| Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
matsos13 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 41 Τόπος : ΑΘΗΝΑ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ Registration date : 31/07/2011
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Σαβ Οκτ 15 2011, 20:17 | |
| - LARRY έγραψε:
- 4kings-giorgosk9, από που την πήρες; Αυτός έχει και την magnum;Άσχετο,μπαρμπέρης είσαι;(χρειάζομαι κούρεμα και είμαστε κοντά)
Τον κομμωτή μας τον καναμε μπαρμερη τελικα!!!! Που την ακουσα κ εγω σημερα ειναι λες κ οδηγουσα το αγροτικο του πατερα μου. Οντως η θεση πολυ ωραια κ δείχνει πολυ εκει. |
|
| |
Vezouvios Administrator
Ηλικία : 46 Τόπος : Mακεδονια Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Σαβ Οκτ 15 2011, 20:24 | |
| Παλικαρια μου,επειδη το ζητημα θυμιζει κυπριακο..Ασε που ειναι και υπερβολικά κωμικό να συζητάμε για ΚΛΑΞΟΝ Μηπως να το σταματήσουμε λοιπον και να αποφασίσετε? Το κατάστημα εδω δεν εχει αυτόν την στιγμη,Μονο κατόπιν παραγγελιας Εκπτωση δεν κανει..
Εγω πηρα την nautilus την οποια δεν ξερω εαν την τοποθετήσω,αλλα εαν το κανω απλα θα προεκτείνω την καλωδίωση απο την μαμα,θα προσθεσω και το ρελε και τελος. Σε μια παράλληλη ερευνα που εκανα ομως,βρηκα πιστεύω την καλύτερη λυση,η οποια και μπαινει στην θεση της μαμας,και εχει καλο ηχο εφάμιλλο της magnus,και δεν χρειάζεται ρελε και εξτρα καλωδιώσεις http://www.hella.com/MicroSite/horns/ EXEI και ακουστικό δείγμα! Ψαξτε την electro two-tone clarion TE16 http://www.hella.com/MicroSite/horns/media/products/00187_KI_TE16/J00187_KI_TE16_GB.pdf
_________________ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ Θεσσαλονικη.Ελλας www.vstromhellasforum.com Email:vezouvios@vstromhellasforum.com Vstrom -650 K4 Vstrom -1000 K7. MTS 1200s K16 |
|
| |
nikos147 vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 06/08/2010
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Σαβ Οκτ 15 2011, 21:43 | |
| - vezouvios έγραψε:
Σε μια παράλληλη ερευνα που εκανα ομως,βρηκα πιστεύω την καλύτερη λυση,η οποια και μπαινει στην θεση της μαμας,και εχει καλο ηχο εφάμιλλο της magnus,και δεν χρειάζεται ρελε και εξτρα καλωδιώσεις http://www.hella.com/MicroSite/horns/ EXEI και ακουστικό δείγμα! Ψαξτε την electro two-tone clarion TE16 http://www.hella.com/MicroSite/horns/media/products/00187_KI_TE16/J00187_KI_TE16_GB.pdf
Eιμαστε σιγουροι ομως οτι η clarion TE16 δεν θελει ρελε και μπαινει κατευθειαν στην θεση της εργοστασιακης? Εγω παλιοτερα στο scooter ειχα την nautilus και απλά ηταν τελεια!! Δεν υπήρχε καποιος που να μην με προσεχε...απλά στο scooter ειχε πολλά πλαστικά για να την κρύψεις ενω στην strom δεν θελω να την βαλω μιας και παντου θα φαινεται!! |
|
| |
NewFish gold member
Ηλικία : 47 Τόπος : Όπου γης και πατρίς Registration date : 13/02/2008
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Σαβ Οκτ 15 2011, 22:28 | |
| - NewFish έγραψε:
- Ρε παιδιά... έχει διαβάσει κανένας από εσάς αυτό το θέμα στο οποίο με τόσο ζήλο γράφετε;
ΕΔΩ υπάρχει ένας άνθρωπος που πριν 2 χρόνια έκανε ολόκληρο φωτορεπορτάζ με οδηγίες για τη Magnum... χωρίς ρελέ, χωρίς ασφάλεια.
