|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Rory moderator
| Θέμα: Λιπαντικο αλυσιδας Τετ Ιουλ 22 2009, 12:12 | |
| Για πειτε την γνωμη σας μου τελειωσε το λιπαντικο αλυσιδας ενα της Wurth ξηρο λιπαντικο για Χ orings αλυσιδες και δεν ειμαι ευχαριστημενος απο αυτο , ποιο κατα την γνωμη σας να παρω που το εχετε δοκιμασει και ειστε ευχαριστημενοι ?????? _________________ |
|
| |
hargoul vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Λιπαντικο αλυσιδας Τετ Ιουλ 22 2009, 12:42 | |
| Τα πιο γνωστα ειναι το Bel Ray και το Valvoline. Και τα δυο μια χαρα ειναι. Εγω εχω καταληξει στο Valvoline εδω και χρονια επειδη ειναι πιο φτηνο. |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Λιπαντικο αλυσιδας Τετ Ιουλ 22 2009, 13:07 | |
| Εγώ έχω ένα της castrol αλλά επειδή κοντεύει να τελειώσει,θέλω να ρωτήσω για να βρω τον αφρό που λένε πως κάνει καλή δουλειά και δεν λερώνει. |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Λιπαντικο αλυσιδας Τετ Ιουλ 22 2009, 13:50 | |
| Και της BelRay δε λερώνει Αντώνη, είμαι ευχαριστημένος απ' τη χρήση του. Είναι σιλικονούχο, κάνει και για χρήση σε χώμα. Μοναδικό μείον ίσως η λευκή όψη της αλυσίδας μετά τη λίπανση |
|
| |
hargoul vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Λιπαντικο αλυσιδας Τετ Ιουλ 22 2009, 14:17 | |
| Και το Valvoline ασπρο ειναι. Castrol ειχα κανει μια φορα το λαθος και πηρα και το πεταξα. Δεν μου αρεσε καθολου, ηταν σαν κανονικο ψιλο λαδακι, και εφευγε αμεσως, και το κακο ειναι οτι εφευγε πανω στην υπολοιπη μηχανη και την εκανε χαλια!!! |
|
| |
al_tzamp vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 45 Τόπος : Σέρρες - Αθήνα Registration date : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Λιπαντικο αλυσιδας Τετ Ιουλ 22 2009, 15:53 | |
| εγώ βάζω το motul. ειναι σαν λεπτο λαδι, αν βαλεις σωστη ποσοτητα δεν πεταει και βλεπω οτι και μετά απο αρκετά km η αλυσίδα μου δεν "στεγνώνει" σε αντίθεση με άλλα. Επίσης επειδή είναι τόσο λεπτό δεν κρατάει και βρωμια πάνω στην αλυσίδα! |
|
| |
domiemic65
| Θέμα: Απ: Λιπαντικο αλυσιδας Τετ Ιουλ 22 2009, 16:19 | |
| Βell Ray πολύ καλό. Ενα motorex που χρησιμοποιω τώρα επίσης. Το πιο super απο όλα όμως είναι ένα DID που βρήκα εντελώς τυχαία κατευθείαν απο Japan... αφού δεν γράφει σχεδόν καθόλου Αγγλικά επάνω... να φανταστείτε οτι το σωλινάκι που βάσεις για να ψεκάσεις είναι μεταλικό ... Το θέμα είναι οτι μάλλον δεν θα κυκλοφορήσει ευρέως γιατί κάτι μου είπανε απο το μαγαζι οτι δεν έχει πάρει έγκριση απο ΕΟΚ ή κάτι τέτοιο... κριμα! Ασε που δεν τελιώνει με τίποτα... Είναι αρκετά λεπτό (το λεπτότερο απο όσα έχω δοκιμάσει) αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά... την καλύτερη απο ολα ΙΜΗΟ!! Το Valvoline δεν με έπεισε... |
|
| |
chdimis Member
| Θέμα: Απ: Λιπαντικο αλυσιδας Τετ Ιουλ 22 2009, 17:40 | |
| Εγώ έχω αυτό: Κολλάει και δεν φεύγει, δεν πιτσιλάει και διαρκεί.Κόστος 10? από κατάστημα λιπαντικών.Το μόνο αρνητικό είναι πως για να καθαρίσεις την αλυσίδα χωρίς το ketenmax σε παιδεύει.Απλά σου τρώει ώρα.Αλλά με το κετενμαξ όλα γίναονται εύκολα. |
|
| |
jim1900dz Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Ανω Μελίσσια Registration date : 25/11/2008
| Θέμα: Απ: Λιπαντικο αλυσιδας Τετ Ιουλ 22 2009, 20:25 | |
| κι εγώ, valvoline βάζω και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Δεν λερώνει καθόλου και λιπαίνει μια χαρά. |
