| Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pantelos Member
Ηλικία : 46 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 31/08/2009
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Σαβ Ιουν 05 2010, 20:06 | |
| Αν βρεις κάτι ενημέρωσέ με σε παρακαλώ. Και τους αντάπτορες σε παρακαλώ |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Σαβ Ιουν 05 2010, 22:27 | |
| - tazakos έγραψε:
- pantelos έγραψε:
- 160? για τις δαγκάνες από CΒR 929 μαζί με μανέτα και δοχείο υγρών είναι καλά;
μόλις είδα το μύνημά σου, όχι δεν είναι καλά είναι πολλά... ..ψάχνεις ακόμη? θα δω μήπως σου βρω εγώ, σου χρωστάω αλλωστε , Παντελή απλά πες. Δε κοιτάς και για καμιά έξτρα τρόμπα; |
|
| |
pantelos Member
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Σαβ Ιουν 05 2010, 22:31 | |
| Προτιμώ να μην κάνω όλες τις αλλαγές μαζί. Αν είχαν βάλει όλοι "οι πρωτοπόροι" θα την έβαζα με το πρώτο πακέτο. |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Σαβ Ιουν 05 2010, 22:40 | |
| Παντελή για το Γιάννη πήγαινε,απλά δεν έσβησα το quote. |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Κυρ Ιουν 06 2010, 05:14 | |
| - cantona έγραψε:
- Παντελή για το Γιάννη πήγαινε,απλά δεν έσβησα το quote.
|
|
| |
vizard
Ηλικία : 41 Τόπος : thessaloniki Registration date : 14/04/2010
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Σαβ Ιουν 19 2010, 17:35 | |
| Τον τελευταίο καιρό έχω ψηθεί να κάνω αλλαγές στο στρομακι μου σε φρένα και αναρτήσεις γιατί νιώθω μεγάλη ανασφάλεια κάθε φορά που το καβαλάω..... Το βλέπω ότι δεν με παίρνει και στην πρώτη στραβή θα με προδώσει...... Καλό, χρυσό μηχανάκι, βολικό για μενα που ειμαι 1.93, αλλά σε αυτόν τον τομέα είναι για τον π........ Ετσι με την πρώτη ευκαιρία, και μόλις γεμίσει η τσέπα τις εχω κάνει με τα χίλια.... Εχοντας διαβάσει όσα εχετε παραθέσει, για τα φρένα η επιλογή είναι λιγο πολύ ξεκάθαρη, με τετραπίστονες και μια αλλη τρομπα, ψάχνω να δω τι θα κάνω και με τις αναρτήσεις..... ΠΙΣΩ- Καποιο από τα επώνυμα, αν και μου φανηκε και καλή περιπτωση αυτο που διάβασα με τον φίλο απο Κρητη που βελτίωσε το εργοστασιακό αμορτισέρ... http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=e8f2f391dd2d398f20db4f14b29cc480&postid=1212209 Να χει και τιποτα τετοιο εδώ στα βόρεια καλα θα ναι... ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ- Απο ότι βλέπω με τα ιντιμιναιτορ όλοι όσοι τα εχετε βαλει αναφέρεστε θετικά... Και μια γεφυρουλα... Μετα παμε σε ολα τα επωνυμα που ειναι περιττο να αναφερθω... Σκέφτομαι και αυτό με την k-services.... Ψάχνοντσς έπεσε το μάτι μου και σε αυτα.... http://www.spiliotis.gr/prod-7332-v-strom-650-04-.aspx Ξέρει κανεις τιποτα? Αξιζει γιατι δεν την λες και φτηνή αλλαγή? |
|
| |
LARRY Member
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Σαβ Ιουν 19 2010, 18:15 | |
| - vizard έγραψε:
- Τον τελευταίο καιρό έχω ψηθεί να κάνω αλλαγές στο στρομακι μου σε φρένα και αναρτήσεις γιατί νιώθω μεγάλη ανασφάλεια κάθε φορά που το καβαλάω..... Το βλέπω ότι δεν με παίρνει και στην πρώτη στραβή θα με προδώσει...... Καλό, χρυσό μηχανάκι, βολικό για μενα που ειμαι 1.93, αλλά σε αυτόν τον τομέα είναι για τον π........ Ετσι με την πρώτη ευκαιρία, και μόλις γεμίσει η τσέπα τις εχω κάνει με τα χίλια.... Εχοντας διαβάσει όσα εχετε παραθέσει, για τα φρένα η επιλογή είναι λιγο πολύ ξεκάθαρη, με τετραπίστονες και μια αλλη τρομπα, ψάχνω να δω τι θα κάνω και με τις αναρτήσεις..... ΠΙΣΩ- Καποιο από τα επώνυμα, αν και μου φανηκε και καλή περιπτωση αυτο που διάβασα με τον φίλο απο Κρητη που βελτίωσε το εργοστασιακό αμορτισέρ...