|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Πεμ Ιουλ 09 2009, 19:34 | |
| Ρε παιδιά τι είναι αυτό το site του Παπασταύρου ?? Μόνο κράνη έχει και κάτι μπότες..Ολα τα άλλα που έχει σαν κατηγορίες ΑΦΑΝΤΑ !! Βλέπετε εσείς κάτι που εγώ δεν βλέπω ?? _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
dolxanthi
Registration date : 21/03/2008
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Δευ Ιουλ 20 2009, 13:32 | |
| μόλις επεστρεψα απο τις διακοπες μου... ανεβάζω φωτο με το καγκελακι που εφτιαξα (ήταν πανεύκολο!!!) για τα σαμαρια (αποδειχθηκάν ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ!!! και δεν καταλαβανε τιποτα) που φόρεσα!!!Καλού κακού έραψά και ένα κομμάτι σιδεροπανο απο την μεριά της εξάτμισης πάνω στο σαμάρια (από την μέσα μεριά - ούτε που φαίνεται) και κόλλησα υφασματοταινία στα πλάστικά για να μην γίνει κανένα σημαδια από την τριβή. Τέλος καλά - Όλα καλά!!!
Σας συνηστώ τα σαμαρια της colori ΑΝΕΠΙΦΙΛΑΚΤΑ!! Δεν καταλαβαίνουν τιποτά!! Διπλός στον δρομο και φουλ φορτωμένος και πηγαινα ανετά!!! (Μεση ταχύτητα 140-160 χιλιομετρα καθ'ολην την διαρκεια του ταξιδιου. Η μηχανη ούτε κουνούσε ούτε τίποτα άλλο...την ένιωθα πόλύ σταθερη. Υ.Γ. Ταξίδι καθόλου μικρό (από Ξάνθη - Λευκάδα και πίσω) που είναι 650 χιλιομετρα, τα οποία γίνανε σχεδόν χωρίς στάση! |
|
| |
nasos75
Ηλικία : 49 Τόπος : Δραπετσώνα Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Τρι Αυγ 04 2009, 11:59 | |
| Γειά σας παίδες...
Εγώ πήρα πριν 2-3 εβδομάδες κάτι σαμάρια (δεν θυμάμαι μάρκα, θα τα δω σπίτι) και μαγνητικό tank-bag (με τους μαγνήτες σε θέση που βολεύει για το ντεπόζιτο το DL) καθώς και ένα προστατευτικό μαξιλαράκι για τη μεριά της εξάτμισης, όλα μαζί 150 ευρώ.
Ακόμα δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά θα το κάνω αναγκαστικά σύντομα γιατί οι διακοπές πλησιάζουν. Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση, είναι πως ο τύπος στο μαγαζί μου είπε πως πρέπει να περάσω τους ιμάντες ΚΑΤΩ από τη σέλα, ενώ όσες φωτογραφίες είδα εδώ, οι ιμάντες ήταν από πάνω. Πως δουλεύει τελικά το σύστημα; |
|
| |
AHTHTOS Member
Ηλικία : 48 Τόπος : ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΑΤΡΙΣ Registration date : 20/07/2009
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Τρι Αυγ 04 2009, 12:17 | |
| ΦΙΛΕ ''PANEL'' ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ''COLORI''. ΕΧΕΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΣΑΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΓΚΟΡΝΤΟΥΡΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ. ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 25-40 ΛΙΤΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ. ΑΝ ΠΑΣ ΠΕΣ ΠΩΣ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ) ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΤΙΜΗ ΣΑΜΑΡΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ 80Ε. |
|
| |
AHTHTOS Member
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Τρι Αυγ 04 2009, 12:22 | |
| ΦΙΛΕ ΝΑΣΟ ΑΝ ΤΑ ΣΑΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΥΟ ΙΜΑΝΤΑΚΙΑ ΕΣΤΩ ΣΧΡΑΤΣ ΤΟΤΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΑ. ΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΔΥ ΤΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΑ. |
|
| |
cantona vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 52 Τόπος : Λουτσαίος Registration date : 10/03/2008
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Τρι Αυγ 04 2009, 18:34 | |
| - hargoul έγραψε:
- V.Stratos έγραψε:
Αν ξεκινήσω πχ για Κεφαλλονιά Σοβαρα μιλας; Το παραδειγμα ειναι πραγματικο η υποθετικο; Διοτι εγω οντως θα παω πρωτο μου ταξιδι με σαμαρια στην Κεφαλονια...
