Για ησυχάστε λιγάκι με τα δικά σας τώρα, να επανέλθουμε στο θέμα του τόπικ.
Λοιπόν, εφόσον οι περισσότεροι κάναμε τα ίδια χιλιόμετρα, με γεμάτα ντεπόζιτα, ...να μια ωραία ευκαιρία για να δούμε επιτέλους μια πιό σαφή και συγκλίνουσα μέτρηση κατανάλωσης. (που είναι ιδαίτερα δύσκολη για εμάς που κινούμαστε συνήθως "εντός τειχών")
Επειδή δεν εχω τον ακριβή αριθμό χιλιομέτρων, απο ΄Σκαραμαγκά-Πλαταιές-Θήβα-Χαλκίδα-Μαλακάσα-Κέντρο Αθήνας (περίπου). Εβαλε κανείς το κοντερ του στο 0 στην αναχώρηση?
Λοιπόν Θάνο σκεφτόμουν να Postaρω κι εγώ κάτι αντίστοιχο γιατί πρώτη φορά έγινε κάτι στο μηχανάκι μου. Το προηγούμενο βράδυ από την εκδρομή γέμισα και μηδένισα το Trip1. Tο βράδυ μετά την επιστροφή, 200m πριν φτάσω σπίτι μου, έσβησε η πρώτη γραμμούλα. Το Trip1 έγραφε 242,8km ! ! ! Δεν ξέρω πως έγινε αυτό, με έναν πρόχειρο υπολογισμό όμως το υπολογίζω γύρω στα 4.00l/100km.
1.THUNDER STORM-1: DL 650 K8 και 170 Kg (δικάβαλος) κατνάλωση 7,8- 8 λίτρα βενζίνη. 2. MILT: DL650 K9 δικαβαλος 4.52 l/100km (πρεπει να το κοιταξεις το μηχανακι σου αμα εκαψε τοσο σε αυτες τις ταχυτητες) 3.easyrider450: μόνος ~4.00l/100km(όντως οι ταχύτητες ήταν αργές αλλά ...οικονομικότατες) 4. 5. . . .
THUNDER STORM-1 Member
Τόπος : Δέλτα Φαλήρου Athens Registration date : 19/05/2009
1.THUNDER STORM-1: DL 650 K8 και 170 Kg (δικάβαλος) κατνάλωση 7,8- 8 λίτρα βενζίνη. 2. MILT: DL650 K9 δικαβαλος 4.52 l/100km (πρεπει να το κοιταξεις το μηχανακι σου αμα εκαψε τοσο σε αυτες τις ταχυτητες) 3. 4. 5. Για σύνολο διαδρομής 210-230 Km ρε Μίλτο, εκαψε τοσα,...κάπου 4λ/100 Km ....
SYRIOS
To τραγούδι "highway" των Stepenwolves εννούσα Bretso, απο την ταινία "easy rider".
Σε θέλω οπωσδήποτε στην επόμενη Μεγάλη εκδρομή που ετοιμάζω...για να "απαθανατήσεις" με τέτοιες εικόνες την ακόμα πιό εντυπωσιακή επερχόμενη εκδρομή. Θα σου έχω και βοηθό, επαγγελματία σκηνοθέτη-καμεραμάν.
LordJohn, σε κατηγορώ οτι "ξεστρατίζεις" εκ'του πονηρού τα αγαπητά μας μέλη/στελέχη και απουσιάζουν απο τις συλλογικές εκδηλώσεις ενω "απέχεις" ο ίδιος σνομπάροντας. Ακόμα "κλαίει" βλέποντας τις φωτό και τα video ο καρμοίρης παραστρατευθής Ταζάκος...(κ.ά.) Λοιπόν στην επόμενη μεγάλη εκδρομή που σας ετοιμάζω, θα έχω ΚΑΙ την δασκάλα χορού μαζί για "χούλα-χούλα" ντάνς...που του πάει
Στο θέμα της κατανάλωσης καυσίμων: Μίλτο, τα περίπου 8 λίτρα που έκαψα, ήταν για την συνολική διαδρομή (210-230 Km)... Οπότε η κατανάλωσή μου ήταν 3,9-4,2 L/100 Κm. Πολύ οικονομική...(αν και δεν έχω ακριβή αριθμό χιλιομέτρων)
Τί λένε και οι άλλοι...?
