| καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kgalano vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 39 Τόπος : Άγιος Δημήτριος Registration date : 04/08/2010
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Δευ Ιουλ 11 2011, 16:14 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Δευ Ιουλ 11 2011, 16:45 | |
| |
|
| |
gorillaz_gr
Ηλικία : 44 Τόπος : Κ. Πατήσια Registration date : 31/03/2011
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Παρ Ιουλ 29 2011, 20:36 | |
| εγώ γιατί βλέπω στον γερμαναρά louis.de 40? τον ένα + μεταφορικά ενώ στον e-bay περίπου καμια 30? χωρίς μεταφορικά; (οκ μπορει να χρειαστούν περισσότερες μέρες για να έρθουν, υπομονή...) κάνω κάτι λάθος στους υπολογισμούς επειδή σε παλιότερο ποστ (απο το 2009 βέβαια ο strom1973 , είχε αναφαίρει 55? μαζί με τα μεταφορικα ( ; ) |
|
| |
nikolasr200 vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα Registration date : 10/10/2010
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Δευ Αυγ 01 2011, 03:09 | |
| επίκειται κάποιο group-buy σε προβολάκια ή καθρέφτες..?? και επίσης τι είναι αυτός ο κλέφτης που διαβάζω συνέχεια..!! |
|
| |
hailander Member
Ηλικία : 49 Τόπος : Σαλαμίνα-Περιστέρι Registration date : 16/06/2009
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Τρι Αυγ 02 2011, 00:38 | |
| - mikios έγραψε:
- strom1973 έγραψε:
- φίλε Δημήτρη συνδέονται κατευθείαν χωρίς ρελε στο καλώδιο των φλας. είναι με ledακια και εχουν μηδαμινή καταναλωση.
που σημαίνει ότι αν βάλεις και φλασάκια LED θα χρειαστείς και νέο φλασέρ (για τον Δημήτρη που ρώτησε)
μεγειά τα στρομ! Εγώ ρε παιδιά τα συγκεκριμένα καθρεπτάκια τα έχω κοτσάρει κατευθείαν στα καλώδια των φλας.τα οποία και αυτά είναι led,και δουλεύουν ρολόι,σίγουρα χρειάζομαι άλλο φλασερ....?Ούτε ρελέδες έχω ούτε τίποτα.Επίσης έχω προβόλια led,xennon φώτα,μπριζακι,κλπ κλπ.Τα οποία όλα είναι συνδεδεμένα στα καλώδια των ψειρών.Μήπως έχω κάνει μαλακία?Μέχρι στιγμής πάντως όλα δουλεύουν κομπλέ. |
|
| |
gorillaz_gr
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 00:24 | |
| επειδή αντιλαμβάνομαι σχετικά με LED+καθρέφτες αυτό είναι το νήμα που κινείτε πιο τακτικά , μόλις έγινε αγορά 2 κομματιών για μένα και για kgalano αυτού εδώ: ebay εντυπώσεις μόλις παραληφθούν και φυσικά τοποθετηθούν και πιθανή "συνεργασία" με το επερχόμενο ΡΒ: led-flusher |
|
| |
black_hawk vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 37 Τόπος : ΠΑΤΡΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 10:26 | |
| - gorillaz_gr έγραψε:
- επειδή αντιλαμβάνομαι σχετικά με LED+καθρέφτες αυτό είναι το νήμα που κινείτε πιο τακτικά , μόλις έγινε αγορά 2 κομματιών για μένα και για kgalano αυτού εδώ: ebay
εντυπώσεις μόλις παραληφθούν και φυσικά τοποθετηθούν και πιθανή "συνεργασία" με το επερχόμενο ΡΒ: led-flusher αυτους θελω να παρω και εγω... καπου τους βρηκα 28 ευρω... αλλα λενε 10mm... κανουν...?????? |
|
| |
kafetzo Member
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθήνα - Σεπόλια Registration date : 25/11/2010
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 12:44 | |
| Το είπα και στον kgalano αλλά μάλλον δεν το είδε. Θέλω και γω αυτούς τους καθρέφτες και είπα πως αν τους πάρετε να με υπολογίσετε. Αν κινηθεί κάποιος για αγορά των εν λόγω από ebay ή όπου αλλού (πλην louis.de γιατιί δεν συμφέρει) να έχει κ μένα υπόψιν του για να μας έρθει κ οικονομικότερα. |
|
| |
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 13:34 | |
| - kafetzo έγραψε:
- Το είπα και στον kgalano αλλά μάλλον δεν το είδε. Θέλω και γω αυτούς τους καθρέφτες και είπα πως αν τους πάρετε να με υπολογίσετε. Αν κινηθεί κάποιος για αγορά των εν λόγω από ebay ή όπου αλλού (πλην louis.de γιατιί δεν συμφέρει) να έχει κ μένα υπόψιν του για να μας έρθει κ οικονομικότερα.
