| καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
hristos13gr gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Δευ Ιουλ 04 2011, 17:25 | |
| Σαν συνέχεια αυτών που λέει ο Γιώργος από πάνω, εγώ θα σου πρότεινα αυτό, το οποίο είναι έτοιμο για χρήση στην μηχανή μας με απλή αντικατάσταση του αντίστοιχου μαμά ρελέ!!! Μαζεμένα & νοικοκυρεμένα!!! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Δευ Ιουλ 04 2011, 17:28 | |
| - hristos13gr έγραψε:
- Μαζεμένα & νοικοκυρεμένα!!!
Και φτηνά! 28 ευρώ για ένα ρελέ ζητάν τα τσοπανόσκυλα;;;; Ρε Σούμας λέμε ρεεεεεεεεε |
|
| |
hristos13gr gold member
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Δευ Ιουλ 04 2011, 17:45 | |
| |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Δευ Ιουλ 04 2011, 18:16 | |
| Χρήστο, θα βάλω το γαμπρό μου που έχει μαγαζί εκεί κοντά (στο Πολύγωνο) να πεταχτεί να ρωτήσει τον Σούμα αν έχει αντίστοιχο ρελέ με αυτό που δείχνεις, και φυσικά το κόστος του. Μπορεί να είναι και ακριβότερο εδώ! (διόλου απίθανο)...αλλά...έτσι αδερφέ, για να ξέρουμε Για να δούμε |
|
| |
alex2010
Ηλικία : 38 Τόπος : Βριλήσσια Registration date : 14/08/2010
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Σαβ Ιουλ 09 2011, 12:32 | |
| Ρε παιδιά επειδή παρήγγειλα αυτά απο το ebay.. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270580330642&ssPageName=ADME:L:OU:GB:1123 και περιμένω αυτή τη βδομάδα να έρθουν.. δε μπορούν να μπούνε ''κλέφτες'' ? |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Κυρ Ιουλ 10 2011, 20:00 | |
| - massai έγραψε:
- Χρήστο, θα βάλω το γαμπρό μου που έχει μαγαζί εκεί κοντά (στο Πολύγωνο) να πεταχτεί να ρωτήσει τον Σούμα αν έχει αντίστοιχο ρελέ με αυτό που δείχνεις, και φυσικά το κόστος του.
Μπορεί να είναι και ακριβότερο εδώ! (διόλου απίθανο)...αλλά...έτσι αδερφέ, για να ξέρουμε Για να δούμε Έχει. Τιμή κάπου ανάμεσα σε 10-15 ευρώ (τον ρώτησε στο πεζοδρόμιο, δεν είδε κατάλογο, γι' αυτό και δεν του έδωσε τιμή ακριβώς) |
|
| |
hristos13gr gold member
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Κυρ Ιουλ 10 2011, 22:11 | |
| |
|
| |
kgalano vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Άγιος Δημήτριος Registration date : 04/08/2010
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Δευ Ιουλ 11 2011, 00:23 | |
| |
|
| |
akisdom Member
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Δευ Ιουλ 11 2011, 15:33 | |
| παιδια το ρελλε ηρθε σημερα απο τον γερμανο και το τοπθετησα ολα δουλευουν ρολοι τωρα αλλα και τα 28 ευρωπουλα δεν ειναι λιγα τελος παντων ο ανθρωπος προφανως για να με γλυκανει μετα την πικρα της τιμης αν θελετε το πιστευετε ειχε μεσα στην συσκευασια και ενα σακουλακι haribo και καμμια 5-6 καραμελες διαφορες εριξα πολυ γελιο μιλαμε |
|
| |
hristos13gr gold member
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Δευ Ιουλ 11 2011, 15:52 | |
| - kgalano έγραψε:
- Το ρελέ μόνο ή και τους καθρέφτες για ΡΒ??
