Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 25 ... 32  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
STATHIS
Member
Member
STATHIS

Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ-ΒΟΛΟΣ
Registration date : 17/06/2009

Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤετ Ιουν 09 2010, 17:50

Απων σημερα!!εχουμε psarema
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
voliotis
Member
Member
voliotis

Τόπος : volos
Registration date : 27/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤετ Ιουν 09 2010, 17:55

μερα σημερα που διαλεξαν οι κοινωνοικες οιποχρεωσεις να με παρουν μακρια απο την παρεα σας!!!!!!
μαγκες δν θα μπωρεσω σημερα να ερθω για καφε γιατι τωρα ποθ γραφω το post νολης μπεικα στο σπιτι και δευτερον εχω να παω στα προ εγκαμα ενος φιλου!!!!!!!!! ελπειζω να περασετε καλα και αν κουβαντιασετε καπιο θεμα καντε το κανενα postarisma!!!!!!!!!!!
V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

Τόπος : Βόλος
Registration date : 19/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤετ Ιουν 16 2010, 11:13

Καφεδάκι παρέα με τον καύσωνα σήμερα έτσι για να δροσιστούμε !!!!
Στις 19.00 στο Blue Lagoon..Οποιος ζεσταθεί πολύ η θάλασσα είναι
στα 10μέτρα..Μαγιό και ΜΠΛΟΥΜ !!! Cool

''Ride slower than your guardian angel can fly''

Reveka Project
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤετ Ιουν 16 2010, 11:19

V.Stratos έγραψε:
Καφεδάκι παρέα με τον καύσωνα σήμερα έτσι για να δροσιστούμε !!!!
Στις 19.00 στο Blue Lagoon..Οποιος ζεσταθεί πολύ η θάλασσα είναι
στα 10μέτρα..Μαγιό και ΜΠΛΟΥΜ !!! Cool

Καλώς τον Very Happy

Επειδή το απόγευμα αργεί δεν πάμε τώρα για κανά καφέ Question

Είμαι σπίτι. Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 846930
voliotis
Member
Member
voliotis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤετ Ιουν 16 2010, 11:22

ρε κολοφαρδα εσεις θα ανετε μπανιο και θα πεινετε καφε και εγω θα λιωνω στο δημαρχιο της ανακασιας..........
για ακομα μια φορα αι ελπειζω να ειναι και η τελευταια δεν θα μπωρασω να ερθω στον καθιερωμενο μας καφε gmt gmt gmt
V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤετ Ιουν 16 2010, 13:13

Aντε ρε και μετά κράζεις τους άλλους.. miffy

@ΚΑΡΑ

Είμαι στο βουνό,το απόγευμα μία και καλή..Πρέπει να πάρω και
το μωρό από το συνεργείο !!

Reveka Project
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤετ Ιουν 16 2010, 13:56

V.Stratos έγραψε:

Άτσα και INTERNET στο βουνό.......Αυτές είναι δουλειές κύριοιVery Happy
spigi
Member
Member
spigi

Τόπος : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Registration date : 18/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤετ Ιουν 16 2010, 14:58

Eγώ ΠΑΡΩΝ!!!! Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 482447
voliotis
Member
Member
voliotis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤετ Ιουν 16 2010, 15:20

V.Stratos έγραψε:
Aντε ρε και μετά κράζεις τους άλλους.. miffy

@ΚΑΡΑ

τι να κανω ρε φιλε υποχρεωσεις που δεν γεινετε να μην εκπληρωθουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλο καφεδακι και αν κανετε καμια κουβεντα πειτε και εμας για να ξερουμε!!!!
Bretsos
gold member
gold member
Bretsos

Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα...
Registration date : 06/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 20 2010, 08:44

Καλημέρα!!
Τι ωρα θα τα πουμε?
Στο γνωστο καφε?
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΚυρ Ιουν 20 2010, 09:38

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΓΟΡΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Σήμερα έρχονται οι φίλοι μας οι Λαρισαίοι και πρέπει να κάνουμε την ανάλογη υποδοχή......Very Happy

11:15 έχουμε δώσει ραντεβού στην Alpha Bank στην Αθηνών για να πάμε όλοι μαζί στις Αλυκές στο γνωστό μέρος για ένα καφεδάκι.

