| Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
hque
Registration date : 12/08/2009
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Απρ 06 2011, 19:08 | |
| εχω μια απορια σχετικα με τις τρομπες και δεν ηξερα που να την ποσταρω οποτε το αφηνω στην κριση του μοντερεητορ .
αν βαλω nissin or brembo ακτινικη , οι χουφτα θα μπαινει μετα ? οκ για τον καθρεπτη νομιζω πως το μονο που πρεπει να προσεξω ειναι να εχει σπειρομα πανω ωστε να μπαινει ο καθρεπτης , αλλα η χουφτα μας ? που τοσο πολυ μας βοηθα στο κρυο? |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Απρ 06 2011, 20:47 | |
| το κοιτάς κατά περίπτωση αλλά γενικά θέλει μόντα....ένας από τους λόγους που βάζουμε την τρόμπα από το 1000 για 16ρα είναι ότι δεν μπλέκεις με χούφτες κ καθρέφτες! |
|
| |
hque
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Απρ 06 2011, 22:01 | |
| για τον καθρεπτη τελικα βρηκα λυση . το κουμπωμα της τρομπας απο την μερια του αναβατη εχει συνηθως (η δεν εχει ) το σπειρωμα για τον καθρεπτη . οποτε , αγοραζεις οποια τρομπα θες και λογικα κανει . αλλιως πας στο μηχανουργιο και σου φτιαχνει ενα κουμπωμα με σπειρωμα οπως το θες , και τσοοοοοουπ . να τος ο καθρεπτης .
η χουφτα ομως ? τσαααακ εκει μας τσουζει λιγο γιατι αιντε βρες που θα την βαλεις αφου πιανει πανω στον λεβγιε . μοιαζει αδυνατον να βρεθει λυση σε αυτο το θεματακι . οποτε με βλεπω αντι για brembo τρομπα , να πηγαινω και εγω για την 16αρα του 1000 ...με βαρια καρδια μπορω να πω . |
|
| |
toliscupra
Ηλικία : 42 Τόπος : athens by night Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Απρ 06 2011, 22:29 | |
| πολυ ωραια αλλα λιγο "ξυλινα" σε αισθηση ειναι τα carbon - loraine 67€ τα μπροστινα και 32€ τα πισω... και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος εδω και ενα μηνα που τα φοραω στο κ4 μου...μαζι με αλλαγη υγρων δοτ 4 και νεους μαμα δισκους ειμαι κομπλε στο φρεναρισμα οσο και να το ταρζανεψω μεσα στην κινηση αλλα και στα πολλα που τα χρειαστηκα μια... δοκιμαστε τα... |
|
| |
hque
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Απρ 06 2011, 22:34 | |
| δεν μας ειπες ομως...κανουν θορυβους στα νερα ? |
|
| |
toliscupra
Ηλικία : 42 Τόπος : athens by night Registration date : 10/03/2011
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Απρ 06 2011, 22:43 | |
| εαν ρωτας εμενα δεν το εχω βγαλει το κ4 με βροχη ακομα.... επερνα το αμαξι οποτε εβρεχε.... το λυπαμε δυο μηνες το ετοιμαζα δεν θα δει βροχη ακομα.... απο του χρονου.. |
|
| |
hque
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Απρ 06 2011, 22:46 | |
| ναι εσενα ρωταγα. οκ σε καταλαβαινω απολυτα ! |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Πεμ Απρ 07 2011, 02:22 | |
| - toliscupra έγραψε:
- πολυ ωραια αλλα λιγο "ξυλινα" σε αισθηση ειναι τα carbon - loraine 67€ τα μπροστινα και 32€ τα πισω...
και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος εδω και ενα μηνα που τα φοραω στο κ4 μου...μαζι με αλλαγη υγρων δοτ 4 και νεους μαμα δισκους ειμαι κομπλε στο φρεναρισμα οσο και να το ταρζανεψω μεσα στην κινηση αλλα και στα πολλα που τα χρειαστηκα μια... δοκιμαστε τα... πήρες νέους μαμά δίσκους? πόσο? |
|
| |
hque
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τρι Απρ 12 2011, 18:47 | |
| Αν και ειχα διαβει το ποστ σου, η μετατροπη εγινε σε συνεργειο λογω abs |
|
| |
hque
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Παρ Απρ 15 2011, 20:26 | |
| λοιπον θα ανακεφαλαιωσω λιγο με την μετατροπη μου .
