| Καθαρισμος κρανους με αφρο!!!!!! | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ioarma gold member
| Θέμα: Καθαρισμος κρανους με αφρο!!!!!! Δευ Ιουλ 27 2009, 20:06 | |
| Yπαρχουν καθαριστικά με αφρό για το κράνος τα έχει δοκιμάσει Κανένας ? κάνουν δουλειά ? Δεν διαφωνώ για τον πατροπαράδοτο τρόπο καθαρίσματος Αλλά καμία φορά ............................ |
|
| |
hargoul vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Καθαρισμος κρανους με αφρο!!!!!! Δευ Ιουλ 27 2009, 20:17 | |
| Bel ray...κανει πολυ καλυτερη δουλεια απο τον παραδοσιακο τροπο πολυ πιο γρηγορα και υποτιθεται οτι ειναι και αντιμυκητιακο. Εγω αυτο χρησιμοποιω χρονια τωρα (εχω πλυνει μια φορα μονο κρανος με τον παραδοσιακο τροπο και δεν το ξανακανω)...μονο με αυτο το σπρευ.
http://www.stelpet.gr/bel-ray-helmet-lining-cleaner.html (Το καταστημα ειναι τυχαιο, το εβαλα απλα για να δειτε το σπρευ, ειναι το πρωτο που μου εβγαλε το Google) |
|
| |
loxias gold member
| Θέμα: Απ: Καθαρισμος κρανους με αφρο!!!!!! Δευ Ιουλ 27 2009, 20:19 | |
| Χρησιμοποιω εδω και καιρο τον αφρο της WURTH με παρα πολυ καλα αποτελεσματα. Bγαζει και την πιο δυσκολη βρωμια χωρις καν να τριψεις!Λιγο ακριβο βεβαια στα 12Ε και κανει για 3-4 χρησεις! |
|
| |
hargoul vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Καθαρισμος κρανους με αφρο!!!!!! Δευ Ιουλ 27 2009, 20:28 | |
| Δεν το εχω δκιμασει αυτο αλλα εχω τυφλη εμπιστοσυνη στην Wurth. Οτι και να εχω παρει ειναι απλα κορυφαιο!!! Λογικα και αυτο καλο θα ειναι! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Καθαρισμος κρανους με αφρο!!!!!! Δευ Ιουλ 27 2009, 23:26 | |
| - hargoul έγραψε:
- Δεν το εχω δκιμασει αυτο αλλα εχω τυφλη εμπιστοσυνη στην Wurth. Οτι και να εχω παρει ειναι απλα κορυφαιο!!! Λογικα και αυτο καλο θα ειναι!
+650 Εντελώς τυχαία είχα χθες το βράδι με το Μάνο αυτή τη συζήτηση, και ιδού η απάντηση. WURTH λέμεεεεεεεεεεε |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Καθαρισμος κρανους με αφρο!!!!!! Τρι Ιουλ 28 2009, 08:33 | |
| Ευχαριστω για τις προτασεις σας!!!! Να σας πω την αληθεια ειμουν επιφυλακτικος για αυτα τα ειδη καθαρισμου!!!! Αλλα θα το δοκιμασω ετσι κι αλλιως!!!!!!!
Υ.Σ.Το wurth το βρηκα ευκολα σε πρατηρια της shell!!!!! |
|
| |
STROMER
| Θέμα: Απ: Καθαρισμος κρανους με αφρο!!!!!! Τρι Ιουλ 28 2009, 10:45 | |
| Καλημέρα, θα με βρίζετε αλλά ρε παιδιά εγώ μέχρι σήμερα το κράνος το έπλενα βγάζοντας τις επενδύσεις και σε μια λεκάνη με απορρυπαντικό για ευαίσθητα. Με τον αφρό πως το κάνετε? Πάνω στο κράνος? |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Καθαρισμος κρανους με αφρο!!!!!! Τρι Ιουλ 28 2009, 10:48 | |
| - STROMER έγραψε:
- Καλημέρα, θα με βρίζετε αλλά ρε παιδιά εγώ μέχρι σήμερα το κράνος το έπλενα βγάζοντας τις επενδύσεις και σε μια λεκάνη με απορρυπαντικό για ευαίσθητα.
Με τον αφρό πως το κάνετε? Πάνω στο κράνος? Αν και εφόσον βγαίνει η επένδυση, σαφώς και καλά κάνεις.. Στο XR1000 όμως... |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
loxias gold member
| Θέμα: Απ: Καθαρισμος κρανους με αφρο!!!!!! Τρι Ιουλ 28 2009, 20:53 | |
| Οπα μαγκες!Το wurth που παρεθεσα παραπανω ειναι για το εξωτερικο του κρανους!Οχι τπτ αλλο μην κανει κανενας καμια μαλακια και χαλασει το κρανος του.Σορρυ για το μπερδεμα! |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: Καθαρισμος κρανους με αφρο!!!!!! Πεμ Σεπ 03 2009, 17:50 | |
| Το πλύσιμο εσωτερικά του κράνους με αφρό δεν με ενθουσίασε καθόλου!!!!!! Επέστρεψα στον πατροπαράδοτο τρόπο με πλύσιμο στο χέρι!!!!! Μάλλον πρέπει να ενδυκνιεται για φρεσκάρισμα-μοσχοβολιά και αντιβακτηριδιακη δράση!!!!! |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Καθαρισμος κρανους με αφρο!!!!!! Παρ Σεπ 11 2009, 12:41 | |
| Αν το πλύνετε 1 φορά στη μπανιέρα και δείτε τί μαύρίλα φεύγει...τότε θα καταλάβετε οτι ο αφρός...δε μπορεί εσωτερικά να κάνει κάτι... Χωρίς τρύψιμο και μούλιασμα δε καθαρίζει! |
|
| |
| Καθαρισμος κρανους με αφρο!!!!!! | |
|