| ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
iosif Member
Τόπος : Μαρούσι Αττικής Registration date : 14/07/2011
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Παρ Ιαν 23 2015, 15:26 | |
| Καλησπέρα και πάλι παιδιά! κάνω ένα update.. μετά από ΠΟΛΥ ψάξιμο και νεύρα κάτι έγινε.. λοιπόν.. πρίν κάποιο καιρό είχα αλλάξει τα λάδια μπροστά και ο "μάστορας" θεώρησε καλό να βάλει 10άρι λάδι (το οποίο γενικά με τα hyperpro δεν είναι και ό,τι καλύτερο όπως το 12άρι). Δεν είναι εκεί το πρόβλημα βέβαια!! Πριν την αλλαγή το μπροστινό ήταν χάλια αλλά όχι όσο μετά. Ανακάλυψα λοιπόν ότι.... είχε βάλει ΑΝΑΠΟΔΑ τα προοδευτικά ελατήρια μπροστά! χαχαχαχαχαχα! φειλ! το πυκνό σπείρωμα προφανώς πάει προς τα κάτω και όχι προς τα πάνω.. (ακόμα και εγώ το ξέρω αυτό!) και γι αυτό το λόγο, το μπροστινό μου ήταν ελεεινά μαλακό ΑΛΛΑ κοπάναγε παντού.. τώρα είναι σαφώς καλύτερο + σφίχτηκαν και τα ρουλεμάν τιμονιού! |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Παρ Ιαν 23 2015, 16:05 | |
| Και τα μαστορια δεν πηγές να του ριξεις καμια ; Τελικα σε ποιον πηγές και στα διόρθωσε ; |
|
| |
iosif Member
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Παρ Ιαν 23 2015, 16:19 | |
| - BLaCkXs.... έγραψε:
- Και τα μαστορια δεν πηγές να του ριξεις καμια ;
Τελικα σε ποιον πηγές και στα διόρθωσε ; χαχα θα έρθει και η ώρα του... πήγα στο Περιστέρι στο moto-mike που πήγαινα και παλιότερα και τα φτιάξαμε όλα ! (μου πέφτει λίγο μακριά αλλά αξίζει!) |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Παρ Ιαν 23 2015, 16:34 | |
| |
|
| |
metallidhs Member
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Παρ Ιαν 23 2015, 18:57 | |
| iosif όλες οι εταιρίες βάζουν τις πυκνές σπείρες προς τα πάνω . μόνο η suzuki βάζει τα δικά τις τις πυκνές σπείρες προς τα κάτω . και εγώ έτσι νόμιζα όταν έβαλα ελατήρια wilberbs και έκραζα το μάστορα... αλλά μετά από ψάξιμο είδα ότι όλες μα όλες βάζουν το σπείρωμα προς τα πάνω . |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Παρ Ιαν 23 2015, 21:28 | |
| σωστος ο μεταλιδης απο πανω. ετσι ειναι. οσο για τον μιχαλη,ειμαστε χρονια φιλοι, και με την μαρια,και μονο καλα λογια μπορω να πω για τα παιδια. τοσο οσο ηταν στη suzuki οσο και τωρα που δουλευουν μονοι τους. μια χαρα. |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Παρ Ιαν 23 2015, 21:31 | |
| - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
- σωστος ο μεταλιδης απο πανω.
ετσι ειναι.
οσο για τον μιχαλη,ειμαστε χρονια φιλοι, και με την μαρια,και μονο καλα λογια μπορω να πω για τα παιδια. τοσο οσο ηταν στη suzuki οσο και τωρα που δουλευουν μονοι τους.
μια χαρα.
Περιμένω Π.Μ σου πότε μπορεις να βρεθούμε... |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Παρ Ιαν 23 2015, 22:05 | |
| βεβαιως. μολις ξελασκαρω λιγο. γιατι πρεπει αν ερθεις στο γκαραζ μου.
δεν το βγαζω εξω με αυτα τα πραγματα που φοραει. ελπιζω να καταλαβαινεις. οκ?
εδω ακομα και ο μιχαλης (moto mike) δεν το εχει δει!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Σαβ Ιαν 24 2015, 01:53 | |
- βεβαιως.
μολις ξελασκαρω λιγο. γιατι πρεπει αν ερθεις στο γκαραζ μου.
δεν το βγαζω εξω με αυτα τα πραγματα που φοραει. ελπιζω να καταλαβαινεις. οκ?
εδω ακομα και ο μιχαλης (moto mike) δεν το εχει δει!!!!!!!!!!!!!
οκ όποτε μπορέσεις |
|
| |
iosif Member
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Σαβ Ιαν 24 2015, 11:15 | |
| |
|
| |
iosif Member
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Δευ Ιαν 26 2015, 15:18 | |
| Καλημέρα παιδιά, σας κάνω αντιγραφή την απάντηση από το μειλ που έστειλα στην hyperpro: Hello Iosif, The tighter coils go upwards. Regards, John Troost Hyperpro
Οπότε, η πυκνή περιελιξη πάει προς τα πάνω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την iosif στις Δευ Ιαν 26 2015, 17:53, 1 φορά |
|
| |
ioarma gold member
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Δευ Ιαν 26 2015, 15:38 | |
| - iosif έγραψε:
- Καλημέρα παιδιά, σας κάνω αντιγραφή την απάντηση από το μειλ που έστειλα στην hyperpro:
Hello Iosif, The tighter coils go upwards. Regards, John Troost Hyperpro
Οπότε, η πυκνή περιελιξη πάει προς τα πάνω Τα …πάνω κάτω…. μας έφερες…. |
|
| |
rafel vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : Άγιοι Ανάργυροι - Σαλαμίνα Registration date : 19/09/2014
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Δευ Ιαν 26 2015, 15:43 | |
| μην αγχωνεσαι ειδικα η αλλαγη των ελατηριων ειναι 20 λεπτα υποθεση |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Δευ Ιαν 26 2015, 15:55 | |
| της hyperpro πανε ετσι. οχι τα μαμα. τις μαμας πανε με το πυκνο κατω.(σπειρωμα) |
|
| |
iosif Member
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Δευ Ιαν 26 2015, 17:52 | |
- της hyperpro πανε ετσι.
οχι τα μαμα. τις μαμας πανε με το πυκνο κατω.(σπειρωμα) σωστός, μόνο στα hyperpro αναφέρομαι! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Τετ Ιαν 28 2015, 11:43 | |
| Δεν ξέρω ακριβώς τι setup θα κάνεις στο μπροστινό σου με τα Hyperpro, αλλά προσωπικά τα βρίσκω σκληρά... πιό σκληρά από όσο θα ήθελα τέλος πάντων. Και είμαι και 2 μέτρα, 100 κιλά γομάρι. |
|
| |
Νικος 1000
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Τρι Ιουν 30 2015, 22:44 | |
| μετά από πολύ ψάξιμο για θόρυβο στην εμπρός ανάρτηση σε dl 1000 ανακάλυψα αυτό
https://www.youtube.com/watch?v=b0yFzfL29pA&feature=youtu.be |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Παρ Ιουλ 03 2015, 11:45 | |
| Ναι ισχύει αυτό στις full floating δισκόπλακες του 1000 και είναι φυσιολογικό |
|
| |
| ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος | |
|