| Καθαρισμός ρετσινιού απο κορντούρα | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DIM RAFT
Ηλικία : 38 Τόπος : Λιβαδειά Βοιωτίας Registration date : 10/08/2011
| Θέμα: Καθαρισμός ρετσινιού απο κορντούρα Τετ Ιουν 06 2012, 10:44 | |
| Προχτές στην εκδρομή στην εκδρομή στην Κοζάνη κάπου έκατσα και είχε ρετσίνι και έχει μείνει πάνω στο παντελόνι μου, το έχω πλύνει και το έχω τρίψει 2 φορές ως τώρα αλλά δεν βλέπω να γίνετε δουλειά. Κάπου διάβασμα πως με καθαρή βενζίνη βγαίνει. Η καθαρή βενζίνη πωλείται στο σούπερ μάρκετ σε ένα μπουκαλάκι σαν αυτό που οινοπνεύματος, ο θέμα μου είναι τώρα μήπως και μου καταστρέψει την αδιαβροχοποίηση? Το έχει κάνει κανείς αυτό ? πείτε καμιά ιδέα αν ξέρετε τπτ. Ευχαριστώ |
|
| |
white angel vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Καθαρισμός ρετσινιού απο κορντούρα Τετ Ιουν 06 2012, 10:50 | |
| βάλε καθαρή βενζίνα θα κάνει δουλειά την χρησιμοποιούσανε παλιά στα καθαριστήρια. όταν τελειώσεις με την βενζίνα μετά πάρε 1 σφουγγάρι με νερό και κανε τοπικά εκεί που καθάρισες |
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Καθαρισμός ρετσινιού απο κορντούρα Τετ Ιουν 06 2012, 11:13 | |
| - DIM RAFT έγραψε:
- Προχτές στην εκδρομή στην εκδρομή στην Κοζάνη κάπου έκατσα και είχε ρετσίνι και έχει μείνει πάνω στο παντελόνι μου, το έχω πλύνει και το έχω τρίψει 2 φορές ως τώρα αλλά δεν βλέπω να γίνετε δουλειά. Κάπου διάβασμα πως με καθαρή βενζίνη βγαίνει.
Η καθαρή βενζίνη πωλείται στο σούπερ μάρκετ σε ένα μπουκαλάκι σαν αυτό που οινοπνεύματος, ο θέμα μου είναι τώρα μήπως και μου καταστρέψει την αδιαβροχοποίηση? Το έχει κάνει κανείς αυτό ? πείτε καμιά ιδέα αν ξέρετε τπτ. Ευχαριστώ Και να σου καταστρέψει την αδιαβροχοποιήση, τοπικά, δεν έγινε και τίποτα. Μιλάμε για ένα σημείο! έτσι δεν είναι? |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Καθαρισμός ρετσινιού απο κορντούρα Τετ Ιουν 06 2012, 11:24 | |
| Δεν ξέρω αν θα σου καταστρέψει την αδιαβροχοποίηση, πιθανόν ναι. Όμως αν βάλεις καθαρή βενζίνη δεν εννοούμε να τουμπάρεις το μπουκάλι και να ρίξεις, θα βρέξεις ένα πανάκι λίγο και θα τρίψεις επιφανειακά το ρετσίνι για να φύγει. Μετά άφθονο νεράκι για να φύγει η βενζίνη και είσαι κομπλέ. |
|
| |
2FAST4U(GEORGES) Member
| Θέμα: Απ: Καθαρισμός ρετσινιού απο κορντούρα Τετ Ιουν 06 2012, 13:14 | |
| κάνε υπομονή μέχρι το απόγευμα να ρωτήσω τη μητέρα μου (καθαριστήριο) |
|
| |
2FAST4U(GEORGES) Member
| Θέμα: Απ: Καθαρισμός ρετσινιού απο κορντούρα Τετ Ιουν 06 2012, 14:40 | |
| λοιπόν φίλε μου ο ειδικός απεφάνθη: 1ον καλο ήταν να μην πληθεί καθώς με το πλύσιμο σταθεροποιείται ο λεκές πάνω στο ύφασμα. 2ον το συγκεκριμένο άμα βγεί μόνο με το φάρμακο που χρησιμοποιείται για το στεγνό καθάρισμα, πάνε σε ένα καθαριστήριο που έχεο μηχανή στεγνού σχετικά σύγχρονη(οι πιο παλιές χρησιμοποιούνε άλλο φάρμακο) και περάστε το τοπικά με ένα βαμβακάκι και μετά πλύντο. Δεν ξέρω τί επίδραση θα έχει το συγκεκριμένο στην αδιαβροχοποίηση αλλά είναι το μοναδικό που μπορεί να καθαρίσει ο λεκές. Ηβενζίνη εκτός του οτι πολύ χλωμό να κάνει κάτι το πιο πιθανό είναι να σου αλοιώσει το χρώμα. |
