| ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LORDOS gold member
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Πεμ Οκτ 30 2014, 22:31 | |
| |
|
| |
costas v gold member
Τόπος : ΚΟΖΑΝΗ Registration date : 09/06/2008
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Πεμ Οκτ 30 2014, 22:32 | |
| Με το καλό να βρεθούμε |
|
| |
iannag vstromhellasforum Enthusiast
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Πεμ Οκτ 30 2014, 22:46 | |
| Πόση είναι η απόσταση της πεζοπορίας; |
|
| |
narcissus moderator
Ηλικία : 45 Τόπος : Θες άλλο Νίκη Registration date : 12/06/2010
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Πεμ Οκτ 30 2014, 23:19 | |
| Το θηρίο είναι έτοιμο! Όλα φουλ.... Μπαταρίες. Ντεπόζιτο. Βαλίτσες. Θα περάσουμε μαμάτα και με μπόλικα μοτοχιλιόμετρα...!!! Ραντεβού αύριο αδέρφια! _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Πεμ Οκτ 30 2014, 23:31 | |
| το λοιπον ...κυριες και κύριοι ....
ειμαστε έτοιμοι και τακτοποιημενοι ΟΟΟΟΛΟΙ οπως λιγο πολύ βολεύει τον καθεναν μας ...
επι χαρτου ...
ΔΙΑΜΟΝΗ
ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΣΥΡΡΑΚΟ (ΠΑΛΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ)
1 Τρίκλινο ατομα 3 2 τετρακλινα ατομα 8 5 δίκλινα με 2πλο κρεββάτι ατομα 10Π 1 δικλινο με 2 μονα κρεββατια ατομα 2 για τις yoshimures ΣΥΝΟΛΟ ΑΤΟΜΩΝ 23
στα παραπανω δωματια θα τακτοποιηθουν ατομα που θα ερθουν Π/Σ/Κ/
ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ οπου θα δειπνήσουμε και τα 2 βράδυα ...
1. Δίκλινο + παιδικό κρεββάτι για ΠΣΚ για τον avato ..Ατομα 2 1 δίκλινο με 2πλο κρεββάτι για ΠΣΚ ατομα 2 kopeli 1 δίκλινο με 2πλο κρεββάτι για ΣΚ ( ειναι το δωματιο που κράτησα για τον vstrong οποτε γιάννη βρές ταιρι να το μοιραστείς )
ΣΥΝΟΛΟ ΑΤΟΜΩΝ 6
ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ CASA CALDA ειναι μονο για ΣΑΒΒΑΤΟ για τα παιδια απ τον βόλο
1 .τρίκλινο με 2 διπλά κρεββάτια 1 δίκλινο με 1 2πλό
ΣΥΝΟΛΟ ΑΤΟΜΩΝ 5
ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ CASA LA NOI μονο για ΣΑΒΒΑΤΟ
2 ΔΙΚΛΙΝΑ ΜΕ 4 μονα κρεββατια
ΣΥΝΟΛΟ ΑΤΟΜΩΝ 4
ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΓΚΟΥΡΑ
ΓΙΑ ΤΟ Π/Σ/Κ
1 δίκλινο με 2 μονα κρεββάτια
και ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 Δίκλινα ατομα 4
ΣΥΝΟΛΟ ΑΤΟΜΩΝ 6
========================================================================
ΣΥΝΟΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ 23+ 6 + 5 +4 +6 = 44 ατομα !!!
Οπως θα διαπιστωσατε η οργανωση τοσων ατομων σε 5 ξενωνες και με τις οποιες τελευταιες αλλαγες δεν ειναι κατι ευκολο γιαυτο ζητω απ ολους σας κατονοηση και συνεργασια να παμε με το καλο και τακτοποιηθουμε στα δωματια οπως λιγο πολυ θα βολεψει σ ολους μας ΄΄΄΄ η συνενοηση θα γινει επι τοπου ΄΄΄ ουτως η αλλως θα ειμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ και με ευκολη προσβαση ΄΄΄
Για τα 2 δειπνα εχουμε καταληξει ω εξης : Το δειπνο της πρασκευης θα εχει φαγητο κατααρολας ( χοιρινο φρικασε ) και για οσους δεν το επιθυμουν ( διαφωνω) πιατο της ωρας με σαλατα τηγανιτες πατατες και φετα / ανα 4 ατομα και free xυμα κρασι λευκο η κοκκινο τιμη ανα ατομο 9?
