| εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
DHMOKRITOS69 moderator
Ηλικία : 43 Τόπος : Θεσσαλονικη Registration date : 18/05/2010
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Πεμ Μαρ 31 2016, 20:49 | |
| Εχουνε πέσει πολλά τηλέφωνα της τελευταίες δυο μέρες για κυριακάτικη εκδρομή αλλα δεν βλεπω να γράφετε τίποτα για αυτο το ξεκιναω εγώ η πρόταση που ακουσα ηταν για Κοζάνη και εν μέρη ειμαι και εγώ μέσα. Οποιαδήποτε προταση άλλη δεκτή. Μαέστρο περιμένω τα γραφόμενα σου επι του θέματος |
|
| |
cobrakleo
Ηλικία : 36 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/11/2015
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Πεμ Μαρ 31 2016, 22:53 | |
| Συμπτωματικα μολις γυρισα σπιτι απο επαγγελματικο ταξιδι στην κοζανη... ηθελα να ριξω προταση για Νυμφαιο και Εδεσσα... χαρτης
|
|
| |
ChrisPoi Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Θερμη Θεσ/νικη - Σάμος Registration date : 05/08/2010
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Πεμ Μαρ 31 2016, 23:37 | |
| Αν κανονιστεί κάτι εγώ είμαι μέσα.
|
|
| |
ammoulianiotis vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 38 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Παρ Απρ 01 2016, 07:50 | |
| - cobrakleo έγραψε:
- Συμπτωματικα μολις γυρισα σπιτι απο επαγγελματικο ταξιδι στην κοζανη... ηθελα να ριξω προταση για Νυμφαιο και Εδεσσα... χαρτης
Αχ αυτο το Νυμφαιο! Φανταστικος προορισμος! Να κανετε και βολτα στο μονοπατι αναμεσα στις αρκουδες!!! |
|
| |
AYTOS moderator
Τόπος : Macedonia - Thessaloniki - Toumba...Από το 356 π.χ Registration date : 07/05/2011
| |
| |
loukoumis
Ηλικία : 42 Τόπος : thessalonikh kendro Registration date : 18/08/2012
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Σαβ Απρ 02 2016, 00:14 | |
| Παίδες και εγώ μέσα στην κυριακάτικη βόλτα. Αντε να ξεσκουριασουμε λίγο . Ευκαιρία θα έχει και καλό καιρό |
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Σαβ Απρ 02 2016, 05:35 | |
| ΠΑΙΔΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ FORUM . ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ FORUM, ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΒΡΑΔΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΤΑΧΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ FORUM Ε ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ !!!! ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ........... ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4/2016 ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ............. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 10:30 Π,Μ ΣΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ . ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 11:00 Π.Μ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΔΡΟΜΟ (ΠΑΝ. ΣΟΥΜΕΛΑ - ΚΑΣΤΑΝΙΑ Κ.Λ.Π)ΓΙΑ ΚΟΖΑΝΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ- ΑΔΕΡΦΟ ΥΜΩΝ SALONIK , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΥΠΡΕ ΥΜΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΣΟ Ο SALONIK ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΕΝΟΣ ΕΞ ΥΜΩΝ ΦΙΛΟΥ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ V-STROM ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ........ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ (ΕΚΤΟΣ FORUM) ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΒΕΛΒΕΤΟ- ΕΛΕΦΙΝΑ -ΣΦΥΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ''ΠΕΦΤΟΥΜΕ '' ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΕΡΟΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ....ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ !!!!!!!!!!! ΑΡΑ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ............
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΛΓΑΡΩΝ 10:30 Π. Μ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 11:00 Π.Μ
1.AFRICANOS 2.V- STROG 3, ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑΣ 4.ΒΟΥΝΟΒΙΟΣ(ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ) 5.SALONIK (ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ) 6.ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ(ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ) 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. |
|
| |
cobrakleo
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Σαβ Απρ 02 2016, 11:11 | |
| "JORDAN AFRICANOS"]ΠΑΙΔΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ FORUM . ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ FORUM, ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΒΡΑΔΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΤΑΧΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ FORUM Ε ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ !!!! ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ........... ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4/2016 ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ............. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 10:30 Π,Μ ΣΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ . ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 11:00 Π.Μ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΔΡΟΜΟ (ΠΑΝ. ΣΟΥΜΕΛΑ - ΚΑΣΤΑΝΙΑ Κ.Λ.Π)ΓΙΑ ΚΟΖΑΝΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ- ΑΔΕΡΦΟ ΥΜΩΝ SALONIK , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΥΠΡΕ ΥΜΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΣΟ Ο SALONIK ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΕΝΟΣ ΕΞ ΥΜΩΝ ΦΙΛΟΥ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ V-STROM ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ........ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ (ΕΚΤΟΣ FORUM) ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΒΕΛΒΕΤΟ- ΕΛΕΦΙΝΑ -ΣΦΥΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ''ΠΕΦΤΟΥΜΕ '' ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΕΡΟΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ....ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ !!!!!!!!!!! ΑΡΑ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ............
