|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σαβ Φεβ 28 2015, 01:34 | |
| - zorro έγραψε:
- και κατι αλλο γιατι δεν αναφερθηκαν οτι θα υπαρχουν δωρα?
Γιατί θέλαμε να έρθουν όσοι γουστάρουν αυτό που κάναμε ( την εκδήλωση ) και όχι να ερχόντουσαν επειδή θα άκουγαν ότι εχει δώρα |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σαβ Φεβ 28 2015, 01:39 | |
| - BLaCkXs.... έγραψε:
- Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους έτρεξαν για τη διοργάνωση της εκδήλωσης αλλα και σε όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους το forum
Ξεχωριστά συγχαρητήρια στον morfea και τον loverdos11 απο εμένα που έτρεξαν και έκαναν τέλεια δουλειά
Κανείς πιστεύω δεν έμεινε παραπονεμένος όλοι κερδίσαμε από ένα δώρο,γελάσαμε, διασκεδάσαμε ,γίναμε μια παρέα και αυτό εχει σημασία
Πολλες ευχαριστίες στον Πέτρο που μας παραχώρησε το κατάστημα του και μας στηρίζει τόσα χρόνια,αλλά και στους δωροθέτες μας
Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα αδέλφια μας από την Πάτρα που για άλλη μια φορά έκαναν τόσα χιλιόμετρα και μας τίμησαν με την παρουσία τους.Καλη επιστροφή να έχετε παιδιά! Σας ευχαριστούμε για ολα
Και του χρόνου με υγεία σε όλους μας αδέλφια και να ανταμώνουμε πιο συχνά! Τα είπες όλα .... + 650 και από μένα αλλά ξέχασες τον εαυτό σου ... μιας και έτρεξες και εσύ αρκετά για την εκδήλωση . |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σαβ Φεβ 28 2015, 01:49 | |
| - loverdos11 έγραψε:
- Τα είπες όλα .... + 650 και από μένα
αλλά ξέχασες τον εαυτό σου ... μιας και έτρεξες και εσύ αρκετά για την εκδήλωση . Να σαι καλα φιλαράκι ηταν το λιγότερο που μπορούσα να κανω Και του χρόνου με υγεία σε όλους μας καλα χιλιόμετρα! |
|
| |
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σαβ Φεβ 28 2015, 07:16 | |
| Μπράβο σε όλους σας αδέρφια και του χρόνου με υγεία. Δυο παράπονα έχω .................... 1. Βάλτε καμιά φωτό ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!! 2. Κομμάτι για μένα κόψατε ???????? |
|
| |
hristos13gr gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σαβ Φεβ 28 2015, 10:10 | |
| Να ευχαριστήσω & εγώ τους morfea, BLaCkXs, loverdos11 για το τρέξιμο που ρίξανε για την κοπή της πίτας. Δυστυχώς εγώ δεν μπόρεσα να τους βοηθήσω αυτήν την φορά. Ο Πέτρος μας στήριζε & θα μας στηρίζει σε κάθε μας συγκέντρωση, με το "97 All Day Coffee Bar" (πρώην Πλέριο). Ας κάνουμε & εμείς το ίδιο τις Τετάρτες... Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα "Παιδιά από την Πάτρα" που μας τιμήσανε με την παρουσία τους. Ελπίζω να περάσατε καλά παίδες... Όσο για τα δώρα... Δεν είχαν τελειωμό!!! Βέβαια, τα δώρα είναι για αυτούς που έρχονται για την παρέα, ΟΧΙ για αυτούς που έρχονται για τα δώρα. Ελπίζω όσοι ήρθαν στο καφέ για πρώτη τους φορά, να μην μας ξεχάσουν την επόμενη Τετάρτη που θα έχει καφέ!!! |
|
| |
hristos13gr gold member
Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα - Νέα Σμύρνη Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σαβ Φεβ 28 2015, 10:12 | |
| |
|
| |
dadounis Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Αθήνα - Άνοιξη Registration date : 18/03/2012
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σαβ Φεβ 28 2015, 10:53 | |
| Εγώ καταγγέλω την διαδικασία!!! Το ακούτε κε Apogt!!!! Πέρα από την πλάκα χάρηκα που μαζευτήκαμε πάλι και ξαναματαγνωριστήκαμε πάλι! Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που ήρθαν με τις μηχανές τους και θυμηθήκαμε οι υπόλοιποι (του γλυκού νερού) ότι κόψαμε πίτα για forum μηχανών! Γιατί όπως μας θύμισε και ο endurasx, ο toumpanos λέει: Μη τη φοβάσαι τη βροχή, νερό ρίχνει, δε ρίχνει σκατά!! |
|
| |
Sifounas Administrator
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σαβ Φεβ 28 2015, 13:51 | |
| και απο εμένα πολλά συγχαρητήρια σε όσους έτρεξαν για την διοργάνωση της εκδήλωσης,περάσαμε τέλεια . Υ.Γ ελπίζω και εγώ με την σειρά μου κάθε τετάρτη να γίνεται ο ίδιος χαμός ,και όχι να είμαστε 5-6 άτομα,και σχεδόν πάντα οι ίδιοι! _________________ Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί. Pierre-Joseph Proudhon, 1809-1865, Γάλλος αναρχικός
|
|
| |
Sailing vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σαβ Φεβ 28 2015, 14:06 | |
| Σουπερ το χθεσινό παρεάκι! Να είμαστε καλά και πάντα όρθιοι όλοι..... Και του χρόνου παιδιά! Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους τρέχουν πάντα για όλους εμάς του υπόλοιπους!
|
|
| |
NIKOlaS505 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 49 Τόπος : ΜΟΣΧΑΤΟ - . . . -ΚΟΡΙΝΘΟΣ-. . . -AΧΕΡΟΝΤΑΣ- Registration date : 30/06/2012
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σαβ Φεβ 28 2015, 14:17 | |
| πολύ όμορφο το χτεσινό .......... άντε να είμαστε καλά να το κανουμαι ακόμα πιο συχνά... ευχαριστούμαι τα παιδιά από πατρα που ήρθαν (πολύ χάρηκα που σας ξαναείδα πατρινοί ... μουχατε λείψει ) και τα παιδιά που έτρεξαν για να γίνει το χτεσινό
|
|
| |
lmb990 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : ATHENS GREECE Registration date : 01/06/2013
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σαβ Φεβ 28 2015, 16:47 | |
| πολλά συγχαρητήρια και από μένα σε όλους!!!! και του χρόνου ακόμα περισσότεροι!!! |
|
| |
Giorgos-Patra moderator
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σαβ Φεβ 28 2015, 17:39 | |
| Mπράβο σε όλους και του χρόνου με υγεια παιδιά !!!
Βάλτε καμία φωτογραφία να δούμε και εμείς ρε παλικάρια . |
|
| |
aris_n gold member
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σαβ Φεβ 28 2015, 18:08 | |
| Μπράβο σε όλα τα παιδιά που τρέξανε για την πίτα, για την ωραία παρέα που μαζεύτηκε και για τα παιδιά που ήρθαν απο Πάτρα! Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου με υγεία πάλι! |
|
| |
apogt moderator
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σαβ Φεβ 28 2015, 18:34 | |
| Άλλη μια καταπληκτική εκδήλωση !!! Συγχαρητήρια σε όλους όσους ασχολήθηκαν!!!Να είμαστε καλά να ανταμώνουμε!!! |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σαβ Φεβ 28 2015, 19:03 | |
| ευγε παίδες ...παντα τετοια ...και καλύτερα ... μπρος για την ανοιξιάτικη "πανελλήνια" .... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
rafel vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : Άγιοι Ανάργυροι - Σαλαμίνα Registration date : 19/09/2014
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σαβ Φεβ 28 2015, 19:10 | |
| - apogt έγραψε:
- Άλλη μια καταπληκτική εκδήλωση !!! Συγχαρητήρια σε όλους όσους ασχολήθηκαν!!!Να είμαστε καλά να ανταμώνουμε!!!
αποστολε χαρηκα για τη γνωριμια φιλε!!και χρηστο και κωστα...και και και! νικ! |
|
| |
psilos Member
Ηλικία : 51 Τόπος : Ν.Κηφισιά-Αθήνα Registration date : 09/02/2011
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σαβ Φεβ 28 2015, 19:42 | |
| Χάρηκα και εγώ που γνώρισα αρκετά παιδιά.Εκατσα λίγο γιατί δούλευα το βράδυ.Γνώρισα αρκετούς πάντως και είχα υποβολέα τον Terino και μου εξηγούσε ποιος είναι ποιος... Ενα μεγάλο μπράβο και από μένα στα παιδιά που ήρθαν από την Πάτρα αυθημερόν μόνο και μόνο για την κοπή της πίτας. Ελπίζω κάποια στιγμή σε επόμενη εκδρομή να μπορέσω λόγω δουλειάς να παρευρεθώ με την μαυρούλα μου.. |
|
| |
apogt moderator
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σαβ Φεβ 28 2015, 22:17 | |
| |
|
| |
Sifounas Administrator
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σαβ Φεβ 28 2015, 22:40 | |
| _________________ Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι μόνο επειδή εμείς είμαστε γονατιστοί. Pierre-Joseph Proudhon, 1809-1865, Γάλλος αναρχικός
|
|
| |
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σαβ Φεβ 28 2015, 23:49 | |
| Ο gostbuster Δημήτρης... Η πίτα... Στον κύριο με το πλατύ χαμόγελο.... Αυτός που 'σαρώνει' κάθε φορά. Δώρα για όλους και καλή παρέα. Και του χρόνου με υγεία!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την socrates στις Κυρ Μαρ 01 2015, 13:15, 1 φορά |
|
| |
rafel vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : Άγιοι Ανάργυροι - Σαλαμίνα Registration date : 19/09/2014
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Κυρ Μαρ 01 2015, 00:45 | |
| |
|
| |
NIKOlaS505 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 49 Τόπος : ΜΟΣΧΑΤΟ - . . . -ΚΟΡΙΝΘΟΣ-. . . -AΧΕΡΟΝΤΑΣ- Registration date : 30/06/2012
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Κυρ Μαρ 01 2015, 01:26 | |
| |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Κυρ Μαρ 01 2015, 12:33 | |
| _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
socrates vstromhellasforum Fanatic
Τόπος : Αθήνα, Χαλκίδα Registration date : 25/06/2010
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Κυρ Μαρ 01 2015, 13:16 | |
| |
|
| |
pashaloua Administrator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 14/01/2013
| Θέμα: Απ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Κυρ Μαρ 01 2015, 17:05 | |
| θέλουμε και άλλες φωτοοοοο....
Μπράβο παιδιά! πολύ σας χαρήκαμε και εμείς οι μακρινοί! Μπράβο σε όλους που έτρεξαν για το event. Ευχαριστούμε τους χορηγούς που για ακόμα μια φορά μας τίμησαν με τα δώρα τους!
Επόμενο μεγάλο ραντεβού η πανελλήνια... ή και κάτι νεότερο αν βγεί... |
|
| |
|