| help με σαμάρια colori... | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
leras
| Θέμα: help με σαμάρια colori... Τετ Ιαν 26 2011, 18:27 | |
| Παιδες βοηθεια εχς παρει κατι σαμαρια τισ colori αλλα επειδη δεν εχς ξαναβαει σαμαρια δεν ξερω πωσ μπαινουν,η καλη μου εχει καγελα για βαλιτσες αλλα επειδη γιοκ λεφτα για να παρω βαλιτσες πηρα τα σαμαρια αυτα..τα σαμαρια ειναι αυτα http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=125 |
|
| |
liakosvol vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: help με σαμάρια colori... Τετ Ιαν 26 2011, 19:13 | |
| |
|
| |
aristrom gold member
| Θέμα: Απ: help με σαμάρια colori... Τετ Ιαν 26 2011, 19:20 | |
| |
|
| |
leras
| Θέμα: Απ: help με σαμάρια colori... Τετ Ιαν 26 2011, 19:23 | |
| φιλε μου το ξερω οσον αφορα τις οδηγιες,αλλα οταν τα παρελαβα δεν ειχε τιποτα μεσα.για αυτο αλλωστε και Ρωταω! |
|
| |
liakosvol vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: help με σαμάρια colori... Τετ Ιαν 26 2011, 19:42 | |
| |
|
| |
tha Member
| Θέμα: Απ: help με σαμάρια colori... Τετ Ιαν 26 2011, 19:47 | |
| Αυτά τα σαμάρια που δείχνεις στη φωτο συνδέονται με τα "χρατς" πάνω από τη σέλα στη θέση του συνοδηγού. Από εκεί και πέρα μετά τα πιάνεις από κάτω με λάστιχα ή με άλλα ενωτικά που έχει μέσα η συσκευασία σε σημεία που να μην σε ενοχλούν, να μην ακουμπούν στη ρόδα ή αλυσίδα και να μην τρίβονται σε μέρη βαμμένα, γιατί με το ταξίδι θα καταλάβεις τι σημαίνει τριβή σε τέτοια σημεία..... Το καλύτερο είναι να ψαχτείς πάντως μόνος σου για το πως σε βολεύει η τοποθέτησή τους, γιατί η κατασκευή τους είναι universal δηλ. για τις περισότερες μοτοσυκλέτες αν όχι όλες.... |
|
| |
leras
| Θέμα: Απ: help με σαμάρια colori... Τετ Ιαν 26 2011, 20:23 | |
| Eυχαριστω μαγκες,,θα το παλεψω,παντως αυτο με το σκρατσ δεν νομιζω να βολευει γιατι ειναι πολυ μικρα και δεν κουμπωνουν επειδη τα κακγελα ανοιγουν πολυ. .ελπιζω να μην τα ψαχνω στο δρομο |
|
| |
STATHIS Member
Ηλικία : 43 Τόπος : ΑΛΜΥΡΟΣ-ΒΟΛΟΣ Registration date : 17/06/2009
| Θέμα: Απ: help με σαμάρια colori... Τετ Ιαν 26 2011, 21:32 | |
| - Θανάσης (tha) έγραψε:
- Αυτά τα σαμάρια που δείχνεις στη φωτο συνδέονται με τα "χρατς" πάνω από τη σέλα στη θέση του συνοδηγού. Από εκεί και πέρα μετά τα πιάνεις από κάτω με λάστιχα ή με άλλα ενωτικά που έχει μέσα η συσκευασία σε σημεία που να μην σε ενοχλούν, να μην ακουμπούν στη ρόδα ή αλυσίδα και να μην τρίβονται σε μέρη βαμμένα, γιατί με το ταξίδι θα καταλάβεις τι σημαίνει τριβή σε τέτοια σημεία.....