1.AFRICANOS 2.V- STROG 3, ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑΣ 4.ΒΟΥΝΟΒΙΟΣ(ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ) 5.SALONIK (ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ) 6.ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ(ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ) 7.Cobrakleo 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. |
|
| |
ChrisPoi Member
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Σαβ Απρ 02 2016, 11:18 | |
| ΠΑΙΔΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ FORUM . ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ FORUM, ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΒΡΑΔΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΤΑΧΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ FORUM Ε ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ !!!! ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ........... ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4/2016 ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ............. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 10:30 Π,Μ ΣΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ . ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 11:00 Π.Μ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΔΡΟΜΟ (ΠΑΝ. ΣΟΥΜΕΛΑ - ΚΑΣΤΑΝΙΑ Κ.Λ.Π)ΓΙΑ ΚΟΖΑΝΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ- ΑΔΕΡΦΟ ΥΜΩΝ SALONIK , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΥΠΡΕ ΥΜΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΣΟ Ο SALONIK ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΕΝΟΣ ΕΞ ΥΜΩΝ ΦΙΛΟΥ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ V-STROM ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ........ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ (ΕΚΤΟΣ FORUM) ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΒΕΛΒΕΤΟ- ΕΛΕΦΙΝΑ -ΣΦΥΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ''ΠΕΦΤΟΥΜΕ '' ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΕΡΟΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ....ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ !!!!!!!!!!! ΑΡΑ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ............
1.AFRICANOS 2.V- STROG 3, ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑΣ 4.ΒΟΥΝΟΒΙΟΣ(ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ) 5.SALONIK (ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ) 6.ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ(ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ) 7.Cobrakleo 8.ChrisPoi ( Θα σας περιμένω στο ΣΕΑ πρίν την Αλεξάνδρεια) 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Σαβ Απρ 02 2016, 11:38 | |
| Ο καφες κανονιστικε θα παμε στο four cafe στον Βασίλη θα ειναι εκει και θα μας περιμένει μεγαλη πιθανότητα εχει να ειναι εκει και ο VCOSTAS αν που χτες ηταν με τον salonick Το μαγαζί ειναι μολις μπενουμε απο ανατολικά |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Σαβ Απρ 02 2016, 14:49 | |
| Λουκουμης 90 % και αυτος μέσα το μεσημέρι θα γραψω για αυτον σίγουρα οσοι λοιποί θέλετε κάτι να ρωτήσετε παρτε τηλέφωνο.επισης το παρων θέμα οι γνωστες ανεβάστε το στο φατσοβιβλιο για να ενημερωθούν οσοι δεν μπενουν |
|
| |
pashaloua Administrator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 14/01/2013
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Σαβ Απρ 02 2016, 21:22 | |
| αδερφια μου αλητες κατα πασα πιθανοτητα θα ερθω κ εγω _________________ |
|
| |
costas v gold member
Τόπος : ΚΟΖΑΝΗ Registration date : 09/06/2008
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Σαβ Απρ 02 2016, 22:44 | |
| Δυστυχώς μιας και είμαι αναποδος δεν θα μπορέσω να σας βρω γιατί ανεβηκα σαΛΛονικη Καλά να περάσετε παίδες !!! |
|
| |
cobrakleo
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Κυρ Απρ 03 2016, 00:22 | |
| Συναντηση 10:30 μετα τα διοδια? |
|
| |
pashaloua Administrator
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Κυρ Απρ 03 2016, 02:24 | |
| - cobrakleo έγραψε:
- Συναντηση 10:30 μετα τα διοδια?