ΕΔΩ και ΕΔΩ υπάρχουν μερικές ιδέες για την εγκατάσταση της Nautilus... η οποία παρεμπιπτόντως χρειάζεται για την εγκατάστασή της ρελέ και ασφάλεια 20Α.
Καλό διάβασμα! Μπορώ να το κάνω quote σε κάθε σελίδα του θέματος... μιας και ούτε μια πίσω δε διαβάζουν κάποιοι |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Σαβ Οκτ 15 2011, 22:52 | |
| - NewFish έγραψε:
- NewFish έγραψε:
- Ρε παιδιά... έχει διαβάσει κανένας από εσάς αυτό το θέμα στο οποίο με τόσο ζήλο γράφετε;
ΕΔΩ υπάρχει ένας άνθρωπος που πριν 2 χρόνια έκανε ολόκληρο φωτορεπορτάζ με οδηγίες για τη Magnum... χωρίς ρελέ, χωρίς ασφάλεια.
ΕΔΩ και ΕΔΩ υπάρχουν μερικές ιδέες για την εγκατάσταση της Nautilus... η οποία παρεμπιπτόντως χρειάζεται για την εγκατάστασή της ρελέ και ασφάλεια 20Α.
Καλό διάβασμα! Μπορώ να το κάνω quote σε κάθε σελίδα του θέματος... μιας και ούτε μια πίσω δε διαβάζουν κάποιοι Μιας και απαντας μάλλον στο δικό μου μηνυμα για πες μου που σε όλα αυτα που εκανες quote, τα οποια εχουν διαβαστει προ πολλού, δινονται οι απαντησεις για την hella και το εαν θελει ρελε ή οχι?? Το εαν η stebel magnum δεν χρειαζεται δεν σημαινει κατι... |
|
| |
NewFish gold member
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Σαβ Οκτ 15 2011, 23:26 | |
| - nikos147 έγραψε:
- NewFish έγραψε:
- NewFish έγραψε:
Καλό διάβασμα! Μπορώ να το κάνω quote σε κάθε σελίδα του θέματος... μιας και ούτε μια πίσω δε διαβάζουν κάποιοι Μιας και απαντας μάλλον στο δικό μου μηνυμα για πες μου που σε όλα αυτα που εκανες quote, τα οποια εχουν διαβαστει προ πολλού, δινονται οι απαντησεις για την hella και το εαν θελει ρελε ή οχι?? Το εαν η stebel magnum δεν χρειαζεται δεν σημαινει κατι... Όχι φίλε μου... δεν απαντάω σε σένα προσωπικά... αν και παραπάνω είπες: - nikos147 έγραψε:
- ...Εγω παλιοτερα στο scooter ειχα την nautilus και απλά ηταν τελεια!! Δεν υπήρχε καποιος που να μην με προσεχε...απλά στο scooter ειχε πολλά πλαστικά για να την κρύψεις ενω στην strom δεν θελω να την βαλω μιας και παντου θα φαινεται!!