Το καλύτερο είναι να ψαχτείς πάντως μόνος σου για το πως σε βολεύει η τοποθέτησή τους, γιατί η κατασκευή τους είναι universal δηλ. για τις περισότερες μοτοσυκλέτες αν όχι όλες.... +650 |
|
| |
gmavrid gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Σέρρες-Θεσσαλονίκη Registration date : 20/02/2008
| Θέμα: Απ: help με σαμάρια colori... Τετ Ιαν 26 2011, 22:34 | |
| - Κώδικας:
-
Το νήμα μετονομάζεται σε "help με σαμάρια colori..." και μεταφέρεται στην ενότητα "ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ" όπου κι ανήκει. Παρακαλώ, βοηθήστε τους υπόλοιπους χρήστες ορίζοντας σαφώς στον τίτλο του νήματος το πρόβλημα ή την απορία σας και τοποθετώντας το στη σωστή ενότητα. Έτσι θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν κι αυτοί...
Ευχαριστώ για την κατανόηση.
gmavrid |
|
| |
gandalf vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: help με σαμάρια colori... Παρ Ιαν 28 2011, 11:42 | |
| |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: help με σαμάρια colori... Παρ Ιαν 28 2011, 12:01 | |
| Ψαξ' το καλά φίλε γιατί εμένα το πίσω δεξιά φτερό από χαζόσαβούρα* σε άμμο έχει ένα καλό γδάρσιμο απ' το σκρατς (velcro λέγεται) των σαμαριών (τότενες δεν είχανα τα κάγκελάνανα για τα σαμαριόνε). Απλά να έχεις το νου σου γιατί το velcro γδέρνει (ειδικά η μία επιφάνεια του) και γδέρνει κι άσχημα...
*χαζοσαβούρα = Σαβούρα δικάβαλος σε δρόμο που απο χώμα μεταμορφώθηκε ως δια μαγείας σε ψιλή άμμο. Λίγο πριν πέσουμε θυμάμαι ν' ακούω τον πίσω να μου λέει "Μήτσοοο, η αλυσίδα σου έχει μπει μεσ' στην άμμο!!!!" |
|
| |
tha Member
| Θέμα: Απ: help με σαμάρια colori... Παρ Ιαν 28 2011, 12:43 | |
| - dimnik83 έγραψε:
- Ψαξ' το καλά φίλε γιατί εμένα το πίσω δεξιά φτερό από χαζόσαβούρα* σε άμμο έχει ένα καλό γδάρσιμο απ' το σκρατς (velcro λέγεται) των σαμαριών (τότενες δεν είχανα τα κάγκελάνανα για τα σαμαριόνε). Απλά να έχεις το νου σου γιατί το velcro γδέρνει (ειδικά η μία επιφάνεια του) και γδέρνει κι άσχημα...
*χαζοσαβούρα = Σαβούρα δικάβαλος σε δρόμο που απο χώμα μεταμορφώθηκε ως δια μαγείας σε ψιλή άμμο. Λίγο πριν πέσουμε θυμάμαι ν' ακούω τον πίσω να μου λέει "Μήτσοοο, η αλυσίδα σου έχει μπει μεσ' στην άμμο!!!!" Δημήτρη όχι μόνο τα velcro κάνουν ζημιά, αλλά και οτιδήποτε ακουμπάει σε πλαστικό ή βαμένο μέρος για πολύ ώρα ή πολύωρο ταξίδι. Πχ είχα μέσα από τις βάσεις των σαμαριών δεμένη την ομπρέλα με τη νάυλον γυαλιστερή θήκη της πηγαίνοντας για Λευκάδα και ευτυχώς γρήγορα κατάλαβα, πόσο μεγάλη ζημιά πήγε να μου κάνει αυτό το γυαλιστερό νάυλον μόνο με επαφή.... |
|
| |
LINOS
| Θέμα: Απ: help με σαμάρια colori... Παρ Ιαν 28 2011, 12:46 | |
| Προτείνω και έναν ιμάντα εμπορίου για περισσότερη ασφάλεια.
