Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 32  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
NAXOS

NAXOS

Τόπος : ΝΑΞΟΣ
Registration date : 10/07/2009

Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤετ Ιουν 30 2010, 00:22

Φίλε Στράτο,

Δεν μπήκα στη διαδικασία του ΠΜ γιατί σφενός δε θεωρώ ότι σε έθιξα και αφετέρου δεν έχω τίποτα να κρύψω.

Δεν περίμενα να το αντιληφθείς σαν "ανταρσία", απλώς σου επεσήμανα σε περίπτωση που αντέδρασες αυθόρμητα ότι έπρεπε η απόφαση της αλλαγής να παρθεί πιο διαλλακτικά.

Ίσως χωρίς να το θέλεις υπάρχουν στο περιβάλλον σου άτομα που δε σου φέρνουν ποτέ αντίρρηση , αλλά η πολυφωνία είναι υγεία.

Να ξέρεις ότι κανείς ποτέ δεν υποτίμησε το έργο σου και τον αγώνα σου , αλλά είναι λογικό όταν είστε αρχικά τρεις, οι αποφάσεις να παίρνονται πιο εύκολα, αλλά όταν είμαστε δεκαπέντε, τι πιο φυσικό απο το να υπάρχει ποικιλία???

Και στο κάτω κάτω, δεκαπέντε είμαστε, δεν είμαστε και καμιά εκατοσταριά...με ένα απλό ποστ μπορουμε άνετα να συμφωνήσουμε ...τόσες καταγραφές για την πλάκα έχουμε κάνει...δεν είναι ανάγκη να βρεθούμε ένας-ένας...μην τα κάνουμε δύσκολα!!!

Όσο, για το "ευχαριστώ"...ο καθένας το εκφράζει με το δικό του τρόπο.
Πιστεύω ότι ο καθένας έβαλε το λιθαράκι του ...δε μου αρέσει να απαριθμώ το τι έχω και το τι δεν έχω κάνει, αλλά ίσως κάποιος να κατάλαβε ότι το δικό μου "ευχαριστώ" δεν το είπα αλλά το έδειξα και μάλιστα με τον πιο ιερό κατ'εμέ τρόπο.

Προσωπικά σε εκτιμώ πολύ και πίστευα ότι δέχεσαι καλοπροαίρετη κριτική. Εξεπλάγην που μπήκες στη διαδικασία με ένα κατεβατό να αναλύσεις τι έχεις κάνει μέχρι τώρα και να αξιολογείς τα μέλη του γκρουπ με βάση την ημερομηνία εγγραφής !!!!

Όυτε έχω ύφος, ούτε έπεσα να σε φάω...

Αν η αντίδρασή μου θεωρείται από κάποιους προσβλητική ή επιθετική , διαβεβαιώνω ότι δεν είναι, αλλά στο μέλλον δεσμεύομαι όχι να αλλάξω φυσικά, αλλά να μην εκφράζομαι .

Πάντα με καλές διαθέσεις, NAXOS.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤετ Ιουν 30 2010, 00:24

Επειδή τα είπαμε και από κοντά θέλω να προστέσω μόνο δύο λόγια τα οποία είναι καθαρά προσωπικές απόψεις:

Μιλάς γενικά και βγάζεις παράπονα τα οποία δεν προήρθαν μόνο από το σημερινό συμβάν.

Άν αρχίσει ο καθένας και βγάλει γενικά τα παράπονα του δεν θα βγάλουμε άκρη.......

Λές ότι δεν ακούς ευχαριστώ......δεν είσαι ο μόνος.

Τελειώσαν τα μπλουζάκια και σε όλη την ενότητα με τα μπλουζάκια ένα ευχαριστώ δεν άκουσα από κανένα σας (ψέματα μόνο ένα από τον jimako).

Καλό λοιπόν θα ήταν στους καφέδες αντί να μιλάμε αυνέχεια για αναρτήσεις,φρένα,γρανάζια κ.λ.π. να ασχολούμαστε και λίγο με τις διαπροσωπικές μας σχέσεις ,αν θέλουμε να είναι υγιές αυτό που πάει να χτιστεί.