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=e8f2f391dd2d398f20db4f14b29cc480&postid=1212209 Να χει και τιποτα τετοιο εδώ στα βόρεια καλα θα ναι... ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ- Απο ότι βλέπω με τα ιντιμιναιτορ όλοι όσοι τα εχετε βαλει αναφέρεστε θετικά... Και μια γεφυρουλα... Μετα παμε σε ολα τα επωνυμα που ειναι περιττο να αναφερθω... Σκέφτομαι και αυτό με την k-services.... Ψάχνοντσς έπεσε το μάτι μου και σε αυτα.... http://www.spiliotis.gr/prod-7332-v-strom-650-04-.aspx Ξέρει κανεις τιποτα? Αξιζει γιατι δεν την λες και φτηνή αλλαγή? Στην αρχή του θέματος που είμαστε, διάβασε αυτά που γράφει ο EKEINOS.Ίσως η πιο ολοκληρωμένη βελτίωση μπροστινού.Αλλά άουτς! Τώρα για το service του αμορτισέρ γίνεται και στην Αθήνα με αλλαγή λαδιών-ελατηρίου.Αυτό με το άζωτο έχει συζητηθεί έντονα ότι είναι μούφα... |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Κυρ Ιουν 20 2010, 20:14 | |
| Η αλήθεια είναι πως με 4πίστωνες θα αποκτήσεις φρένα. Μετά από τρέξιμο πολύ του Τazakos απόκτησα πλα φρένα. Πολύ θα γούσταρα αυτόν τον άνθρωπο να τον είχα μηχανικό μου. Άγαλμα θα του είχε στήσει πολύς κόσμος πιστεύω. Γιαννακό χίλια και ευχαριστώ. Θα σου φτιάχνω φαΐ για μια ζωή |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Δευ Ιουν 21 2010, 04:08 | |
| - onastrom έγραψε:
- Η αλήθεια είναι πως με 4πίστωνες θα αποκτήσεις φρένα. Μετά από τρέξιμο πολύ του Τazakos απόκτησα πλα φρένα. Πολύ θα γούσταρα αυτόν τον άνθρωπο να τον είχα μηχανικό μου. Άγαλμα θα του είχε στήσει πολύς κόσμος πιστεύω. Γιαννακό χίλια και ευχαριστώ. Θα σου φτιάχνω φαΐ για μια ζωή
μεγειά κ ατέλειωτα τα φρένα σου πασά μου, όσο για το φαϊ δεν θα με αφήσεις να αγιάσω εσύ... |
|
| |
pantelos Member
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Ιουν 23 2010, 01:25 | |
| Από τον Αμερικάνο που αγοράσατε τις γέφυρες θα παραγγείλω αποστάτες για 4πίστονες. Έχει ένα νέο σετ για Nissin F4i (που τις έχω πρόχειρες από έναν φίλο που μαζεύει cbr F4 ) Άντε μπας και δούμε λίγο φρένο Uploaded with ImageShack.us |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Ιουν 23 2010, 02:19 | |
| - tazakos έγραψε:
- onastrom έγραψε:
- Η αλήθεια είναι πως με 4πίστωνες θα αποκτήσεις φρένα. Μετά από τρέξιμο πολύ του Τazakos απόκτησα πλα φρένα. Πολύ θα γούσταρα αυτόν τον άνθρωπο να τον είχα μηχανικό μου. Άγαλμα θα του είχε στήσει πολύς κόσμος πιστεύω. Γιαννακό χίλια και ευχαριστώ. Θα σου φτιάχνω φαΐ για μια ζωή
μεγειά κ ατέλειωτα τα φρένα σου πασά μου, όσο για το φαϊ δεν θα με αφήσεις να αγιάσω εσύ... Γιαννάκο μου είναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ που μπορώ να κάνω |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Ιουν 23 2010, 02:28 | |
| Παντελή με την πρώτη ευκαιρία βάλε μια φωτό τις δαγκάνες... |
|
| |
kakto
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Ιουν 23 2010, 13:57 | |