1.THUNDER STORM-1: DL 650 K8 και 170 Kg (δικάβαλος) κατνάλωση 7,8- 8 λίτρα βενζίνη. 2. MILT: DL650 K9 δικαβαλος 4.52 l/100km (πρεπει να το κοιταξεις το μηχανακι σου αμα εκαψε τοσο σε αυτες τις ταχυτητες) 3.easyrider450: μόνος ~4.00l/100km(όντως οι ταχύτητες ήταν αργές αλλά ...οικονομικότατες) 4.Syrios : μόνος ~ 4.30λ/100Km simera to ksanagemisa exontas telika kani 380khm 5. . . .
spyrosk58 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 66 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 17/04/2009
Φοβερό κομμάτι...η αρχή του Hard Rock! :¨Αλλες εποχές με άλλα ιδεώδη... Αστείες μηχανές για touring..."Amerikano-φάνατικς"...με κορδελλάκια στις λαβές!!! Παιδιά επειδή δοκίμασα καβάλα, σας λέω οτι είναι πολύ κουραστικές να τις οδηγείς, καθόλου σταθερές και στα πρώτα 20 Km, μουδιάζουν τα χέρια, ο κώλος, οι ώμοι...σαν να σε "κρέμασαν" νιώθεις!
Βρήκα και την ταινία "Easy Rider" την περασμένη εβδομάδα απο τo "BHMA" της Κυριακής...
Στο θέμα της κατανάλωσης καυσίμων: Μίλτο, τα περίπου 8 λίτρα που έκαψα, ήταν για την συνολική διαδρομή (210-230 Km)... Οπότε η κατανάλωσή μου ήταν 3,9-4,2 L/100 Κm. Πολύ οικονομική...(αν και δεν έχω ακριβή αριθμό χιλιομέτρων)
Τί λένε και οι άλλοι...?
1.THUNDER STORM-1: DL 650 K8 και ~170 Kg (δικάβαλος) κατανάλωση 7,8- 8 λίτρα βενζίνη τα 210-230 Km. 2. MILT: DL650 K9 δικαβαλος 4.52 l/100km (~150 Kg βάρος νομίζω Μίλτο) 3.easyrider450: μόνος ~4.00l/100km(όντως οι ταχύτητες ήταν αργές αλλά ...οικονομικότατες) 4.Syrios : μόνος ~ 4.30λ/100Km simera to ksanagemisa exontas telika kani 380khm 5. . . .
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
Μεγάλη και ασυγχώρητη παράλειψη μου, θα ήταν, να μην ευχαριστήσω τον KOURSAROS (Θανάσης)
Μού έβαλε την ιδέα της ανάληψης μιάς ιστορικής-αρχαιολογικής εκδρομής στη συνάντησή μας στην Μαρίνα Φλοίσβου, Φάληρο τις 22 Ιούλη και προέτρεψε όσους μπορούσε να συμμετάσχουν. Φρόντισε μάλιστα, οταν έμαθε οτι πρόκειται για την Επετειακή μάχη των Πλαταιών, να τυπώσει και να μοιράσει τα έντυπα σχετικά με την μεγάλη μάχη.
ΘΑΝΑΣΗ Ευχαριστώ πολύ και για τις χρήσιμες συμβουλές. Ευελπιστώ να συμβάλλεις ΚΑΙ στη νέα επερχόμενη μεγαλειώδη επετειακή εκδρομή που ετοιμάζω.
Πάντα Ντούρος, Καβαλάρης και Κουρσάρος.
Α7 CORSAIR ATTACK
KOYRSAROS
Ηλικία : 69 Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Registration date : 07/05/2008
..................... ΘΑΝΑΣΗ Ευχαριστώ πολύ και για τις χρήσιμες συμβουλές. Ευελπιστώ να συμβάλλεις ΚΑΙ στη νέα επερχόμενη μεγαλειώδη επετειακή εκδρομή που ετοιμάζω.
Πάντα Ντούρος, Καβαλάρης και Κουρσάρος. Α7 CORSAIR ATTACK
Η χαρά είναι και δική μου αφού μπορέσα να συμβάλλω το ελάχιστο στην όλη προσπάθεια. Χρέος του καθενός να προσφέρει αυτό που μπορεί με ανιδιοτέλεια. Στην επετειακή εκδρομή, αν εννοείς τις Πλαταιές, με λύπη δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ λόγω ανηλημένων υποχρεώσεων. Όμως
Φίλε Θάνο δεν γνωρίζω τις σκέψεις σου για το τι σχεδιάζεις στο άμεσο μέλλον. Προτείνω Σούνιο ή Επίδαυρο με ξενάγιση στον θόλο της Επιδαύρου εκεί όπου ο Ασκληπιός έκανε μέχρι εγχειρίσεις εγκεφάλου με επιτυχία. Ακόμη δελεαστική ιδέα και η Αρχαία Ολυμπία με ξενάγιση στο χώρο του σταδίου όπου αριστερά ήταν τα αγάλματα των Ολυμπιονικών και δεξιά αυτών που χρησιμοποιούσαν δόλια μέσα για να κλέψουν τη νίκη. Επίσκεψη στο μουσείο με το αντίγραφο του χρυσού αγάλματος του Δία ύψους 12 μέτρων!