Όσο για την δική μου δημόσια διαφωνία,να υπενθυμίσω πως όπως δημόσια εξέφρασα την αντίρηση μου για αυτή σου την απόφαση,το ίδιο δημόσια σε ευχαρίστησα για την προσφορά σου στα μπλουζάκια όταν ολοκληρώθηκε όλο το project !!!!

http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f36/topic-t7913-90.htm

Καλό καφέ αύριο!!!

Εγώ θα απουσιάζω λόγω υπηρεσίας Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 482447
Nigoutsi (Nikos)
Member
Member
Nigoutsi (Nikos)

Τόπος : Volos-Alex/poli
Registration date : 03/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤετ Ιουν 30 2010, 01:08

Το παρακάτω Post είναι προς υπεράσπιση των λεγόμενών μου και του εαυτού μου και μόνο (και κανενός άλλου).
Διαμάχη δεν έχω με κανένα.

1.Στο group του Βόλου δεν με έφερε κανένας.Μόνος μου ήρθα (έψαξα-ρώτησα και σας βρήκα).Το ότι με δεχτήκατε το εκτιμώ απεριόριστα.
2.Όταν ήρθα ο V.Stratos είχε ήδη προταθεί για συντονηστής.Ένα μεγάλο μπράβο στο Στράτο διότι αυτές οι αρμοδιότητες θέλουν πολύ γερό στομάχι, κατανάλωση ελεύθερου χρόνου και ώς επιτοπλείστον "Ευχαριστώ" δεν ακούς ποτέ.
3.Τα Flyer που έβγαλα το έκανα από δική μου πρωτοβουλία και δεν το έκανα για να ακούσω κανένα "Μπράβο".

Στο θέμα μας.

4.Μίλησα δημόσια γιατί δημόσια ενημερώθηκα.
5.Η άποψη μου είναι 7-8 post πιο πάνω και την κρατάω.
"Αν το έχει αποφασίσει η πλειοψηφία πάω εξαρχής πάσο και ακολουθώ.
Η δική μου άποψη είναι πως το σημείο καφεδο-συνάντησης της Τετάρτης πρέπει να είναι στάνταρ και φιξ, χειμώνα-καλοκαίρι(το πού, είναι άλλη συζήτηση). Έτσι ώστε να έχουμε ταυτότητα και να το ξέρουν και οι πέτρες."
6.Δεν πιστεύω Στράτο πως στα είπα πιο όμορφα από κοντά.Απλώς άκουσα την τεκμηρίωση της άποψης σου.Ομολογώ πως έχει μεγάλη βάση αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι στο ποιος τελικά θα ακολουθεί.Και τεκμηριώνω : Εδώ στο καφέ στην πόλη άλλοι έρχονται πιο αργά λόγων υποχρεώσεων, άλλοι φεύγουν πιο νωρίς, αλλά έρχονται.Αν είμαστε 20-40 χλμ μακριά???

Στράτο, νομίζω πως σου έχω δείξει πόσο σε εκτιμώ και σε συμπαθώ σαν άνθρωπο. Και οι απόψεις σου και οι ιδέες σου μου αρέσουν σχέδον πάντα, όχι γιατί ταυτίζομαι, αλλά διότι πάντα τις τεκμηριώνεις με άρτιο τρόπο.

Κλείνοντας να πω πως η ιστορία μας έχει δείξει ότι, οι πρωτοβουλίες ορισμένων ανθρώπων ώς επιτοπλείστον έχουν πάει αυτό το ριμάδι ντουνιά μπροστά.([πρ.άποψη] και άλλοτε πίσω).

goodnight
http://magnisiavstrom.forumgreek.com/
V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

Τόπος : Βόλος
Registration date : 19/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤετ Ιουν 30 2010, 01:38

