|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kalafan
| Θέμα: JEFFz βάση GPS Πεμ Μαρ 26 2009, 00:24 | |
| Ελα JEFFAKΗS δε νομιζεις οτι ειναι ωρα να μας φτιαξεις κι αυτο για να βαλουμε κανα GPS;
http://vstrom.info/vsri-gallery/gallery/MM/electronics/IMG_3303.jpg.html
http://vstrom.info/vsri-gallery/gallery/MM/electronics/gps+mount+1.jpg.html
http://vstrom.info/vsri-gallery/gallery/MM/electronics/27102008151.jpg.html |
|
| |
JEFFakhs vstromhellasforum Enthusiast
Τόπος : Volos-->Piraeus-->Heraklion-->? Registration date : 28/09/2008
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Πεμ Μαρ 26 2009, 01:37 | |
| - kalafan έγραψε:
- Ελα JEFFAKΗS δε νομιζεις οτι ειναι ωρα να μας φτιαξεις κι αυτο για να βαλουμε κανα GPS;
http://vstrom.info/vsri-gallery/gallery/MM/electronics/IMG_3303.jpg.html
http://vstrom.info/vsri-gallery/gallery/MM/electronics/gps+mount+1.jpg.html
http://vstrom.info/vsri-gallery/gallery/MM/electronics/27102008151.jpg.html Χααααα!!!! Όλα γίνονται αγαπητέ kalafan!! Αν υπάρχει ενδιαφέρον βεβαίως!! Τώρα που έχουμε "ψηθεί" με το αλουμινάκι Νο.1.......αυτό δε με κολλάει καθόλου!! Αν είναι να πάμε σε RAM MOUNT υλοποίηση όμως θα πρέπει να υπολογιστεί και το κόστος της μπίλιας, του βραχίονα, της βάσης που θέλει να τοποθετήσει ο καθένας μας κλπ....... Η αλήθεια είναι ότι αυτή την εποχή βρίσκομαι στο τελικό στάδιο μιας άλλης, πιο σοβαρής υλοποίησης αλλά όπως το συνηθίζω.....πρώτα θα είμαι 100% έτοιμος και μετά θα το μάθετε!!! |
|
| |
georgaras gold member
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Πεμ Μαρ 26 2009, 01:50 | |
| Ελα φτιαξε μας.... Οτι κανεις παντως, ειμαι μεσα εγω..... |
|
| |
tazakos gold member
Ηλικία : 44 Τόπος : Καλλιθέα ,από Καβαλα Registration date : 22/05/2008
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Πεμ Μαρ 26 2009, 09:39 | |
| ήθελα να ανοίξω το ίδιο ακριβώς νήμα την περασμένη εβδομάδα που το πέτυχα και εγώ...Χρήστο προχώρα σε θέλει όλη η χώρα...επίσης μπορείς να κάνεις ένα που να εκτείνεται και προς τα κάτω...γιατί ειδικά η MRA αν την έχεις τέρμα πάνω βάζει αέρα από κάτω εκεί που κάνει κώλο αντί για μύτη και είναι μαλακία!! |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Πεμ Μαρ 26 2009, 10:09 | |
| Ρε, τα πολλά λόγια είναι φτώχια! Επί το έργον! Πάντως είμαι μέσα με τα τσαρούχια για μια τέτοια βασούλα... |
|
| |
corleone Member
Ηλικία : 45 Τόπος : 'Ανω Βριλήσσια Registration date : 02/05/2008
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Πεμ Μαρ 26 2009, 10:11 | |
| Και είμουνα έτοιμος να αγοράσω βαση για gps μετα την τοποθέτηση του αλλουμινάκι Α Πάμε γερά για το αλλουμινάκι Β!! |
|
| |
painterakis gold member
Ηλικία : 49 Τόπος : Ο Δρόμος ... Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Πεμ Μαρ 26 2009, 10:16 | |
| επειδη εχουμε τη τυχη (το λες και ετσι ) να εχουμε το μεγα manufacture του forum στη κρητη και να ξερουμε απο πρωτο χερι τα σχεδια του, εχω να πω οτι σε λιγες μερες... αντε μεχρι το σουκου 4-5/4 θα σκασει στον αερα ενα νεο project απο το χρησταρα που θα τιναξει τη μπανγκα στο αερα. στο θεμα μας τωρα,το ιδιο το εχει φτιαξει και ενα αλλο ατομο του forum ο οποιος ειναι στη κρητη,ειναι κοντοχωριανος του μεγα power buyer tazakου ,εχει σαν αρχικη εικονα το ebay.... ποιος είναι; μα φυσικα ο μπαμπης κατα κοσμο ... kalamaria πολυ ωραια δουλεια |
|
| |
Lordjohn vstromhellasforum Enthusiast
Ηλικία : 47 Τόπος : N. Smirni-Athens Registration date : 15/02/2008