Αν ακολουθήσεις τα λινκ, θα δεις τη Nautlus εγκατεστημένη χωρίς να φαίνεται.... - nikos147 έγραψε:
- vezouvios έγραψε:
Σε μια παράλληλη ερευνα που εκανα ομως,βρηκα πιστεύω την καλύτερη λυση,η οποια και μπαινει στην θεση της μαμας,και εχει καλο ηχο εφάμιλλο της magnus,και δεν χρειάζεται ρελε και εξτρα καλωδιώσεις http://www.hella.com/MicroSite/horns/ EXEI και ακουστικό δείγμα! Ψαξτε την electro two-tone clarion TE16 http://www.hella.com/MicroSite/horns/media/products/00187_KI_TE16/J00187_KI_TE16_GB.pdf
Eιμαστε σιγουροι ομως οτι η clarion TE16 δεν θελει ρελε και μπαινει κατευθειαν στην θεση της εργοστασιακης? Εγω παλιοτερα στο scooter ειχα την nautilus και απλά ηταν τελεια!! Δεν υπήρχε καποιος που να μην με προσεχε...απλά στο scooter ειχε πολλά πλαστικά για να την κρύψεις ενω στην strom δεν θελω να την βαλω μιας και παντου θα φαινεται!! Επίσης, αν ξαναδιαβάσεις αυτό που συζητάτε είναι σα να χρειάζεται η Magnum καμιά πολύπλοκη εγκατάσταση με ρελέ και ασφάλειες (πράγμα που δεν ισχύει... θα το δεις αν ακολουθήσεις τα λινκ) και προτείνετε μια καινούγια λύση... Σα να έχει μπερδευτεί το θέμα χωρίς λόγο; |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Σαβ Οκτ 15 2011, 23:50 | |
| - NewFish έγραψε:
- nikos147 έγραψε:
- ...Εγω παλιοτερα στο scooter ειχα την nautilus και απλά ηταν τελεια!! Δεν υπήρχε καποιος που να μην με προσεχε...απλά στο scooter ειχε πολλά πλαστικά για να την κρύψεις ενω στην strom δεν θελω να την βαλω μιας και παντου θα φαινεται!!
Αν ακολουθήσεις τα λινκ, θα δεις τη Nautlus εγκατεστημένη χωρίς να φαίνεται.... Το να ειναι μεσα στο εμπρος φερινγκ με ενα σωρο σιδερακια για να στηριζεται και ενα σωρο καλωδια να κανουν βολτες εμενα δεν μου φαινεται οτι ειναι κρυμμενη...προσωπικα δεν μου αρεσει να βλέπω ουτε τα καλωδιακια που εχω στην δικια μου για τον διακοπτη των προβολέων ομιχλης... - NewFish έγραψε:
- nikos147 έγραψε:
- vezouvios έγραψε:
Eιμαστε σιγουροι ομως οτι η clarion TE16 δεν θελει ρελε και μπαινει κατευθειαν στην θεση της εργοστασιακης? Εγω παλιοτερα στο scooter ειχα την nautilus και απλά ηταν τελεια!! Δεν υπήρχε καποιος που να μην με προσεχε...απλά στο scooter ειχε πολλά πλαστικά για να την κρύψεις ενω στην strom δεν θελω να την βαλω μιας και παντου θα φαινεται!! Επίσης, αν ξαναδιαβάσεις αυτό που συζητάτε είναι σα να χρειάζεται η Magnum καμιά πολύπλοκη εγκατάσταση με ρελέ και ασφάλειες (πράγμα που δεν ισχύει... θα το δεις αν ακολουθήσεις τα λινκ) και προτείνετε μια καινούγια λύση...
Σα να έχει μπερδευτεί το θέμα χωρίς λόγο;
Αναφερει κατι ο vezouvios για την hella και εγω ρωταω για την ορθοτητα των γραφομενων του μιας και η εταιρια στο site της δεν αναφερει κατι αντιθετα εχει εναν πίνακα με κωδικους της ΤΕ16 που διπλα αναφερει και την ύπαρξη ρελε...απο που εσυ εβγαλες το συμπερασμα οτι υπεθεσα οτι "η Μαgnum χρειάζεται καμιά πολύπλοκη εγκατάσταση με ρελέ και ασφάλειες" δεν μπορω να το καταλάβω!! Δεν μπορουμε δηλαδη ουτε να ρωτησουμε κατι??? |
|
| |
NewFish gold member
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Κυρ Οκτ 16 2011, 00:05 | |
| - nikos147 έγραψε:
- Δεν μπορουμε δηλαδη ουτε να ρωτησουμε κατι???
