|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pilot
Registration date : 27/04/2019
| Θέμα: εξάτμιση Σαβ Απρ 27 2019, 18:15 | |
| Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά! Σκέφτομαι να βάλω εξατμιση race guns, φίλτρο έχω βάλει, ο μηχανικός μου είπε ότι πρέπει να κάνω δυναμομετρηση - χαρτογράφηση και αυτό με προβλημάτισε, γιατί θέλω αλλά 270€ μόνο για αυτό +280 € η εξάτμιση είναι πολλά ισχύει? Σκέφτομαι σε διαφορετική περίπτωση να κόψω το τσουτσουνακι στην μαμά για λίγο θόρυβο παραπάνω αλλά δεν ξέρω αν τις κάνω ζημιά, ακούω γνώμες, ευχαριστώ πολύ! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: εξάτμιση Παρ Μάης 03 2019, 09:56 | |
| VStrom έχεις είπαμε, ε; Έχοντας αυτό στο μυαλό, ξεκινάς με το σκεπτικό οτι βάζοντας μιά εξάτμιση και ένα φίλτρο, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξηλώσεις την άσφαλτο, ΟΤΙ συνδυασμό και να κάνεις. Αν ο σκοπός σου είναι η όποια βελτίωση της απόδοσης και η σωστή λειτουργία του κινητήρα, αυτό που σου είπε ο μηχανικός σου είναι το σωστό να γίνει. Ρύθμιση κινητήρα σε δυναμόμετρο, ελέγχοντας έτσι όλο το εύρος των στροφών, με ταυτόχρονη καυσανάλυση εννοείται. Αν ο σκοπός σου είναι ο θόρυβος, βάλε επάνω το τελικό που γουστάρεις ΧΩΡΙΣ να πειράξεις τίποτα. Θα σου πρότεινα επίσης να μην αλλάξεις φίλτρο, το μαμά είναι μιά χαρά. Το τσουτσουνάκι μη το κόψεις, κάνει σαν κλανιά (το χα κάνει αλλά... νταξ, δε λέει κάτι). Εκτός και δεν έχεις γκαφρά, οπότε η κλανιά ακούγεται καλύτερα από το μίξερ Υ.Γ. Χρόνια πολλά, καλώς όρισες. Πέρνα και από τα νέα μέλη να μας πεις δυό λόγια για σένα |
|
| |
thodoris20vt
| Θέμα: Απ: εξάτμιση Παρ Ιουν 14 2019, 19:03 | |
| Να ρωτήσω κάτι ; Δεν αναφέρομαι προσωπικά στον φίλο που άνοιξε το post αλλά αναφέρομαι γενικά. Γιατί ρε παιδιά βάζετε εξατμίσεις ; Τι σας φταίνε οι δίπλα σας ; Πρέπει να αρπάζεται φάσκελα ; |
|
| |
NIKOlaS505 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 49 Τόπος : ΜΟΣΧΑΤΟ - . . . -ΚΟΡΙΝΘΟΣ-. . . -AΧΕΡΟΝΤΑΣ- Registration date : 30/06/2012
| Θέμα: Απ: εξάτμιση Παρ Ιουν 14 2019, 21:34 | |
| |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: εξάτμιση Παρ Ιουν 14 2019, 21:42 | |
| - thodoris20vt έγραψε:
- Να ρωτήσω κάτι ; Δεν αναφέρομαι προσωπικά στον φίλο που άνοιξε το post αλλά αναφέρομαι γενικά.
Γιατί ρε παιδιά βάζετε εξατμίσεις ; Τι σας φταίνε οι δίπλα σας ; Πρέπει να αρπάζεται φάσκελα ; Γιατί δεν υπάρχουν εξατμίσεις με σιγαστήρες ? Θες θέμα εμφάνισης , θέμα βάρους , ομορφιάς ? θες από θέμα βελτίωσης μαζί με κάποια άλλα πράγματα που έχουν κάνει στην μηχανή τους ? και το βασικότερο θες γιατί απλά το γουστάρουν Υ.Γ Μιλάω εγώ που δεν έχω βάλει άφτερ ακόμα ... |
|
| |
thodoris20vt
| Θέμα: Απ: εξάτμιση Παρ Ιουν 14 2019, 21:43 | |
| |
|
| |
thodoris20vt
| Θέμα: Απ: εξάτμιση Παρ Ιουν 14 2019, 21:51 | |
| - loverdos11 έγραψε:
- thodoris20vt έγραψε:
- Να ρωτήσω κάτι ; Δεν αναφέρομαι προσωπικά στον φίλο που άνοιξε το post αλλά αναφέρομαι γενικά.
Γιατί ρε παιδιά βάζετε εξατμίσεις ; Τι σας φταίνε οι δίπλα σας ; Πρέπει να αρπάζεται φάσκελα ; Γιατί δεν υπάρχουν εξατμίσεις με σιγαστήρες ? Θες θέμα εμφάνισης , θέμα βάρους , ομορφιάς ? θες από θέμα βελτίωσης μαζί με κάποια άλλα πράγματα που έχουν κάνει στην μηχανή τους ? και το βασικότερο θες γιατί απλά το γουστάρουν
Υ.Γ Μιλάω εγώ που δεν έχω βάλει άφτερ ακόμα ... Θεωρώ ότι είναι αρκετά κουραστικές και στον επιβάτη και στον συνεπιβάτη και στους συμπολίτες μας . Είμαι κατά στον να ενοχλείς τον διπλανό σου με οποιοδήποτε τρόπο . Υ.Γ : Είχα βελτιωμένα αμάξια και με αρκετά άλογα και πάντα μα πάντα οι εξατμίσεις μου ήταν όσο όσο να μην ενοχλώ |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: εξάτμιση Παρ Ιουν 14 2019, 22:16 | |
| αυτό λέω και γω , υπάρχουν τόσες άφτερ με σιγαστήρα που δεν ενοχλούν καθόλου |
|
| |
thodoris20vt
| Θέμα: Απ: εξάτμιση Παρ Ιουν 14 2019, 22:26 | |
| - loverdos11 έγραψε:
- αυτό λέω και γω , υπάρχουν τόσες άφτερ με σιγαστήρα που δεν ενοχλούν καθόλου
Καλό είναι να τις προτιμάμε γιατί οι άλλοι δεν μας φταίνε σε τίποτα |
|
| |
|