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Πεμ Μαρ 26 2009, 10:26 | |
| |
|
| |
wolf
Ηλικία : 52 Τόπος : Ηλιουπολη Registration date : 04/09/2008
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Πεμ Μαρ 26 2009, 12:28 | |
| omg...omg που λεει και η νεολαια,πολυ καλη βαση super ψηνομε και και εγω σαν αστακος στα καρβουνα |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Πεμ Μαρ 26 2009, 13:37 | |
| ρε παιδιά ο Χρήστος δεν θέλει προτροπή θέλει πρόκληση, παρακολουθήστε.... ταζάκος : -Χλωμό το κόβω να το κάνει τόσο πετυχημένο όσο ο Αμερικάνος,το αλουμινάκι δεν λέω καλό βγήκε αλλά αυτό θέλει πολύ μεράκι, δεν ξέρω, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει! τζεφάκης: - Α ναι ε? καλά τώρα θα δεις edit: μπριζώστε τον και θα μας το έχει σε μια βδομάδα σε φακελάκια! |
|
| |
kalamaria gold member
Ηλικία : 60 Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ) Registration date : 18/01/2008
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Πεμ Μαρ 26 2009, 15:11 | |
| http://vstromhellas.forumgreek.com/forum-f6/topic-t2462-45.htm |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Πεμ Μαρ 26 2009, 20:38 | |
| απορώ πως γίνεται και ενώ είχα ποστάρει κιόλας σε εκείνο το νήμα δεν πήρα πρέφα καθόλου το αλουμινάκι2 του Μπάμπη...από αύριο θα βάλω μπρος να κάνω και εγώ ένα αλουμινάτσι2 με τροχό και λίμα! edit: πείτε μια γνώμη που να απευθυνθώ για ένα κομμάτι αλουμίνιο παχουλούλι μισό πόντο? αν όχι μαγαζί συγκεκριμένο στο περίπου πιάτσα? |
|
| |
gevo Member
Ηλικία : 62 Τόπος : Θεσσαλονίκη Registration date : 11/10/2008
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Πεμ Μαρ 26 2009, 22:04 | |
| made by Jeff...; εννοειται μέσα ....τι συζητάμε τώρα και για να μην χαθούμε να αναλάβει και ο γνωστός tz το pb ...................αντε πότε |
|
| |
GOEF Member
Τόπος : ΚΡΗΤΗ Registration date : 25/01/2008
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Πεμ Μαρ 26 2009, 23:12 | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Παρ Μαρ 27 2009, 00:55 | |
| - tazakos έγραψε:
- απορώ πως γίνεται και ενώ είχα ποστάρει κιόλας σε εκείνο το νήμα δεν πήρα πρέφα καθόλου το αλουμινάκι2 του Μπάμπη...από αύριο θα βάλω μπρος να κάνω και εγώ ένα αλουμινάτσι2 με τροχό και λίμα!
Άντε ρε ταζ.......βγάλε το μάστορα που κρύβεις μέσα σου κι εδώ είμαστε!! Απ'οτι έδειξες με το κόψιμο της ουράς.......πρέπει να παρακολουθείς στενά το NIP/TUCK!!!
Παίδες....επειδή έχω ανοιχτά κάποια άλλα θεματάκια πιο...πολύπλοκα δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσω άμεσα να ασχοληθώ με το θέμα της βάσης ........νομίζω πως ο Μπάμπης (kalamaria) που ασχολείται καιρό με αυτό το θέμα θα μπορούσε να κάνει κάτι!!! (Μπάμπήηηηηηη..........το μπαλάκι είναι ΟΛΟ δικό σου!!!) |
|
| |
tazakos gold member
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Παρ Μαρ 27 2009, 09:06 | |
| ρε ο Μπάμπης είναι καλλιτέχνης εσύ είσαι ο βιομήχανος έχεις τα κονέ και την τεχνογνωσία που μπορούν να αποδώσουν 50 κομάτια σε χρόνο ντε τε! Αλλά να μην σε πιέζουμε, έ παιδιά να μην τον πιέζουμε τον Χρήστο?! ναι ναι, αν ΔΕΝ μπορεί ΔΕΝ μπορεί τι να κάνουμε...κρίμα |
|
| |
kalamaria gold member
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Παρ Μαρ 27 2009, 21:10 | |
| τον Χρηστο πιεστε.........αυτο μονο μπορει!!!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Παρ Μαρ 27 2009, 22:01 | |
| - kalamaria έγραψε:
- τον Χρηστο πιεστε.........αυτο μονο μπορει!!!!
