η μερα Εφτασε ....ΜΑΖΩΧΤΕΙΤΕ.. μετα Συνοδων φιλων και γνωστών ...
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 31η γεναρη 2015
εδω η εκδήλωση μας στο face book
το πρόγραμμα θα ειναι το παρακάτω
20:30 ΜΑΖΩΞΗ καφεδακι και τα γνωστα !!! 21:00 - 21:30 ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 21:30- 22:00 ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΛΑΧΝΩΝ
και μετα μεχρι - πρωίας πρόγραμμα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΡΑΔΥΑΣ με τον ΚΩΣΤΑ ΜΑΜΑΛΗ
επειδή η ολη διοργάνωση εχει ενα μικρό "κοστος" που θα αναλογεί σ ολους μας ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΟΤΟΣΚΛΕΤΙΣΤΕΣ και ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM ... κι οχι φιλους καλεσμενους και συνοδους .... για την διαδικασία αποφασίσαμε να μοιραστουν οι ΛΑΧΝΟΙ /ανα μελος ...με μια μικρή συμβολική συμμετοχή 2 η 3 ? ανάλογα με την προσέλευση .......
να ξεκαθαρίσουμε οτι θα αντιστοιχεί ΕΝΑΣ ΛΑΧΝΟΣ / ΜΕΛΟΣ για το fairplay της κλήρωσης
Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Ε Σ (βαλτε Χ1,Χ2,Χ3,Χ 4, ανάλογα ποσα ατομα θα εισαστε )
Δυστηχώς τελικά οι καιρικές συνθήκες δεν θα μου επιτρέψουν να έρθω! Πολλές βροχές και πολύ αέρα προβλέπουν.! Όποτε θα είμαι απών, αν και θα ήθελα πάρα πολυ να είμαι κοντάς σας! Μου χάλασε η διάθεση! Αλλα και δέν μπορώ να κάνω και αλλιώς! Την επόμενη φορά ελπίζω να είμαι μαζί σας! Θα είμαι και standby για καμία εκδρομούλα μου θα κάνετε όταν καλυτερέψει ο καιρός! Ευχομαι να περάσετε καλά! Καλή τύχη και με το φλουρί!!!
nick thalasolikos gold member
Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 28/01/2008
η μερα Εφτασε ....ΜΑΖΩΧΤΕΙΤΕ.. μετα Συνοδων φιλων και γνωστών ...
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 31η γεναρη 2015
εδω η εκδήλωση μας στο face book
το πρόγραμμα θα ειναι το παρακάτω
20:30 ΜΑΖΩΞΗ καφεδακι και τα γνωστα !!! 21:00 - 21:30 ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 21:30- 22:00 ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΛΑΧΝΩΝ
και μετα μεχρι - πρωίας πρόγραμμα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΡΑΔΥΑΣ με τον ΚΩΣΤΑ ΜΑΜΑΛΗ
επειδή η ολη διοργάνωση εχει ενα μικρό "κοστος" που θα αναλογεί σ ολους μας ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΟΤΟΣΚΛΕΤΙΣΤΕΣ και ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM ... κι οχι φιλους καλεσμενους και συνοδους .... για την διαδικασία αποφασίσαμε να μοιραστουν οι ΛΑΧΝΟΙ /ανα μελος ...με μια μικρή συμβολική συμμετοχή 2 η 3 ? ανάλογα με την προσέλευση .......
να ξεκαθαρίσουμε οτι θα αντιστοιχεί ΕΝΑΣ ΛΑΧΝΟΣ / ΜΕΛΟΣ για το fairplay της κλήρωσης
Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Ε Σ (βαλτε Χ1,Χ2,Χ3,Χ 4, ανάλογα ποσα ατομα θα εισαστε )
Δυστηχώς τελικά οι καιρικές συνθήκες δεν θα μου επιτρέψουν να έρθω! Πολλές βροχές και πολύ αέρα προβλέπουν.! Όποτε θα είμαι απών, αν και θα ήθελα πάρα πολυ να είμαι κοντάς σας! Μου χάλασε η διάθεση! Αλλα και δέν μπορώ να κάνω και αλλιώς! Την επόμενη φορά ελπίζω να είμαι μαζί σας! Θα είμαι και standby για καμία εκδρομούλα μου θα κάνετε όταν καλυτερέψει ο καιρός! Ευχομαι να περάσετε καλά! Καλή τύχη και με το φλουρί!!! Wink Wink Wink
LORDOS gold member
Μπράβο στους διοργανωτές που οργάνωσαν την εκδήλωση. Μπράβο στους συμμετεχοντες για το κέφι τους. Μπράβο στους επαγγελματιες που μας στηρίζουν. Vstromhellasforum στα καλύτερα που έρχονται.
INDIANOS Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 14/02/2011