Προτεινόμενες ημερομηνίες 27/9 ή 11/10.
Οι διαδρομές είναι κοντινές, πανέμορφες όσες φορές κι αν περάσει κανείς και ταυτόχρονα τρομερά ενδιαφέροντα τα προτεινόμενα επισκέψιμα μέρη κατά την ταπεινή μου γνώμη. Σε συνδιασμό με την ενδιαφέρουσα ξενάγησή σου, θεωρώ οτι η επιτυχία μιας τέτοιας ημερήσιας εκδρομής δεν μπορεί από τα στεφθεί μόνο από Επιτυχία! Στη διάθεσή σου "KOYRSAROS".
.................... ΘΑΝΑΣΗ Ευχαριστώ πολύ και για τις χρήσιμες συμβουλές. Ευελπιστώ να συμβάλλεις ΚΑΙ στη νέα επερχόμενη μεγαλειώδη επετειακή εκδρομή που ετοιμάζω.
Πάντα Ντούρος, Καβαλάρης και Κουρσάρος. Α7 CORSAIR ATTACK
Η χαρά είναι και δική μου αφού μπορέσα να συμβάλλω το ελάχιστο στην όλη προσπάθεια. Χρέος του καθενός να προσφέρει αυτό που μπορεί με ανιδιοτέλεια. Στην επετειακή εκδρομή, αν εννοείς τις Πλαταιές, με λύπη δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ λόγω ανηλημένων υποχρεώσεων. Όμως
Φίλε Θάνο δεν γνωρίζω τις σκέψεις σου για το τι σχεδιάζεις στο άμεσο μέλλον. Προτείνω Σούνιο ή Επίδαυρο με ξενάγιση στον θόλο της Επιδαύρου εκεί όπου ο Ασκληπιός έκανε μέχρι εγχειρίσεις εγκεφάλου με επιτυχία. Ακόμη δελεαστική ιδέα και η Αρχαία Ολυμπία με ξενάγιση στο χώρο του σταδίου όπου αριστερά ήταν τα αγάλματα των Ολυμπιονικών και δεξιά αυτών που χρησιμοποιούσαν δόλια μέσα για να κλέψουν τη νίκη. Επίσκεψη στο μουσείο με το αντίγραφο του χρυσού αγάλματος του Δία ύψους 12 μέτρων!
Προτεινόμενες ημερομηνίες 27/9 ή 11/10.
Οι διαδρομές είναι κοντινές, πανέμορφες όσες φορές κι αν περάσει κανείς και ταυτόχρονα τρομερά ενδιαφέροντα τα προτεινόμενα επισκέψιμα μέρη κατά την ταπεινή μου γνώμη. Σε συνδιασμό με την ενδιαφέρουσα ξενάγησή σου, θεωρώ οτι η επιτυχία μιας τέτοιας ημερήσιας εκδρομής δεν μπορεί από τα στεφθεί μόνο από Επιτυχία! Στη διάθεσή σου "KOYRSAROS".
Βάλε και Δελφούς στο πρόγραμμα!
spyrosk58 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 66 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 17/04/2009
Δεν μας είπες κύριε Χρήστο, η δικιά σου καρδιακή χελώνα(με το πόδι στο γύψο),πόσο έκαψε??????? Α ρε .....
Θωμα δεν ξερω και δεν μ'ενδιαφερει αλλα ετσι για την Ιστορια παρα μα παρα μα παρα πολυ λιγο!! Τι πρεμουρα ειναι αυτη με καθε ευκαιρια να συζηταμε την ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ-ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ της μηχανης....... Τι εχετε παθει επιτελους? Εχουμε ανοιξει 800 θεματα με αυτη την ιστορια ΦΤΑΝΕΙ!!!
2.488ή Επέτειος μάχης των Πλαταιών. Εκδρομή Κυριακή 6 Σεπτ.