Και πολύ καλά κάνατε!!!!Εμείς τα κοροιδάκια απο Σαλόνικα αφήσαμε τον οβολό μας!
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ Εχω βαρεθει να το λεω εδω και 4 χρονια.ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!!
http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/
Πως θα περνατε εφοσον υπαρχουν οι μπαρες??
1) ΣΤΗΝ περιπτωση που εχουν μπαρες (οπως ολοι οι σταθμοι μεχρι την αθηνα) πηγαινετε κολλητα πισω απο το αυτοκινητο που πληρωνει στο ταμιο.Με το που σηκωθει η μπαρα,ξεκινατε μαζι με αυτον κολλητα και με την ιδια ταχυτητα!Μην ανυχηχειτε η μπαρα δεν θα πεσει γιατι υπαρχουν τα φωτοκυτταρα. 2)Σε περιπτωση που υπαρχει μικρος διαδρομος στα δεξια η αριστερα του σταθμου οπως στο βιντεο τοτε περνατε απο εκει! 3)Σε περιπτωση που σας σταματησουν και σας δημιουργησουν προβλημα τοτε κατεβειτε απο το οχημα σας,σηκωστε την μπαρα,πειτε τους να καταγραψουν τον αριθμο κυκλοφοριας σας (μονο αυτο μπορουν να κανουν) και φυγετε σαν κυριοι! Δεν μπορουν με κανενα τροπο να σας υποχρεωσουν να πληρωσετε για να περασετε!!
Μόλις φτάσαμε στον προορισμό μας καθίσαμε για να ξεπιαστούμε και για να πιούμε καφέ.
[img][/img]
Αλλα όπως βλέπετε στα τραπέζια,διαπιστώσαμε οτι δώσαμε τα λεφτά μας στα διόδια και δεν είχαμε για καφέ.
[img][/img]
Μετά από ώρα ψάξιμο στις τσέπες μας,δύο βρήκαν λεφτά για καφέ,(ο πολυ σκληρός για να πεθάνω Νίκος και η greek idol Eιρήνη).
[url][/url]
Και το αγαλμα του ελατοχωρίου ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο V-STROMITHS
[img][/img]
To πολύτεκνο χαμογελαστό ζευγάρι Νίκος-Ελευθερία επί του άγριου βλέμμα του Ζορμπά(πρόσεχε το καλαμάκι φίλε μου)
Ο Συντονιστής μας ν-στράτος μετά συζύγου σε ανύποπτη στιγμή,να τον ευχαριστήσω για την ωραία εκδρομή που διοργάνωσε,πέρασα πολύ ωραία αν και λυπήθηκα που δεν ήρθε και η γυναίκα μου,όλα ήταν τέλεια από την αρχή μέχρι τέλος.
Οι άντρες με τα μαύρα Νίκος-Στάθης
Οι δύο γυναίκες από τις πέντε τις παρέας,η greek idol (μετά από διαφήμηση colgate) Eιρήνη και η Έφη η κομμώτρια,ρέ Έφη σπάσε ένα χαμόγελο δεν βλέπεις την φίλη σου;
Τα παιδιά δεν τα ξέρω καλά και γι' αυτό ουδέν σχόλιο
Ο Ζορμπάς με τον V.I.P Δημήτρη και δίπλα του ο μπράβος του έτοιμος να επεμβεί αν χρειαστεί.
Όλες οι μηχανές παραταγμένες το ίδιο εκτος ενός,δεν λέω όνομα,γεια σου Θανάση.
Αυτές είναι οι φωτογραφίες που έχω παιδιά,ευχαριστώ όλοι την παρέα για την υπέροχη μέρα που μου προσφέρατε και ο θεός να σας έχει πάντα καλά.
Υ.Γ αν με τα σχόλια πειράξανε κανέναν ζητώ συγνώμη.
μπραβω ρε παιδια για την εκδρωμη που πειγατε πραγμτικα σας ζειλεβω............ εγω δυστιχος ειχα δουλιες στην θεσσαλονικη που δεν μπορουσαν να αναβλειθουν... ελπειζω την επομενη φωρα να ειμαι και εγω εκι.........
nikosv-strom
Ηλικία : 40 Τόπος : ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Registration date : 31/08/2010
σε συνεχεια της κατηγοριας 3 φωτογραφικου ρεπορταζ του κυριου και αξιοτιμου φιλου KARA (εισαι και γαργαλιαρης ατιμουλη.....)και για να αποδειξω το ποσο σκληροι και κακοι ανθρωποι ειμαστε παραθετω τις παρακατω φωτο.δυστηχως ομως καποιο προβλημα δεν μου επιτρεπει να κανω το ανεβασμα! αναμονη μεχρι νεοτερας!!
Για να είμαι ακριβοδίκαιος θα πρέπει (εκτός από του Βόρειους) να ευχαριστήσω και τον Κώστα μετά της συζύγου που τελευταία στιγμή ακολούθησαν στην σημερινή εκδρομή.
Με εξέπληξες ευχάριστα ρε φίλε για το ότι περπατούσαμε τόσο όμορφα στον δρόμο μαζί αν και ήταν η πρώτη μας φορά παρέα .Φαίνεται ρε παιδί μου ο άνθρωπας που έχει βάλει χιλιόμετρα με το μοτέρι.
Πέραν της πλάκας πραγματικά γούσταρα πολύ.........Ελπίζω βέβαια και εύχομαι να υπάρξουν και άλλες τέτοιες κοινές εξορμήσεις.
Οι παρακάτω είναι κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες (χωρίς σχόλια)....έτσι για να έχουμε να θυμόμαστε
και η καλύτερη για το τέλος............Τ Ρ Ε Λ Ο Κ Ο Μ Ε Ι Ο
Να είμαστε πάντα καλά δυνατοί και όρθιοι και ελπίζω αυτή την τελευταία διαδρομή (ξέρεις εσύ.......την παπαρήγα την καλή) να καταφέρουμε να την ξαναπάμε οσονούπω και άνευ γυναικών βεβαίως βεβαίως
Αν και θεωρείτε σπαμ... Θανάση καλημέρα.Εγώ σε ευχαριστώ για την άψογη παρέα μαζί με την Ειρήνη και το ασταμάτητο γέλιο. Όταν υπάρχει καλή διάθεση τέτοιες εκδρομές δεν γίνεται να μην έχουν επιτυχία. Παρόλο που μου έφαγες τις μελιτζάνες, περάσαμε τέλεια. Δεν το συζητάω για τον δρόμο της επιστροφής. Τέτοιες διαδρομές πρέπει να επαναλαμβάνονται. Να είμαστε καλά και σίγουρα ''πάμε για άλλα''.
ΥΓ: Το χτένισμα το καταλαβαίνω, την τελευταία την φωτό " ala Τζακ Νίκολσον" γιατί την ανέβασες; Υπάρχουν και μικρά παιδιά τριγύρω.
LORDOS gold member
Παίρνω το θάρρος να γράψω και εγώ στο δικό σας section. (το ότι άρχισα να γράφω και στο δικό σας να ξέρετε ότι ΔΕΝ είναι και πολύ καλό......) ρωτήστε τα παιδιά από Λάρισα !!!!!!!!!
Σας ευχαριστούμε πολύ εκ μέρους όλων των Βορείων που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Οι ευχές που δώσατε να γίνουν πιο πυκνές οι συναντήσεις μας, ελπίζω να μην μείνουν ευχές αλλά να γίνουν πράξεις σε κάθε ευκαιρία που μας δίνετε.
ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!!!
STATHIS Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ-ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/06/2009