|
| |
DIM RAFT
| Θέμα: Απ: Καθαρισμός ρετσινιού απο κορντούρα Τετ Ιουν 06 2012, 17:18 | |
| Και εγώ έτσι σκέπτομαι, και να μου χαλάσει η αδιαβροχοποίηση σε ένα σημείο δεν έγινε και τπτ απλά είπα να ρωτήσω, εξάλλου στον κώλο είναι κάπου κάθισα οπότε δεν θα έχει επίπτωση και σε περίπτωση βροχής εκεί. Με ένα πανάκι θα το έκανα και εγώ αλλά σκεπτόμουν να κάνω αυτό που λέει ο 2FAST4U(GEORGES) με βάση την γνώμη του ειδικού που κάτι παραπάνω ξέρει από έμενα, γιατί φοβάμαι μην ξεθωριάσει με την βενζίνα .... Δεν ξέρω κιόλας |
|
| |
Guskafetzo Member
Ηλικία : 44 Τόπος : ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.....ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!! Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Καθαρισμός ρετσινιού απο κορντούρα Κυρ Ιουν 10 2012, 19:03 | |
| Να πω κ εγω κάτι ;;; Είχα ρωτήσει μια φορά έναν φαναρτζή όταν πέφτει ρετσινι στο αυτοκίνητο πως βγαινει κ το έκανα κ είχα τέλεια αποτελέσματα κ χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια έφυγε !!! Η απάντηση : ελαιόλαδο κ βαμβάκι κ είσαι κόμπλε φίλε μου !!! Δεν έχεις να χάσεις τίποτα απο το να δοκιμασεις |
|
| |
σαλιγκάρι gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Περιστέρι Registration date : 11/09/2008
| Θέμα: Απ: Καθαρισμός ρετσινιού απο κορντούρα Κυρ Ιουν 10 2012, 19:46 | |
| - Guskafetzo έγραψε:
- Να πω κ εγω κάτι ;;;
Είχα ρωτήσει μια φορά έναν φαναρτζή όταν πέφτει ρετσινι στο αυτοκίνητο πως βγαινει κ το έκανα κ είχα τέλεια αποτελέσματα κ χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια έφυγε !!! Η απάντηση : ελαιόλαδο κ βαμβάκι κ είσαι κόμπλε φίλε μου !!! Δεν έχεις να χάσεις τίποτα απο το να δοκιμασεις λαδι στο υφασμα ρε λεβεντη μου? αλλο η λαμαρινα του ....τουτου και αλλο η κορντουρα |
|
| |
jim1900dz Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Ανω Μελίσσια Registration date : 25/11/2008
| Θέμα: Απ: Καθαρισμός ρετσινιού απο κορντούρα Τετ Ιουν 13 2012, 15:08 | |
| - Guskafetzo έγραψε:
- Να πω κ εγω κάτι ;;;
Είχα ρωτήσει μια φορά έναν φαναρτζή όταν πέφτει ρετσινι στο αυτοκίνητο πως βγαινει κ το έκανα κ είχα τέλεια αποτελέσματα κ χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια έφυγε !!! Η απάντηση : ελαιόλαδο κ βαμβάκι κ είσαι κόμπλε φίλε μου !!! Δεν έχεις να χάσεις τίποτα απο το να δοκιμασεις Στανταράκι με το ελαιόλαδο!!!! απλά μετά θα πρέπει να ρίξεις πάνω στο νέο λεκέ απο το λάδι λίγο αλάτι, καθάρισμα και μετά πλύσιμο και είσαι ο.κ! |
|
| |
DIM RAFT
| Θέμα: Απ: Καθαρισμός ρετσινιού απο κορντούρα Τετ Ιουν 13 2012, 17:09 | |
| Αααααα ωραία ιδέα!! Θα το κοιτάξω... Ελπίζω να πιάσει γιατί η καθαρή βενζινα δεν έκανε και πολύ δουλειά θα ενημεροσω αν δούλεψε.... |
|
| |
| Καθαρισμός ρετσινιού απο κορντούρα | |
|