Παντως προχθες εβαλα τα σαμαρια για δοκιμη επανω στην μηχανη και πηγα μια βολτα και μια χαρα τα βλεπω. Πιστευω και στο ταξιδι μια χαρα θα ειμαστε. Χάρη για πε για πε,ποια σαμάρια έβαλες,αυτά; http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=128 |
|
| |
hargoul vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Τρι Αυγ 04 2009, 18:44 | |
| - cantona έγραψε:
- hargoul έγραψε:
- V.Stratos έγραψε:
Αν ξεκινήσω πχ για Κεφαλλονιά Σοβαρα μιλας; Το παραδειγμα ειναι πραγματικο η υποθετικο; Διοτι εγω οντως θα παω πρωτο μου ταξιδι με σαμαρια στην Κεφαλονια...
Παντως προχθες εβαλα τα σαμαρια για δοκιμη επανω στην μηχανη και πηγα μια βολτα και μια χαρα τα βλεπω. Πιστευω και στο ταξιδι μια χαρα θα ειμαστε. Χάρη για πε για πε,ποια σαμάρια έβαλες,αυτά; http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=128 Οχι. Εχω παρει αυτα http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=126 τα πολυ φτηνα. Αλλα μαλλον επρεπε να παρω τα αμεσως ακριβοτερα http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=126 μονο και μονο επειδη εχουν μεσα τα κουτια απο PVC για να μενει σταθερος ο ογκος. Η αλλη βλακεια με αυτα που πηρα (και αν κρινω απο τις φωτο δεν το εχουν τα αμεσως ακριβοτερα) ειναι οτι δεν χωριζονται τα 2 σαμαρια. Οταν τα κουβαλας στο χερι τα κουβαλας και τα 2 μαζι!!! |
|
| |
spyrosk58 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 66 Τόπος : Αθήνα - Νότια Registration date : 17/04/2009
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Τρι Αυγ 04 2009, 18:48 | |
| Εγώ την περασμένη εβδομάδα πήρα αυτά, μετά την έκπτωση ?47 !!!
http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=126
Παρ' όλο που είναι τα φθηνότερα που έχει, είναι και τα μόνα που έχουν "καπάκι" για να κλείνουν και έτσι γίνονται πιο αδιάβροχα απ' τα άλλα. Έχουν 4 ιμάντες μαζί για να τα δένεις όπου θες. Αν ο χώρος τους σας είναι αρκετός, είναι μια χαρά (δεν τα έχω βάλει ακόμα βέβαια). Το "μείον" τους είναι ότι η μεταξύ τους απόσταση είναι σταθερή ενώ τα άλλα έχουν ρυθμιζόμενους ιμάντες γι αυτό, αλλά για τη σέλα μας έρχεται "κουτί" γιατί τα δοκίμασα εκεί στο μαγαζί πριν τα πάρω. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Τρι Αυγ 04 2009, 18:51 | |
| Οκ ευχαριστώ,γιατί πήγα σήμερα από εκεί και είδα 1-2 σχεδιάκια,αλλά δεν είχα την μηχανή μαζί για να τα δοκιμάσω.Μάλλον Δευτέρα θα πάω που βγαίνω σε άδεια για να τα τσιμπήσω κιόλας. |
|
| |
nasos75
Ηλικία : 49 Τόπος : Δραπετσώνα Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Τρι Αυγ 04 2009, 22:37 | |
| Τα σαμάρια τελικά που πήρα (και το tank bag) είναι της Kappa. Είναι ενωμένα με δύο ιμάντες σκράτς, οπότε υποθέτω θα τα βάλω κάτω από τη σέλα όπως μου είπε ο τύπος. Θα τα προβάρω αύριο το απόγευμα, να δω τι λένε. |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Πεμ Αυγ 06 2009, 00:57 | |
| Οχι ρε κάτω από τη σέλα..Θα ξύνουν ρόδα έτσι.. Πάνω από τη σέλα και πάνω από τις χειρολαβές θα έλεγα να είσαι ΟΚ _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project |
|
| |
AHTHTOS Member
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Πεμ Αυγ 06 2009, 11:47 | |
| |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Πεμ Αυγ 06 2009, 19:38 | |
| - AHTHTOS έγραψε:
- ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΙΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΑ ΙΜΑΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ. ΦΙΛΙΚΑ!
Οταν λέμε κάτω από τη σέλα εννοούμε κάτω από τη σέλα Οταν λέμε πάνω από τη σέλα εννοούμε πάνω από τη σέλα.. Εσύ πως γίνεται να λές κάτω από τη σέλα και να εννοείς ΠΑΝΩ από τη σέλα και κάτω από τα πλαινά..?? Φιλικά εννοείται @Χάρη --> Ελήφθη,ΟΒΕΡ !! _________________ ''Ride slower than your guardian angel can fly''Reveka Project
Έχει επεξεργασθεί από τον/την V.Stratos στις Παρ Αυγ 07 2009, 12:01, 1 φορά |
|
| |
SYRIOS
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Παρ Αυγ 07 2009, 11:22 | |
| Hellooooo!!!!