Δεν χρειάζεται να έχεις κάτι να κρύψεις φίλε Νίκο για να στείλεις ΠΜ..
Μπορείς απλά ''φιλικά'' να την πείς αλλιώς την άποψή σου..
Δεν θεώρησα ανταρσία φυσικά ΤΠΤ,ο καθένας έχει την άποψή του
Στο περιβάλλον μου υπάρχουν άτομα ΝΑΙ που αναγνωρίζουν τα όσα έχω κάνει
για αυτό το παρεάκι..Συνοδοιπόροι σε αυτό που πάμε να φτιάξουμε τους λέω..
Είσαι κι εσύ σε αυτούς,αφού σε ότι έχω αποφασίσει ή προτείνει μέχρι στιγμής
πάντα λες ΟΚ..Οσο αφορά τη διαλλακτικότητα,αν γίνω πιο διαλλακτικός πίστεψέ με θα με πατήσετε
και δεν θα με δείτε κιόλας..
Δεν είπα να μην αποφασίσουν και οι 15..Απλά όταν θεωρώ και είμαι πεπεισμένος ότι κάτι γίνεται
για καλό και η γνώμη 5-6 ανθρώπων που ξέρω ότι αγαπάνε αυτό το παρεάκι είναι αρκετή
για να αλλάξω απλά ένα μέρος που θα πηγαίνουμε για καφέ..
Ειλικρινά σε παλιές αποφάσεις που έχουμε λάβει έχεις δεί παραπάνω από 6-7 ψήφους ??
Για την Πανελλήνια πού είναι οι υπόλοιποι ?? Αν δεν κάνω λάθος 4-5 έχουμε δηλώσει εδώ και
10 μέρες που έχω ανοίξει το θέμα..Σε πληροφορώ πως αν οι 15 δεν είναι ενεργοί τοτε ναί
αυτά που θεωρείς ίσως εύκολα να γίνονται δύσκολα..
Το ζητούμενο είναι ακριβώς το να βάζει ο καθένας το δικό του λιθαράκι
Και δεν μιλάω για σένα,αλλά τουλάχιστον ούτε από κοντά δεν μου είπε ποτέ κάποιος κάτι
αλλά ούτε και έδειξε κάτι..Το ιερό που λες ΝΑΙ στο αναγνωρίζω αν εννοούμε το ίδιο..
Και από όσο ξέρω όλοι το εκτίμησαν Νίκο..
Δεν αξιολόγησα ΚΑΝΕΝΑ αφού οι περισσότεροι είναι-είμαστε ΝΕΑ ΜΕΛΗ..
Απλά κάποιοι μπήκαν με τις πόρτες και κάποιοι μπήκαν πιο χαλαρά
Καλοπροαίρετη κριτική δέχομαι φυσικά,αλλά όπως το λες..Το να με βγάζετε ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ σε Δημόσιο Φόρουμ
μόνο λανθασμένες εντυπώσεις δημιουργεί σε 3ους που μας διαβάζουν αυτή τη στιγμή..
Ξαναλέω πως θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για την ανάπτυξη αυτού του γκρουπ
Φάγωμα θεωρώ το κάτσε ρε φίλε εμάς μας ρώτησες ?? Θα μπορούσατε όπως ξαναείπα
να έρθετε στον καφέ και ''μου τη λέτε'' από κοντά..
Εδώ μέσα το θεωρουμε αυτό υγιή διάλογο ??

Και πιστεύω ότι όταν ακούω τέτοιου είδους λόγια Δικτατορίας και δεν ξέρω τί έχω δικαίωμα να αντιδράσω
και να πιάσω ορισμένα πράγματα από την αρχή έτσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι όποιοι νέοι..

Σε παρακαλώ να λες την άποψή σου,όπως έκανες τόσο καιρό και σε κοίταζα πάντα στα μάτια όταν την έλεγες
Τα δεν ξαναμιλάω ανήκουν σε μια ηλικία που την έχεις περάσει εδώ και 30 χρόνια Razz

Φυσικά και πιάνομαι από δικά σου λόγια για να σου απαντήσω επ'ακριβώς

Οποιοι νομίζουν ότι συμπεριφέρομαι ''Δικτατορικά'' παρακαλώ αύριο αν θέλουν
να μας τιμήσουν να μου το εξηγήσουν από κοντά..
Γιατί μέχρι στιγμής άκουγα και από μέλη ΕΚΤΟΣ Μαγνησίας ότι είμαι αρκετά διαλλακτικός..
Ξαφνικά δεν είμαι και τόσο.. scratch

Φιλικά και πάλι Νίκο,ξέρεις αν σε εκτιμώ ή όχι..

