| Πλαστικες Βασεις καθρεφτη???? | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sniarf
Τόπος : Θεσσαλονικη-Αθηνα Registration date : 13/04/2008
| Θέμα: Πλαστικες Βασεις καθρεφτη???? Δευ Μάης 18 2009, 20:03 | |
| Καλησπερα παιδια,γνωριζει κανενας αν υπαρχουν after market τα πλαστικα που ειναι στην βαση του καθρεφτη και οπως καταλαβα σε ολους μας εχουν ''καει'' απο τον ηλιο και μας λερωνουν;Και αν ναι που μπορουμε να τα βρουμε; |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Πλαστικες Βασεις καθρεφτη???? Δευ Μάης 18 2009, 20:42 | |
| Δυστυχώς όχι,πάει μαζί με τον καθρέφτη. |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: Πλαστικες Βασεις καθρεφτη???? Δευ Μάης 18 2009, 20:56 | |
| η λυση για τα μουτζουρεμενα χερια ειναι ... να τα πλυνεις η αλλη λυση ειναι να παρεις ενα θερμοσυστελομενο 30/15 ή ακομα καλυτερα 23/15 και να το καψεις οσο ειναι το "καμενο" λαστιχακι |
|
| |
sniarf
Τόπος : Θεσσαλονικη-Αθηνα Registration date : 13/04/2008
| Θέμα: Απ: Πλαστικες Βασεις καθρεφτη???? Τρι Μάης 19 2009, 17:29 | |
| Καταλαβα.......Ευχαριστω πολυ παιδες για τις ιδεες σας!!!! Εδωσες παντως ιδεα για καινουργιο αξεσουαρ,κρεμοσαπουνο-βρυσακι για να πλενομαστε και στα φαναρια!!!! Τι αλλο εμεινε να τις βαλουμε;;;; |
|
| |
WWW Member
| Θέμα: Απ: Πλαστικες Βασεις καθρεφτη???? Τρι Μάης 19 2009, 18:03 | |
| - painterakis έγραψε:
- η λυση για τα μουτζουρεμενα χερια ειναι ... να τα πλυνεις
η αλλη λυση ειναι να παρεις ενα θερμοσυστελομενο 30/15 ή ακομα καλυτερα 23/15 και να το καψεις οσο ειναι το "καμενο" λαστιχακι Εγώ φίλε μου δεν κατάλαβα. Τι είναι όλα αυτά τα θερμοσυστελόμενα κλπ κλπ. αν θέλεις εξήγησε λιγάκι παραπάνω ... Ευχαριστώ. |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Πλαστικες Βασεις καθρεφτη???? Τρι Μάης 19 2009, 19:26 | |
| - WWW έγραψε:
- painterakis έγραψε:
- η λυση για τα μουτζουρεμενα χερια ειναι ... να τα πλυνεις
η αλλη λυση ειναι να παρεις ενα θερμοσυστελομενο 30/15 ή ακομα καλυτερα 23/15 και να το καψεις οσο ειναι το "καμενο" λαστιχακι Εγώ φίλε μου δεν κατάλαβα. Τι είναι όλα αυτά τα θερμοσυστελόμενα κλπ κλπ. αν θέλεις εξήγησε λιγάκι παραπάνω ...