Φυσικά και μπορείτε και συγγνώμη για την παρέμβαση... Καλή συνέχεια |
|
| |
bandit vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 59 Τόπος : θεσσαλονικη Registration date : 09/01/2011
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Κυρ Οκτ 16 2011, 00:36 | |
| |
|
| |
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Κυρ Οκτ 16 2011, 15:53 | |
| Φιλιππα και Γιαννη μη με τρελενετε ..ξερω πολυ καλα τι εχω κανει ακριβως και αυτο που εκανα ειναι αυτη η συνδεση: ...εκανα μια προεκταση απο τα καλωδια του μπουτον που καταληγαν στη "μαμα" κορνα και τα συνδεσα στο 85 και στο 86 του ρελε! ...η θεση που την εβαλα ειναι αυτη που προτεινε ο painter και ειναι γ@μάτη! - LARRY έγραψε:
- 4kings-giorgosk9, από που την πήρες; Αυτός έχει και την magnum;Άσχετο,μπαρμπέρης είσαι;(χρειάζομαι κούρεμα και είμαστε κοντά)
αυτος που την πηρα ειναι ενα μαγαζι με αξεσουαρ αυτοκινητων και την εχει 30ευρο των ρωτησα για 10-15 κομματια και μου ειπε οτι μπορει να κανει εκπτωση 15%..ΔΕΝ εχει την magnum! αν χρειαζεσαι κουρεμα μαζευεις αλλους 9 φιλους σου και εχεις 67% εκπτωση! ( οποτε θες LARRY ερχεσαι ειμαστε οντως κοντα θα χαρω να τα πουμε...(Δευτερα ειμαι κλειστα!) - k0k05 έγραψε:
- Ο διακοπτης της μαμας κορνας στα 650 παιζει με το (-) του κυκλωματος του. Δηλαδη πατωντας τον κλεινουμε τη γειωση, οχι το θετικο.
Ο Γιωργος μαλλον λεει οτι εχει συνδεσει τις 2 φισες της υπαρχουσας κορνας στο ρελε του? ...που τα ξερεις ολα εσυ?? ......τετραπερατος - matsos13 έγραψε:
- LARRY έγραψε:
Τον κομμωτή μας τον καναμε μπαρμερη τελικα!!!!
Που την ακουσα κ εγω σημερα ειναι λες κ οδηγουσα το αγροτικο του πατερα μου. Οντως η θεση πολυ ωραια κ δείχνει πολυ εκει. Ακουγετε καλυτερα το μπαρμπερης ....ειναι πιο "δυνατο"!!.. σαν την nautilus ...παιδια η κορνα εχει λιγο ταλαιπωρια αλλα ΑΞΙΖΕΙ με το παραπανω! |
|
| |
jOnnYs gold member
Τόπος : Οπου φυσάει ο άνεμος... Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Κυρ Οκτ 16 2011, 16:58 | |
| - 4kings (ΓΙΩΡΓΟΣ-k9) έγραψε:
- Φιλιππα και Γιαννη μη με τρελενετε
Οπως και νάχει, καλορίζικη... Φιλαράκο,θα περάσω να τα πούμε απο κοντά.. Είναι πολύ εύκολο και θα στο εξηγήσω πλήρως.... |
|
| |
mikios vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 42 Τόπος : Ηράκλειο, Κρήτη Registration date : 25/02/2008
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Κυρ Οκτ 16 2011, 17:00 | |
- Φιλιππα και Γιαννη μη με τρελενετε
..ξερω πολυ καλα τι εχω κανει ακριβως και αυτο που εκανα ειναι αυτη η συνδεση:
αυτό ναι, είναι σωστό, συννενοηθήκαμε Στο προηγούμενο σχέδιο συνδέεις το μπουτόν με τη μια και την άλλη άκρη του ρελέ, και δεν έχεις από πουθενά ρεύμα να δώσει εντολή. Στην παραπάνω φωτό ουσιαστικά το ένα καλώδιο έρχεται από το μπουτόν και το άλλο καταλήγει στην μπαταρία κλείνοντας το κύκλωμα (αυτό έχω κάνει και εγώ ) |
|
| |
mavras vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 16/06/2010
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Κυρ Οκτ 16 2011, 17:07 | |
| Γιωργο, βγαλε μια φωτο να δουμε πως φαινεται στην θεση που την εχεις βαλει. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Κυρ Οκτ 16 2011, 18:48 | |
| |
|
| |
LARRY Member
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Κυρ Οκτ 16 2011, 19:09 | |
| Μου φαίνεται Τρίτη έρχομαι για κούρεμα,βλέπω το εργαλείο από κοντά και στα καπάκια πάω για ψώνια!Στείλε μου με pm διεύθηνση και τηλέφωνο. Εν τω μεταξύ να σας ενημερώσω ότι τελικά θα φύγω για Θεσσαλονίκη 24/10-29/10.Άρα για την ομαδική θα πρέπει να περιμένετε.Αν πάλι κάποιος μπορεί.... |
|
| |
iannag vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Κυρ Οκτ 16 2011, 21:19 | |
......
