|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
morfeas Administrator
Ηλικία : 50 Τόπος : Ηλιούπολη Registration date : 14/01/2008
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Δευ Μαρ 02 2015, 10:57 | |
| καλημέρα σας και καλό μήνα!
Για 8η συνεχόμενη χρονιά καταφέραμε και κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας στο all day cafe 97 στο Αιγάλεω. Παρόλο που οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες , η συμμετοχή των φίλων vstromer ήταν μεγάλη! Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην πρώτη εκδήλωση του 2015 και ευχόμαστε πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Τέλος ευχαριστούμε όλους τους δωροθέτες που στηρίζουν την διαδικτυακή κοινότητά μας τα τελευταία 8 χρόνια προσφέροντας πλούσια δώρα στις εκδηλώσεις μας καθώς και τον μοναδικό ζαχαροπλάστη του φόρουμ μας Δημήτρη Νάκο που "δημιουργεί" τις πίτες από το 2008!!!
Δωροθέτες - χορηγοί
CAR AUDIO DESIGN cosmo moto accessories KATSIGIANNIS SERVICE K. GALANOPOULOS ΛΟΓΙΣΤΗΚΑ MEGA STOCK BAZAAR MOTO PARTS Moto Discovery MOTO-CAR DRESSING Moto MOURIKIS MOTOSPIRIT SERVICE MOTOMARKET motoRAID MOTO-IOANNIDIS Moto-K σέλες Νιφούδης store NIKOS PAPATHANASSOPOULOS FARMACY Peristeras tyres Uride.gr
ΣΑΣ ΣΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Και του χρόνου!
Σύντομα θα ανακοινωθεί και εκδρομή stay tuned! _________________ Δημήτρης K. mail:info@vstromhellasforum.com MOTOtaxidiotis |
|
| |
endurasx vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 43 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Τρι Μαρ 03 2015, 07:35 | |
| |
|
| |
jOnnYs gold member
Τόπος : Οπου φυσάει ο άνεμος... Registration date : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Τρι Μαρ 03 2015, 17:10 | |
| Μπράβο σας.Και του χρόνου παίδες... |
|
| |
andreasp vstromhellasforum Fanatic
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Τρι Μαρ 03 2015, 19:06 | |
| Εγώ ζητώ συγνώμη προσωπικά και γιατί δεν ήρθα εγώ, αλλά και γιατί δεν θύμησα στον Θανάση να έρθουμε, ο οποίος περίμενε απο εμένα. Εχω μπλέξει με το μαγαζί και πάω πραγματικά μπάλα!... Τώρα που είδα αυτό το post , θυμήθηκα ότι κάποια στιγμή μέσα στον μήνα ήταν η πίτα. Δημήτρη, ενημέρωσε με για το ποιος κέρδισε τις δυο τοποθετησεις του Θανάση.
|
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Τρι Μαρ 03 2015, 19:25 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την niksalonik στις Τρι Μαρ 03 2015, 19:27, 1 φορά |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Τρι Μαρ 03 2015, 19:27 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Τρι Μαρ 03 2015, 19:29 | |
| να σαι καλά ρε Αντρέα ...πλάκα κανω ...(δεν αντεξα δηλαδη ) καλα ξεμπερδέματα και καλές δουλειές !!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Τρι Μαρ 03 2015, 19:34 | |
| |
|
| |
|