Ευχαριστώ. το μονο ευκολο φιλε μου. οπως βλεπεις στη παραπανω φωτο το θερμοσυστελομενο μακαρονι ειναι ενας ελαστικος σωληνας ο οποιος εχει την ιδιοτητα οσο θερμενεται να συστελεται (να μαζευει),στο πανω μερος της φωτο φαινονται οπως ειναι αρχικα και στο κατω μετα το ζεσταμα. υπαρχουν σε διαφορα μεγεθη και αναλογια συστολης,δηλαδη...: το 30/15 που εγραψα παραπανω σημαινει οτι στην αρχικη του μορφη ειναι 30mm,ενω οταν ζεσταθει μπορει να συσταλει μεχρι τα 15mm. μπορεις φυσικα να το δεις και με αναλογια συστολης,δλδ ειναι 30mm και συστελεται κατα 1/3 αρα φτανει εως και 10mm. συνηθως θα τα δεις να τα βαζουν σε μαγαζια με ηχοσυστηματα αμαξιων,σαν αντιδοτο στο προβλημα που εχει η μονωτικη ταινια.η απλη μονωτικη ταινια αν θελεις να μονωσεις μια πλεξουδα με τη παροδο του χρονου ξεκωλαει και τα καλωδια ειναι εκτεθημενα,ενω με το θερμοσυστελομενο περνας τα καλωδια απο μεσα,το ζεστενεις,σφυγκει και τελος. το βρησκεις σε καταστηματα που πουλουν ηλεκτρολογικο υλικο σε διαφορα μεγεθη και χρωματα αν και συνηθως ειναι μαυρα. στους καθρεπτες περνεις ενα θερμοσυστελομενο μακαρονι π.χ. 30/15 ή 23/10 και το καβεις οσο ειναι η καποτα της βιδας τους καθρεπτη,αφου τον βγαλεις το περνας πανω της και το ζεστενεις μεχρι να πιασει καλα πανω της. |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: Πλαστικες Βασεις καθρεφτη???? Τρι Μάης 19 2009, 22:47 | |
| Μανώλη αν το 'χεις κάνει, βάλε όποτε μπορέσεις μια φωτό να δούμε και 'αισθητικά' το αποτέλεσμα. Thanks! |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Πλαστικες Βασεις καθρεφτη???? Τρι Μάης 19 2009, 23:07 | |
| - massai έγραψε:
- Μανώλη αν το 'χεις κάνει, βάλε όποτε μπορέσεις μια φωτό να δούμε και 'αισθητικά' το αποτέλεσμα.
Thanks! εχω μια προχειρη οταν ημουν αργος και μαυρος αν κανεις 3 κλικ πανω στη φωτο θα ανοιξει σε πληρης διαστασεις,δες τις βασεις των καθρεπτων. ισα που το ξεχωριζεις. αν δε το βλεπετε βγαζω αυριο μια ποιο κοντινη |
|
| |
WWW Member
| Θέμα: Απ: Πλαστικες Βασεις καθρεφτη???? Τετ Μάης 27 2009, 13:31 | |
| |
|
| |
Rory moderator
| Θέμα: Απ: Πλαστικες Βασεις καθρεφτη???? Τετ Μάης 27 2009, 13:38 | |
| Θα κανεις φιλε δουλεια με το πιστολακι ,μονο προσεχε μην ειναι πολυ κοντα και το καψεις , κρατα αποσταση 5 εκ , αρχισε απο μια πλευρα και κυκλικα κατεβαινεις προς το τελος , θα το καταλαβεις οπως θα βλεπεις να κολαει επανω θα συνεχιζεις πιο κατω , σιγα και κυκλικα ειπαμε , ελπιζω να το πετυχεις !!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ |
|
| |
WWW Member
| Θέμα: Απ: Πλαστικες Βασεις καθρεφτη???? Τετ Μάης 27 2009, 13:49 | |
| - Rory έγραψε:
- Θα κανεις φιλε δουλεια με το πιστολακι ,μονο προσεχε μην ειναι πολυ κοντα και το καψεις , κρατα αποσταση 5 εκ , αρχισε απο μια πλευρα και κυκλικα κατεβαινεις προς το τελος , θα το καταλαβεις οπως θα βλεπεις να κολαει επανω θα συνεχιζεις πιο κατω , σιγα και κυκλικα ειπαμε , ελπιζω να το πετυχεις !!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα το δοκιμάσω και πιστεύω πως θα το πετύχω ... |
|
| |
painterakis gold member
| Θέμα: Απ: Πλαστικες Βασεις καθρεφτη???? Τετ Μάης 27 2009, 14:22 | |
| εγω παντως τα ζεστενω με ενα ... αναπτηρα. |
|
| |
| Πλαστικες Βασεις καθρεφτη???? | |
|