Γιώργο τσέκαρε τις οδηγίες της κόρνας, αν δεν κάνω λάθος λέει οτι πρέπει να μπεί όρθια και όχι ξαμπλωμένη, κάπως έτσι δηλαδή: - iannag έγραψε:
......
Έχει επεξεργασθεί από τον/την iannag στις Σαβ Οκτ 22 2011, 01:44, 1 φορά |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Κυρ Οκτ 16 2011, 21:24 | |
| |
|
| |
jOnnYs gold member
Τόπος : Οπου φυσάει ο άνεμος... Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Κυρ Οκτ 16 2011, 22:55 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Δευ Οκτ 17 2011, 00:29 | |
- οτι και να λεει τα καγκελα εμποδιζουν στο να μπει αλλιως
ελπιζω να μην "βραχνιασει"
α γεια σου!! αυτο ηθελα να δω. το πως μπηκαν σε σχεση με τα καγκελα. ευχαριστω γιωργο! απο το μαγαζι ψηλα στην Ηρακλειου την πηρες? |
|
| |
Perrakis vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 40 Τόπος : Heraklion, Crete Registration date : 15/08/2010
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Δευ Οκτ 17 2011, 00:49 | |
| Δεν θα το κάνουμε power buy τελικα??? Ποιος θα μας τις στείλει Κρήτη??? |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Δευ Οκτ 17 2011, 02:17 | |
| είναι βασικότατο για την μακροζωία της κόρνας να μπει καρακόρυφα. Γιώργο βελτίωσε τουλάχιστον την γωνία, αν όχι κάθετα τουλάχιστον όσο πιο πολύ γίνεται...μου είχε εξηγήσει ο καρράς στην σαλόνικα γιατί κάποτε τεχνικά, κάτι για αυτολίπανση ή αυτοψύξη ή αυτοκάτι τέλος πάντων. |
|
| |
iannag vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Δευ Οκτ 17 2011, 02:43 | |
| - Perrakis έγραψε:
- Δεν θα το κάνουμε power buy τελικα???
Ποιος θα μας τις στείλει Κρήτη??? Μπορώ να το αναλάβω και εγώ το ΡΒ αρκεί να βρεθεί κάποιο μαγαζί που να τις έχει και να κάνει καλύτερη τιμή. Εδώ στον Βόλο, όπως προείπα, βρήκα σε έναν και την έχει 18ευρώ την διπλή και δεν μπορεί να κάνει καλύτερη τιμή γιατί μιλάμε για 5 συσκευασίες των 2 δηλαδή σύνολο 10 κόρνες. Για την μονή πήρε κάποιον τηλέφωνο να ρωτήσει (λογικά τον προμηθευτή του) και του είπε ότι δεν έχει. Απ’ ότι έχω κοιτάξει δεν έχω βρεί κάπου μέσω ιντερνετ. Άμα βρεθεί κάτι ευχαρίστως να αναλάβω. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Δευ Οκτ 17 2011, 11:13 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αftermarket κορνα Stebel Magnum 80 Δευ Οκτ 17 2011, 21:16 | |