Για το δειπνο του σαββατου :
ΠΟΛΥΣΑΛΑΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ-ΝΤΟΜΑΤΑ-ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΡΟΤΟ (ανά Τέσσερα άτομα) -ΓΑΛΟΤΥΡΙ (ανά Τέσσερα άτομα) -XOΡTOΠITA (ανά Τέσσερα άτομα) - ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΕΜΠΑΠ ΣΟΥΒΛΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΕΙΟ ΚΕΜΠΑΠ ΣΟΥΒΛΑΣ (1ΚΙΛΟ ΨΗΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ ΑΝΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ-500ΓΡ. ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΙ 500 ΓΡ. ΠΡΟΒΕΙΟ-Η ΠΙΑΤΕΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ) -ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΜΕΛΙ (ανά Τέσσερα άτομα) -ΚΡΑΣΙ ΧΥΜΑ,ΛΕΥΚΟ Ή ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ 14 ΕΥΡΩ
ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ Ή ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ EXTRA.
Αντε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα Αυτή την εκδρομή θα κάνουμε καιρό να την ξεχάσουμε. _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
nikSalonik Administrator
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Πεμ Οκτ 30 2014, 23:38 | |
| - iannag έγραψε:
- Πόση είναι η απόσταση της πεζοπορίας;
μιαμιση ωρα πανε μιαμιση ελα ...δεν ξερω ακριβως την χιλιομετρική αποσταση ... στην ουσια περναμε μια χαράδρα ...με τον χρουσσο ποταμο που τη διασχίζει ....ανεβα κατεβα την χαραδρα και κανα 2 χιλιομετρα λογικό περπατημα για τους καλαρρύτες...αυτο ειναι ... _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
|
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Πεμ Οκτ 30 2014, 23:45 | |
| - narcissus έγραψε:
- Το θηρίο είναι έτοιμο!
Όλα φουλ....
Μπαταρίες. Ντεπόζιτο. Βαλίτσες. Θα περάσουμε μαμάτα και με μπόλικα μοτοχιλιόμετρα...!!!
Ραντεβού αύριο αδέρφια! Να σου θυμίσουμε τι ώρα είπαμε ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ??? Αλλά μπά .......είσαι άγγλος στα ραντεβού αναχωρήσεων !!!!!!!!!! Τό ''πα σε σένα (νύφη) για να τ' ακούσουν οι άλλοι (πεθερά) Τ' ακούτε ''πεθερές'' ??? 8:30 π.μ αναχώρηση από μάλγαρα |
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Πεμ Οκτ 30 2014, 23:49 | |
| _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Παρ Οκτ 31 2014, 01:44 | |
| Άντε με το καλό να γεμίζεται τις μπαταρίες σας αλλά και το μυαλό σας με ωραία τοπία . Καλό δρόμο τα ματια σας 14 στον δρόμο και πολλές φωτό... |
|
| |
Dimis gold member
Ηλικία : 50 Τόπος : Stuttgart- Κατερινη Registration date : 27/02/2009
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Παρ Οκτ 31 2014, 07:54 | |
| Παληκαρια , καλα να περασετε. Και πολυ προσεκτικα στον δρομο. Κριμα που για αλλη μια φορα δεν μπορω να ειμαι μαζι σας. |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Παρ Οκτ 31 2014, 07:59 | |
| Niksalonik καναλι 5 ... Group 1 αναχωριση απο μαλγαρα σε 30 λεπτα ... Ευχαριστουμε για τις ευχες ολων σας ... Να περασουμε καλα κι ασφαλεις ΟΛΟΙ στα σπιτια μας να επιστρεψουμε Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΥΡΡΑΚΟ Over _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα... ...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