Στα colori τα δικά μου, πιο πολύ τον ιμάνα εμπιστέυομαι παρα τα χρατσ χρουτσ .. |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: help με σαμάρια colori... Παρ Ιαν 28 2011, 13:05 | |
| Εννοείται πως ότι δονείται και τρίβεται (!!!!!!! ) πάνω στα βαμένα μέρη της μηχανής, κάνει ζημιά... Απλά, τα velcro (ειδικά η μία τους επιφάνεια) γδέρνουν άσχημα. Πόσο μάλλον να πέσεις πάνω τους και αυτά να ακουμπάνε στο πλαϊνο πλαστικό. Κάνα extra μικρό χταπόδι, αν μπει στο σωστό σημείο, μόνο καλό μπορεί να κάνει σαν extra προστασία. Συμπέρασμα; Ότι δονείται και τρίβεται στη μηχανή, κάνει ζημιά... |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: help με σαμάρια colori... Παρ Ιαν 28 2011, 13:19 | |
| Αυτά τα σαμάρια τα έχω κι εγώ και μάλιστα με κάγκελα πίσω. Είναι πολύ απλό. Το σκράτς μπαίνει πάνω απο τη σέλα όχι μέσα (τα ακουμπάς πάνω δηλαδή ... σαν σαμάρι στο γαιδαρο! Μετά απλά τα δένεις με τους ιμάνες που έχουν πάνω στα κάγκελα. Εγω δε χρησιμοποίησα κάτι άλλο, αλλά αν θές μπορείς να βάλεις και κανένα ελαστικό ιμάντα (χταπόδι). Επειδή έχει τα κάγκελα δε τρίβονται στο πλαστικό. Απλά το σκράτς το βάζεις έξω έξω (πιάνει λίγο αλλά δε φεύγει). |
|
| |
FEBU Member
| Θέμα: Απ: help με σαμάρια colori... Παρ Ιαν 28 2011, 13:31 | |
| Τα κάγκελα είναι ένα πρόβλημα, όντως ανοίγουν πολύ το πλάτος που πρέπει να καλύψουν τα βέλκρο φύλλα πάνω από τη σέλα. Μπορείς να δοκιμάσεις να αφαιρέσεις την πάνω υποδοχή για τις βαλίτσες που έχουν τα κάγκελα, αλλά δεν νομίζω να βοηθήσει. Τα είχα δοκιμάσει κι εγώ στην αρχή, τα ξεφορτώθηκα, έβαλα βαλίτσες Givi και κατόπιν τις μεταλλικές της sw-motech. Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα σαμάρια είναι ημίμετρα. Και για να μην παρεξηγηθώ: Ναι, διάβασα ότι πήρες σαμάρια γιατί δεν παίζει δυνατότητα για βαλίτσες. Κουβέντα να κάνουμε... |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: help με σαμάρια colori... Παρ Ιαν 28 2011, 13:41 | |
| Μπορεί να ανοίγουν τα velcro αλλά πιάνουν πολύ καλά, επιπρόσθετα βάζεις και 1 ιμάντα μπας και φύγει, αλλά αν πιάσει είναι οκ. Δοκιμασμένο σε ταξίδι. |
|
| |
Joe Kille
Ηλικία : 37 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 10/11/2010
| Θέμα: Απ: help με σαμάρια colori... Παρ Ιαν 28 2011, 16:15 | |
| Καλησπερα φιλε μου...εχω ακριβως τα ιδια...οπως σου ειπαν ηδη αρκετοι πιανεις τα σκρατσ πανς απο τη σελα...και τους ιμαντες στα καγκελα η οπου αλλου νομιζεις οτι ειναι καλα να τα πιασεις...δοκιαμσενα σε ταξιδι...Σουπερ ειναι...καλοταξιδα... |
|
| |
leras
| Θέμα: Απ: help με σαμάρια colori... Παρ Ιαν 28 2011, 19:29 | |
| Κοπελια τα δοκιμασα με το σκατο αυτο skrats αλλα παλι δεν γινεται τιποτα γιατι η μαλακια ειναι τα καγκελα επειδη ανοιγουν πολυ και τα σαμαρια θα ειναι πανω στο γαιδουρι πολυ ψηλα και στον αερα,,αλλα βρηκα πατεντα,θα βαλω τουσ 2 ιμαντες κατω απο την σελα και θα τις πιασω και απο τα πλαγια με αλλουσ 2 ιμαντες και πιστευω ολα θα ειναι κομπλε. |
|
| |
| help με σαμάρια colori... | |
|