| εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
loukoumis
Ηλικία : 42 Τόπος : thessalonikh kendro Registration date : 18/08/2012
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Τετ Απρ 13 2016, 22:56 | |
| ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΩ ΑΚΟΜΑ . ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ.
|
|
| |
pegasusthes moderator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/04/2010
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Πεμ Απρ 14 2016, 18:44 | |
| CHICKEN KILLERS !!!! _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
| |
V-STRONG Member
Ηλικία : 54 Τόπος : VARDARIS BEACH Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Παρ Απρ 15 2016, 16:21 | |
| Κυριακη 17/4/16 ειμαστε για ημερησια βολτα; |
|
| |
cobrakleo
Ηλικία : 36 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/11/2015
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Σαβ Απρ 16 2016, 12:31 | |
| εγω ειμαι μεσα παντως για οπουδηποτε!!!!!! αν και καμια παραλια δεν θα με χαλαγε...30 βαθμους θα εχει...
|
|
| |
pegasusthes moderator
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Σαβ Απρ 16 2016, 15:58 | |
| Μιας και τέθηκε από ορισμένους αυριανή βολτούλα και ο θα είναι μαζί μας καιρός θα είναι μαζί μας προτείνεται η εξής διαδρομή Το πρόγραμμα: Αναχώρηση στις 10:00 από carrefour Ευκαρπίας. Κατόπι στάση Γουμένισσα για καφέ στο Διατηρητέο και στο μοναστήρι της Γρίβας για κεράκι. Ανάβαση στην Καστανερή και γεύμα σε παραδοσιακό ταβερνάκι. Αν οι συμμετέχοντες δεν έχουν θέμα σύντομης επιστροφής αντί για ταβερνάκι στην Καστανερή, τσιπουροκατάσταση στο Σκρά μέσω Αρχάγγελου και επιστροφή από Ε.Ο Πολυκάστρου- Θεσ/νίκης, κάτι το οποίο θα προτιμούσα ως διαδρομή και μέρη. Μαζί μας και ο Γιώργος FOX από τον καφέ της Τετάρτης, ο οποίος είναι και από εκείνα τα μέρη και θα κανονίσει την ανάλογη μασαμπούκα. Συμμετοχές εδώ_________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Σαβ Ιουν 04 2016, 08:40 | |
| _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Τρι Σεπ 20 2016, 14:08 | |
| το λοιπον κυριες και κυριοι ...ο οκτωμβρης οπως και καθε χρονο μας εδεινε την ευκαιρια να οργανωνουμε μια διημερη εξορμηση ... ετσι λοιπον και για φετος κανω προταση να οργανωσουμε κατι αντιστοιχο .... οι δοκιμασμενες μας εξορμησεις που ειχαν και επιτυχια αλλα και τεραστιο εκδρομικο ενδιαφερον ηταν η ΚΑΣΤΟΡΙΑ , το παρανεστι , το συρρακο , η λιμνη πλαστηρα , το περτουλι -ελατη , και το καρπενησιμοναδικη εμπειρια αλλα και ΑΡΙΣΤΗ οργανωση σε διαμονη και περιηγηση περιοχης ητταν το ΣΥΡΡΑΚΟμε τους καλαρυτες ...οσοι θυμοσαστε ειχαμε τεραστια συμμετοχη σε εξαιρετους ξενονες και πολυ καλες τιμες ..... ο παραπανω προορισμος αποτελει και την προσωπικη μου πρόταση , ωστοσο θελω να ακουστουν κι αλλες γνωμες -προτασεις ωστε να εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη εικονα και σε επιπεδο συμμετοχων αλλα σε προορισμο ... το νημα θα παραμεινει σε δημοσια συζητηση εως την ερχομενη τεταρτη και εφ οσον συγκεντρωσουμε ασφαλη στοιχεια τοτε τρεχουμε νεο νημα με συμμετοχες .... δικο σας !!!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
Sifounas Administrator
| |
| |
pashaloua Administrator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 14/01/2013
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Τετ Σεπ 21 2016, 00:47 | |
| Νίκο καλά έκανες και άνοιξες το θέμα ξανά. Πρέπει σίγουρα να κανονίσουμε εκδρομή. Τα μέρη που πήγαμε πρόσφατα δε νομίζω να τραβήξουν μεγάλη συμμετοχή. Να δούμε μέρη που δε πήγαμε πρόσφατα. Το καρπενήσι είναι λίγο μακριά αλλα μου αρέσει σαν ιδέα. Η δράμα επίσης είναι προορισμός που το συζητάμε καιρό .