|
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Παρ Οκτ 31 2014, 13:07 | |
| " /> Και μια από τον δρόμο. Ιωάννινα! _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
bozosd vstromhellasforum Fanatic
Ηλικία : 49 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Registration date : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Παρ Οκτ 31 2014, 22:02 | |
| Καλούς δρόμους να χετε αδέρφια και να περνάτε καλά!!! |
|
| |
Χείρων Member
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Παρ Οκτ 31 2014, 22:52 | |
| Να περάσετε καλά και προσοχή στο κρύο! Τα μέρη είναι εξαιρετικά! Αν έχετε κουράγιο, στην επιστροφή μπορείτε να διασχίσετε τα Τζουμέρκα μέχρι το Βουργαρέλι. Η ομορφιά τους δεν περιγραφεται! Μετά διασχίστε την Πίνδο και θα βγείτε στα Τρίκαλα. Ο δρόμος περνάει από το φράγμα της εκτροπής του Αχελώου. Από το Συρράκο μέχρι την Πύλη Τρικάλων υπολογίστε τέσσερις ώρες δύσκολης ορεινής διαδρομής, μέσα σε απίστευτη φύση. Είναι περιπέτεια! Κι αν σας μένουν δυνάμεις, 20 περίπου χιλιόμετρα πριν την Λάρισα στρίψτε για Ελασσόνα. Υπάρχει ταμπέλα. Ένας πανέμορφος και πολύ ήσυχος παλιός δρόμος που ανεβοκατεβαίνει γλυκά στους λόφους μέχρι Ελασσόνα. Πανέμορφο Θεσσαλικό τοπίο αυτή την φορά. Από Ελλασόνα ανεβαίνετε Όλυμπο προς Λιβάδι και κατεβαίνετε προς Άγιο Δημήτριο μέχρι την Κατερίνη. Εγώ προτιμώ πάντα την παλιά εθνική Θεσσαλονίκης Κατερίνης. Τουλάχιστον μέχρι την Αλεξάνδρεια! Συγνώμη που παρεμβαίνω κατόπιν εορτής αλλά τώρα σας πήρα είδηση. Έτσι κι αλλιώς δεν θα μπορούσα να συμμετέχω. Τις διαδρομές αυτές όμως τις έχω κάνει πρίν ακριβώς τρεις βδομάδες! Να περάσετε πολύ καλά! |
|
| |
matthaios Member
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Κυρ Νοε 02 2014, 17:48 | |
| Ματθαίος και Καλλιόπη στη βάση τους άλλη μια πανέμορφη εκδρομή έλαβε τέλος συγχαρητήρια στα παιδιά για την διοργάνωση περάσαμε θαυμάσια συναντήσαμε τους παλιούς μας φίλους και γνωρίσαμε καινούριους περιμένουμε την επόμενη βόλτα. |
|
| |
Marcopolo gold member
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Κυρ Νοε 02 2014, 18:59 | |
| κ ο μαρκος εφτασε στη βαση του στις 5.15μμ 1056 χλμ απιστευτης ...μακρινης για μενα ομορφιας η διαδρομη απο συρρακο μεχρι καλαμπακα ηταν απο τις καλυτερες!!!!μεσα στα ελατα κ διπλα το ..ποταμι ΄!!! να πω κ εγω ενα μεγαλο μπραβο κ ενα μεγαλο ευχαριστω στην ψυχη της εκδρομης τον νικο για το τρεξιμο που εκανε κ πριν κ κατα την διαρκεια αυτης της εξορμισης .μπραβο ρε νικ μεσα απο την καρδια μου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την MARKOS-V στις Δευ Νοε 03 2014, 08:35, 1 φορά |
|
| |
pegasusthes moderator
Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 07/04/2010
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Κυρ Νοε 02 2014, 19:39 | |
| επιστροφή και για μένα στη βάση
_________________ Θα τα κάνω όλα λουλούδια transalp 600Vstrom 650MT-09 TracerTriumph Tiger Sport 1050 |
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Κυρ Νοε 02 2014, 20:02 | |
| Επιστροφή στο σπίτι με γεμάτες μπαταρίες. Πάμε για τα επόμενα…! _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
JORDAN AFRICANOS Member
Ηλικία : 55 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Κυρ Νοε 02 2014, 20:43 | |
| - MARKOS-V έγραψε:
- κ ο μαρκος εφτασε στη βαση του στις 5.15μμ
1056 χλμ απιστευτης ...μακρινης για μενα ομορφιας η διαδρομη απο συρρακο μεχρι καλαμπακα ηταν απο τις καλυτερες!!!!μεα στα ελατα κ διπλα το ..ποταμι ΄!!! . Τι να πεί κανείς γι ' αυτό το παιδί ????Αν και είναι από τα μεγάλα παιδιά της παρέας μας είναι όμως η προσωποποίηση του ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΜΟΥ.Μόνος του ξεκίνησε απο την Αθήνα διέσχισε τη μισή Ελλάδα και μας περ'ιμενε να φτάσουμε κι εμείς !!!!!!!!!! Μάρκο είσαι άπεχτος αδερφούλη μου και να ξέρεις ότι έχεις ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας !!!!!!!!! Πίσω λοιπόν και γώ , στη βάση μου , με το μυαλό μου να 'ναι ακόμα κάπου εκεί στα υπέροχα και πανέμορφα που είδαμε κι απαντήσαμε ........................ Μπράβο σε όλους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οσο για τον SALONIK ότι και να πούμε είναι λίγο . κι αν σε στενοχωρήσαμε κάποιοι , κάπου ,κάποτε , εκ μέρους όλων ζητώ συγνώμη αδερφέ !!! |
|
| |
th3_b3st gold member
Ηλικία : 38 Τόπος : Θεσσαλονίκη-Δράμα Registration date : 19/03/2008
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Κυρ Νοε 02 2014, 20:53 | |
| Επιστροφη και για μενα αδερφια!!!!ολα ηταν τελεια, μα πανω απο ολα η ψυχη της παρεας!!! Μπραβο σε ολους και ιδιαιτερα στο ενα μεγαλο μπραβο στο Νικολα για τον συντονισμο!! Μαρκο... χαρα στο κουραγιο σου!!! Υγεια σε ολους και με το καλο στα επομενα που θα ερθουν!!!! |
|
| |
ChrisPoi Member
Ηλικία : 47 Τόπος : Θερμη Θεσ/νικη - Σάμος Registration date : 05/08/2010
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Κυρ Νοε 02 2014, 21:51 | |
| Επιστροφή και από εμένα .
Μπραβο σε όλους για άλλη μια άψογη εκδρομή. |
|
| |
nikSalonik Administrator
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Κυρ Νοε 02 2014, 22:04 | |
| - niksalonik έγραψε:
- ... Να περασουμε καλα κι ασφαλεις ΟΛΟΙ στα σπιτια μας να επιστρεψουμε
αυτος ήταν ειναι και θα πρεπει να ειναι ο στόχος ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!! ομως για να περνάμε καλά δεν φτάνει να χουμε καλή οργάνωση , ωραια δωματια καλο φαγητό καλό κρασί καλή παρέα γαματες τιμές.... ωραίες διαδρομές ομορφα τοπια και στριφτερά κομμάτια , αλλα και ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην οδήγηση και το τελευταίο απαιτεί .. .συνεργασία - ηρεμία - τήρηση κανόνων ασφαλους οδήγησης - ΟΜΑΔΙΚΟ πνεύμα - σεβασμό στούς "πίσω" ...κι ειμεις αυτα δεν τά χαμε στην επιστροφή ... ευτυχώς που απλώς "στεναχωρήθηκα" φιλε Ντάνυ και να σαι σίγουρος οτι δεν τιθεται θεμα συγγνώμης ουτε δικιου η άδικου ,ΤΟ αποτέλεσμα μετράει ΠΑΝΤΑ!!!... ωστοσο φτάσαμε ολοι στα σπίτια μας κι αυτο εχει σημασία ... γινανε λάθη ...ας μαθουμε μεσα απ αυτά ωστε να μη ξανασυμβούν ... κι ας τα διδάξουμε στους νεους φιλους που ήρθαν και σ αυτους θα έρθουν στο μελλον ... θυμίζω τα SOS !!!
αφου καταρτίζεται ενα σεναριο που έχει πρόγραμμα (προορισμό και χρονοδιάγραμμα .) !!!
1. η ομαδα εχει πλοηγό , 2. οι αργοί και οι νεοι οδηγοί ειναι πισω απ τον πλοηγό 3. οι ΈΜΠΕΙΡΟΙ ί οδηγοί ειναι στο τέλος της ομαδας 4. η ομαδα εχει "σκούπα" 5. δεν προσπερναμε ΠΟΤΕ ειδικά στα κλειστά κομματια του δρόμου ...κι ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΈΣ 6. ο καθε οδηγός φροντίζει να εχει στον καθρέπτη του τον απο πίσω του ...μονον έτσι θα μεταφερθει η πληροφορία οτι κατι προέκυψε σε καποιον αναβατη και θα καταλάβει και ο πλοηγός ωστε η θα μειώσει ταχύτητα η ακόμη να την μηδενίσει τελείως . 7. οι έμπειροι οδηγοι ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ -ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ενα κλιμα μιας ήρεμης ροης των μοτοσυκλετών στα περάσματα διατηρώντας αποστάσεις 8. η οδήγηση της μοτοσυκλέτας υποστηρίζεται καλύτερα οταν ο οδηγός ειναι σε ηρεμη και νηφάλια κατάσταση .
σημαντικό επίσης ειναι η ερμηνεία του ορου "εμπειρος οδηγος " "αρχαριος οδηγός " "Νέο μέλος " "παλαιο μέλος ".....να τα συζητήσουμε και αυτά ... κι άλλα πολλά που προτιμώ να τα πουμε απο κοντά !!! βρείτε τώρα τι απ τα παραπανω δεν εκανε ο καθενας μας σωστά και διορθώστε το στην επομενη μας εξόρμηση και καντε το καλύτερο δωρο στον εαυτό σας ....ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ !!! παμε λοιπον για τα καλύτερα ακόμη σοφότεροι Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ σας κι εναν εναν ξεχωριστά για την εξαιρετική παρέα ...τον ΘΕΙΟ Μάρκο που κανε τόσα χιλιόμετρα για να ειναι μαζι μας ...τα παιδια απ τον βόλο την Δράμα την Κοζάνη και την Κατερίνη ...τα Αδέρφια απ το TDM βορειου Ελλάδας και φυσικά τον Χρήστο τον Γιώργο την Αλέκα με το προσωπικό των επιχειρήσεων τους καθως και τον πρόεδρο του Συρράκο για την τοσο θερμή φιλοξενία τους !!! _________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
Έχει επεξεργασθεί από τον/την niksalonik στις Δευ Νοε 03 2014, 22:40, 13 φορές συνολικά |
|
| |
daffy
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Κυρ Νοε 02 2014, 22:15 | |
| |
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Κυρ Νοε 02 2014, 22:46 | |
| Και δυο λόγια από εμένα…
Από την αρχή της εμφάνισης μου στην παρέα, κλαμπ, κλαμπ σάντουιτς κλπ, ήταν να μάθω -και να προσαρμοστώ γρήγορα στην παρέα- την ομαδική οδήγηση…
Για να γουστάρω έπρεπε να…
Να συμμετάσχω…,
Να μην επιβαρύνω…,
Να προσφέρω…!
Τα έχω σαν αρχή και μέχρι τώρα και χαίρομαι κάθε φορά που συμβαίνει κατι, να είμαι παρών!
Καλό θα ήταν να σκεφτούμε όλοι μας ώριμα κάποια πράγματα…..!
Άντε και καλή καρδιά! _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
narcissus moderator
| Θέμα: Απ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ Κυρ Νοε 02 2014, 22:52 | |
| _________________ ʼʼΔίκασον Κύριε τους αδικούντας με, πολέμησον τους πολεμούντας μεʼʼΨαλμός 35-1 Δαυίδ Ενέπνεε τον αγώνα για την ελευθερία του Γένους, το 1821 Όλοι θέλουν το καλό μου…, αλλά εγώ δεν θα αφήσω να μου το πάρουν! Η ζωή είναι ένας κώλος, γ@μ@ τον πριν σε χεσει!Ο έρωτας.... .....με έρωτα περνάει... ..! |
|
| |
| ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΥΡΡΑΚΟ | |
|