Σορρυ Φάνη, δεν το είδα αν το έγραψες κάπου, καθόμασταν με τον gorillaz_gr στο γραφείο (ποοοολυ δουλειά εκείνη τη στιγμή όπως καταλαβαίνεις), είδαμε την προσφορά και τους χτυπήσαμε αμέσως. Αν θέλεις να σου παραγγείλω και δεν ασχολείσαι με ebay κλπ κλπ, στείλε μου ένα pm να το δρομολογήσουμε ή περήμενε να έρθουν τα δικά μας, να δούμε τι λένε από ποιότητα και προχωράμε τότε ακόμα και σε ΡΒ. |
|
| |
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 15:36 | |
| μη βαρέσετε, αλλά υπάρχει το ίδιο σχέδιο καθρεφτών και χωρίς φλας..? |
|
| |
kafetzo Member
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 15:41 | |
| - kgalano έγραψε:
- Σορρυ Φάνη, δεν το είδα αν το έγραψες κάπου, καθόμασταν με τον gorillaz_gr στο γραφείο (ποοοολυ δουλειά εκείνη τη στιγμή όπως καταλαβαίνεις), είδαμε την προσφορά και τους χτυπήσαμε αμέσως. Αν θέλεις να σου παραγγείλω και δεν ασχολείσαι με ebay κλπ κλπ, στείλε μου ένα pm να το δρομολογήσουμε ή περήμενε να έρθουν τα δικά μας, να δούμε τι λένε από ποιότητα και προχωράμε τότε ακόμα και σε ΡΒ.
Εντάξει δεν πειράζει. Το θέμα είναι ότι δεν έχω αγοράσει ποτέ από το ebay και δεν ξέρω τι παίζει. Ας περιμένουμε να έρθουν οι δικοί σας και το κανονίζουμε όπως είπες. |
|
| |
TSIROGIANNOS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 18:30 | |
| |
|
| |
gorillaz_gr
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 18:36 | |
| - nikolasr200 έγραψε:
- μη βαρέσετε, αλλά υπάρχει το ίδιο σχέδιο καθρεφτών και χωρίς φλας..?
κάνε μία περιφορά στο κατάστημα από τον σύνδεσμο του ebay που έχω. σίγουρα κάπου τον πέτυχε και το μάτι μου χωρίς τα LED. Εννοείται οτι αν πάρει κανείς με τα LED δεν χρειάζεται να τα συνδέσει κιόλας. |
|
| |
ΜΙΤΣ vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 18:50 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 19:55 | |
| |
|
| |
TSIROGIANNOS vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 21:07 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Πεμ Αυγ 04 2011, 22:08 | |
| Για το louis.de δεν ξερω αλλα για το ebay ναι 31? το σετ των 2 καθρεφτων. |
|
| |
kafetzo Member
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Παρ Αυγ 05 2011, 00:58 | |
| Όπως ακριβώς τα λες tsirogianne!! Είναι λίγο ακριβούτσικος ο louis στο αξεσουάρ αυτό. Τους ίδιους καθρέφτες αλλά χωρίς φλας τους έχει 20 τον καθένα. Αλλά για το φίλο που ρωτάει για χωρίς φλας σίγουρα υπάρχει κάτι στο ebay. |
|
| |
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Παρ Αυγ 05 2011, 01:01 | |
| Σκέφτομαι ότι δε θέλω να μπω στη διαδικασία με πολλές συνδεσμολογίες, αν συνυπολογίσουμε και τα προβολάκια και το αλουμινάκι του jeffaki γιαυτό λέω αν πάρω να είναι χωρίς φλας..όχι ότι έχω καταλήξει ακόμα βέβαια.. |
|
| |
kafetzo Member
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Παρ Αυγ 05 2011, 01:11 | |
| - nikolasr200 έγραψε:
- Σκέφτομαι ότι δε θέλω να μπω στη διαδικασία με πολλές συνδεσμολογίες, αν συνυπολογίσουμε και τα προβολάκια και το αλουμινάκι του jeffaki γιαυτό λέω αν πάρω να είναι χωρίς φλας..όχι ότι έχω καταλήξει ακόμα βέβαια..
Θα βάλω και γω προβολάκια αλλά θα τα μοντάρω τα ηλεκτρολογικά με γνωστό για να μην καεί το μηχάνημα! Για μένα πάρε τους καθρέφτες με φλας και ας μη τα συνδέσεις γιατί μπορεί μετά να γλυκαθεις... (Α, και απο Σεπτέμβρη πάω και για αλουμινάκι του Jeff) |
|
| |
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Παρ Αυγ 05 2011, 02:23 | |
| - nikolasr200 έγραψε:
- Σκέφτομαι ότι δε θέλω να μπω στη διαδικασία με πολλές συνδεσμολογίες, αν συνυπολογίσουμε και τα προβολάκια και το αλουμινάκι του jeffaki γιαυτό λέω αν πάρω να είναι χωρίς φλας..όχι ότι έχω καταλήξει ακόμα βέβαια..