Molis paraggila ta parakato ta paralamvano tin Deftera kai tha sas po tin gnomi mou !! Elpizo na ine good.! colori |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Παρ Αυγ 07 2009, 11:47 | |
| - SYRIOS έγραψε:
- Hellooooo!!!!
Molis paraggila ta parakato ta paralamvano tin Deftera kai tha sas po tin gnomi mou !! Elpizo na ine good.! colori Μεγεια..., Αλλα θα σε παρακαλουσα να γραφεις στα Ελληνικα! |
|
| |
AHTHTOS Member
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Παρ Αυγ 07 2009, 12:52 | |
| |
|
| |
AHTHTOS Member
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Παρ Αυγ 07 2009, 12:57 | |
| ΦΙΛΕ ''SYRIE'' ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ''ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ'' ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΙΣ ''ΚΑΡΡΑ 41''. ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. |
|
| |
V.Stratos moderator
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Παρ Αυγ 07 2009, 14:03 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Παρ Αυγ 07 2009, 14:10 | |
| |
|
| |
Kevin Tas vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 50 Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Registration date : 14/05/2009
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Παρ Αυγ 07 2009, 17:54 | |
| Φιλαρακια εγω τσιμπισα αυτα http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=125 τα οποια τα χρησημοποιησα στις διακοπες μου με καγκελα απο τον παπασταυρου. Τρομερος συνδιασμος. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος γιατι χωρανε πολυ πραμα γιατι η χωρητηκοτητα αυξομειωνετε, και το βασικο εχουν πλαστικο γυρω γυρω απο μεσα ωστε να στεκονται τετραγωνα και ετσι ακομα και μισογεματα δεν κρεμονται σαν τα @@ μας. Τα συστηνω ανεπιφυλακτα. |
|
| |
AHTHTOS Member
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Παρ Αυγ 07 2009, 18:29 | |
| ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ''CANTONA''. ΟΙ ΚΑΡΡΑ 41 ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ( ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ). ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 130Ε Η ΜΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ 140Ε ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ. |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Παρ Αυγ 07 2009, 18:36 | |
| Μολις γεμισα τα σαμαρια μου διοτι αυριο 6 το πρωι αναχωρω για Κεφαλονια. Εμεινα εκπληκτος με το τι πηραν μεσα. Βασικα επρεπε να τα αφησα κλειστα στον μικρο ογκο τους διοτι θα χωρουσαν τα ρουχα μου ανετα και ετσι μεσα. Ο βλακας τα ανοιξα ομως (διοτι οπτικα μου φανηκαν μικρα) και τωρα δεν ξερω τι αλλο να βαλω μεσα. Αποσμητικα, λαπτοπ, παπουτσια, ακομα και το σπρευ αλυσιδας, τα βαζω εκει μεσα, παρολο που ειχα σκοπο να τα βαλω στο top case, για να μην μεινουν αδεια! Αντε τωρα να παω να κανω και μια προβα για το πως θα τα δεσω πανω στην μηχανη!!!! Εχω ενα μικρο αγχος για το καραβι, που θα τα αφησω πανω στην μηχανη...εχετε ακουσει για κανεναν να τον εκαναν νοικοκυρη; |
|
| |
mAthosalas vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Παρ Αυγ 07 2009, 18:46 | |
| - hargoul έγραψε:
- Εχω ενα μικρο αγχος για το καραβι, που θα τα αφησω πανω στην μηχανη...εχετε ακουσει για κανεναν να τον εκαναν νοικοκυρη;
Ποτέ δεν τα εχω αφησει πανω στη μηχανη ειδικα οταν δεν την βλεπω.Γνωμη μου να τα παρεις μαζι σου στο καραβι...Ειναι κριμα να σου χαλασει τις διακοπες και τη διαθεση κανενας μακρυχερης... |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Παρ Αυγ 07 2009, 18:49 | |
| Χάρη βάλε δυο λουκετάκια στα φερμουάρ,όχι ότι έτσι δεν ανοίγουν αλλά είναι λίγο αποτρεπτικό,δε μπορείς να κάνεις και τίποτα άλλο. |
|
| |
AHTHTOS Member
| Θέμα: Απ: ΣΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ V-STROM Παρ Αυγ 07 2009, 18:51 | |
| ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΗ '' hargoul'' ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΑ ΤΑ ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ''ΚΑΛΑ'' ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ πχ. ΚΑΓΚΕΛΑ. |
|
| |
|