@KARA

Οποιος θέλει να βγάλει παράπονα Θανάση θα ήταν καλύτερα να τα βγάλει από κοντά..
Η έστω με ΠΜ..Προσωπικά τα παράπονά μου τα είπα γιατί νιώθω ότι δέχομαι κατά κάποιο
τρόπο αμφισβήτηση στις αποφάσεις μου..Που δεν είναι ΜΟΥ..Και 4-5 ακόμα δέχτηκαν
αυτή μου την πρόταση χωρίς τα όλα αυτά που έχουν ειπωθεί..
Αντιθέτως με αυτό που λες έχω παρατηρήσει ότι το 80% της κουβέντας μας στον καφέ
αφορά θέματα γενικού περιεχομένου και 20% για γρανάζια..Αυτό μάλιστα το είπα
και προχτές στον καφέ σαν έκπληξη που μου έκανε..!!
Μπορούν αυτοί που έχουν πρόβλημα με τις διαπροσωπικές σχέσεις να αρχίσουν να μιλάνε
σε αυτούς που νομίζουν ότι έχουν πρόβλημα μαζί τους..
Είτε προσωπικά είτε στον καφέ..πάντα με ίχνος πολιτισμού κτλ..
Η αντίρρησή σου είναι δεκτή..
Αντιρρήσεις μπορεί να υπάρχουν σε μια παρέα
Μέσα από τις αντιρρήσεις μπορεί να βγεί κάτι καλό
Δεν ζώ στην ψευδαίσθηση ότι όλοι θα συμφωνούμε με όλα

Αν αποφασιστεί σε κάποιο καφέ που θα είμαστε ΟΛΟΙ ότι αυτό που σκέφτηκα δεν οδηγεί πουθενά
τότε αυτομάτως ξαναγυρνάμε στο ''Στέκι'' μας το Santa Fe ή οπουδήποτε αποφασίσουμε..
Εξήγησα γιατί το κάνω όλο αυτό..
Δεν έδωσε ΚΑΝΕΝΑΣ βάση σε αυτό,παρά μόνο στο να συνεχιστεί ο υγιής αυτός διάλογος !!
Ειλικρινά νιώθω πικρία..Πίστευα ότι οι προτάσεις μου έχουν αποδόσει καρπούς στα όλα
που έχουμε δημιουργήσει και τώρα έλαβα κουβαδιά με νερό..
Με ξυπνήσατε με κάποια από τα λόγια σας και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πάντως

Από εμένα τα υπόλοιπα στον καφέ αύριο..

Υ.Γ. Εχετε να προτείνετε κάτι για να μεγαλώσουμε την παρέα ?
Θα ήθελα να ακούσω τέτοιου είδους απόψεις..Μία πρωτοβουλία είχε πάρει ο Nigoutsi
που πάθαμε πλάκα..Θυμάστε..
Καμμιά τέτοια παίζει πουθενά ?? Εγώ καθημερινά κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα..
Με τρώνε ιδέες για να γίνουμε πολλές !!!

''Ride slower than your guardian angel can fly''

Reveka Project
V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠαρ Ιουλ 02 2010, 10:00

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 7/7/2010

------------------------------------------------------------------

Οσο αφορά για τον προχθεσινο καφέ στον Μύρτιλλο να πώ ότι
η προσέλευση ήταν μεγάλη,ακόμα και από παιδιά που είναι μακρυά
(Στάθη ξέρεις για σένα λέω) ο οποίος ήρθε με τη νταλίκα για να
δοκιμάσει τις βαλίτσες του !!