Παρακαλούνται όσοι φίλοι Βολιώτες μπορούν να έρθουν
merci
V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤετ Ιουν 23 2010, 12:40

Λοιπόν σήμερα για καφεδάκι στο Santa Fe το οποίο είναι ΔΙΠΛΑ από το Blue Lagoon..
Aπό τις 18.30 και μετά όποιος μπορεί έρχεται !!!
Τις μηχανές τις αφήνουμε στο στάνταρ σημείο..

Καλό καφέ να χουμε Cool

Reveka Project
spigi
Member
Member
spigi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤετ Ιουν 23 2010, 16:52

Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 482447 Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 482447 Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 482447
NAXOS

NAXOS

Τόπος : ΝΑΞΟΣ
Registration date : 10/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤετ Ιουν 23 2010, 17:24

OK
V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤρι Ιουν 29 2010, 14:12

Λοιπόν το σκηνικό αλλάζει με τους καφέδες..
Λόγω καλοκαιριού ο καφές μας δεν θα ξαναείναι ΠΟΤΕ σε σταθερό σημείο
Ετσι θα έχουμε και την ευκαιρία να γράφουμε και λίγα παραπάνω χλμ
σε καθημερινή βάση πέραν των άλλων δραστηριοτήτων μας..
Θα ανακοινώνεται ή Τρίτη ή Τετάρτη πρωί το πού θα πηγαίνουμε Wink

Οπότε για αύριο όποιος μπορεί 18.45 - 19.00 στον

ΜΥΡΤΙΛΛΟ

Το καφέ αυτό είναι ανεβαίνοντας για Πορταριά στο δεξί μας χέρι
πάνω σε αριστερό πέταλο..

Υ.Γ. Στον χάρτη το Β είναι το καφέ !! Razz Very Happy

Reveka Project
jamescook
Member
Member
jamescook

Registration date : 20/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤρι Ιουν 29 2010, 14:26

καλη ιδεα!!!!!!και κατι αλλο!θοδωρα,στρατο δεν παιρνετε και τις γυναικες μαζι αυριο να φερω και εγω την νικη?????
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤρι Ιουν 29 2010, 14:51

V.Stratos έγραψε:

ΜΥΡΤΙΛΛΟ

Για μένα είναι λάθος μια τέτοια κίνηση για τους εξής λόγους:

1.Είπαμε να σταθεροποιήσουμε τον καφέ σε ένα συγκεκριμένο μέρος για να δώσουμε στίγμα και να προσελκίσουμε και καινούργιο κόσμο.Το χειμώνα στο DROPS και το καλοκαίρι Αλυκές.
Εάν αλλάζουμε συνέχεια χάνουμε αυτήν την δυνατότητα Wink

2.Μην ξεχνάτε ότι έρχονται άτομα από μακριά (Αγχίαλο,Αλμυρό) τα οποία ήδη κάνουν χιλιόμετρα για να έρθουν να πιούνε ένα καφεδάκι.
Δεν φτάνει δηλαδή που έρχονται από μακριά θα τους υποχρεώσουμε να κάνουν και άλλα 20 χλμ (π.χ για αύριο).....scratch
Εγώ εάν ήμουν στην θέση των παιδιών δεν θα μου άρεσε....Βέβαια καλό θα είναι να μιλήσουν και οι ίδιοι για να μην φανεί ότι κάνω εγώ τον δικηγόρο τους.Cool

Εάν θέλουμε χιλιόμετρα τότε καλό θα ήταν να βρεθούμε κανά Σαβατοκκύριακο και να πάμε πουθενά,όπως κάναμε παλιά............
Ο καφές είναι καφές και η βόλτα βόλτα merci
Nigoutsi (Nikos)
Member
Member
Nigoutsi (Nikos)

Τόπος : Volos-Alex/poli
Registration date : 03/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤρι Ιουν 29 2010, 15:39

Αν και αύριο για μένα θα είναι το τελευταίο καφεδάκι (μην χαίρεστε δεν θα με ξεφορτωθείτε - μετά το 15αυγουστο I'll be back...) θα εκφέρω την άποψή μου πάνω στο θέμα αλλαγής σημείου καφεδο-συνάντησης Τετάρτης.
Αν το έχει αποφασίσει η πλειοψηφία πάω εξαρχής πάσο και ακολουθώ.