Γι' αυτό είναι καλό όταν έχουμε τέτοια σχέδια να φτιάχνουμε ένα πλάνο με το τι θέλουμε και να αφήνουμε περιθώριο για μελλοντική χρήση. Στα τόπικς για τα προβολάκια και τη συνδεσμολογία τους, θα δείτε αναφορές για ασφαλειοθήκες με παραπάνω από μία κενές θέσεις, για να συνδέεις πολλά μπλιμπλίκια. Δεν ξέρω τι συνδεσμολογίες έχεις κάνει, πάντως για εμένα, καλύτερα είναι να πας σε ένα μάστορα (ή αν πιάνουν τα χέρια σου το κάνεις και εσύ), φτιάχνεις μια ωραία καλωδίωση από την αρχή για όλα, αφήνεις και μια-δυο αναμονές για μελλοντική χρήση και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και το μηχανάκι σου ανέπαφο. |
|
| |
ΜΙΤΣ vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Παρ Αυγ 05 2011, 11:05 | |
| και εγώ τα ηλεκτρολογικά φοβάμαι λίγο οπότε μόλις τα πάρω όλα όσα χρειάζομαι πάω σε κάποιον ηλεκτρολόγο μην κάνω και καμιά παπαρι@ |
|
| |
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Παρ Αυγ 05 2011, 23:44 | |
| - kgalano έγραψε:
- nikolasr200 έγραψε:
Γι' αυτό είναι καλό όταν έχουμε τέτοια σχέδια να φτιάχνουμε ένα πλάνο με το τι θέλουμε και να αφήνουμε περιθώριο για μελλοντική χρήση. Στα τόπικς για τα προβολάκια και τη συνδεσμολογία τους, θα δείτε αναφορές για ασφαλειοθήκες με παραπάνω από μία κενές θέσεις, για να συνδέεις πολλά μπλιμπλίκια. Δεν ξέρω τι συνδεσμολογίες έχεις κάνει, πάντως για εμένα, καλύτερα είναι να πας σε ένα μάστορα (ή αν πιάνουν τα χέρια σου το κάνεις και εσύ), φτιάχνεις μια ωραία καλωδίωση από την αρχή για όλα, αφήνεις και μια-δυο αναμονές για μελλοντική χρήση και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και το μηχανάκι σου ανέπαφο. είχα ρωτήσει σε ένα topic που είδα ένα παιδί που παρέθεσε μια φωτογραφία με ασφαλειοθήκη, αν είναι κάποια μετατροπή για να μπει μια τάξη στο σκορποχώρι που υπάρχει κάτω από τη σέλα..ώστε να έχω και μελλοντικές αναμονές, αλλά δεν πήρα απάντηση..γενικά ασχολούμαι, και ειδικά με τα ηλεκτρολογικά στο αυτοκίνητο έχω κάνει πολλές προσθήκες για να το φέρω στα μέτρα μου με ό,τι extra ήθελα, αλλά προς το παρόν είμαι λίγο επιφυλακτικός με τη vstrom γιατί δεν έχω μελετήσει το manual.. σε αντίθεση με του αυτοκινήτου που ειδικά στο κομμάτι των ηλεκτρολογικών το έχω κάνει "φύλλο και φτερό" ωπ...την βρήκα την δημοσίευση.. είναι αυτή εδώ.. https://www.vstromhellasforum.com/t8021p105-topic#275175 |
|
| |
vassilis79 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Registration date : 26/11/2009
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Τρι Σεπ 06 2011, 19:07 | |
| Με τα καθρεφτακια τι κανατε τελικα ; Ηρθαν ; Ειναι καλα ;
|
|
| |
| Θέμα: Απ: καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de Τρι Σεπ 06 2011, 20:06 | |
| - vassilis79 έγραψε:
- Με τα καθρεφτακια τι κανατε τελικα ; Ηρθαν ; Ειναι καλα ;
Εχουν ερθει, προσωπικα μαρεσουν σαν ποιοτητα και μπαινουν ομορφα χωρις αποστατες. Βεβαια δεν τους εχω βαλει ακομα καθως περημενα να ερθουν και οι ρελεδες και να δω τι θα κανω με τα φλασακια. Λογικα μεχρι τις 20 του μηνα θα ειναι ολοκληρωμενο το προτζεκτ για συνολικες εντυπωσεις και βλεπουμε πως θα κινηθουμε. |
|
| |
| καθρεπτες με ενσωματομένο φλας από Louis.de | |
|