Κοπελια καλημερα. Αν υπαρχει κατι που θελετε να φερω απο τας Αθηνας μου το λετε.
Λοιπών έχουμε και λέμε 1. καρίνα Suzuki 2. προβολάκεια οοοο 3. θερμαινόμενα grips 4. πλαϊνά κάγκελα 5. πλαϊνές βαλίτσες 6. άντε και ένα γαλακτομπούρεκο να το φάμε καθώς τα βάζουμε
paitos gold member
στην Ομόνοια έχει ένα μαγαζί που πουλάει ειδικό λούστρο για τα κοντάκια που αντέχει σε λάδι.... μου τελείωσε και τα κορίτσια παραπονιούνται ότι το λάδι κάνει λεκέδες.....
aris_n gold member
Μίλτο αν δεν σε πειράζει έχω και γω μαζέψει λίγα πραματάκια να στείλω στον brother που σπουδάζει Ηράκλειο. Δεν είναι πολλά μωρέ....θα στα στείλω με το αμάξι....
aris_n gold member
στην Ομόνοια έχει ένα μαγαζί που πουλάει ειδικό λούστρο για τα κοντάκια που αντέχει σε λάδι.... μου τελείωσε και τα κορίτσια παραπονιούνται ότι το λάδι κάνει λεκέδες.....
Με το συμπάθειο κιόλας, αλλά το κοντάκι γιατί πρέπει να είναι ανθεκτικό στο λάδι; Για ποιο λόγο το λαδώνουν τα κορίτσια το κοντάκι Φίλιπ;;;; Που το βάζουν το κοντάκι τα κορίτσια Φίλιπ;;; Μας κΩλασες βραδιάτικα Φίλιπ.....
sakismip vstromhellasforum Fanatic
Με το συμπάθειο κιόλας, αλλά το κοντάκι γιατί πρέπει να είναι ανθεκτικό στο λάδι; Για ποιο λόγο το λαδώνουν τα κορίτσια το κοντάκι Φίλιπ;;;; Που το βάζουν το κοντάκι τα κορίτσια Φίλιπ;;; Μας κΩλασες βραδιάτικα Φίλιπ.....
dimitrisv vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηρακλειο ΚΡΗΤΗΣ Registration date : 15/04/2009
μιλτο καλος ηλθες στη κρητη. πέρασα απο το λιμάνι αλλα δυστυχως το πλοιο αργουσε και ετσι αναγκαστηκα να φυγω για αγιο νικολαο. δε πειραζει ... ελπιζω να τα πουμε. καλα να περασετε στο νησι
MILT vstromhellasforum Fanatic
Καλώς σας βρήκα κοπέλια. Ευχαριστώ όλους για την θερμή υποδοχή και για την μιάμιση ώρα που περιμένατε στο λιμάνι να έρθει το πλοίο. Εύχομαι σύντομα να έρθει η στιγμή να σας το ανταποδώσω.
paitos gold member
Καλως ηρθατε παιδες!! Εμενα με χωσανε στη δουλεια και θα δουλευω μεχρι 19,30 αυτη την εβδομαδα.Αλλα θα τα πουμε καποια στιγμη σιγουρα............... δεν γλυτωνετε
sakismip vstromhellasforum Fanatic
Καλως ηρθατε παιδες!! Εμενα με χωσανε στη δουλεια και θα δουλευω μεχρι 19,30 αυτη την εβδομαδα.Αλλα θα τα πουμε καποια στιγμη σιγουρα............... δεν γλυτωνετε