|
| |
voyagersoul
| Θέμα: Απ: Λιπαντικο αλυσιδας Τετ Ιουλ 22 2009, 22:57 | |
| Νίκο και εγώ της DID βάζω. Πάρα πολύ λεπτόρρευστο λιπαντικό, πολύ εύκολο στο καθάρισμα γιατί δεν είναι σε μορφή γρασσοσπρευ, πολύ βολικό ψηλό μεταλλικό σωληνάκι ψεκασμού, και ικανοποιητική λίπανση-διάρκεια |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Λιπαντικο αλυσιδας Τετ Ιουλ 22 2009, 23:44 | |
| ποιό είναι καλύτερο στο να μην κρατάει σκόνες και χώματα (για εμάς τους πιο οφ από ον ) |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: Λιπαντικο αλυσιδας Πεμ Ιουλ 23 2009, 00:54 | |
| 2 κατηγοριες ισχυουν για ΟΛΑ τα λιπαντικα αλυσιδας... 1) Ειναι ισχυρο και κρατιεται σαν κολα επανω στην αλυσιδα. Δεν λερωνει, δεν πιτσιλαει η πιτσιλαει λιγο... Δεν φευγει ομως ευκολα στο πλυσιμο... Κολαει επανω στην αλυσιδα και δυσκολα φευγει η μακα. 2) Ειναι πιο ανισχυρο και δεν κολα τοσο ευκολα στην αλυσιδα. Λερωνει πιο ευκολα την ζαντα και πιτσιλαει. Φευγει ομως ευκολα με το πλυσιμο... Η μακα φευγει πιο ευκολα. ΟΛΑ λιπαινουν αν κραταμε τα χλμ που ανανεωνουμε. ΟΤΙ και να βαλετε, λιγο πολυ θα πεταξει. Αλλιως δεν θα ηταν λαδι, θα ηταν κατι αλλο. Αρα διαλεγετε κατηγορια και παιρνετε. |
|
| |
domiemic65
| Θέμα: Απ: Λιπαντικο αλυσιδας Πεμ Ιουλ 23 2009, 15:35 | |
| - voyagersoul έγραψε:
- Νίκο και εγώ της DID βάζω. Πάρα πολύ λεπτόρρευστο λιπαντικό, πολύ εύκολο στο καθάρισμα γιατί δεν είναι σε μορφή γρασσοσπρευ, πολύ βολικό ψηλό μεταλλικό σωληνάκι ψεκασμού, και ικανοποιητική λίπανση-διάρκεια
Ακριβώς αυτό λέω και εγω πιο πάνω!! Κυκλοφορει κανονικά;; Ο,τι και να βάλεις αν το βάλεις βράδυ και το αφήσεις να "τραβήξει" όλη τη νύχτα ε μετά δεν πετάει πιτσιλιές... εκτός αν είναι εντελώς ΓΤΠ!!! |
|
| |
Rory moderator
| |
| |
stam gold member
Ηλικία : 40 Τόπος : πάνω στη σέλα... Registration date : 19/11/2009
| Θέμα: Απ: Λιπαντικο αλυσιδας Δευ Ιαν 18 2010, 01:53 | |
| εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο αν ξέρει κανείς. χρησιμοποιώ το Bellray που αφήνει το λευκό αποτέλεσμά. όμως εκτός από λευκό δείχνει και στεγνό. πότε καταλαβαίνετε ότι έχει ξεραθεί και ότι θέλει ξανά πέρασμα? γιατί κι εγώ τώρα το πήρα το συγκεκριμένο προιόν, μου το πρότειναν, και δεν εχω εξοικειωθεί μαζί του ακόμα... |
|
| |
Translatoras Member
Ηλικία : 52 Τόπος : τα Βράχια της Πειραϊκής Registration date : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: Λιπαντικο αλυσιδας Δευ Ιαν 18 2010, 02:13 | |
| - massai έγραψε:
- Μοναδικό μείον ίσως η λευκή όψη της αλυσίδας μετά τη λίπανση
Μείον;;;;; ΜΕΙΟΝ;;;;;; Τι λές φίλε μου, πάω να πάρω ένα βαρέλι να έχω Ασορτί αλυσίδα!!!! |
|
| |
JOHN-ROCK
Ηλικία : 41 Τόπος : N.FILADELFIA-ALEXANDROUPOLI Registration date : 29/04/2010
| Θέμα: Απ: Λιπαντικο αλυσιδας Κυρ Μάης 09 2010, 18:57 | |
| ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΟΤΟRΕΧ RACING.ΗΤΑΝ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΟ.ΜΟΥ ΕΔΕΙΝΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΒΑΘΙΑ.ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ CASTROL.ΕΧΕΙ 9.5 ΕΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ PRΑΚΤΙΚΕR ΚΑΙ EΙΝΕ 300ΜL.ΕΙΝAI ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ.ΛΕΡΩΝΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΤΙΜΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΒΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΝΗ. |