1. Spigi
2. Xristoforos
3. Egress1981
4. Nasos
5. Voliotis
6. Jamescook
7. V.Stratos
8. Ni-Gucci (Italian Version)

Naxos υποχρεώσεις
KARA μας φυλούσε !!

Reveka Project
spigi
Member
Member
spigi

Τόπος : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Registration date : 18/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠαρ Ιουλ 02 2010, 12:43

Για που είμαστε για την άλλη Τετάρτη????
V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠαρ Ιουλ 02 2010, 13:40

Aν συμφωνείτε στην Αγχίαλο Very Happy
Πάμε να στρίψουμε και λίγο όπως προχτές Rolling Eyes Cool

Reveka Project
voliotis
Member
Member
voliotis

Τόπος : volos
Registration date : 27/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠαρ Ιουλ 02 2010, 15:16

yeye success yeye success yeye success yeye
jamescook
Member
Member
jamescook

Registration date : 20/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠαρ Ιουλ 02 2010, 15:25

ε καλα!!!κανονιστε και δεν εχω λαστιχα.πετρα γιναν τα μποΥ@@@@@@λα!!!!!!!
STATHIS
Member
Member
STATHIS

Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ-ΒΟΛΟΣ
Registration date : 17/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠαρ Ιουλ 02 2010, 17:10

Καλησπερα.Η απουσια μου για την επομενη συναντηση ειναι γνωστη λογο διακοπων!!!!!!(θα εννημερωθω οταν γυρισω)

psarema Wink
spigi
Member
Member
spigi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠαρ Ιουλ 02 2010, 17:53

OK
voliotis
Member
Member
voliotis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠαρ Ιουλ 02 2010, 18:09

egress1981 έγραψε:
Καλησπερα.Η απουσια μου για την επομενη συναντηση ειναι γνωστη λογο διακοπων!!!!!!(θα εννημερωθω οταν γυρισω)

psarema Wink

εσυ κοιτα να περασεις καλα στις διακοπες σου και ασε ολα τα αλλα πισω σου.......
θα μαθεις νεοτερα αοταν ερθεις.......
καλα να ερασεις και καλα χλμ να εχεις....
V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠαρ Ιουλ 02 2010, 18:58

egress1981 έγραψε:

psarema Wink

Στάθη ώρα καλή στην πρύμνη σου και αέρα στα πανιά σου φίλε kalmi
Να πηγαίνεις από το πεζοδρόμιο,να μην τρέχεις,να κάνεις μπάνια κτλ πολλά !!
Και για την Κυριακή σου είχα πεί κάτι,τελικά άκυρο,δεν θα ανέβω Neutral

Reveka Project
STATHIS
Member
Member
STATHIS

Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ-ΒΟΛΟΣ
Registration date : 17/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠαρ Ιουλ 02 2010, 21:55

Ευχαριστω για τις ευχες.

οκ Στρατο για Κυριακη.θα τα πουμε οταν γυρισω!! OK
nasos

nasos

Registration date : 24/01/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΣαβ Ιουλ 03 2010, 10:21

elpizw na dosoume ena simio sinantisis gia na pame oloi mazi!!!!
na to kanoume mini taksidaki!!!!!
kyrie sintonista ,dwste mia wra kai simio sinantisis kai an simfonei oloi i parea mazeyomaste kai feygoume oloi mazi!!!!!!!!!!!!
V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΣαβ Ιουλ 03 2010, 15:07

- ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 10.40 ΤΟ ΠΡΩΙ ???? ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ??? scratch

rock

H Alpha Bank στην Αθηνών μας βολεύει όλους πιστεύω..Και κατά τις 6.30-6.40
είναι καλή ώρα..
Τώρα βέβαια κάποιοι μπορεί να έχουν δουλίτσες και να έρθουν μόνοι τους αργότερα
Οπότε μέχρι 6.45 θα περιμένουμε (εκτός κι αν πέσει ειδοποίηση για καθυστέρηση 5') και
μετά αναχωρούμε για την Αγχίαλο !! Very Happy

