Καλησπέρα σε όλους!!
Έφτασε η ώρα για το μεγάλο σέρβις στις 48.000 με βαλβίδες και ολα τα υπόλοιπα και μιας το μηχανάκι δεν το χρησιμοποιώ πολύ κι έχει άρκετο καιρό να χρειαστεί κάποιο σέρβις, θα ήθελα μερικές γνώμες για συνεργεία στη Θεσ/νίκη.
Το μηχανάκι το πήγαινα στον Ρακκα και στον Πρεβεδουράκη , αλλα ο Πρεβεδουράκης άλλαξε μάστορα και ο Ρακκάς είναι αρκετά μακριά απο την περιοχή μου και με απογοήτευσε στο τελευταίο σερβις που έκανα εκεί.
Μετά απο αναζήτηση εδω , διάβασα για τον doctor Bike στη Χαριλάου και είδα οτι λέτε καλά λόγια.Πέρασα λοιπον απο εκεί να ρωτήσω τιμή.Μου είπε οτι πρώτα θα πρέπει να το ανοίξει το μηχανάκι και μετά θα μου πει!Το θέμα είναι οτι δεν θέλω να ξεφύγω στην τιμή καθώς εχω τα λεφτά τσίμα τσίμα!200 ευρώΕίναι η τιμή που μου έδωσαν τα περισσότερα αν όχι όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία.
Τι μου προτείνετε!Θέλω έναν μάστορα που να σέβεται τον πελάτη και που θα προσέξει την μηχανή!Και βασικότερα που θα κάνει αυτά που λέει χωρίς παραλέιψεις και τσαπατσουλιές!
Τον Αύγουστο θα κάνω πολλά χιλιόμετρα με την μηχανή και δεν θέλω δυσάρεστες εκπλήξεις για 2η φορά!Μια ήταν αρκετή!
Σας ευχαριστώ.