|
| |
isarhs
Ηλικία : 45 Τόπος : Βριλήσσια Registration date : 16/03/2009
| Θέμα: Απ: Λιπαντικο αλυσιδας Δευ Μάης 10 2010, 14:46 | |
| https://2img.net/r/ihimizer/img339/8210/snc00262.jpg https://2img.net/r/ihimizer/img534/9978/snc00264.jpg
2 φωτο απο την δική μου αλυσιδα μετα απο 273Χμ και αφου είχε πληθεί η μηχανη.........εγώ βάζω γρασάκι με 1 ευρο το μπουκαλακι....προσέχω να το αλείψω σε όλη την αλυσίδα κυκλικά....είμαι απόλυτα ευαριστημένος δεν φεύγει, δεν πιτσιλά και στο πλυσιμο το βγάζω με πίεση και ζεστό νερό....... |
|
| |
Loverboy Member
Ηλικία : 38 Τόπος : thessaloniki Registration date : 07/06/2009
| Θέμα: Απ: Λιπαντικο αλυσιδας Δευ Μάης 10 2010, 15:57 | |
| - isarhs έγραψε:
2 φωτο απο την δική μου αλυσιδα μετα απο 273Χμ και αφου είχε πληθεί η μηχανη.........εγώ βάζω γρασάκι με 1 ευρο το μπουκαλακι....προσέχω να το αλείψω σε όλη την αλυσίδα κυκλικά....είμαι απόλυτα ευαριστημένος δεν φεύγει, δεν πιτσιλά και στο πλυσιμο το βγάζω με πίεση και ζεστό νερό....... δηλαδη? για εξηγησε το λιγο.. ποιο τι και πως... |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Λιπαντικο αλυσιδας Δευ Μάης 10 2010, 16:09 | |
| Βαγγέλη με έπεισες για το DID. Πάρε μου ένα την επόμενη φορά. |
|
| |
pulsar Member
Ηλικία : 58 Τόπος : Πετρουπολη Registration date : 30/03/2008
| Θέμα: Απ: Λιπαντικο αλυσιδας Δευ Μάης 10 2010, 16:29 | |
| - Bretsos K2 έγραψε:
- Βαγγέλη με έπεισες για το DID.
Πάρε μου ένα την επόμενη φορά. Βαγγελη καντα δυο,χρηματα πaρτα απο τον Bretso,Χρηστο παρε και για μενα ενα DID απο τον Βαγγελη |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: Λιπαντικο αλυσιδας Δευ Μάης 10 2010, 16:36 | |
| - pulsar έγραψε:
- Bretsos K2 έγραψε:
- Βαγγέλη με έπεισες για το DID.
Πάρε μου ένα την επόμενη φορά. Βαγγελη καντα δυο,χρηματα πaρτα απο τον Bretso,Χρηστο παρε και για μενα ενα DID απο τον Βαγγελη Εσύ αν δεν βγάλεις επιτέλους αυτόν τον κάγκουρα που πανηγυρίζει για τα Χαϊλίκια του δεν σου παίρνω τίποτα |
|
| |
isarhs
Ηλικία : 45 Τόπος : Βριλήσσια Registration date : 16/03/2009
| Θέμα: Απ: Λιπαντικο αλυσιδας Δευ Μάης 10 2010, 17:11 | |
| - Loverboy έγραψε:
- isarhs έγραψε:
2 φωτο απο την δική μου αλυσιδα μετα απο 273Χμ και αφου είχε πληθεί η μηχανη.........εγώ βάζω γρασάκι με 1 ευρο το μπουκαλακι....προσέχω να το αλείψω σε όλη την αλυσίδα κυκλικά....είμαι απόλυτα ευαριστημένος δεν φεύγει, δεν πιτσιλά και στο πλυσιμο το βγάζω με πίεση και ζεστό νερό....... δηλαδη? για εξηγησε το λιγο.. ποιο τι και πως... το γράσο https://2img.net/r/ihimizer/img232/5416/snc00269o.jpg https://2img.net/r/ihimizer/img693/8560/snc00267x.jpg αυτό είναι το γράσο που βάζω....... πρώτα το βάζω στο κέντρο της αλυσίδας μπροστα απο το γρανάζι και μετα με το δάχτυλο τοποθετώ ποσότητα δεξιά και αριστερά της......την ροδα την περιστρέφω απο πάνω προς τα κάτω το γρανάζι δηλ να κινειται όπως οι δείκτες του ρολογιου ΠΡΟΣΟΧΗ στα δάχτυλα και στο γρανάζι...... είναι εύκολο αξιόπιστο και φτηνό...... |
|
| |
Alexpag
| Θέμα: Απ: Λιπαντικο αλυσιδας Σαβ Δεκ 14 2013, 15:44 | |
| Έχει κάποιος χρησιμοποιήσει το repsol chain lube; Το πήρα πρόσφατα, θεωρείται καλό; |
|
| |
Alexpag
| Θέμα: Απ: Λιπαντικο αλυσιδας Δευ Απρ 27 2015, 18:29 | |
| Πρόσφατα αγόρασα το motul chain lube καθώς δεν βρήκα κάτι άλλο αξιόλογο στην τοπική αγορά. Το έχει δοκιμάσει κάποιος; |
|
| |
|