Η δική μου άποψη είναι πως το σημείο καφεδο-συνάντησης της Τετάρτης πρέπει να είναι στάνταρ και φιξ, χειμώνα-καλοκαίρι(το πού, είναι άλλη συζήτηση). Έτσι ώστε να έχουμε ταυτότητα και να το ξέρουν και οι πέτρες.

Anyway, τα λέμε αύριο στο ΜΥΡΤΙΛΛΟ...να σας αποχαιρετίσω για το καλοκαίρι. kalmi
http://magnisiavstrom.forumgreek.com/
spigi
Member
Member
spigi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤρι Ιουν 29 2010, 15:51

Αύριο κανονικά ΜΥΡΤΙΛΟ όπως είπε και ο Στράτος, έχει βγει και ανακοίνωση στη σελίδα μας στο FB
NAXOS

NAXOS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤρι Ιουν 29 2010, 17:29

Σε ότι αφορά τον καφέ της Τετάρτης με κάλυψαν οι NIGOUTSI και KARA.
Σε τέτοια θέματα φαίνεται ωραίο να υπάρχει σταθερότητα (π.χ. στο στέκι) και ομοιομορφία (π.χ. στις εμφανίσειs μας με τα t-shirts) .Αυτό διαφοροποιεί την ομάδα από το άτομο.
Σε ότι αποφασίσει η πλειοψηφία φυσικά και θα ενσωματωθώ, αλλά προσωπικά θα με γέμιζε περισσότερο να γίνονται πρώτα συζητήσεις για τα θέματα αυτά ώστε η απόφαση να είναι συλλογική και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πλειοψηφίας.
Με τα παραπάνω δεν εννοώ να προσβάλλω κανένα, ούτε να καταργήσω το ρόλο του συντονιστή αλλά θα προτιμούσα να αφουγκραζόμαστε ο ένας τον άλλο περισσότερο.

Παντοτινά δικός σας, NAXOS

EROS EROS EROS EROS EROS
Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 78463 Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 78463 Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 78463 Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 78463 Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 78463
I love you I love you I love you I love you I love you
STATHIS
Member
Member
STATHIS

Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ-ΒΟΛΟΣ
Registration date : 17/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤρι Ιουν 29 2010, 19:54

Καλησπερα και απο εμενα!Αν και σχετικα καινουριος στην παρεα σας θα εκφρασω κι εγω τη γνωμη μου σχετικα με τους καφεδες μας!Ετσι λοιπον σας αναφερω οτι κανω 36χλμ για να ερθω στο βολο για ενα καφεδακι!

1)Μαλλον πρεπει να εχουμε καποιο στανταρ μαγαζι για καφε αν θελουμε να φαινομαστε ενεργοι,οργανωμενοι και να προσελκίσουμε και αλλους (v-stromαδες)!!
2)Αν θελουμε να μαζεψουμε κανενα χλμ μπορουμε να οργανωθουμε πιο καλα τα σαββατοκυριακα γιατι τοτε εχει ελευθερο χρονο πιο πολυ ο κοσμακης!!
Οποτε σεβαστες ολες οι αποφασεις που θα παρθουν αλλα να σκεφτουμε και τον υπολοιπο κοσμο(εκτος απο εμενα)αν μπορει να συμμετεχει!

Και για να προλαβω αυτους που ισως διαφωνισουν μαζι μου,εννοειτε οτι στηριζω την αποφαση του συντονιστη και αυριο θα ειμαι εκει.Γιατι αυτο που κανουμε το κανουμε για να περναμε καλα σαν παρεα να ανταλασουμε γνωμες και να ευχαριστιωμαστε τις μηχανες μας

VSTROM
spigi
Member
Member
spigi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤρι Ιουν 29 2010, 21:06

