Θέμα: Εκδρομή 28/10/09 Τρι Οκτ 27 2009, 01:47
Το συζήτησα με τον Γιάννη (spigi) προχτές.. Το συζήτησα με 1-2 φίλους σήμερα..
Για Λίμνη Πλαστήρα φυσικά !!
Πιστεύω ότι θα είναι καλός και κοντινός προορισμός για μονοήμερη εκδρομή 1,5 ώρα περίπου..Θα έχει λίγο κρύο αλλά μάλλον καθόλου βροχή,οπότε δεν πτοούμαστε !! Τί λέτε ρεμάλια ?? Ψήνεστε ?? Γυναικόπαιδα εννοείται ότι θα συνυπάρξουν στην τσάρκα Είμαστε ακόμα στα κανονίσματα αλλά δεν νομίζω να μασήσουμε
Αν έχετε καμμιά καλύτερη πρόταση,ρίξτε την γιατί μας έμεινε 1 μέρα guys
Ηλικία : 51 Τόπος : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ Registration date : 18/08/2008
Θέμα: Απ: Εκδρομή 28/10/09 Τρι Οκτ 27 2009, 09:21
Εγώ είμαι μέσα κανονικά, δεν τα χάνω κάτι τέτοια, Θοδωράκη τι λές???Τον Καιρό καλό τον βλέπω για αύριο, άντε το πολύ πολύ να ρίξει καμια ψιχάλα να δοκιμάσουμε και τον εξοπλισμό....
χαχαχαχαχαχαχαχααχ καλο εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????? δεν ειμαι λουλουκα φιλερακο απλος το δερμα της γυναικας δεν αντεει οσο το δικο μου....... αν και την εκανα καλο test drive στην πανελληνια που ερειχνε παπαδες και καρεκλες και εκλησιες.............
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Εκδρομή 28/10/09 Τρι Οκτ 27 2009, 19:54
V.Stratos έγραψε:
Το συζήτησα με τον Γιάννη (spigi) προχτές.. Το συζήτησα με 1-2 φίλους σήμερα..
Για Λίμνη Πλαστήρα φυσικά !!
Πιστεύω ότι θα είναι καλός και κοντινός προορισμός για μονοήμερη εκδρομή 1,5 ώρα περίπου..Θα έχει λίγο κρύο αλλά μάλλον καθόλου βροχή,οπότε δεν πτοούμαστε !! Τί λέτε ρεμάλια ?? Ψήνεστε ?? Γυναικόπαιδα εννοείται ότι θα συνυπάρξουν στην τσάρκα Είμαστε ακόμα στα κανονίσματα αλλά δεν νομίζω να μασήσουμε
Αν έχετε καμμιά καλύτερη πρόταση,ρίξτε την γιατί μας έμεινε 1 μέρα guys
Είμαι που είμαι κουρασμένος μιας που μόλις τώρα γύρισα από την Αθήνα διαβάζω και τέτοια πράγματα και τρελαίνομαι Θα γούσταρα πολύ να έρθω και εγώ αλλά δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα(ο spigi ξέρει)............
ΤΕΣΠΑ......Σας εύχομαι ολόψυχα να περάσετε καλά και να προσέχετε!!!!!Άν πάλι κάτι αλλάξει στο πρόγραμμα σφυράτε
V.Stratos moderator
Θέμα: Απ: Εκδρομή 28/10/09 Τρι Οκτ 27 2009, 23:57
Aλλαξε το μέρος συνάντησης.. Στην Αθηνών με Λαρίσης έχει μία Alpha Bank.. Εκεί θα συναντηθούμε 9-9.20
Ηλικία : 63 Τόπος : Νεάπολη θεσσαλονίκη Registration date : 09/10/2008
Θέμα: Απ: Εκδρομή 28/10/09 Τετ Οκτ 28 2009, 00:46
καλα " πάνε- έλα" να έχετε παίδες....
οσο για τον καιρο ...μη μασάτε ....τετοιο κελέκι που φαγαμε στην πανελλήνια δεν πρόκειται να έχετε....αντε κανα ψηλό...αλλα το νού σας ...τα
το ξέρω καλά το μέρος....οργώστε τοοοοοοο!!!!!!
_________________ VIDEO απο τις εξορμησεις μας
το καλύτερο δ ώ ρ ο σ 'εναν μοτοσυκλετιστή ειναι η ...επόμενη βόλτα...
...γιατι η ζωή ειναι σαν την μοτοσυκλέτα...δεν έχει όπισθεν !!!
Vstromhellasforum...μεσα μου κι εξω μου ....
nasos
Registration date : 24/01/2008
Θέμα: Απ: Εκδρομή 28/10/09 Τετ Οκτ 28 2009, 12:33
magkes kalo dromo na exete kai kali epistrofi!!! telika mallon egw kai o kara meiname pisw!!!!!!!
tha Member
Θέμα: Απ: Εκδρομή 28/10/09 Τετ Οκτ 28 2009, 14:55
Όχι έμεινα και εγώ.
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Εκδρομή 28/10/09 Τετ Οκτ 28 2009, 19:34
nasos έγραψε:
magkes kalo dromo na exete kai kali epistrofi!!! telika mallon egw kai o kara meiname pisw!!!!!!!
Νάσο και εγώ αυτό σκέφτηκα.Κρίμα πραγματικά που δεν ακολουθήσαμε τα παιδιά γιατί και ο καιρός τους έκανε τα κέφια Τι να κάνουμε όμως υπάρχουν και άλλες υποχρεώσεις....Ας ελπίσουμε να πάνε & να έρθουν καλά και ας περιμένουμε μέχρι την επόμενη βόλτα π.χ (ΔΕΛΦΟΥΣ 8/11).
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΡΕΜΑΛΙΑ
V.Stratos moderator
Θέμα: Απ: Εκδρομή 28/10/09 Τετ Οκτ 28 2009, 21:09
Προ ολίγου γυρίσαμε.. Μια χαρά πήγαμε,μια χαρά γυρίσαμε
O καιρός όντως ήταν υπέρ μας με εξαίρεση στα Φάρσαλα όταν πηγαίναμε που φάγαμε μια ψιχάλα.. Κατα τ'άλλα όλα ΟΚ !!
Το πρόγραμμα είχε ως εξής
1) Καφέ με θέα τη λίμνη 2) Βόλτα στο φράγμα (ήπιαμε και ρακόμελα στο άσχετο εκεί..) 3) Φαγητό στην ταβέρνα ''Μανιτάρι'' στο Νεοχώρι όπου ήπιαμε και καφέ και 4) Επιστροφή μέσω Λάρισας (για πιο γρήγορα...)
Πολύ ωραία όλα με πολλά βίντεο και φωτογραφίες όπου θα ανέβουν σε λίγη ώρα εδώ Οσοι δεν ήρθαν έχασαν,αλλά την επόμενη πιστεύω θα είμαστε άπαντες παρόντες..
ΕΤΣΙ ?????
Υ.Γ. Φούλαρα στον Βόλο,πήγα-ήρθα το κοντέρ έγραψε 308χλμ και δεν μπήκα ακόμα στη ρεζέρβα !!! Είμαι στην παύλα προ-ρεζέρβας (πρέπει να έχω ακόμα 30-40χλμ!!!) Οι ταχύτητές μας ήταν καθαρά βολτίσιες από 80-130χλμ
Ηλικία : 51 Τόπος : ΒΟΛΟΣ-ΜΑΓΝΗΣΙΑ Registration date : 18/08/2008
Θέμα: Απ: Εκδρομή 28/10/09 Πεμ Οκτ 29 2009, 09:57
Λοιπόν, η εκδρομή ήταν τέλεια, ο καιρός τελικά μας έκανε το χατήρι, αν και περίμενα μια βροχούλα να δοκιμάσω το καινούριο μου HELD... Η παρέα ήταν πολύ καλή, μου άρεσε το R1 οταν έφευγε σηκωμένο στη μια ρόδα Από τα κατά της εκδρομής το φαγητό που φάγαμε, το οποίο ήταν για σπουργιτια σε σχέση με αυτά που πληρώσαμε(εγώ σου έλεγα Στρατούλι να πάμε στο Φράγμα)....Anyway, περάσαμε πολύ ωραία και να τα βλέπουνε αυτά αυτοί που δεν ήρθαν....Αντε και στην επόμενη να έχουμε απαρτια με
ioarma gold member
Θέμα: Απ: Εκδρομή 28/10/09 Πεμ Οκτ 29 2009, 10:33
spigi έγραψε:
......................περίμενα μια βροχούλα να δοκιμάσω το καινούριο μου HELD... ήρθαν...................
Καλους δρομους να εχετε!!!!!!!!!!! Οσο για το αδιαβροχο της held ………. λιγοτερο νερο περασε του lidl που ειχα!!!!!