| Μπήκα κι εγώ στο club των τετραπίστονων . Μετά από κυνήγι ενός μήνα στο ebay ,κατάφερα και χτύπησα σε δημοπρασία ένα ζευγάρι καινούργιες δαγκάνες brembo . Λόγο ABS, η τοποθέτηση έγινε σε συνεργείο και χρησιμοποιήθηκαν οι γνωστοί αποστάτες , κι αυτοί από ebay,. Το οπτικό αποτέλεσμα : [img] [/img] Και από κοντά [img] [/img] Το ουσιαστικό αποτέλεσμα : Αν και θα ακουστεί κοινότυπο, ΕΧΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΡΕΝΑ που μπορώ να εμπιστευτώ . Παρόλο που θεωρώ τον εαυτό μου ένα απλό μέσο σαραντάρη συντηρητικό οδηγό ,η αίσθηση ασφάλειας και ελέγχου που μου έδωσαν είναι τεράστια και έμμεσα αντιληπτή, ακόμη και τώρα που τα τακάκια είναι απάτητα . Επειδή είχα ήδη βάλει και γέφυρα και intiminators ,αν μου ζητούσε κάποιος να ιεραρχήσω τα οφέλη τους ,τότε κατά την προσωπική μου πάντα αντίληψη, θα πρότεινα πρώτα και μακράν τις δαγκάνες, στη συνέχεια τα intiminators και τελευταία η γέφυρα . |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Ιουν 23 2010, 14:29 | |
| Μήπως είνια εύκολο κάποιο link από τις δαγκάνες τις Brembo και τους αποστάτες (e-bay)? Εννοώ από ποιο μοντέλο είνια αυτές που ταιριάζουν με αυτούς τους αποστάτες? Ευχαριστώ. |
|
| |
Loverboy Member
Ηλικία : 38 Τόπος : thessaloniki Registration date : 07/06/2009
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Ιουν 23 2010, 14:59 | |
| καλοφορετες φιλε κακτο και αχρειαστες να ειναι.. τ θα ελεγες ομως αν σου προτεινα να εβαφες τουσ αποστατες με ηλεκτροστατικη στο χρωμα απο τα καλαμια? |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Ιουν 23 2010, 15:17 | |
| - Loverboy έγραψε:
- καλοφορετες φιλε κακτο και αχρειαστες να ειναι.. τ θα ελεγες ομως αν σου προτεινα να εβαφες τουσ αποστατες με ηλεκτροστατικη στο χρωμα απο τα καλαμια?
Το είχε σκεφτεί αυτό περι βαψίματος ο Άκης, αλλά μάλλον δεν....κρατιώταν! Καλές βόλτες και καλορίζικα τα καινούρια σου φρένα φίλε! |
|
| |
loxias gold member
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Ιουν 23 2010, 15:19 | |
| - kakto έγραψε:
- Μπήκα κι εγώ στο club των τετραπίστονων .
Μετά από κυνήγι ενός μήνα στο ebay ,κατάφερα και χτύπησα σε δημοπρασία ένα ζευγάρι καινούργιες δαγκάνες brembo . Λόγο ABS, η τοποθέτηση έγινε σε συνεργείο και χρησιμοποιήθηκαν οι γνωστοί αποστάτες , κι αυτοί από ebay,. Το οπτικό αποτέλεσμα :
Και από κοντά
Το ουσιαστικό αποτέλεσμα : Αν και θα ακουστεί κοινότυπο, ΕΧΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΡΕΝΑ που μπορώ να εμπιστευτώ . Παρόλο που θεωρώ τον εαυτό μου ένα απλό μέσο σαραντάρη συντηρητικό οδηγό ,η αίσθηση ασφάλειας και ελέγχου που μου έδωσαν είναι τεράστια και έμμεσα αντιληπτή, ακόμη και τώρα που τα τακάκια είναι απάτητα . Επειδή είχα ήδη βάλει και γέφυρα και intiminators ,αν μου ζητούσε κάποιος να ιεραρχήσω τα οφέλη τους ,τότε κατά την προσωπική μου πάντα αντίληψη, θα πρότεινα πρώτα και μακράν τις δαγκάνες, στη συνέχεια τα intiminators και τελευταία η γέφυρα .
Eπειδη φοραω ακριβως τις ιδιες εδω και καιρο ,απλα θα σου πω οτι ακομα δεν εχεις δει τι μπορουν να κανουν. Βαλε μια 16αρα τρομπα Nissin και μετα θα δεις τι φρενο εχεις. Απλα θα πω οτι σε ενα ταξιδι μου ,με ζεστα λαστιχα και καλη ασφαλτο το στρομα φρεναριζε με την πισω ροδα στον αερα για αρκετα μετρα. Οσο για το βαψιμο στους αποστατες...για πιο λογο δεν τους πηρες ετοιμους ανοδιομενους?Τους δινει και με αυτην την επιλογη ο τυπας. |
|
| |
gmavrid gold member
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Ιουν 23 2010, 15:29 | |
| Sergeant ένα link από brembo κι αποστάτες είναι εύκολο? |
|
| |
loxias gold member
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Ιουν 23 2010, 15:41 | |
| - gmavrid έγραψε:
- Sergeant ένα link από brembo κι αποστάτες είναι εύκολο?