Χαχαχα... ΄Όχι βρε... τους καθρέυτες τους έχουμε!!! - akisdom έγραψε:
- παιδια το ρελλε ηρθε σημερα απο τον γερμανο και το τοπθετησα
ολα δουλευουν ρολοι τωρα αλλα και τα 28 ευρωπουλα δεν ειναι λιγα τελος παντων ο ανθρωπος προφανως για να με γλυκανει μετα την πικρα της τιμης αν θελετε το πιστευετε ειχε μεσα στην συσκευασια και ενα σακουλακι haribo και καμμια 5-6 καραμελες διαφορες εριξα πολυ γελιο μιλαμε χαχαχα καλό!!! δηλαδή αν κάνουμε ΡΒ θα στείλει ολόκληρο σακί??? |
|
| |
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Δευ Ιουλ 11 2011, 16:14 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Δευ Ιουλ 11 2011, 16:45 | |
| |
|
| |
gorillaz_gr
Ηλικία : 44 Τόπος : Κ. Πατήσια Registration date : 31/03/2011
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Παρ Ιουλ 29 2011, 20:36 | |
| εγώ γιατί βλέπω στον γερμαναρά louis.de 40? τον ένα + μεταφορικά ενώ στον e-bay περίπου καμια 30? χωρίς μεταφορικά; (οκ μπορει να χρειαστούν περισσότερες μέρες για να έρθουν, υπομονή...) κάνω κάτι λάθος στους υπολογισμούς επειδή σε παλιότερο ποστ (απο το 2009 βέβαια ο strom1973 , είχε αναφαίρει 55? μαζί με τα μεταφορικα ( ; ) |
|
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Δευ Αυγ 01 2011, 03:09 | |
| επίκειται κάποιο group-buy σε προβολάκια ή καθρέφτες..?? και επίσης τι είναι αυτός ο κλέφτης που διαβάζω συνέχεια..!! |
|
| |
hailander Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Σαλαμίνα-Περιστέρι Registration date : 16/06/2009
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Τρι Αυγ 02 2011, 00:38 | |
| - mikios έγραψε:
- strom1973 έγραψε:
- φίλε Δημήτρη συνδέονται κατευθείαν χωρίς ρελε στο καλώδιο των φλας. είναι με ledακια και εχουν μηδαμινή καταναλωση.
που σημαίνει ότι αν βάλεις και φλασάκια LED θα χρειαστείς και νέο φλασέρ (για τον Δημήτρη που ρώτησε)
μεγειά τα στρομ! Εγώ ρε παιδιά τα συγκεκριμένα καθρεπτάκια τα έχω κοτσάρει κατευθείαν στα καλώδια των φλας.τα οποία και αυτά είναι led,και δουλεύουν ρολόι,σίγουρα χρειάζομαι άλλο φλασερ....?Ούτε ρελέδες έχω ούτε τίποτα.Επίσης έχω προβόλια led,xennon φώτα,μπριζακι,κλπ κλπ.Τα οποία όλα είναι συνδεδεμένα στα καλώδια των ψειρών.Μήπως έχω κάνει μαλακία?Μέχρι στιγμής πάντως όλα δουλεύουν κομπλέ. |
|
| |
gorillaz_gr
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 00:24 | |
| επειδή αντιλαμβάνομαι σχετικά με LED+καθρέφτες αυτό είναι το νήμα που κινείτε πιο τακτικά , μόλις έγινε αγορά 2 κομματιών για μένα και για kgalano αυτού εδώ: ebay εντυπώσεις μόλις παραληφθούν και φυσικά τοποθετηθούν και πιθανή "συνεργασία" με το επερχόμενο ΡΒ: led-flusher |
|
| |
black_hawk vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 37 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 10:26 | |
| - gorillaz_gr έγραψε:
- επειδή αντιλαμβάνομαι σχετικά με LED+καθρέφτες αυτό είναι το νήμα που κινείτε πιο τακτικά , μόλις έγινε αγορά 2 κομματιών για μένα και για kgalano αυτού εδώ: ebay