_________________ |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Τετ Σεπ 21 2016, 08:12 | |
| Καλημέρα.παιδιά παίζει και η Ξάνθη που το είχαμε συζήτηση και παλιότερα |
|
| |
pegasusthes moderator
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Τετ Σεπ 21 2016, 14:30 | |
| καλησπέρα κι από μένα, όπως είχα πει και στο παρελθόν μια εκδρομούλα προς Βλάστη - Κλεισούρα- Λιμνοχώρι, πριν πιάσουν τα κρύα θα ταν όμορφα. Να τονίσω ότι για μένα αυτό τον καιρό επιβάλετε η τακτοποίηση της κόρης, ως φοιτήτρια, στην Λάρισα οπότε η ημερομηνία θα δείξει αν μπορώ ν ακολουθήσω. Αυτό το λέω διότι τα μέρη τα ξέρω πολύ καλά μεν, το φόρουμ δεν έχει πάει κατά κει δε. Τα λέμε από κοντά το βράδυ - φιλούμπες. ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ λιμνοχώρι ΒΛΑΣΤΗ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
| |
costas v gold member
Τόπος : ΚΟΖΑΝΗ Registration date : 09/06/2008
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Τετ Σεπ 21 2016, 22:41 | |
| - pegasusthes έγραψε:
- καλησπέρα κι από μένα, όπως είχα πει και στο παρελθόν μια εκδρομούλα προς Βλάστη - Κλεισούρα- Λιμνοχώρι, πριν πιάσουν τα κρύα θα ταν όμορφα. Να τονίσω ότι για μένα αυτό τον καιρό επιβάλετε η τακτοποίηση της κόρης, ως φοιτήτρια, στην Λάρισα οπότε η ημερομηνία θα δείξει αν μπορώ ν ακολουθήσω. Αυτό το λέω διότι τα μέρη τα ξέρω πολύ καλά μεν, το φόρουμ δεν έχει πάει κατά κει δε. Τα λέμε από κοντά το βράδυ - φιλούμπες.
... Με πολλές επιλογές η από πάνω πρόταση |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Πεμ Σεπ 22 2016, 12:44 | |
| ΑΥΤΟ βλεπω κι εγω ....και μιας και δεν εχουμε παει ποτε ως forum κι επειδη κι οpegasusthes αλλα και ο costas v γνωριζουν την περιοχη λεω να το τρεξουμε ....
η πιο βατη ημερομηνια για ΠΣΚ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 14-15-16 οκτωβριου (απ οσο συζητηθηκε χτες στον καφε ) αρα λοιπον το προτεινω εκτος αν υπαρχει κατι διαφορετικο ....
την τεταρτη 28 σεπτ πρεπει να εχουμε καταληξει .... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
Marcopolo gold member
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Πεμ Σεπ 22 2016, 13:32 | |
| βαλτε ακριβες σημειο στο χαρτη για να το βρουν κ οι ....νοτιοι παλαβιαριδες βεστρομαδες ή μη |
|
| |
pegasusthes moderator
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Πεμ Σεπ 22 2016, 21:10 | |
| - MARKOS-V έγραψε:
- βαλτε ακριβες σημειο στο χαρτη για να το βρουν κ οι ....νοτιοι παλαβιαριδες βεστρομαδες ή μη
στάκα ρε παλαβιάρη Μάρκο, μη τρελαίνεσαι, θα υλοποιηθεί στην ώρα του και θ ανέβει ξεχωριστό ποστάρισμα με όλες τις λεπτομέρειες . Αν πάλι θέλεις να "μελετήσεις" και να σχεδιάσεις, ρίξε στο maps.google.gr τις τοποθεσίες και bingo! Λοιπόν κύριοι οι επαφές με την περιοχή ξεκίνησαν, εκτιμώ αύριο να έχω σαφή εικόνα ώστε να το τρέξουμε αν τελικά μας βολέψει και καταλήξουμε για εκεί. Εκτιμώ κι εγώ για την ημερομηνία που πρότεινε ο Νίκος ως την πιο κατάλληλη. _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Πεμ Σεπ 22 2016, 23:30 | |
| |
|
| |
Marcopolo gold member
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Παρ Σεπ 23 2016, 00:58 | |
| - pegasusthes έγραψε:
- MARKOS-V έγραψε:
- βαλτε ακριβες σημειο στο χαρτη για να το βρουν κ οι ....νοτιοι παλαβιαριδες βεστρομαδες ή μη
στάκα ρε παλαβιάρη Μάρκο, μη τρελαίνεσαι, θα υλοποιηθεί στην ώρα του και θ ανέβει ξεχωριστό ποστάρισμα με όλες τις λεπτομέρειες . Αν πάλι θέλεις να "μελετήσεις" και να σχεδιάσεις, ρίξε στο maps.google.gr τις τοποθεσίες και bingo!
Λοιπόν κύριοι οι επαφές με την περιοχή ξεκίνησαν, εκτιμώ αύριο να έχω σαφή εικόνα ώστε να το τρέξουμε αν τελικά μας βολέψει και καταλήξουμε για εκεί. Εκτιμώ κι εγώ για την ημερομηνία που πρότεινε ο Νίκος ως την πιο κατάλληλη. καλα ντε ,μη φωναζεις,θα περιμενω,νεοι ειμαστε ακομα!!!! |
|
| |
pegasusthes moderator
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Πεμ Σεπ 29 2016, 17:12 | |
| Η ΕΚΔΡΟΜΉ ΑΝΈΒΗΚΕ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΔΩ _________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
| |
| εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου | |
|