Miσο να ψαξω! |
|
| |
kakto
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Ιουν 23 2010, 15:43 | |
| - gmavrid έγραψε:
- Μήπως είνια εύκολο κάποιο link από τις δαγκάνες τις Brembo και τους αποστάτες (e-bay)?
Εννοώ από ποιο μοντέλο είνια αυτές που ταιριάζουν με αυτούς τους αποστάτες? Ευχαριστώ. Γιώργο Αποστάτες ZR7 ER6N ER6F V-strom DL Calipers Bracket Brembo 40mm Δαγκάνες από δημοπρασία Γερμανικού ebay Original Moto Guzzi Ducati Brembo Bremszangen 40mm Cagiva |
|
| |
loxias gold member
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Ιουν 23 2010, 15:46 | |
| http://cgi.ebay.de/Ducati-SS-Monster-Bremszangen-vorne-40mm-Brembo-/320545811838?cmd=ViewItem&pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item4aa204ed7e
http://cgi.ebay.de/2-Orig-Bimota-Ducati-Brembo-Bremszangen-40mm-Guzzi-/360274210885?cmd=ViewItem&pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item53e2043045
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ZR7-ER6N-ER6F-V-strom-DL-Calipers-Bracket-Brembo-40mm-/320544641920?cmd=ViewItem&pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item4aa1f31380
Για τους αποστατες ζητα τους σε μαυρους. |
|
| |
gmavrid gold member
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Ιουν 23 2010, 15:49 | |
| Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας! |
|
| |
loxias gold member
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Ιουν 23 2010, 15:51 | |
| Και τρομπα http://cgi.ebay.co.uk/HONDA-FIRE-BLADE-954-2003-FRONT-BRAKE-MASTER-CYLINDER-/120499501137?cmd=ViewItem&pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item1c0e547851
η οποια ταιριαζει στις μαμα χουφτες με μια πολυ απλη μοντιφα. |
|
| |
kakto
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Ιουν 23 2010, 16:01 | |
| - Loxias έγραψε:
Βαλε μια 16αρα τρομπα Nissin και μετα θα δεις τι φρενο εχεις.
...για πιο λογο δεν τους πηρες ετοιμους ανοδιομενους?Τους δινει και με αυτην την επιλογη ο τυπας. Δημήτρη μου φαίνεται τόσο μεγάλη η διαφορά σε σχέση με τα μαμά, που προς το παρών τουλάχιστον με καλύπτει και χωρις τρόμπα. Βέβαια εχθρός του καλού το καλύτερο ... Ανοδιομένοι είναι και αυτοί αλλά σε silver .Μαύρους είχα παραγγείλει, όμως Dear Sir, I have silver instock only. The black will be available about 3~4 weeks. και δεν κρατιόμουνα |
|
| |
loxias gold member
| Θέμα: Απ: Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 Τετ Ιουν 23 2010, 16:05 | |
| - kakto έγραψε:
- Loxias έγραψε:
Βαλε μια 16αρα τρομπα Nissin και μετα θα δεις τι φρενο εχεις.
...για πιο λογο δεν τους πηρες ετοιμους ανοδιομενους?Τους δινει και με αυτην την επιλογη ο τυπας. Δημήτρη μου φαίνεται τόσο μεγάλη η διαφορά σε σχέση με τα μαμά, που προς το παρών τουλάχιστον με καλύπτει και χωρις τρόμπα. Βέβαια εχθρός του καλού το καλύτερο ...
Ανοδιομένοι είναι και αυτοί αλλά σε silver .Μαύρους είχα παραγγείλει, όμως Dear Sir, I have silver instock only. The black will be available about 3~4 weeks. και δεν κρατιόμουνα Eχετο παντως στα υποψιν σου ,εαν βεβαια σε ενδιαφερει να τις εκμεταλλευτεις 100% και γουσταρεις φρεναρισμα με ενα δαχτυλο ,οπως εγω! Επειδη παντως εκανα και καμια 100αρια χλμ πριν βαλω την τρομπα ,προσωπικα ειχα απογοητευτει , επειδη η μανετα τερματιζε και η αισθηση της ηταν εντελως σφουγγαρι.Μετα την 16αρα το σκηνικο αλλαξε εντελως. |
|
| |
| Περι αναρτησεων και φρενων gια το 650 | |
|