15αρι με μαμα ελαττηρια ετσι....; γιατι αν εχει βαλει σκληροτερα, το 15 ειναι πολυ πυκνο...
+750 με 15αρι και after market ελατήρια μέσα στην πόλη θα είναι αργό, δεν θα προλαβαίνει να διαβάζει σωστά όλες τις ανωμαλίες του δρόμου, και κάπου εκεί αρχίζει το ψάξιμο για να βρεθεί η σωστή συνταγή...
dadounis Member
Ηλικία : 39 Τόπος : Αθήνα - Άνοιξη Registration date : 18/03/2012
15αρι με μαμα ελαττηρια ετσι....; γιατι αν εχει βαλει σκληροτερα, το 15 ειναι πολυ πυκνο...
+750 με 15αρι και after market ελατήρια μέσα στην πόλη θα είναι αργό, δεν θα προλαβαίνει να διαβάζει σωστά όλες τις ανωμαλίες του δρόμου, και κάπου εκεί αρχίζει το ψάξιμο για να βρεθεί η σωστή συνταγή...
Ξέρεις κάτι εσύ ρε Μαμαλάκη;;;
apogt moderator
Αλλαξε τα μονος σου και βαλε 15αρι αυτη τη φορα Η διαφορα αισθητη...
Να ΜΗΝ βάλει 15αρι. Σκληραίνει πολύ χωρίς λόγο. Εκανα και εγώ το λάθος και κοπανάει συνέχεια εδω μέσα. Μόνο σε ταξίδι στρώνει, αν ζεσταθεί καλά η ανάρτηση.
Marcopolo gold member
Ο "ΣΕΦ" που θα κανει την δουλειά ξέρει... έτσι Απόστολε- Κωνσταντινε
Εδώ σου λέει φτιάχνει και αστακομακαρονάδα.... στο λαδάκι των ελατηρίων θα κολλήσει;;;
Πέρα απ' την πλάκα υπάρχει μία πρόσμιξη λαδιών με βάση το ιξώδες που τουλάχιστον εμένα με ικανοποίησε ιδιαίτερα. Ο Αποστόλης το δούλεψε και σε συνθήκες ταξιδιού και πίεσης και μπορεί να σας πει περισσότερα.
loverdos11 moderator
Ηλικία : 40 Τόπος : ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Registration date : 11/03/2012
Μιά και η συζήτηση αφορά λαδολογίες για το μπροστινό, έχω τo εξής ερώτημα: Φοράω ελατήρια Hyperpro και σκοπεύω να τοποθετήσω (επιτέλους) τα intiminators που έχω εδώ και πολύ καιρό στην άκρη. Αν έχει δοκιμάσει κανείς το συγκεκριμένο συνδυασμό (Hyper & Inti), τι λάδι (SAE & μάρκα) χρησιμοποίησε τελικά και έμεινε ευχαριστημένος; Επίσης, οι αποστάτες χρειάζονται κόψιμο με το παραπάνω setup και αν ναι, πόσο;
Μιά και η συζήτηση αφορά λαδολογίες για το μπροστινό, έχω τo εξής ερώτημα: Φοράω ελατήρια Hyperpro και σκοπεύω να τοποθετήσω (επιτέλους) τα intiminators που έχω εδώ και πολύ καιρό στην άκρη. Αν έχει δοκιμάσει κανείς το συγκεκριμένο συνδυασμό (Hyper & Inti), τι λάδι (SAE & μάρκα) χρησιμοποίησε τελικά και έμεινε ευχαριστημένος; Επίσης, οι αποστάτες χρειάζονται κόψιμο με το παραπάνω setup και αν ναι, πόσο;
Λεβέντη μου σε ευχαριστώ για την υπόδειξη, το άρθρο που με παραπέμπεις το έχω διαβάσει (εκτός από τότε που πρωτο-δημοσιεύθηκε) πολλάκοις μέχρι σήμερα. Ψάχνω συγκεκριμένες απαντήσεις για συγκεκριμένους συνδυασμούς για να γλυτώσω το ''παίζω και μαθαίνω'', μιά και το ''παιχνίδι'' κοστίζει -τουλάχιστον σε χρήμα- αρκετά. Ουδείς;