ολα μπηκαν οκ . αλλα οι αποστατες δεν ητανε οκ . γ αυτο φαγωθηκε λιγο το εσωτερικο ρουλεμαν της ροδας . αυτο εγινε για να μην χρησιμοποιηθουν ροδελες και κριθηκε σκοπιμο σαν μια πιο μονιμη δουλεια . |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Παρ Απρ 15 2011, 21:04 | |
| |
|
| |
hque
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Παρ Απρ 15 2011, 21:19 | |
| ναι μηχανικος . εξουσιοδοτημενος κ ολας . μπορω να σου πω ποως εχει πετυχει η ενχειρηση . φαγωθηκε μερικα mm μονο για να κατσει σωστα στην μεση ο δισκος . σαν αποτελεσμα ειναι μια χαρα . μου το προτεινε μαλιστα σαν πιο καλη κ μονιμη λυση απο τις ροδελες . επισης τωρα με τις brembo εχω και εχω σφιριγμα οτνα παταω φρενο. τον ιδιο ακριβως ηχο ειχα και στο beverly 400 που φοραγε brembo . οποτε φανταζομαι πως ειναι φυσιολογικο γιατι το ειχε κ το σκουτερ ευθης εξ αρχης . τελος το αρχικο δαγκωμα του φρεναρισματος ειναι αρκετο και οντως βουλιαζει το μπορστινο συστημα και οταν ειναι κρυο συνηθως , ισως και αλλες φορες , κανει ενα "κλουκ" οταν βουλιαζει . ξερει κανεις τι να ναι ετουτου ? |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Παρ Απρ 15 2011, 22:29 | |
| - hque έγραψε:
- ναι μηχανικος .
εξουσιοδοτημενος κ ολας . μπορω να σου πω ποως εχει πετυχει η ενχειρηση . φαγωθηκε μερικα mm μονο για να κατσει σωστα στην μεση ο δισκος . σαν αποτελεσμα ειναι μια χαρα . μου το προτεινε μαλιστα σαν πιο καλη κ μονιμη λυση απο τις ροδελες . επισης τωρα με τις brembo εχω και εχω σφιριγμα οτνα παταω φρενο. τον ιδιο ακριβως ηχο ειχα και στο beverly 400 που φοραγε brembo . οποτε φανταζομαι πως ειναι φυσιολογικο γιατι το ειχε κ το σκουτερ ευθης εξ αρχης . τελος το αρχικο δαγκωμα του φρεναρισματος ειναι αρκετο και οντως βουλιαζει το μπορστινο συστημα και οταν ειναι κρυο συνηθως , ισως και αλλες φορες , κανει ενα "κλουκ" οταν βουλιαζει . ξερει κανεις τι να ναι ετουτου ? Παίζει να θέλει σφίξιμο το παξιμάδι του λαιμού, αλλιώς ίσως να θέλουν αλλαγή τα ρουλεμάν του λαιμού. Πόσα χλμ έχεις? |
|
| |
vstromrider Member
Ηλικία : 39 Τόπος : brahames!!!! Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Παρ Απρ 15 2011, 22:38 | |
| - hque έγραψε:
φαγωθηκε μερικα mm μονο για να κατσει σωστα στην μεση ο δισκος .
δηλαδη μαζευτικαν μερικα mm οι μπουκαλες προς τα μεσα; |
|
| |
hque
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Παρ Απρ 15 2011, 22:41 | |
| - terino έγραψε:
- hque έγραψε:
- ναι μηχανικος .