Νομίζω ότι κάποιοι μπερδεύτηκαν με το post του Στράτου, η ιδέα ήταν του Στράτου, ο οποίος σαν συντονιστής της ενότητας του forum εξέφρασε την άποψή του η οποία ήταν προφανές ότι έγινε για να φανούμε περισσότερο και σε άλλα μέρη της Μαγνησίας έτσι ώστε να προσελκύσουμε και άλλα άτομα στο forum και κατά συνέπεια και στο βολιώτικο κλιμάκιο που πολύ σύντομα θα γίνει παράρτημα του Hellas v-strom club. Όπως έρχεται ο Στάθης από Αλμυρό την άλλη βδομάδα θα κανονίσουμε να πάμε εμείς Αλμυρό ώστε να κάνουμε και εκεί αισθητή την παρουσία μας. Άλλωστε από την αρχή της δημιουργίας αυτής της ενότητας ο σκοπός ήταν να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και όχι να μείνουμε 6-7 άτομα τα οποία είμαστε τώρα, ώστε στο μέλλον να φτιάξουμε το δικό μας παράρτημα της Λέσχης....

Αυτά από μένα, τα υπόλοιπα ο φίλος μας Στράτος ο οποίος έχει και το πρώτο λόγο!!!
NAXOS

NAXOS

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤρι Ιουν 29 2010, 21:30

V.Stratos έγραψε:

ΜΥΡΤΙΛΛΟ

Φίλε μου spigi, επίτρεψέ μου.....
Εγώ προσωπικά διαβάζοντας το παραπάνω, δε βλέπω πουθενά "προτείνω" ή "εκφράζω την απόψή μου" όπως λες, αλλά "το πράγμα έχει έτσι , τελεία και παύλα". Η άποψη έχει βάση και λογική άλλα καμιά φορά δε μετράει η άποψη αυτή καθεαυτή αλλά πως σου το σερβίρουν.
Επαναλαμβάνω ότι μιλάω μόνο για μένα και καλοπροαίρετα, για τη βελτίωση της ποιότητας της σχέσης μας.Δεν έχω πρόθεση να προσβάλλω ή να μειώσω κανεναν.
spigi
Member
Member
spigi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤρι Ιουν 29 2010, 21:42

Επαναλαμβάνω και πάλι ότι δεν θέλω να μιλάω εκ μέρους άλλων και περιμένω το Στράτο να δώσει μια απάντηση..Ο Στράτος σαν συντονιστής έχει το δικαίωμα να αποφασίζει κάποια πράγματα για το καλό της ενότητας μας και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο λόγος ήταν για να διευρυνθεί η ενότητα μας!!!
V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 18 Icon_minitimeΤρι Ιουν 29 2010, 22:42

Ο πρώτος που σκέφτηκε να κάνουμε τον καφέ στο Blue Lagoon ήμουνα εγώ
Γιατί σκέφτηκα ότι τα 2 μέλη της κοινότητάς μας Στάθης και Νίκος (αγαπητοί σε μένα και οι 2)
να κάνουν έστω και 5-6χλμ λιγότερα από το να έρχονται στο Drops και να μπλέκουν στο κέντρο..

ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ..Αλλά δεν το έκανα κιόλας για αυτό..
Το έκανα για τον παραπάνω λόγο..6+6=12χλμ δεν είναι και λίγα..
Αντιθέτως σε ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ πρότασή μου/απόφαση βγήκατε να με φάτε γιατί ΕΓΩ δεν το συζήτησα μαζί σας
αλλά κι εσείς δεν με πλησιάσατε πχ. με ένα ΠΜ αφού με ξέρετε ότι λειτουργώ ΠΑΝΤΑ για το καλύτερο
της ομάδας μας να μου πείτε ''Ρε @@ τί σκατά εννοείς με αυτό ??''
Οσο χρόνο κάνατε να γράψετε εδώ θα κάνατε να στείλετε και ένα ΠΜ
Τεσπα..

Ζητάτε αξιοκρατικά να αποφασίζουμε όλοι για όλα..Οπως και γίνετε..
Δε νομίζω κάποιος να έχει παράπονο επί αυτού.. scratch

Για κάποιες αποφάσεις που αφορούν ΤΟ ΚΑΛΟ και ΜΟΝΟ το ΚΑΛΟ της παρέας μας
επιτρέψτε μου σαν αντιπρόσωπός σας (όπως ΕΣΕΙΣ με ορίσατε) να τις παίρνω χωρίς
απαραίτητα να το θέτω σαν δημοψήφισμα..