Ρε Μπάμπη?! Αφού το συγκεκριμένο το έχεις προχωρήσει ρε!! Εγώ μελετάω μια άλλη υλοποίηση στο θέμα της βάσης.....βασισμένη κυρίως σε άλλη μια αμερικάνικη χοντροκοπιά: Αν και ΔΕΝ θέλω να ποστάρω κάτι πριν αισθανθώ οτι έχει ολοκληρωθεί σαν υλοποίηση πάρτε και μια άλλη πρόταση αν και ανολοκλήρωτη ακόμα: [img] [/img] Η μλκία των αμερικανών δεν έχει όρια.......φανταστείτε πως μπορεί να στηρίζεται το κομμάτι αυτό σίδερο (το αλουμίνιο δεν το γνωρίζουν ακόμα)......ναι......υποτίθεται οτι πιάνει απο τις 2 πάνω βιδούλες της μάσκας αριστερά-δεξιά τις οποίες και μου "πέταξε" στα πρώτα 500 μέτρα οπότε έχω σχεδιάσει άλλη στήριξη......αύριο θα βγάλω φρέσκιες φωτο και 8α σας ποστάρω το δικό μου update!! Τεσπά.......το φαντάζομαι κάπως έτσι..... [img] [/img] Λείπει βέβαια η ποτηροθήκη και τα τσιγάρα!!! Άντε κι άλλη μια........ [img] [/img] Οι φωτό είναι απο το προηγούμενο Σ/Κ......δυστυχώς ελλείψει χώρου και χρόνου το πάω απο Σ/Κ σε Σ/Κ...οπότε νεότερα απο αύριο!!! Τώρα....αν πάλι προτιμάτε την άλλη υλοποίηση το βλέπουμε ρε παίδες......αλλά σας λέω.......τρέχω κι ΑΛΛΑ PROJECTS για τα μηχανάκια μας τα οποία θέλω να κλείσω.....και το καλοκαιράκι πλησιάζει και το εδώ συνεργείο θα βολτάρει παραλιακά.......απο Σ/Κ σε Σ/Κ!! |
|
| |
jim1900dz Member
Ηλικία : 50 Τόπος : Ανω Μελίσσια Registration date : 25/11/2008
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Σαβ Μαρ 28 2009, 09:16 | |
| - JEFFakhs έγραψε:
Τεσπά.......το φαντάζομαι κάπως έτσι..... [img][/img] Λείπει βέβαια η ποτηροθήκη και τα τσιγάρα!!!
Φίλε JEFFakhs, να ρωτήσω τί είδους αποστάτες είναι αυτοί στο τιμόνι?? Σόρρυ για το spam |
|
| |
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Σαβ Μαρ 28 2009, 09:49 | |
| - jim1900dz έγραψε:
Φίλε JEFFakhs, να ρωτήσω τί είδους αποστάτες είναι αυτοί στο τιμόνι?? Σόρρυ για το spam Οι αποστάτες είναι τα ''MADSTAD BRACKETS'', αγορά απο e-bay, αλλά έχω την εντύπωση οτι τους φέρνει και το motoraid στα 85-90? περίπου. |
|
| |
kalamaria gold member
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Σαβ Μαρ 28 2009, 15:02 | |
| λεμε για εσενα Χρηστο γιατι εχει τα μεσα παραγωγής |
|
| |
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Σαβ Μαρ 28 2009, 15:09 | |
| |
|
| |
kalamaria gold member
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Σαβ Μαρ 28 2009, 15:13 | |
| καλυτερα να περιμενουμε λιγο ...και να γινει καλο επαγγελματικο |
|
| |
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Σαβ Μαρ 28 2009, 15:14 | |
| Το λοιπόν......ξεκινάω τη "λίστα ενδιαφέροντος"...... Μόλις οι συμμετοχές φτάσουν τις 30 (τι διάολο, εδώ το ΚettenMax πάτησε τις 40 συμμετοχές) το ξεκινάμε!! Να έχω κι εγώ το περιθώριο να κάνω τις μετρήσεις μου και τις μελέτες μου! Και η λίστα ξεκινάει ως εξής: 1) tazakos 2) ........ |
|
| |
massai gold member
| Θέμα: Απ: JEFFz βάση GPS Σαβ Μαρ 28 2009, 15:17 | |
| |
|
| |
|