζω απο αποψη), αλλα δεν τον πηρα γιατι μου φανηκε εντελως "φτηνιαρικος"... στο πρακτικερ ειχε και τον oxford στα ?77,90 |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Δευ Νοε 21 2011, 23:59 | |
| - k0k0$ έγραψε:
- Ωπα ψηλε! Ηρεμα!
Μπα, δε νομιζω... Αυτο απλα δειχνει την ταση στα ακρα της μπαταριας, δεν εχει να κανει με τη λειτουργια του φορτιστη. Δοκιμασε ομως την κλασσικη μεθοδο "τακ-τακ" στο τζαμακι με το δαχτυλο σου... Ξερεις, αυτη που ξεκολλαει δεικτες βενζινης, θερμοκρασιας, πιεσης λαδιου κτλ στα παλια αμαξια.
Παντως εγω δε θα φορτιζα με αυτον τη μπαταρια της μηχανης... Λεει 26Αh minimum! Οι δικες μας ειναι 12-14 και θελουν φορτιση με μολις 1.4Α !!! δοκιμασα δαχτυλο ...ενα @ρχιδι... το ειχα παρει πριν παρω την μηχανη αυτο το διαολοπραμα... θα λαβω υποψη αυτα που ειπες για την φορτισει... βλεπω να βγαζω το τζαμακι απο το οργανο... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Τρι Νοε 22 2011, 08:42 | |
| - to nou sou έγραψε:
- k0k0$ έγραψε:
- Η σου εχει κολλησει απο υγρασιες κτλ το ελασμα του δεικτη, ή εχει κολλησει η βελονα για καποιον λογο. Μου ειχε συμβει κι εμενα στο δικο μου (ακουμπουσε η βελονα στο διαφανες καλυμμα και κολλουσε).
και τωρα τι να κανω να ανοιξω το οργανο...επηρεαζει πουθενα αυτο το πραγμα γαμω το κερατο να μην τον σπασω... παντως η einhel φημιζεται για τα μηχανηματα της καθως και το ντιζαιν πατερας φιλου μου εχει φορτιστη κοντα τα 15-20 χρονια με απαραμμιλο ντιζαιν και δουλευει ακομα. Αρα να σου χαλασε .....εισαι πολυ γκαντεμης |
|
| |
Highlander vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Τρι Νοε 22 2011, 08:47 | |
| Πρόσφατα που είχε βγάλει το Lidl φορτιστές, (ήμουν και λίγο άφραγκος) λέω τι να τον κάνω ; Και το ΣΚ που έφευγα πρωί και γύριζα βράδυ, άρχισε τις παύλες η καλή μου. Πρέπει να βρω φορτιστή Edit: Μια και έχω ακούσει από όλους σας καλά λόγια για το φορτιστή του Lidl, μήπως μπορεί κάποιος να δώσει τη μάρκα και το product number μήπως και το βρω σε κανένα ebay ; |
|
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Τρι Νοε 22 2011, 09:44 | |
| επιστρέφω κι εγώ στο θέμα, διότι θέλω να προσθέσω ένα φορτιστή στο γκαράζ μου για τις δύσκολες στιγμές....
το ερώτημα είναι: φορτιστής, ή starter....? το starter εκκινεί μόνο το μοτερ ή φορτίζει κι όλας....? ο φορτιστής δεν είναι φορητός, διότι θέλει μπρίζα για να φορτίσει άρα δεν κάνει τη δουλειά του starter, έτσι...? για πείτε γνώμες... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Τρι Νοε 22 2011, 09:47 | |
| Προσωπικά δεν χρειάζομαι starter. Στο γκαράζ έχω πρίζες και έτσι κι αλλιώς δεν θα κουβαλήσω ποτέ φορτιστή για να βάλω μηχανή/αυτοκίνητο μπροστά.
Θα καλέσω οδική και τέρμα.
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Τρι Νοε 22 2011, 11:56 | |
| - mavras έγραψε:
- τον παραπανω φορτιστη τον βρηκα στο Praktiker (απο eshop δεν ψωνιζω απο αποψη), αλλα δεν τον πηρα γιατι μου φανηκε εντελως "φτηνιαρικος"...
στο πρακτικερ ειχε και τον oxford στα ?77,90
με ποια κριτηρια σου φανηκε οπως το ειπες εντελως φτηνιαρικος?μονο απο την τιμη?δλδ του lidl ο γνωστος τι ειναι για πεταμα? αν ειναι να δωσω 80 ευρα να παρω φορτιστει που θα χρειαστη μια στο τοσο αστο καλυτερα... εκτος μερικων περιπτωσεων μεγαλης ακινησιας οταν χρειαστης φορτιστει τις περισσοτερες φορες πας για αλλαγη μπαταριας...κατα την γνωμη μου παντα |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Τρι Νοε 22 2011, 11:59 | |
| |
|
| |
mavras vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 16/06/2010
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Τρι Νοε 22 2011, 12:05 | |
| - to nou sou έγραψε:
- mavras έγραψε:
- τον παραπανω φορτιστη τον βρηκα στο Praktiker (απο eshop δεν ψωνιζω απο αποψη), αλλα δεν τον πηρα γιατι μου φανηκε εντελως "φτηνιαρικος"...
στο πρακτικερ ειχε και τον oxford στα ?77,90
με ποια κριτηρια σου φανηκε οπως το ειπες εντελως φτηνιαρικος?μονο απο την τιμη?δλδ του lidl ο γνωστος τι ειναι για πεταμα? αν ειναι να δωσω 80 ευρα να παρω φορτιστει που θα χρειαστη μια στο τοσο αστο καλυτερα... εκτος μερικων περιπτωσεων μεγαλης ακινησιας οταν χρειαστης φορτιστει τις περισσοτερες φορες πας για αλλαγη μπαταριας...κατα την γνωμη μου παντα μου φανηκε φτηνιαρικος απο τα παντα και οχι απο την τιμη...Η ποιοτητα του φαινοταν κατω του μετριου. Το αν κανει δουλεια ή οχι θα μας το πεις εσυ, αλλα οπως σου ειπαν παραπανω προσεχε για το αν κανει για την μπαταρια μας. τελος το αν θα δωσεις εσυ 80 ευρω ειναι δικο σου θεμα. Δικια σου η τσεπη, εσυ αποφασιζεις. Προσωπικα δεν τα δινω, αλλα δεν αγοραζω και αβλεπει επειδη το πουλαει το πρακτικερ ή το οποιοδηποτε καταστημα. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Τρι Νοε 22 2011, 12:19 | |
| πάντως παιδιά του lidl τον έχω τώρα 3αν αν όχι παραπάνω χρόνια και έχει χρησιμοποιηθεί πάνω από 20 φορές σε όλους τους δυνατούς συνδιασμους από μηχανή εώς κουτί και σε σκέτη μπαταρία και πολύ απλά σε σχέση αποδοσης/τιμής είναι απλά άπιαστος με οτιδήποτε άλλο
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Φορτιστης Μπαταριων Τρι Νοε 22 2011, 13:12 | |
| Δώσε Μάρκα και Product Number plz. |
|
| |
|