Υ.Γ. Μπλουζάκια κτλ είναι ευνόητο πιστεύω ότι θα τα φοράμε..ΟΛΟΙ μας Cool

Reveka Project
spigi
Member
Member
spigi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΣαβ Ιουλ 03 2010, 15:30

V.Stratos έγραψε:
- ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 10.40 ΤΟ ΠΡΩΙ ???? ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ??? scratch

rock
Είναι το νέο hotspot laika....της πόλης
NAXOS

NAXOS

Τόπος : ΝΑΞΟΣ
Registration date : 10/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΚυρ Ιουλ 04 2010, 00:27

Οι V-STROMERS της Αγχιάλου (δηλαδή μόνον εγώ) σας περιμένουμε για καφεδάκι στις Δυτικές Όχθες του Νομού μας. Προτείνω το καφέ ¨Κεντρί" μπροστά στη θάλασσα , πίσω από το Δημαρχείο.
Για λόγους οφθαλμολαγνείας και προς τέρψιν των λουομένων παρακαλούνται οι μηχανές να βρίσκονται γυαλισμένες σε πλήρη παράταξη, με σταθερή απόσταση μεταξύ τους, αλφαδιασμένες και με απόλυτη αλφαβητική σειρά με βάση την πινακίδα. Shocked
Για να με γνωρίσετε θα κρατάω μία γαλάζια μαργαρίτα . flower
το συνθηματικό το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την επικοινωνία μας θα είναι "ΜΠΕΜΠΕ ΛΙΛΗ".

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ. 00

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NAXOS στις Κυρ Ιουλ 04 2010, 10:50, 1 φορά
V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΚυρ Ιουλ 04 2010, 09:45

rock

3

2

1

bamm Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 95412

Reveka Project
voliotis
Member
Member
voliotis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 07 2010, 09:36

ολα οκ για σημερα????????????
κανωνειστε να γεινει για ακομα μια φορα ο δρωμος πιστα δοκιμων......... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 07 2010, 12:06

Ρε Θόδωρα για κοιτάξου σε κανά καθρέφτη και πες το στον εαυτό σου αυτό
που μόλις πόσταρες..Θα ΣΕ πιστέψεις ??? Laughing

18.30-18.40 στην Alpha Bank..

Θα πάμε τελικά αφού ο Νάξος ξέρει την περιοχή του καλύτερα στο

''ΚΑΦΕ ΚΕΝΤΡΙ''

το οποίο βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο της Αγχιάλου..

Εχει και χώρο απέξω αρκετό για να παρκάρουμε τις κούκλες.. Wink

Τη διαδρομή από Βόλο αλλά και το καφέ το βλέπουμε και εδώ

Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 451272

Καφέ Κεντρί

Reveka Project
voliotis
Member
Member
voliotis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 07 2010, 12:17

Ρε Θόδωρα για κοιτάξου σε κανά καθρέφτη και πες το στον εαυτό σου αυτό
που μόλις πόσταρες..Θα ΣΕ πιστέψεις ???

ρε πλακα κανω.......λες να εχω ορεξη για κοντρες????????????
δν μωρω να καταλαβω γιατι μου την λες........
τελος παντον θα τα ουμε απο κωντα......
V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 07 2010, 12:41

scratch

Θα μιλήσεις με το κάρτερ μου το απόγευμα !! Very Happy

Reveka Project
z0rbas
Member
Member
z0rbas

Τόπος : Βόλος-Λάρισα- ΒΑΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ
Registration date : 01/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 07 2010, 13:49

Παίδες καινούργιους δέχεστε για καφέ Rolling Eyes ?
spigi
Member
Member
spigi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤετ Ιουλ 07 2010, 14:06

z0rbas έγραψε:
Παίδες καινούργιους δέχεστε για καφέ Rolling Eyes ?
Όλοι χωράνε στην παρέα μας, 18:30 να είσαι στην ALPHA BANK στην Αθηνών για αναχώρηση!!!

Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 19 από 32Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 32  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Ενότητα μελών φορουμ Θεσσαλίας Ν. Μαγνησίας-
Μετάβαση σε: