Και ολα ξεκινησαν χτες 5 λεπτα αφου ειχα πιασει δουλεια... Ενω εχω παρκαρει την μηχανη απεναντι απο το μαγαζι στο οποιο δουλευω αφου πρωτα εχω αφησει χωρο για τουλαχιστον 2 αμαξια ωστε να μπορεσουν να παρκαρουν ξεκιναω την δουλεια...
Ξαφνικα ακουγεται συναγερμος και ερχεται ενας συναδελφος και μου λεει Ηλια βγες εξω γτ σου ακουμπησαν την μηχανη και σηκωθηκε ολη στον αερα. Βγαινω και βλεπω ενα τυπο να εχει παρκαρει και να εχει μπροστα του χωρο για σχεδον ενα αμαξι ακομα. Βγαινει και μου λεει με μια απαθεια "φιλε πρεπει να σου χτυπησα την μηχανη". Με το που βλεπω το φτερο, ειχε φαει το χρωμα μπροστα στην μυτη και μιας και ειμαι και λιγο ψειρας αρχισα και τα επερνα...
Με τα πολλα αποφασιζει να φερει αστυνομιες κτλπ παραδεχομενος οτι εφταιγε... Τελος καλο ολα καλα, η μηχανη θα παει απο εβδομαδα να βαφτει λιγο η μυτη και να γινει ενα γυαλισμα γτ απο οτι φαινεται θα γινει δουλεια αποφευγοντας το ολικο βαψιμο.
Το θεμα ειναι η ξενερα που τρως οταν επειτα απο 3 χρονια και ενω την προσεχεις σαν τα ματια σου σε κλειστο παρκινγκ και και και... ερχεται ενας ατζαμης και σου την χτυπαει. Δεν ειναι το θεμα η ζημια η οποια δεν θ παει πανω απο 20 ευρω, αλλα το συμβαν. Και σκεφτειτε να ειχε φυγει ολη η μηχανη τουμπα την στιγμη που την σηκωσε ορθια, το λιγοτερο να εβαζα τα κλαματα!