|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kalamaria gold member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: να πω την γνωμη μου Πεμ Αυγ 06 2009, 16:06 | |
| |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: να πω την γνωμη μου Πεμ Αυγ 06 2009, 16:36 | |
| Είναι να μη γερνάει ο άνθρωπος Έλα ρε Μπάμπη, γιατί το λες αυτό; Ποικίλης ύλης είναι το φορουμάκι μας, υγιές είναι αυτό! ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΑΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟ ΕΥΡΥΤΕΡΑ! Τι είμαστε στην τελική, εξουσιοδοτημένο συνεργείο, ή αντιπροσωπεία;; Μια παρέα είμαστε, που μέσα στην κουβέντα για τις μηχανάρες μας, ρίχνουμε και καμιά παπαρολογία κοινού ενδιαφέροντος, έτσι για να σπάει η μονοτονία! Και να σε πω και κάτι άλλο; Γιατί δεν κάνεις κάτι ΕΣΥ γι' αυτό που σε "ενοχλεί"; Πόσταρε κάτι πραγματικά σημαντικό & ενδιαφέρον ΕΣΥ! Το ίδιο δεν είμαστε εδώ μέσα εξ' άλλου; Μιά μεγάλη παρέα-φίλοι του μοτοσυκλετισμού, και αρκετοί εξ' ημών τώρα πιά, φίλοι μεταξύ μας! Υ.Γ. Μη με παρεξηγείτε που παπαρολογώ, δεν έχω πάρει ακόμη την κανονική μου άδεια... |
|
| |
gevo Member
Ηλικία : 62 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2008
| Θέμα: Απ: να πω την γνωμη μου Πεμ Αυγ 06 2009, 17:42 | |
| |
|
| |
kalamaria gold member
| Θέμα: Απ: να πω την γνωμη μου Πεμ Αυγ 06 2009, 18:17 | |
| |
|
| |
kalamaria gold member
| Θέμα: Απ: να πω την γνωμη μου Πεμ Αυγ 06 2009, 18:22 | |
| - massai έγραψε:
- Είναι να μη γερνάει ο άνθρωπος
Έλα ρε Μπάμπη, γιατί το λες αυτό; Ποικίλης ύλης είναι το φορουμάκι μας, υγιές είναι αυτό! ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΑΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟ ΕΥΡΥΤΕΡΑ! Τι είμαστε στην τελική, εξουσιοδοτημένο συνεργείο, ή αντιπροσωπεία;; Μια παρέα είμαστε, που μέσα στην κουβέντα για τις μηχανάρες μας, ρίχνουμε και καμιά παπαρολογία κοινού ενδιαφέροντος, έτσι για να σπάει η μονοτονία!
Και να σε πω και κάτι άλλο; Γιατί δεν κάνεις κάτι ΕΣΥ γι' αυτό που σε "ενοχλεί"; Πόσταρε κάτι πραγματικά σημαντικό & ενδιαφέρον ΕΣΥ!
Το ίδιο δεν είμαστε εδώ μέσα εξ' άλλου; Μιά μεγάλη παρέα-φίλοι του μοτοσυκλετισμού, και αρκετοί εξ' ημών τώρα πιά, φίλοι μεταξύ μας!
Υ.Γ. Μη με παρεξηγείτε που παπαρολογώ, δεν έχω πάρει ακόμη την κανονική μου άδεια... εγω δεν λεω οτι αυτα που γραφονται δεν χρειαζονται αλλα αμα τα δεις περισοτερα ειναι για διαφορα αλλα πραγματα εκτος μηχανης βεβαια οπως λεει και ο Γερασιμος τα ατιμα δεν παθαινουν τιποτα ομως αν δεις τα ξενα φορουμ εχουν περισοτερει χρησιμη υλη απο εμας και εγω οσο το μυαλο δουλευει(λογο ηλικιας)προσπαθω |
|
| |
costas v gold member
Τόπος : ΚΟΖΑΝΗ Registration date : 09/06/2008
| Θέμα: Απ: να πω την γνωμη μου Πεμ Αυγ 06 2009, 18:39 | |
| |
|
| |
Kevin Tas vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/05/2009
| Θέμα: Απ: να πω την γνωμη μου Σαβ Αυγ 08 2009, 18:22 | |
| |