Για τα μπλουζάκια έβγαλα τη μπέμπελη να λέω σαν ιδέα αρχικά τον Οκτώβρη του '09
και να το ξαναλέω πιο δυναμικά τον Ιανουάριο του 2010..

Ρώτησα 2-3-4 άτομα αν συμφωνούνε για το όποιο κόστος 5-10-15? πχ ώστε να το ξεκινήσουμε
και μου είπανε ΝΑΙ..
τότε είμαστε πάλι καμμιά 8-9 άτομα
έπρεπε να ρωτήσω όλους 1-1 αν θέλουν μπλουζάκια ??

Ρώτησα για τιμές
ΕΨΑΞΑ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ
ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Πρότεινα σε 3-4-5 να μου πούνε τη γνώμη τους..Είπαν ΟΚ

ΞΑΝΑΛΛΑΞΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ γιατί δεν μου άρεσε..
Είπα ΠΟΥ να μπεί ΤΙ..Συμφώνησαν αυτοί οι 4-5 ενεργοί

ΣΧΕΔΙΑΣΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ το V-Strom που έχουμε στην πλάτη..
Ρώτησα πάλι αν αρέσει..

(Πολύ τρέξιμο έριξε ο Θανάσης για όλο αυτό το project να αναφέρω που στην πορεία τον ακολουθούσα
όπου μπορούσα και βοηθούσα..Του είπα μην ασχολείσαι πολλές φορές,θέλει χρόνο έχεις παιδιά κτλ
και του το αναγνωρίζω..Βοήθησαν και άλλα παιδιά με τον τρόπο τους βέβαια..)

Για όλα αυτά εννοείται ότι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ από κανέναν (ας βγεί ένας να πεί ότι μου είπε..)
αλλά όπως είπα και πιο πάνω δεν το έκανα πάλι για αυτόν τον λόγο
Είμαι άνθρωπος που λειτουργώ ως εξής..Αν κάποιος τρέξει για κάτι το οποίο θα εξυπηρετήσει ΕΜΕΝΑ
αλλα ιδιαίτερα ένα γκρουπ ανθρώπων θα του πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΓΙΑΤΙ ?? Γιατί φυσικά ένα ευχαριστώ
σου δίνει ΔΥΝΑΜΗ να συνεχίσεις..
Ποιος ήξερε από όλους εσάς που πήρατε το μπλουζάκι ότι τα σχέδια είναι δικά μου,ότι κι εγώ έχω τρέξει
ότι η ιδέα ήταν δικιά μου κτλ ?? Οσοι ενδιαφέρθηκαν να μάθουν φυσικά..
Οσοι με ξέρουν,γνωρίζουν ότι για αυτό το groupακι που ΑΡΧΙΣΑ με τον Spigi
και μετέπειτα με τους υπόλοιπους που στηρίξατε αυτή την ομάδα το έχω σε εκτίμηση
και ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα έπαιρνα απόφαση που να ζημειώσει όχι μέλος αλλά και την ίδια ομάδα

Για όλα αυτά και πολλά πολλά άλλα έπρεπε να κάτσω να ρωτήσω 10-15 μέλη που είμαστε ??

Και άντε ότι πήρα αυτή τη φορά λάθος απόφαση..
Τι σόι παρεάκι λέτε ότι είμαστε και πέφτετε ενώ με ξέρετε με τέτοιο ύφος και αντιδράτε ?
Θεωρώ ότι όποιοι γνωρίζουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τί έχω κάνει για αυτό το group σήμερα
δεν βγήκαν να με φάνε..
Οι υπόλοιποι είναι ευπρόσδεκτοι να πιούνε μαζί μου περισσότερους καφέδες
να πάμε περισσότερες εκδρομές και να με γνωρίσουν..

Οσοι ακόμα θέλετε να μιλήσετε για αυτό το θέμα τότε αύριο στον καφέ θα τα πούμε
από κοντά γιατί όπως έχω ξαναπεί ''Ο γραπτός λόγος παρεξηγείται'' κι εγώ με εσάς
το μόνο που δεν θέλω είναι να παρεξηγηθώ..

