Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΕικονοθήκηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 

Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 32  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
spigi
Member
Member
spigi

Τόπος : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Registration date : 18/08/2008

Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΤετ Οκτ 14 2009, 16:49

Ο καιρός είναι καλός σήμερα, παμε Αλυκές που υπάρχει κ χώρος για παρκάρισμα να βγεί και καμμία φώτο
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
spigi
Member
Member
spigi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΤετ Οκτ 14 2009, 16:55

Λοιόν απόφασίστηκε κατόπιν συννενόησησης με Στράτο κ ΣΙΑ: 7 με 7.30 στο blue lagoon στις Αλυκές, kara πες και τους δικούς σου!!!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΤετ Οκτ 14 2009, 16:59

spigi έγραψε:
Λοιόν απόφασίστηκε κατόπιν συννενόησησης με Στράτο κ ΣΙΑ: 7 με 7.30 στο blue lagoon στις Αλυκές, kara πες και τους δικούς σου!!!

ΟΚ OK OK OK
V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

Τόπος : Βόλος
Registration date : 19/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠαρ Οκτ 16 2009, 14:33

Τετάρτη αν είναι 21/10 και γουστάρετε να πάμε να συναντήσουμε
τους συν-Στρομίτες Λαρισαίους..

Αν πείτε το ΟΚ,να τους ειδοποιήσουμε και να κανονίσουμε ώρα
αναχώρησης από Βόλο..

Ας αρχίσει το Briefing πιλότοι !!! pirat

''Ride slower than your guardian angel can fly''

Reveka Project
spigi
Member
Member
spigi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠαρ Οκτ 16 2009, 15:46

Μέσα!!!Αντε πάμε Λάρισα αυτη τη βδομάδα αν και το ωράριο των καταστημάτων είναι αντίθετο απ το Βόλο και δεν ξέρω αν τουσ βολεύει...κάνε εσύ τη πρόταση και βλέπουμε Laughing
voliotis
Member
Member
voliotis

Τόπος : volos
Registration date : 27/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠαρ Οκτ 16 2009, 20:40

καιρου θελοντος ειμαι μεσα...................................
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠαρ Οκτ 16 2009, 22:16

Είπαμε πως η παρέα πρέπει να είναι ενιαία!!!!!!Οπότε αν είναι ο καιρός καλός............είμαι και εγώ μέσα yeye yeye yeye
Φύγαμεεεεεεεεεεεεεεε.
NAXOS

NAXOS

Τόπος : ΝΑΞΟΣ
Registration date : 10/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠαρ Οκτ 16 2009, 23:24

και εγώ μέσα. Με την προϋπόθεση να έρθει στην ώρα του ο KARA!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΠαρ Οκτ 16 2009, 23:43

NAXOS έγραψε:
και εγώ μέσα. Με την προϋπόθεση να έρθει στην ώρα του ο KARA!!!!!!!!!!!!!!

Βρε σαν δεν ντρέπεσαι Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 644705 Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 644705 Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 644705
ioarma
gold member
gold member
ioarma

Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΑ
Registration date : 29/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 17 2009, 07:23

V.Stratos έγραψε:
.......... και γουστάρετε να πάμε να συναντήσουμε
τους συν-Στρομίτες Λαρισαίους.........

Κύλησε ο τσετσερης και βρήκε το καπάκι Twisted Evil success Twisted Evil
V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 17 2009, 10:15

Παιδιά μετά από << ώριμη >> σκέψη σκέφτηκα μια άλλη ιδέα..
Να πάμε την Τετάρτη στη Χαλκίδα να XYLO αυτόν τον κερατά τον ΙΟΑRMA !!!!!!

ΤΙ ΛΕΤΕ ?????? success

Reveka Project
voliotis
Member
Member
voliotis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 17 2009, 11:41

γιατι να παμε τεταρτη και να μν παμε κυριακη σαν εκδρομη??????????????????????????????????????????
για να κανουν εκσασκηση τα μαλακα μορια και τα δικα μας αλλα και απο τα ετερα ιμυση??????????? rock rock rock
αν θυμαμε καλα εγω ειμουνα αυτος που αργεισα στην συναντηση.........................
V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 17 2009, 12:06

???? ??????? ?? ??????????????

Reveka Project
voliotis
Member
Member
voliotis

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 17 2009, 14:04

V.Stratos έγραψε:
???? ??????? ?? ??????????????
για οπιον δεν καταλαβε να κανουμε κανενα χλμ για να μην χαλαρωνει ο ποπουλης μας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....
το καταλαβες βλαχο παιδι μου???????????????
spigi
Member
Member
spigi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 17 2009, 14:43

voliotis έγραψε:
γιατι να παμε τεταρτη και να μν παμε κυριακη σαν εκδρομη??????????????????????????????????????????
για να κανουν εκσασκηση τα μαλακα μορια και τα δικα μας αλλα και απο τα ετερα ιμυση??????????? rock rock rock
αν θυμαμε καλα εγω ειμουνα αυτος που αργεισα στην συναντηση.........................
Εσύ κάτι έλεγες να έρθεις Καρπενήσι τη Κυριακή, αλλάξανε τα σχέδια τώρα?????????????????
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 17 2009, 16:13

voliotis έγραψε:

Το άκουσες αυτό NAXO παιδί μου?????Σαν άνθρωποι όλοι μπορούμε να αργήσουμε από καμιά φορά Laughing Laughing Laughing
Όσο για την βόλτα εγώ είμαι μέσα αλλά ο καιρός δεν θα είναι και τόσο καλός αύριο.Απ'ότι άκουσα στρώνει από την τρίτη και μετά.Άς πάμε Λάρισα την Τετάρτη και κανονίζουμε Κυριακή κάπου πιο μακριά για να δουλέψουμε και τα μαλακά μας μόρια όπως είπε και ο voliotis!!!!!!!!
E ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΜΟΥ V-STROMERS scratch scratch scratch
V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 17 2009, 21:06

spigi έγραψε:
voliotis έγραψε:
Εσύ κάτι έλεγες να έρθεις Καρπενήσι τη Κυριακή, αλλάξανε τα σχέδια τώρα?????????????????

H εκδρομή ψηλέ είναι ΜΟΝΟ για τα μέλη της λέσχης..Δλδ ΕΣΕΝΑ.. afro
Εμείς θα περιμένουμε να πέσει κανά ψίχουλο από το τραπέζι να τσιμπήσουμε Razz

Reveka Project
fotislarissa
Member
Member
fotislarissa

Τόπος : ΛΑΡΙΣΑ
Registration date : 17/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 17 2009, 21:22

όπως και εσείς επισημάνατε η τετάρτη είναι δύσκολη μέρα για εμάς δεδομένου ότι η αγορά είναι ανοιχτή. μετά χαράς θα σας περιμένουμε σαββατοκύριακο
V.Stratos
moderator
moderator
V.Stratos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 17 2009, 21:55

Ολοι επιχειρηματίες είστε εκεί ?? Rolling Eyes

Reveka Project
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 17 2009, 22:18

V.Stratos έγραψε:
spigi έγραψε:
voliotis έγραψε:

Η επόμενη εκδρομή για εμάς τους κοινούς θνητούς είναι 8/11 στους Δελφούς.Ωραίο μέρος και ωραία διαδρομή!!!!!!!
Οπότε αναμονή ή επιλογή για κάπου αλλού εκτός forum.Καλή θέληση να υπάρχει και όλα κανονίζονται success success success
fotislarissa
Member
Member
fotislarissa

Τόπος : ΛΑΡΙΣΑ
Registration date : 17/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ Οκτ 17 2009, 23:28

V.Stratos έγραψε:
όχι v stratos υπάρχουν και υπάλληλοι των επιχειρηματιών ξέρεις...........
SOTHRHS
vstromhellasforum Enthusiast
vstromhellasforum Enthusiast
SOTHRHS

Registration date : 01/06/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ Οκτ 18 2009, 00:17

V.Stratos έγραψε:

τι επιχειρηματιες..... βιομηχανοι παιδι μου... τι βιομηχανοι..εφοπλιστες λεμε.
Περα απο την πλακα φιλε Στρατο οπως ανεφερε και ο Φωτης αυτες οι μερες της εβδομαδος ειναι απαγορευτικες για μας.
Τριτη - πεμπτη και σ-κ ειναι ονειρο
Ειμαι σιγουρος πως θα βρουμε λυση,καλη διαθεση υπαρχει απο ολους geia
spigi
Member
Member
spigi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ Οκτ 18 2009, 01:00

Εγώ προτείνω να πάμε μια βόλτα μέχρι Λάρισα τη Τετάρτη να πιούμε το καφεδάκι μας με όσους εύκαιρους Λαρισαίους φίλους μπορέσουνε και έρθουνε και επι της ευκαιρίας να πέρασουμε και από ΜΟΤΟ ΜΑΡΚΕΤ για κανένα κοκοψιψινι....Συμφωνείς Στρατούλι???? Razz
kostastorm

kostastorm

Τόπος : Βολος
Registration date : 31/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ Οκτ 18 2009, 09:44

KARA έγραψε:
V.Stratos έγραψε:
spigi έγραψε:
voliotis έγραψε:

Η επόμενη εκδρομή για εμάς τους κοινούς θνητούς είναι 8/11 στους Δελφούς.Ωραίο μέρος και ωραία διαδρομή!!!!!!!
Οπότε αναμονή ή επιλογή για κάπου αλλού εκτός forum.Καλή θέληση να υπάρχει και όλα κανονίζονται :
kαταπλικτικη εκδρομη θα ηθελα ηδοπιοιση
http://kostas_vstrom@yahoo.gr
Επισκέπτ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers   Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ Οκτ 18 2009, 12:14

Λοιπόν αλάνια!!!
Επειδή η Τετάρτη αργεί ακόμα,λέω να πάμε καμιά βολτίτσα σήμερα να μαζέψουμε λίγο ήλιο προς ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ,ΑΦΗΣΣΟ........
Όσοι πιστοί προσέρθετε.Σημείο συνάντησης στην παναγία γορίτσα κατά τις 15:00. success success success

Βολιώτικο καφεδάκι για V-Stromers

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+
Σελίδα 7 από 32Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 32  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΦΟΡΟΥΜ :: Ενότητα μελών φορουμ Θεσσαλίας Ν. Μαγνησίας-
Μετάβαση σε: