libav
Registration date : 20/09/2010
| Θέμα: εξατμιση wrp??? Τετ Ιουλ 13 2011, 23:31 | |
| H συγκεκριμενη εξατμιση λεει τιποτα απο επιδοσεις αλλα και ηχο? |
|
koymentakos vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: εξατμιση wrp??? Τετ Ιουλ 13 2011, 23:34 | |
| απο ηχο σκοτωνει πολυ ωραιο,ειτε με ειτε χωρις σιγαστηρα. ποια σκεφτεσαι να βαλεις γιατι εχουν καποιο θεμα μερικες. δεν μπαινει διπλο σταντ αν εχεις η αν σκεφτεσαι να βαλεις. |
|
libav
| Θέμα: Απ: εξατμιση wrp??? Πεμ Ιουλ 14 2011, 08:55 | |
| ΔΕν ειναι για να βαλω 2πλο σταντ και λεω για αυτην εδω http://www.car.gr/parts/view/1624016/ |
|
onastrom Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Μεταμόφωση Αττικής Registration date : 16/01/2011
| Θέμα: Απ: εξατμιση wrp??? Πεμ Ιουλ 14 2011, 15:13 | |
| Την συγκεκριμένη εξάτμιση την έχω φορεμένη στο μηχανάκι. Είχα ένα κολλημα με τις εξατμίσεις για τον θόρυβο αλλά η συγκεκριμένη μου άρεσε πολύ ο ήχος της με τον συγαστήρα φυσικά. Χωρίς αυτόν για μένα προσωπικά είναι κουραστικός. Από επιδόσης δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνεις αλλά βασικά το μηχανάκι ελάφρυνε και εμένα μου φαίνετε πως πάει καλύτερα. Πιο άνετα και σίγουρα πιο ελέυθερα.
Αν θες κερνάω βόλτα να δεις και να ακούσεις
Ξεχνάς το διπλό σταντ εκτός και αν μπεις σε μια διαδικασία να κόψεις ένα μέρος του σταντ και να το κολλήσεις από την αριστερή μεριά. Αν την βάλεις μόνος σου απλά ενημερώνω ότι είναι λιγάκι ταλαιπωρία να έρθει στα ίσια της για να πιάσει η κάτω βίδα που μπαίνει και η ποδιά.
Για ότι θες 6936141694
Έχει επεξεργασθεί από τον/την onastrom στις Πεμ Ιουλ 14 2011, 15:31, 1 φορά |
|
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: εξατμιση wrp??? Πεμ Ιουλ 14 2011, 15:17 | |
| - onastrom έγραψε:
- Την συγκεκριμένη εξάτμιση την έχω φορεμένη στο μηχανάκι.
Είχα ένα κολλημα με τις εξατμίσεις για τον θόρυβο αλλά η συγκεκριμένη μου άρεσε πολύ ο ήχος της με τον συγαστήρα φυσικά. Χωρίς αυτόν για μένα προσωπικά είναι κουραστικός. Από επιδόσης δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνεις αλλά βασικά το μηχανάκι ελάφρυνε και εμένα μου φαίνετε πως πάει καλύτερα. Πιο άνετα και σίγουρα πιο ελέυθερα.
Αν θες κερνάω βόλτα να δεις και να ακούσεις ..ρε αντε κερνα καμια μπυρα εσυ που εχουν παει στο θεο και τη βγαζουμε με αυτες του lidl .... ασε τις βολτες |
|
onastrom Member
Ηλικία : 43 Τόπος : Μεταμόφωση Αττικής Registration date : 16/01/2011
| Θέμα: Απ: εξατμιση wrp??? Πεμ Ιουλ 14 2011, 15:28 | |
| Παραπονάκι ειναι αυτο???
Ο καθένας προσφέρει ότι μπορεί λεβέντη μου.... |
|
......... vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Registration date : 31/03/2010
| Θέμα: Απ: εξατμιση wrp??? Πεμ Ιουλ 14 2011, 15:33 | |
| - onastrom έγραψε:
- Παραπονάκι ειναι αυτο???
Ο καθένας προσφέρει ότι μπορεί λεβέντη μου.... ειναι πλακιτσα!! ..και μακαρι να υπηρχαν πολλοι που να προσφεραν "βολτουλες"!! |
|
libav
| Θέμα: Απ: εξατμιση wrp??? Πεμ Ιουλ 14 2011, 18:47 | |
| - onastrom έγραψε:
- Την συγκεκριμένη εξάτμιση την έχω φορεμένη στο μηχανάκι.
Είχα ένα κολλημα με τις εξατμίσεις για τον θόρυβο αλλά η συγκεκριμένη μου άρεσε πολύ ο ήχος της με τον συγαστήρα φυσικά. Χωρίς αυτόν για μένα προσωπικά είναι κουραστικός. Από επιδόσης δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνεις αλλά βασικά το μηχανάκι ελάφρυνε και εμένα μου φαίνετε πως πάει καλύτερα. Πιο άνετα και σίγουρα πιο ελέυθερα.
Αν θες κερνάω βόλτα να δεις και να ακούσεις
Ξεχνάς το διπλό σταντ εκτός και αν μπεις σε μια διαδικασία να κόψεις ένα μέρος του σταντ και να το κολλήσεις από την αριστερή μεριά. Αν την βάλεις μόνος σου απλά ενημερώνω ότι είναι λιγάκι ταλαιπωρία να έρθει στα ίσια της για να πιάσει η κάτω βίδα που μπαίνει και η ποδιά.
Για ότι θες 6936141694 Οπως την ειδες την συγκεκριμενη φοραει συγαστηρα?Ευχαριστω πολυ για το κερασμα αλλα απο μυτιληνη μου ειναι λιγο μακρια για να πεταχτω. |
|