| καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
TSIROGIANNOS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 21:07 | |
| |
|
| |
kgalano vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Άγιος Δημήτριος Registration date : 04/08/2010
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 22:08 | |
| Για το louis.de δεν ξερω αλλα για το ebay ναι 31? το σετ των 2 καθρεφτων. |
|
| |
kafetzo Member
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθήνα - Σεπόλια Registration date : 25/11/2010
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Παρ Αυγ 05 2011, 00:58 | |
| Όπως ακριβώς τα λες tsirogianne!! Είναι λίγο ακριβούτσικος ο louis στο αξεσουάρ αυτό. Τους ίδιους καθρέφτες αλλά χωρίς φλας τους έχει 20 τον καθένα. Αλλά για το φίλο που ρωτάει για χωρίς φλας σίγουρα υπάρχει κάτι στο ebay. |
|
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Παρ Αυγ 05 2011, 01:01 | |
| Σκέφτομαι ότι δε θέλω να μπω στη διαδικασία με πολλές συνδεσμολογίες, αν συνυπολογίσουμε και τα προβολάκια και το αλουμινάκι του jeffaki γιαυτό λέω αν πάρω να είναι χωρίς φλας..όχι ότι έχω καταλήξει ακόμα βέβαια.. |
|
| |
kafetzo Member
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Παρ Αυγ 05 2011, 01:11 | |
| - nikolasr200 έγραψε:
- Σκέφτομαι ότι δε θέλω να μπω στη διαδικασία με πολλές συνδεσμολογίες, αν συνυπολογίσουμε και τα προβολάκια και το αλουμινάκι του jeffaki γιαυτό λέω αν πάρω να είναι χωρίς φλας..όχι ότι έχω καταλήξει ακόμα βέβαια..
Θα βάλω και γω προβολάκια αλλά θα τα μοντάρω τα ηλεκτρολογικά με γνωστό για να μην καεί το μηχάνημα! Για μένα πάρε τους καθρέφτες με φλας και ας μη τα συνδέσεις γιατί μπορεί μετά να γλυκαθεις... (Α, και απο Σεπτέμβρη πάω και για αλουμινάκι του Jeff) |
|
| |
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Παρ Αυγ 05 2011, 02:23 | |
| - nikolasr200 έγραψε:
- Σκέφτομαι ότι δε θέλω να μπω στη διαδικασία με πολλές συνδεσμολογίες, αν συνυπολογίσουμε και τα προβολάκια και το αλουμινάκι του jeffaki γιαυτό λέω αν πάρω να είναι χωρίς φλας..όχι ότι έχω καταλήξει ακόμα βέβαια..
Γι' αυτό είναι καλό όταν έχουμε τέτοια σχέδια να φτιάχνουμε ένα πλάνο με το τι θέλουμε και να αφήνουμε περιθώριο για μελλοντική χρήση. Στα τόπικς για τα προβολάκια και τη συνδεσμολογία τους, θα δείτε αναφορές για ασφαλειοθήκες με παραπάνω από μία κενές θέσεις, για να συνδέεις πολλά μπλιμπλίκια. Δεν ξέρω τι συνδεσμολογίες έχεις κάνει, πάντως για εμένα, καλύτερα είναι να πας σε ένα μάστορα (ή αν πιάνουν τα χέρια σου το κάνεις και εσύ), φτιάχνεις μια ωραία καλωδίωση από την αρχή για όλα, αφήνεις και μια-δυο αναμονές για μελλοντική χρήση και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και το μηχανάκι σου ανέπαφο. |
|
| |
ΜΙΤΣ vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Παρ Αυγ 05 2011, 11:05 | |
| και εγώ τα ηλεκτρολογικά φοβάμαι λίγο οπότε μόλις τα πάρω όλα όσα χρειάζομαι πάω σε κάποιον ηλεκτρολόγο μην κάνω και καμιά παπαρι@ |
|
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Παρ Αυγ 05 2011, 23:44 | |
| - kgalano έγραψε:
- nikolasr200 έγραψε:
Γι' αυτό είναι καλό όταν έχουμε τέτοια σχέδια να φτιάχνουμε ένα πλάνο με το τι θέλουμε και να αφήνουμε περιθώριο για μελλοντική χρήση. Στα τόπικς για τα προβολάκια και τη συνδεσμολογία τους, θα δείτε αναφορές για ασφαλειοθήκες με παραπάνω από μία κενές θέσεις, για να συνδέεις πολλά μπλιμπλίκια. Δεν ξέρω τι συνδεσμολογίες έχεις κάνει, πάντως για εμένα, καλύτερα είναι να πας σε ένα μάστορα (ή αν πιάνουν τα χέρια σου το κάνεις και εσύ), φτιάχνεις μια ωραία καλωδίωση από την αρχή για όλα, αφήνεις και μια-δυο αναμονές για μελλοντική χρήση και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και το μηχανάκι σου ανέπαφο. είχα ρωτήσει σε ένα topic που είδα ένα παιδί που παρέθεσε μια φωτογραφία με ασφαλειοθήκη, αν είναι κάποια μετατροπή για να μπει μια τάξη στο σκορποχώρι που υπάρχει κάτω από τη σέλα..ώστε να έχω και μελλοντικές αναμονές, αλλά δεν πήρα απάντηση..γενικά ασχολούμαι, και ειδικά με τα ηλεκτρολογικά στο αυτοκίνητο έχω κάνει πολλές προσθήκες για να το φέρω στα μέτρα μου με ό,τι extra ήθελα, αλλά προς το παρόν είμαι λίγο επιφυλακτικός με τη vstrom γιατί δεν έχω μελετήσει το manual.. σε αντίθεση με του αυτοκινήτου που ειδικά στο κομμάτι των ηλεκτρολογικών το έχω κάνει "φύλλο και φτερό" ωπ...την βρήκα την δημοσίευση.. είναι αυτή εδώ.. https://www.vstromhellasforum.com/t8021p105-topic#275175 |
|
| |
vassilis79 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Registration date : 26/11/2009
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Τρι Σεπ 06 2011, 19:07 | |
| Με τα καθρεφτακια τι κανατε τελικα ; Ηρθαν ; Ειναι καλα ;
|
|
| |
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Τρι Σεπ 06 2011, 20:06 | |
| - vassilis79 έγραψε:
- Με τα καθρεφτακια τι κανατε τελικα ; Ηρθαν ; Ειναι καλα ;
Εχουν ερθει, προσωπικα μαρεσουν σαν ποιοτητα και μπαινουν ομορφα χωρις αποστατες. Βεβαια δεν τους εχω βαλει ακομα καθως περημενα να ερθουν και οι ρελεδες και να δω τι θα κανω με τα φλασακια. Λογικα μεχρι τις 20 του μηνα θα ειναι ολοκληρωμενο το προτζεκτ για συνολικες εντυπωσεις και βλεπουμε πως θα κινηθουμε. |
|
| |
vassilis79 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Registration date : 26/11/2009
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Τρι Σεπ 06 2011, 20:15 | |
| Να μαζευομαστε σιγα σιγα , να οργανωθει και κανα ΡΒ . Ευχαριστω !!!!! |
|
| |
2FAST4U(GEORGES) Member
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Τρι Σεπ 06 2011, 20:29 | |
| - vassilis79 έγραψε:
- Να μαζευομαστε σιγα σιγα , να οργανωθει και κανα ΡΒ .
Ευχαριστω !!!!! θα συμφωνησω με τον προλαλισαντα |
|
| |
TSIROGIANNOS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Τρι Σεπ 06 2011, 22:27 | |
| - GEORGES έγραψε:
- vassilis79 έγραψε:
- Να μαζευομαστε σιγα σιγα , να οργανωθει και κανα ΡΒ .
Ευχαριστω !!!!! θα συμφωνησω με τον προλαλισαντα Κι εγωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
kafetzo Member
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Τετ Σεπ 07 2011, 00:12 | |
| Έλα να μαζευόμαστε!!! |
|
| |
giannis roub... Member
| Θέμα: τελικα???? Τετ Σεπ 07 2011, 17:03 | |
| τελικα η τιμη στα 55 ευρωπουλα εγω ειμαι μεσα..... |
|
| |
Γιώργος k7
Ηλικία : 41 Τόπος : Giannena-Nea smyrni Registration date : 24/11/2009
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Τετ Σεπ 07 2011, 21:55 | |
| Αν οργανωθεί PB είμαι και εγώ μέσα |
|
| |
MAKIS66
Ηλικία : 58 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 08/07/2011
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Σαβ Σεπ 10 2011, 02:13 | |
| - Γιώργος k7 έγραψε:
- Αν οργανωθεί PB είμαι και εγώ μέσα
Τι έγινε ρε παιδιά θα οργανωθούμε για pb; Είμαστε ζεστοί; Βλέπω χαλαρώσαμε πολύ !!!!!!!!!!!!!! Άντε να το βάλουμε μπροστά...... Η τιμή δεν παίζεται. Θα μας έρθουν τα Χριστούγεννα!!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Τετ Σεπ 14 2011, 19:21 | |
| - gorillaz_gr έγραψε:
- επειδή αντιλαμβάνομαι σχετικά με LED+καθρέφτες αυτό είναι το νήμα που κινείτε πιο τακτικά , μόλις έγινε αγορά 2 κομματιών για μένα και για kgalano αυτού εδώ: ebay
εντυπώσεις μόλις παραληφθούν και φυσικά τοποθετηθούν και πιθανή "συνεργασία" με το επερχόμενο ΡΒ: led-flusher Σήμερα τοποθέτησα τους εν λόγω καθρέφτες. Ορίστε και κάποιες φωτογραφίες Σβηστοί: και με αναμμένα τα led Για την ιστορία να πω πως έχω αλλάξει και το κεντρικό ρελέ από το ΡΒ που είχε οργανώσει ο Χρήστος και Σταμέλος και έχουν μπει και λάμπες τύπου led στα μαμά φλας. Εντυπώσεις? Αρχικά θέλει συνήθεια ο καθρέφτης λόγω σχήματος, αποστάτες για να σηκωθούν λιγάκι δεν χρησιμοποιήσα (ίσως στο μέλλον αν τελικά χρειαστεί) σαν ποιότητα κατασκευής φαίνεται οκ. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα ένα τικ πιο λαμπερά τα leds των καθρεφτών, αλλά δεν με χαλάνε και ιδιαίτερα όπως είναι τώρα. Τα σχόλια δικά σας. |
|
| |
kerneld Member
Ηλικία : 54 Τόπος : Γλυκά Νερά - ΑΘΗΝΑ Registration date : 10/08/2011
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Σεπ 15 2011, 13:06 | |
| Κώστα, μια χαρά δείχνουν. Και αν και αδύναμα τα Led τους, το συνολικό εφέ είναι καλό. Προσωπικά με ανησυχεί πολύ το μέγεθος. Παραείναι μικροί για τα γούστα μου και δύσκολα θα τους συνήθιζα.
Το ledάρισμα των φλας, από την άλλη, δείχνει εξαιρετικό.
|
|
| |
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Σεπ 15 2011, 13:59 | |
| Το βραδυ φαινονται πολυ πιο ομορφα τα led. Oσο για το μεγεθος σιγουτα θελουν συνηθεια καθως εχουν το ιδιο πλατος με τους μαμα περιπου αλλα το υψος ειναι το μισο και ειναι λιγακι ενοχλητικο καποιες φορες... Βεβαια απο design ειναι πολυ καλυτεροι. |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Σεπ 15 2011, 14:09 | |
| Κώστα, καλό το design, αλλά πρέπει πάντα να ξέρεις τι γίνεται πίσω σου... Για μένα είναι πολύ ενοχλητικό να μην μπορώ να δω σε 1/2 sec τι συμβαίνει πίσω και να πρέπει να κρατήσω το βλέμα στον καθρέφτη για πχ. 1 sec...
Και το ελεφαντάκι φοράει κάτι στρόγγυλους, αλλά δεν νομίζω πως του χαλάει τη μόστρα... Μια χαρά είναι κι οι δικοί μας... Ταπεινή γνώμη... |
|
| |
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Σεπ 15 2011, 14:27 | |
| Μαζι σου Γιωργο, δεν ειναι τοσο δραματικα τα πραγματα απλα θεμα συνηθειας. Ισως με ενα αποστατη ερθουν πιο ψηλα και βοηθησουν λιγακι. Θα δουμε. |
|
| |
gorillaz_gr
Ηλικία : 44 Τόπος : Κ. Πατήσια Registration date : 31/03/2011
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Σαβ Σεπ 17 2011, 08:41 | |
| θέμα συνήθειας σίγουρα. Γι αυτό και στο "επικαιρο" σημείο τους οι καθρέφτες έχουν μία κόγχη ώστε να αυξάνεται το φάρδος τους και να έχεις μεγαλύτερο εμβαδο να βλέπεις. Εξάλλου practice makes perfect Τα λεντ το βράδυ κοιτώντας τα από μπροστά σε σωστή γωνία πχ απο προπορευόμενο αυτοκίνητο έχουν σχεδόν άριστη απόδοση. |
|
| |
kafetzo Member
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Σαβ Οκτ 01 2011, 22:00 | |
| Λοιπόν παίδες, δεν φτιάχνουμε μια λίστα να δούμε πόσοι μαζευόμαστε για ενδεχόμενο ΡΒ? Πιστεύω πως οι καθρέφτες του louis είναι οι καλύτεροι από αυτούς που κυκλοφορούν μιας και είναι στενότεροι και δεν εξέχουν από τα αντίβαρα (δεν θέλουμε να τους κλαίμε σε τυχόν άτυχη στιγμή). Και αν υπάρχει και κάποιος που κατέχει το αγγλικό ή το γερμανικό να επικοινωνήσει με τον louis.. Κάνω την αρχή!
1. kafetzo |
|
| |
dimitris14
Registration date : 27/04/2011
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Κυρ Οκτ 02 2011, 13:04 | |
| Λοιπόν παίδες, δεν φτιάχνουμε μια λίστα να δούμε πόσοι μαζευόμαστε για ενδεχόμενο ΡΒ? Πιστεύω πως οι καθρέφτες του louis είναι οι καλύτεροι από αυτούς που κυκλοφορούν μιας και είναι στενότεροι και δεν εξέχουν από τα αντίβαρα (δεν θέλουμε να τους κλαίμε σε τυχόν άτυχη στιγμή). Και αν υπάρχει και κάποιος που κατέχει το αγγλικό ή το γερμανικό να επικοινωνήσει με τον louis.. Κάνω την αρχή!
1. kafetzo 2. dimitrs14 |
|
| |
| καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de | |
|