Χαιρετώ τη παρέα.
Μετά από 10 χρόνια με το Colori Storm ήρθε ( ; ) το πλήρωμα του χρόνου να γίνει αλλαγή μιας και έχει φθαρεί πολύ, έχει χάσει την αδιαβροχοποίηση του και το χρώμα του.
Σκέφτομαι (βασικά μου αρέσουν) τα Rev'it και ειδικά το Neptune GTX αλλά ακόμα και με τη προσφορά που είχε το motoraid προ εβδομάδων έβγαινε πολύ ακριβό και έτσι κοιτούσα και το Outback.
Επειδή είμαι στο ψάξιμο ακόμα, μιας και δεν περισσεύουν πλέον τα ?, "έπεσα" και στο
NordCap Dakar 4 season για το οποίο:
1. το "βλέπω" μόνο στα Ελληνικά μαγαζιά π.χ. motomarket, moto-accessories etc. αλλά ότι σε ξένα π.χ. fc-moto, louis etc.
αυτό με κάνει να πιστεύω ότι είναι Ελληνικής κατασκευής (αν είναι, αξίζει ένα μπράβο) ... μάλιστα κάπου το διάβασα αλλά δεν έδινε περισσότερα στοιχεία.
2. Έχει πολύ καλή τιμή ... γύρω στα 130?
3. Έχει κάποια καλά χαρακτηριστικά, όπως αφαιρούμενη εσωτερική αδιάβροχη επένδυση, ομοίως και θερμική, έχει αεραγωγούς στο στήθος, χέρια και πλάτη.
Αυτό που ρωτάω είναι αν είναι κάποιος γνώστης, το έχει φορέσει, το έχει, αν έχει κάποιο site της εταιρίας (όχι κάποιου μαγαζιού), να μου που πεί αν όλα αυτά που γράφουν τα μαγαζιά και ανάφερα στο (3) ισχύουν ...