Επειδή θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να ετοιμαστούν τα βίντεο από την εκδρομή στο Τρίκερι,για αυτόν το λόγο παραθέτω τις φωτογραφίες και αναμένουμε το βίντεο.......
Ξεκινάμε λοιπόν με τον Τομ Κρούζ και τους άλλους λίγο πριν την αναχώρηση
Καθοδόν για το Τρίκερι
Επιτέλους φτάσαμε στην Αγ.Κυριακή και αράξαμε τα μωρά μας
Η επιλογή μας για φαγητό
Και ο λόγος είναι ξεκάθαρος.........φρέσκα φρέσκα τα χταποδάκια!!!
Η παραγγελίες πέφτουν και ο Νικόλας κάνει υπολογισμούς........6 x 8 =48 με την πρώτ
H παρεούλα δροσίζεται καταρχίν με καμιά μπυρίτσα ή τσιπουράκι και αναμένει τα φαγητά..........
Και με το που ήρθαν ο "ψαράς" της παρέας ξεκινάει την δουλειά του.Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη
Oι παρακάτω είναι κάποιες ενδεικτικές φώτο από την SUPER παρεούλα μας !!!!!!!!!!!!!!!!!
Τέλος αφού ήπιαμε,γελάσαμε,καθαρίσαμε τα πιατάκια μας και είμαστε όόόόόλοι ικανοποιημένοι
ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά για τον δρόμο της επιστροφής,και βγάζουμε όλοι μαζί την καθιερωμένη φώτο μαζί με τις κούκλες μας
Προσωπικά χωρίς να έχω καταλάβει το γιατί ακόμα,ήταν αν όχι η καλύτερη,μια από τις καλύτερες εκδρομές που έχω κάνει εώς τώρα.
Να είμαστε όλοι καλά και να είστε σίγουροι πως........τα καλύτερα έρχονται
Υ.Γ :Δημήτρη ελπίζω να μην μας ξεχάσεις και εύχομαι να σε έχουμε μαζί μας και σε άλλες τέτοιες ή παρόμοιες εξορμήσεις
V.Stratos moderator
Άς δώσω και εγώ το στίγμα από την χθεσινή μας εξόρμηση τονίζωντας ότι επειδη άργησα να ξεκινήσω από Βόλο το φωτορεπορτάζ θα ξεκινήσει αμά την άφιξη μας στο Ελατοχώρι:
Πανοραμική φώτο από το πρωινό μας (ο θεός να το κάνει 13:30) καφεδάκι μόλις φτάσαμε
Παρουσίαση των ζευγαριών της παρέας με πρώτο το πολύτεκνο ζευγάρι μας...........Άκου εκεί 4 παιδιά
Στην συνέχεια ο κυρία Συντονιστού μετά του Συζύγου που αν και ψιλοάρωστη ακολούθησε την παρέα και όχι μόνο........
Έκανε και παρουσίαση στον κόσμο τα "φανταστικά σετ καθαρισμού"προκειμένου να μην τα πληρώσει όλα ο Στράτος ο οποίος ήθελε μόνο το ένα
Τα μωράκια μας όλα μαζί (σχεδόν όλα,μας λείπει ένας ευρυγώνιος φακός ) στην αλάνα του χωριού.
Και αφού κινήσαμε για φαγητό είπαμε να βγάλουμε μια ομαδική φώτο "ξεδιπλωμένοι"......έτσι για να έχουμε να θυμόμαστε
Η ταβερνούλα μας με όντως ΑΨΟΓΟ αγριογούρουνο
και η παρέα χωρισμένη αναγκαστικά σε δύο τραπέζια.Δεξιά του εισερχομένου
και αριστερά του εισερχομένου
Μετά από τρελό φαγητό πάμε Ολυμπιακή ακτή για καφεδάκι και πιο συγκεκριμένα εδώ
Παρκάραμε όλα τα μωρά με τον υποφαινόμενο να την βάζω ανάποδα από όλους τους άλλους.Το τι άκουσα από τους αλήτες δεν λέγεται.......
Και ξαναπλωθήκαμε για να πιούμε καμιά σόδα μπας και χωνέψουμε το ντερλίκι μας
Αυτάάάάά !!!!!!
Επειδή όμως με γαργαλάει το χέρι μου αργάμισυ και κάτι,λέω να παρουσιάσω και κάποιες χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τις μουτσούνες ορισμένων κυρίων οι οποίες χωρίζονται σε:
1.Κατηγορία οργισμένων -->(άλλος κυνηγάει το καλαμάκι του φραπέ και άλλος παλεύει με τα ποπ κόρν)
2.Κατηγορία cool --> (οι άνθρωποι δεν ταράζονται με τίποτα!!!!!)
3.Κατηγορία σκληρών -"κακών" -->(μόνο εξωτερικά.....από μέσα είναι μάλαμα).Εδώ πιστεύω πως ανήκω και εγώ
4.Κατηγορία ανπαίκταμπλ -->(μια κατηγορία μόνος του είναι ο κιαρατάς!!!!)
Και τελευταία..........
5.Κατηγορία μοντέλων -->(εδώ ανήκουν διακιωματικά μόνο οι γυναίκες)+Στεφ εννοείται!!!!