Να τελειώσω λέγοντας ότι για πόσους μήνες πηγαίναμε Drops..Μια απόφαση πάλι δικιά μου
και η καφετέρια ιδέα του Θοδωρή..Εκεί βουβά συμφώνησαν ΟΛΟΙ..
Πόσοι ήρθανε στο καφέ και να πούνε ''Ρε παιδιά ποιοι είστε,πώς δραστηριοποιείστε ??''
Γενικά πόσοι ήρθανε ξεκούδουνα να μας μιλήσουν ??
ΚΑΝΕΝΑΣ..
Ολοι είμαστε από εδώ και από εκεί μιλημένοι ή μέλη του φόρουμ
Παρεπιπτόντως να αναγνωρίσω και από εδώ την κίνηση του Nigoutsi να βγάλει mini αφίσες !!! ΤΗΝΧ ξανά Νικόλα..

Στο Blue Lagoon το ίδιο..Ποιος ήρθε και ΠΟΤΕ ? Δε νομίζω να έχω χάσει καφέ..
Για αυτό έχετε προβληματιστεί ?? Προβληματίζεστε γενικά για το μέλλον αυτού του Group ?
Εγώ ναί και θέλω να πιστεύω πως αυτό είδανε αυτοί οι 4-5-6 που είπανε
''Στράτο ασυζητητί μπαίνεις ΕΣΥ συντονιστής..''

Το να κάνουμε αυτό που πρότεινα/αποφάσισα θεωρώ ότι είναι μια φρέσκια ιδέα
ώστε να ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ μέσα στον Νομό μας και να διαφημιστούμε..
Μέχρι και σε εφημερίδα πήγα μπας και κάνω κοννέ..
Αν καθόμαστε σε ένα μέρος τότε όπως είπε και ο Nigoutsi αλλά σε άλλη μορφή
''Μόνο οι πέτρες θα μας αναγνωρίζουν !!! ''

Ας κινηθούμε,ας πάμε για καφέ Αλμυρό,Αγχίαλο,ξανά Αλυκές
Και μετά πάμε Καλά Νερά,Γατζέα,πάμε κέντρο Βόλου..Πάμε άνεμο για μπύρα
Ας κάνουμε και κάτι άλλο

Και αφού είστε ορεξάτοι ας κανονίσουμε και εκδρομές..
Εχω μέρη να προτείνω και διαδρομές ΑΠΕΙΡΑ
Το θέμα είναι ότι θα είμαστε πάλι 1-2-3 μέλη..Οχι ότι είναι άσχημα,αλλά από τα 15 να συναντιούντε οι 2-3 ??

Ας βάλει ο καθένας το λιθαράκι του και ας μη κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια..
Και αν αύριο-μεθαύριο γίνουμε 20-30-40 μέλη τότε ΝΑΙ κύριοι το μέρος που
θα πηγαίνουμε για καφέ θα το πούμε

''ΣΤΕΚΙ''

Τώρα που είμαστε στην αρχή σχετικά ακόμα..(Spigi κλείσαμε 1 χρόνο ρε φίλε !!!)
ας κάνουμε τις γύρες μας και ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ με τα μπλουζάκια που κάποιοι τρέξανε
να βγάλουνε για όλους μας ΦΟΡΕΜΕΝΑ και ΟΧΙ στο συρτάρι της ντουλάπας..

Δεν το περίμενα πάντως αυτό (το δημόσιο ποστάρισμα και ξεμπρόστιασμα μου) κατά μία έννοια
από κανέναν από εσάς του 4 που ποστάρατε..
Με τους 2 μίλησα από κοντά,αλλά ομολογώ ότι από κοντά τα είπανε πιο όμορφα
ίσως όπως θα έπρεπε να γίνει από την αρχή..

Καλό καφέ να έχουμε αύριο και για όποιον δεν μπορεί,την επόμενη φορά ίσως να μας
καλωσορίσει στα δικά του τα μέρη.. Wink

Φιλικά προς όλους

Στράτος Cool

Reveka Project

Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 18 από 32Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 25 ... 32  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Ενότητα μελών φορουμ Θεσσαλίας Ν. Μαγνησίας-
Μετάβαση σε: