| ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Τρι Ιαν 13 2015, 02:37 | |
| - ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
- να το κανονισουμε παλικαρι.
τωρα που εχουν και το καλουπι οι σουηδοι,ποιος τους πιανει!!!!!!!! αλλα το σετακι ολο κατω απο 3,5 χιλιαρικα δεν........ Β επιλογη ειναι ενα ολοκληρο μπροστινο απο MTS1200.με ζαντα βεβαιως βεβαιως!!!!!! αυτο το βρισκεις απο 1,8 εως 2,5 με δαγκανες και ζαντα. αλλα θελει πολυ δουλεια στο ταιριαγμα της κλειδαριας,offset, ιχνος,κτλ. θελεις πολλες πολλες γνωσεις προσωπικες. και οχι να ξερεις καποιον που ξερει καποιον........... και ,κυριως ,οχι εγω θα το φτιαξω και ξερω κατι φορουμ,που ξερουν κατι αλλο............. και να πιανουν τα χερια σου. αυτα. Έχεις π.μ με τον αριθμο μου. περιμένω όποτε μπορεις να βρεθουμε να το δω και να μου δωσεις τα φωτα σου . |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Τρι Ιαν 13 2015, 12:17 | |
| το intercooler μου ομως, δεν το σχολιασε κανεις............ ειναι παραπανω απο εμφανης πισω απο το πιρουνι...........
|
|
| |
tuluba
Τόπος : Αθήνα Registration date : 08/05/2014
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Τρι Ιαν 13 2015, 12:20 | |
- το intercooler μου ομως,
δεν το σχολιασε κανεις............ ειναι παραπανω απο εμφανης πισω απο το πιρουνι........... Ζηλευουμε γιαυτο Τουμπανο πολυ ομορφο |
|
| |
Bretsos gold member
Τόπος : Φυλακισμένος στην Αθήνα... Registration date : 06/03/2009
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Τρι Ιαν 13 2015, 17:00 | |
- το intercooler μου ομως,
δεν το σχολιασε κανεις............ ειναι παραπανω απο εμφανης πισω απο το πιρουνι...........
ποσο πηγε και ποιος το ανελαβε? ειναι πιο χοντρα τα σωματα και πιο πυκνες οι ψυκτρες ετσι? Υπαρχει διαφορα στην ψυξη? (λογικα υπαρχει) Βαλε αν θες μια καλυτερη φωτο του ψυγειου. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Τρι Ιαν 13 2015, 22:49 | |
| οτι βλεπεις ειναι φτιαγμενο απο τα χερια μου. κανεις μαστορας δεν εχει βαλει χερι σε δικο μου μηχανακι. δεν ειναι ανταλακτικο και ετσι δεν μπορω να πω τιμη. οχι γιατι δεν θελω αλλα γιατι δεν υπαρχει. ψυξη κλασεις καλυτερη. χρειαζοταν να γινει για τον υπερκυβισμο. 1167 κυβικα ειναι πλεον με ενα αμερικανικο κιτ. πιστονια wiseco. εφτιαξα το μοτερ,να μην φτιαξω και τισ αναρτησεις??? μπορει να πηγε και παραπανω απο ενα μεταχειρισμενο MTS1200 οτι εχει επανω το μηχανακι. αλλα τα εκανα μονος μου και ξερω τι καβαλαω. πηρε αρκετο χρονο αλλα δε γαμεις.......................! το γελιο το τρελο ειναι με κανα δυο multi καινουρια που ετυχε να ξεκινησουμε μαζι. ο ενας με σταματησε λιγο πιο κατω κι ρωταγε τι μηχανακι ειναι κατω απο το κοστουμι του vstrom...καλο παιδι κατα τα αλλα. ετρεχε λιγα λαδακια το multi!!!!!!!!!!!!!εχχεχεχεεχεχεχεχχεχε!!!!!! αυτα. παρε και μια καλη φωτο. |
|
| |
iosif Member
Τόπος : Μαρούσι Αττικής Registration date : 14/07/2011
| |
| |
lmb990 vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : ATHENS GREECE Registration date : 01/06/2013
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Τρι Ιαν 13 2015, 23:49 | |
- οτι βλεπεις ειναι φτιαγμενο
απο τα χερια μου. κανεις μαστορας δεν εχει βαλει χερι σε δικο μου μηχανακι. δεν ειναι ανταλακτικο και ετσι δεν μπορω να πω τιμη. οχι γιατι δεν θελω αλλα γιατι δεν υπαρχει. ψυξη κλασεις καλυτερη. χρειαζοταν να γινει για τον υπερκυβισμο. 1167 κυβικα ειναι πλεον με ενα αμερικανικο κιτ. πιστονια wiseco. εφτιαξα το μοτερ,να μην φτιαξω και τισ αναρτησεις??? μπορει να πηγε και παραπανω απο ενα μεταχειρισμενο MTS1200 οτι εχει επανω το μηχανακι. αλλα τα εκανα μονος μου και ξερω τι καβαλαω. πηρε αρκετο χρονο αλλα δε γαμεις.......................! το γελιο το τρελο ειναι με κανα δυο multi καινουρια που ετυχε να ξεκινησουμε μαζι. ο ενας με σταματησε λιγο πιο κατω κι ρωταγε τι μηχανακι ειναι κατω απο το κοστουμι του vstrom...καλο παιδι κατα τα αλλα. ετρεχε λιγα λαδακια το multi!!!!!!!!!!!!!εχχεχεχεεχεχεχεχχεχε!!!!!! αυτα. παρε και μια καλη φωτο. Το μαμισιο μπροστινό σου που έχεις στο car.gr ποσό το δίνεις;; Τιμή για το φορουμ φυσικά... |
|
| |
rafel vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : Άγιοι Ανάργυροι - Σαλαμίνα Registration date : 19/09/2014
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Τρι Ιαν 13 2015, 23:50 | |
- οτι βλεπεις ειναι φτιαγμενο
απο τα χερια μου. κανεις μαστορας δεν εχει βαλει χερι σε δικο μου μηχανακι. δεν ειναι ανταλακτικο και ετσι δεν μπορω να πω τιμη. οχι γιατι δεν θελω αλλα γιατι δεν υπαρχει. ψυξη κλασεις καλυτερη. χρειαζοταν να γινει για τον υπερκυβισμο. 1167 κυβικα ειναι πλεον με ενα αμερικανικο κιτ. πιστονια wiseco. εφτιαξα το μοτερ,να μην φτιαξω και τισ αναρτησεις??? μπορει να πηγε και παραπανω απο ενα μεταχειρισμενο MTS1200 οτι εχει επανω το μηχανακι. αλλα τα εκανα μονος μου και ξερω τι καβαλαω. πηρε αρκετο χρονο αλλα δε γαμεις.......................! το γελιο το τρελο ειναι με κανα δυο multi καινουρια που ετυχε να ξεκινησουμε μαζι. ο ενας με σταματησε λιγο πιο κατω κι ρωταγε τι μηχανακι ειναι κατω απο το κοστουμι του vstrom...καλο παιδι κατα τα αλλα. ετρεχε λιγα λαδακια το multi!!!!!!!!!!!!!εχχεχεχεεχεχεχεχχεχε!!!!!! αυτα. παρε και μια καλη φωτο. δηλ Suzuki DL1200? |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Τετ Ιαν 14 2015, 00:34 | |
| το μαμισιο μπροστινο μου δεν ειναι για πουλημα. και ουτε το εχω βαλει στο car. ομως το γνωριζω το παλικαρι που την εχει την αγγελια.
φωτορεπορταζ δεν θα γινει. δεν το χωραει το φορουμ!!!!!!!!χαχα! ειναι προσωπικο το μοτορι.
1200 χεχε.1167 για την ακριβεια. σκεφτηκα,αντι να αλλαζω μηχανακι,γιατι να μην αλλαξω ΤΟ μηχανακι? πολυ περισσοτερη πλακα εχει ετσι παντως,να το ξερετε. ειναι και το γραναζωμα ομως γιατι το 1200 εχει περισσοτερη δυναμη. επομενο βημα............ πισω ψαλιδι sv1000. για ,5.5αρα ζαντα(180 λαστιχο).χμμμμ.......μεχρι το πασχα θα ειναι ετοιμο και αυτο.
|
|
| |
Jef Member
Ηλικία : 45 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 28/10/2014
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Τετ Ιαν 14 2015, 06:25 | |
φωτορεπορταζ δεν θα γινει.
Δυναμομετρο το πηγες? Πες μας συνοπτικα τι μοντιφα εχεις κανει |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Τετ Ιαν 14 2015, 11:35 | |
| και δυναμομετρο πηγε(αξιοπιστο λιγο πιο κατω απο το MTS1200ειμαστε)-10-15bhp αναλογος το απεναντι μηχανακι και περιλιπτικα αναφερονται πιο πανω οι μετατροπες. παραπανω πληροφοριες δεν δινω, γιατι δεν θελω να δωσω. ειναι αχρηστες και θα δωσουν λαθος εντυπωσεις. το μηχανακι φτιαχτηκε,μετρηθηκε, κυκλοφορει,στριβει και φρεναρει καλυτερα απο οποιοδηποτε αλλο vstrom τουλαχιστον.
να σημειωσω οτι ειναι ενα project που φτιαχνεται στον ελευθερο χρονο που εχω,και οτι δεν ειναι αυτη η δουλεια μου. επισης δεν την κανω για κανεναν αλλον.(για αποφυγη παρεξηγησεων)
γνωριζω το dl μεσα και εξω,κυριως το 1000 αλλα και το 650,οσο λιγοι ανθρωποι.οποιαδηποτε βιδα του καρτερ των γραναζιων των εκκεντροφορων,οτιδηποτε εξαρτημα το εχω χιλιοαναλυσει. και ολες οι μετατροπες που εχουν γινει ειναι ποοοοοολυ μελετημενες.απο γεωμετρια μεχρι καυσαναλυση. μερακι θελει,παθος και οι γνωσεις ερχονται παιδια. οπως και τα κονε ερχονται με τις γνωσεις.
δεν θελω να το βαλω στις μετατροπες η DIY γιατι δεν ειμαι ενεργο μελος του φορουμ. που και που λεω την γνωμη μου και αρκετες φορες αυτη εχει παρεξηγηθει γιατι μιλαω εδω οπως μιλαω σε καθε φιλο μοτοσυκλετιστη που εχω.και ο γραπτος ο λογος δεν αντικατοπτριζει το υφος μου.που δεν ειναι κακοπροαιρετος. αλλα ευθυς και αμεσος. χαιρομαι που αρεσει σε καποιους,καποιοι κανουν τον κινεζο γιατι τους πεταχτηκαν τα ματια εξω και δεν εχουν τι να πουν, και καποιοι απλα θαυμαζουν.σαν και εμενα. οι γνωσεις σε ειδικα θεματα,οπως αυτο, ερχονται πολυ δυσκολα, πολυ ακριβα,πρεπει να καταντησεις μ@κ@κ@ς για να παρακαλας να μαθεις εκεινο το σημαδακι στον στροφαλο αν ειναι για χρονισμο η για κατι αλλο,και με ακριβες ζημιες. η και χωρις αλλα χωρις ζημια δυσκολα μαθαινεις........
τα λογια που λεω τα υποστηριζω με απειρες γνωσεις και πραξεις και ΟΧΙ λεγοντας η γραφοντας παπαριες σε ενα φορουμ σαν αυτο,οπως ,δυστυχως αρκετοι. πχ ξερω εγω καποιον,μου ειπε καποιος αρα ετσι ειναι κτλ κτλ.........
να ειστε καλα,καλη χρονια να εχουμε καλα χιλιομετρα και κυριως ασφαλη.
α,και να ψωφησουν οι οχτροι μας,(που λεει ενας καλος φιλος)
|
|
| |
Jef Member
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Τετ Ιαν 14 2015, 11:59 | |
| μπράβο ρε φίλε! εμένα μου αρέσουν οι μοντίφες γενικά, πόσο περισσότερο το tuning του κινητήρα. αν έχεις κάνει κάπου αλλού την παρουσίαση, δώσε κάνα link, έστω και σε pm.
btw, καλό θα ήταν να μεταφερθούν τα άσχετα posts σε άλλο thread. |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Τετ Ιαν 14 2015, 12:39 | |
| - Jef έγραψε:
- μπράβο ρε φίλε! εμένα μου αρέσουν οι μοντίφες γενικά, πόσο περισσότερο το tuning του κινητήρα.
αν έχεις κάνει κάπου αλλού την παρουσίαση, δώσε κάνα link, έστω και σε pm.
btw, καλό θα ήταν να μεταφερθούν τα άσχετα posts σε άλλο thread. η και να διαγραφουν ,μη σου πω!χεχεχεχε....... ας τα βαλει καποιος διαχειριστης. παντως για μπροστινα μιλαγαμε........... να στε καλα. |
|
| |
ck69 Member
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Τετ Ιαν 14 2015, 14:47 | |
| ...και πλεον εχει ερθει η ωρα και για την τυπικη αλλαγη στον τιτλο του θρεντ μιας που το περιεχονενο οπως εμπλουτιστηκε στην πορεια το αδικει εμφανως... |
|
| |
iosif Member
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Παρ Ιαν 16 2015, 15:52 | |
| και για να επανέλθω στο αρχικό μου πόστ το οποίο αφορά το μπροστινό μου.. τα ελατήρια έχουν 30.000+ χμ (hyperpro) μήπως ήρθε ώρα για αλλαγή?? ή όχι? |
|
| |
Jef Member
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Παρ Ιαν 16 2015, 16:17 | |
| εγώ πάντως που μίλησα σήμερα με τον Θοδωρή (Bike Doctor αν θυμάμαι καλά), μου είπε ότι αυτός ο θόρυβος προέρχεται από τα μπρούτζινα "κοκοράκια" (αν άκουσα καλά) που λόγο του ότι είναι μπρούτζινα, φαγώνονται εύκολα και υπάρχει αυτός ο θόρυβος (ή κάτι τέτοιο). Αλλά και να τα αλλάξεις (μου είπε) μετά από 7-8 χιλ. χιλιόμετρα πάλι θα αρχίσει. Αλλά βάζοντας HyperPRO, αλλαγή λαδιών, κλπ, δεν θα είναι τόσο έντονος ο θόρυβος.
υ.γ. Μπορει και να μην τα μεταφέρω και πολύ σωστά... για να μην κάνουμε σπασμένο τηλέφωνο, μπορείς να τον κάνεις ένα τηλ και να τον ρωτήσεις |
|
| |
iosif Member
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Παρ Ιαν 16 2015, 16:40 | |
| το θέμα είναι ότι και τα ελατήρια είναι Hyperpro, και γέφυρα φοράω και τα λάδια άλλαξα! χαχαχαχα κάπου αλλού που ρώτησα μου είπαν να αλλάξω τα ρουλεμάν του τιμονιού.. λες??? |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Παρ Ιαν 16 2015, 17:06 | |
| - iosif έγραψε:
- το θέμα είναι ότι και τα ελατήρια είναι Hyperpro, και γέφυρα φοράω και τα λάδια άλλαξα! χαχαχαχα κάπου αλλού που ρώτησα μου είπαν να αλλάξω τα ρουλεμάν του τιμονιού.. λες???
Αφού στο πρώτο πόστ γράφεις οτι τα άλλαξες πριν λίγο καιρό θα τα ξαναλλαξεις; Αν διαβάσεις το μοναδικό που σ έγραψα ηταν εαν έσφιξε σωστά ο μάστορας τα ρουλεμαν τιμονιού το έκανε;Απο εκεί ξεκινάει το πρόβλημα να το ξέρεις |
|
| |
iosif Member
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Παρ Ιαν 16 2015, 17:09 | |
| - BLaCkXs.... έγραψε:
- iosif έγραψε:
- το θέμα είναι ότι και τα ελατήρια είναι Hyperpro, και γέφυρα φοράω και τα λάδια άλλαξα! χαχαχαχα κάπου αλλού που ρώτησα μου είπαν να αλλάξω τα ρουλεμάν του τιμονιού.. λες???
Αφού στο πρώτο πόστ γράφεις οτι τα άλλαξες πριν λίγο καιρό θα τα ξαναλλαξεις;
Αν διαβάσεις το μοναδικό που σ έγραψα ηταν εαν έσφιξε σωστά ο μάστορας τα ρουλεμαν τιμονιού το έκανε;Απο εκεί ξεκινάει το πρόβλημα να το ξέρεις είμαι απελπισμένος χαχα! χωρίς πλάκα είναι πολύ εκνευριστικό.. ναι το θυμάμαι κανόνισα να παω δευτέρα (αλλού) να δω αν είναι καλά σφιγμένο... |
|
| |
endurasx vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 43 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Παρ Ιαν 16 2015, 17:12 | |
| Περα αν εσφιξε καλα ο μαστορας ειναι αν πηγες και σου ξαναεσφιξε μετα απο καποια χλμ? Οσο για τον καλοπροαιρετο κυριο πιο πανω απλα κανενα σχολιο τα γραφει ολα μονος του! |
|
| |
Jef Member
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Παρ Ιαν 16 2015, 18:56 | |
| - endurasx έγραψε:
- Οσο για τον καλοπροαιρετο κυριο πιο πανω απλα κανενα σχολιο τα γραφει ολα μονος του!
για μένα λες? |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Παρ Ιαν 16 2015, 18:59 | |
| - Jef έγραψε:
- endurasx έγραψε:
- Οσο για τον καλοπροαιρετο κυριο πιο πανω απλα κανενα σχολιο τα γραφει ολα μονος του!
για μένα λες? Οχι οχι καμία σχέση Jef σε άλλον απευθύνεται |
|
| |
endurasx vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 43 Τόπος : Περιστερι Registration date : 28/11/2012
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Παρ Ιαν 16 2015, 19:01 | |
| - Jef έγραψε:
- endurasx έγραψε:
για μένα λες? Οχι φιλε μου εξαλλου απο τα γραφομενα σου μια χαρα ατομακι εισαι! Αλλου βαρανε οι καμπανες! |
|
| |
rafel vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 35 Τόπος : Άγιοι Ανάργυροι - Σαλαμίνα Registration date : 19/09/2014
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Παρ Ιαν 16 2015, 21:48 | |
| - endurasx έγραψε:
- Jef έγραψε:
- endurasx έγραψε:
για μένα λες? Οχι φιλε μου εξαλλου απο τα γραφομενα σου μια χαρα ατομακι εισαι! Αλλου βαρανε οι καμπανες! https://www.youtube.com/watch?v=qdlQyNe_9tE ????? |
|
| |
Επισκέπτης Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος Σαβ Ιαν 17 2015, 01:54 | |
| για εμενα λεει το παλικαρι. καλοπροαιρετος ειμαι.
το προβλημα σου ειναι μονο στο πιρουνι. δεν θα διορθωθει. και τα throst να αλλαξεις,δεν................ ειναι η λειτουργια του μπροστινου. αν το δεις λυμενο,θα καταλαβεις ακριβως τι εννοω.
προσπαθησε να το δεις λυμενο καπου και θα καταλαβεις. απλο ειναι.μολις το παρεις στο χερι σου θα δεις. |
|
| |
| ερώτηση περί (ενοχλητικού) μπροστινού συστήματος | |
|