εξουσιοδοτημενος κ ολας . μπορω να σου πω ποως εχει πετυχει η ενχειρηση . φαγωθηκε μερικα mm μονο για να κατσει σωστα στην μεση ο δισκος . σαν αποτελεσμα ειναι μια χαρα . μου το προτεινε μαλιστα σαν πιο καλη κ μονιμη λυση απο τις ροδελες . επισης τωρα με τις brembo εχω και εχω σφιριγμα οτνα παταω φρενο. τον ιδιο ακριβως ηχο ειχα και στο beverly 400 που φοραγε brembo . οποτε φανταζομαι πως ειναι φυσιολογικο γιατι το ειχε κ το σκουτερ ευθης εξ αρχης . τελος το αρχικο δαγκωμα του φρεναρισματος ειναι αρκετο και οντως βουλιαζει το μπορστινο συστημα και οταν ειναι κρυο συνηθως , ισως και αλλες φορες , κανει ενα "κλουκ" οταν βουλιαζει . ξερει κανεις τι να ναι ετουτου ? Παίζει να θέλει σφίξιμο το παξιμάδι του λαιμού, αλλιώς ίσως να θέλουν αλλαγή τα ρουλεμάν του λαιμού. Πόσα χλμ έχεις? εχω 22,000 . τωρα για το αν οι μπουκαλες μαζευτικαν δεν ξερω να σου πω . δεν ειμαι εμπειρος δυστηχως |
|
| |
hque
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Παρ Απρ 15 2011, 22:42 | |
| λες να το εχω διαλυσει απο τις σουζες ? κανω σουζες . πολλες . |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Παρ Απρ 15 2011, 23:13 | |
| - hque έγραψε:
- λες να το εχω διαλυσει απο τις σουζες ?
κανω σουζες . πολλες . Λες?? |
|
| |
hque
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Παρ Απρ 15 2011, 23:19 | |
| Οντως λες να ναι απο αυτο ; Εδω υποτιθετε οτι παει χωμα... Τοσο ευκολα πανε τα ρουλεμαν;... |
|
| |
groi1000 vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Παρ Απρ 15 2011, 23:21 | |
| - terino έγραψε:
- hque έγραψε:
- λες να το εχω διαλυσει απο τις σουζες ?
κανω σουζες . πολλες . Λες?? Εγώ λέω |
|
| |
terino gold member
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Παρ Απρ 15 2011, 23:23 | |
| - hque έγραψε:
- Οντως λες να ναι απο αυτο ; Εδω υποτιθετε οτι παει χωμα... Τοσο ευκολα πανε τα ρουλεμαν;...
Δεν το αποκλείω γιατί πρώτον τα ρουλεμάν που βάζει η σουτζούκι έχουν αποδειχτεί όχι και τόσο αξιόπιστα, και δεύτερον, έχουν ακουστεί πολλά παραδείγματα για λαιμούς όχι αρκετά σφιγμένους από το εργοστάσιο ακόμα... Άσε δε που στα πρώτα σέρβις που προβλέπεται γενική σύσφιξη, δεν σφίγγει κανείς τον λαιμό... |
|
| |
hque
| |
| |
mavras vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 16/06/2010
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τρι Απρ 19 2011, 23:56 | |
| ποιο καλο παιδακι μπορει να μου δωσει ΑΚΡΙΒΕΙΣ διαστασεις των μαμα αποστατων στα καλαμια? (αυτων που μπαινουν πανω απο τα ελατηρια) θελω μηκος, εσωτερικη διαμετρο, εξωτερικη διαμετρο και παχος μεταλλου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mavras στις Τετ Απρ 20 2011, 00:41, 1 φορά |
|
| |
hque
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Απρ 20 2011, 00:39 | |
| τι ενοεις "μαμα αποστατων" ? εκει που πιανουν οι δαγκανες ? αν ναι . οι δαγκανες ποιανουν πανω στο καλαμι . δες τις φωτο που εχουμε ποσταρει . |
|
| |
mavras vstromhellasforum Enthusiast
Registration date : 16/06/2010
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Απρ 20 2011, 00:43 | |
| - hque έγραψε:
- τι ενοεις "μαμα αποστατων" ? εκει που πιανουν οι δαγκανες ?
αν ναι . οι δαγκανες ποιανουν πανω στο καλαμι . δες τις φωτο που εχουμε ποσταρει . εκανα ενα εντιτ αλλα δεν σε προλαβα. μιλαω για τους αποστατες που μπαινουν μεσα στα καλαμια, πανω απ τα ελατηρια, κατω απο τις ταπες προφορτισης της αναρτησης. αυτους που κοβουμε οταν βαζουμε intiminators. δεν θελω να κοψω τους μαμα και λεω να φτιαξω αλλους, οποτε θελω ακριβεις διαστασεις |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Απρ 20 2011, 00:53 | |
| Παναγιώτη,οι αποστάτες είναι 10,5 cm μήκος και έχουν εξωτερική διάμετρο 34 mm. Αν σε ενδιαφέρει το πάχος του μετάλλου θα σου πω αυριο μιας και θα λύσω ενος φίλου....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την bozosd στις Τετ Απρ 20 2011, 01:55, 1 φορά |
|
| |
| Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 | |
|