εντυπώσεις μόλις παραληφθούν και φυσικά τοποθετηθούν και πιθανή "συνεργασία" με το επερχόμενο ΡΒ: led-flusher αυτους θελω να παρω και εγω... καπου τους βρηκα 28 ευρω... αλλα λενε 10mm... κανουν...?????? |
|
| |
kafetzo Member
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθήνα - Σεπόλια Registration date : 25/11/2010
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 12:44 | |
| Το είπα και στον kgalano αλλά μάλλον δεν το είδε. Θέλω και γω αυτούς τους καθρέφτες και είπα πως αν τους πάρετε να με υπολογίσετε. Αν κινηθεί κάποιος για αγορά των εν λόγω από ebay ή όπου αλλού (πλην louis.de γιατιί δεν συμφέρει) να έχει κ μένα υπόψιν του για να μας έρθει κ οικονομικότερα. |
|
| |
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 13:34 | |
| - kafetzo έγραψε:
- Το είπα και στον kgalano αλλά μάλλον δεν το είδε. Θέλω και γω αυτούς τους καθρέφτες και είπα πως αν τους πάρετε να με υπολογίσετε. Αν κινηθεί κάποιος για αγορά των εν λόγω από ebay ή όπου αλλού (πλην louis.de γιατιί δεν συμφέρει) να έχει κ μένα υπόψιν του για να μας έρθει κ οικονομικότερα.
Σορρυ Φάνη, δεν το είδα αν το έγραψες κάπου, καθόμασταν με τον gorillaz_gr στο γραφείο (ποοοολυ δουλειά εκείνη τη στιγμή όπως καταλαβαίνεις), είδαμε την προσφορά και τους χτυπήσαμε αμέσως. Αν θέλεις να σου παραγγείλω και δεν ασχολείσαι με ebay κλπ κλπ, στείλε μου ένα pm να το δρομολογήσουμε ή περήμενε να έρθουν τα δικά μας, να δούμε τι λένε από ποιότητα και προχωράμε τότε ακόμα και σε ΡΒ. |
|
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 15:36 | |
| μη βαρέσετε, αλλά υπάρχει το ίδιο σχέδιο καθρεφτών και χωρίς φλας..? |
|
| |
kafetzo Member
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθήνα - Σεπόλια Registration date : 25/11/2010
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 15:41 | |
| - kgalano έγραψε:
- Σορρυ Φάνη, δεν το είδα αν το έγραψες κάπου, καθόμασταν με τον gorillaz_gr στο γραφείο (ποοοολυ δουλειά εκείνη τη στιγμή όπως καταλαβαίνεις), είδαμε την προσφορά και τους χτυπήσαμε αμέσως. Αν θέλεις να σου παραγγείλω και δεν ασχολείσαι με ebay κλπ κλπ, στείλε μου ένα pm να το δρομολογήσουμε ή περήμενε να έρθουν τα δικά μας, να δούμε τι λένε από ποιότητα και προχωράμε τότε ακόμα και σε ΡΒ.
Εντάξει δεν πειράζει. Το θέμα είναι ότι δεν έχω αγοράσει ποτέ από το ebay και δεν ξέρω τι παίζει. Ας περιμένουμε να έρθουν οι δικοί σας και το κανονίζουμε όπως είπες. |
|
| |
TSIROGIANNOS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 18:30 | |
| |
|
| |
gorillaz_gr
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 18:36 | |
| - nikolasr200 έγραψε:
- μη βαρέσετε, αλλά υπάρχει το ίδιο σχέδιο καθρεφτών και χωρίς φλας..?
κάνε μία περιφορά στο κατάστημα από τον σύνδεσμο του ebay που έχω. σίγουρα κάπου τον πέτυχε και το μάτι μου χωρίς τα LED. Εννοείται οτι αν πάρει κανείς με τα LED δεν χρειάζεται να τα συνδέσει κιόλας. |
|
| |
ΜΙΤΣ vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 18:50 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 19:55 | |
| |
|
| |
| καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de | |
|