Έτσι ακριβως.αμέσως μετα τα διόδια _________________ |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Κυρ Απρ 03 2016, 09:22 | |
| Παιδιά καλού κακού φέρτε και αδιάβροχα αν και δεν δεινει βροχη αλλα συννεφιά ποτε δεν ξέρεις Καλημέρα ωραία μέρα αντε πάμε γερά μετα τα διόδια χαλαρά να περάσουμε όμορφα |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Κυρ Απρ 03 2016, 20:45 | |
| Back to base. Παιδια Ευχαριστώ ηταν πολύ ομορφα γεμίσαμε και της μπαταρίες μας |
|
| |
cobrakleo
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Κυρ Απρ 03 2016, 21:02 | |
| [img] [/img] |
|
| |
ChrisPoi Member
| |
| |
JORDAN AFRICANOS Member
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Κυρ Απρ 03 2016, 21:16 | |
| Αυτο θα πει παρεα , αυτο θα πει εκδρομη , ειμασταν και τυχεροι και οδηγησαμε σε πολυ ομορφες διαδρομες... Τι αλλο να θελει ενας μοτοσυκλετιστής απο μια Κυριακατικη εξορμηση?? ΜΠΡΑΒΟ σε ολους !!!!!!!!!!!Ευχαριστω απο καρδιας για την υπεροχη Κυριακη που περασα μαζι σας !!! Περιμενουμε με υπομονη αλλα και αγωνια τις φωτο και τα βιντεο , να τα βλεπουμε ολη τη βδομαδα και να κανουμε ονειρα και σχεδια για την επομενη Κυριακατικη βολτα μας ......................... Θα ηταν μεγαλη αγενεια να μη δωσω τα ευσημα στον ΠΑΣΧΑΛΗ που για μια ακομη φορα εδειξε ποσο οργανωτικος και υπομονετικος ειναι !!! Θα ειμαστε ησυχοι εμεις οι παλιοτεροι οταν , μετα απο καμμια πενηταρια χρονια , δε θα μπορουμε να σας ακολουθουμε στις εκδρομες σας οτι θα εχετε εναν πολυ καλο ΠΑΣΧΑΛΗ ετοιμο να προτεινει , να οργανωσει και να περασει μαζι σας αξεχαστες στιγμες!!!!! |
|
| |
cobrakleo
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Κυρ Απρ 03 2016, 21:44 | |
| Πραγματικα απιστευτη μερα!!!! απο ΟΛΕΣ τις αποψεις!!! φανταστικη παρεα,φανταστικες διαδρομες πολυ γελιο, πολυ φαϊ για καποιους λιγο για καποιους αλλους (χαχαχαχαχαχα), φανταστικη μερα!!!!! θα βαλω τα βιντεακια να ανεβαινουν σιγα σιγα... |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Κυρ Απρ 03 2016, 21:47 | |
| να το ήξερα νωρίτερα... Δεν πειράζει αδέρφια στην επόμενη.! _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
pashaloua Administrator
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Κυρ Απρ 03 2016, 22:07 | |
| Επιστροφή για όλους μας, μια υπέροχη εκδρομή με πολύ στροφιλίκι. Χαίρομαι που ανήκω σε αυτή τη παρέα, ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που δείξαμε ομαδικό πνεύμα. ΝΑΙ πατήσαμε και χώμα ...20 μέτρα... Very Happy Very Happy Very Happy Εκδρομική ανάμνηση: περίπου 350 χλμ με καφέ και φαγητό στη κοζάνη, επιστροφή μέσα απο τα βουνά και καφέ στη Βέροια. Περιμένουμε τις φωτογραφίες σας εδώ https://www.vstromhellasforum.com/t32664-topic#616560Υ.Γ Ντάνι σε ευχαριστώ για πολύ όμορφα λόγια σου, η παρέα είναι ο λόγος που περάσαμε καλά. Δε μπορώ να φανταστώ το φόρουμ χωρίς εσάς οπότε κανονίστε ακόμα και με "Π" πάλι ροδάκια θα βάλουμε για να ακολουθούνε όλοι! Τα Φιλιά μου _________________ |
|
| |
DHMOKRITOS69 moderator
| Θέμα: Απ: εκδρομικος προγραμματισμος Β.κλιμακιου Δευ Απρ 04 2016, 15:13 | |
| - cobrakleo έγραψε:
- " />
Αλητες μηχανοβιοι....ξέρετε τι ωραίο θα ηταν στα κάρβουνα |
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member